Konuştuğum bir çocuk var önceden bir şeyler yaşamıştık ben onunkini yalamıştım onun bana bir şey yapmasına izin vermedim sadece dokundu ve öpüştük kıyafetim vardı üstümde zaten. Şimdi de konuşuyoruz yarın buluşucaz sanırım ve arabada olucaz arkadan yapmak istedi sizce yapmalı mıyım çok korkuyorum çok dar bir de zaten alan da kısıtlı onu yapmak için küçücük araba. Sizce napayım çok acır mı ya yanlış bir şey yaparsa ön tarafa sokarsa :/(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın öyle bir hata yapma kardeşim, hem büyük günah hemde çok sağlıksız...
Homoseksüellik ve livata (anal seks) yapanlara ne olmuş bir bakın ve düşünün onların cezasını bu dünyadayken bile ertelemeyen Cenab-ı Hak öbür dünyada onlara ne büyük azaplar verecek
ARAF S.80-82. AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı, çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz,
ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”
HUD S.81. AYET: “(Elçiler-Melekler) Dediler ki: ‘Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz.
Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar. Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü
(yola çık). Sakın, hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka.
Çünkü onlara isabet edecek olan, ona da isabet edecektir. Onlara va’dolunan
(azab) sabah vaktidir. Sabah da yakın değil mi?
HİCR S.73-76. AYETLER: “Derken, tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde
onları (o korkunç ve dayanılmaz) çığlık yakalayıverdi. Anında (yurtlarının) üstünü
altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık. Elbette bunda
bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhh be kızlar... Yazık. Elin adamlarının zevki için kendinizi kullandırmaya değer mi? Sence sen bu kadar basit misin? Anal seks kadını aşağılamaktır. Kesinlikle haramdır, dinde yeri yoktur ve zararlıdır. Bunu sana teklif edene, aynısını kendisinin yapmasını söyle. Sonuçta aynı şey ikisi de. Önce kendisi tatsın. Bu kadar basit olmayın lütfen. Kanmayın hemen. Karşındaki kişi zevki için kullanıyor seni. Onun gözünde basit bir kızdan farksız olacaksın. Yazık değil mi annene babana? Kızımız var diyecekler, övünecekler bununla bir de. Buradaki yap diyen abazanlara bakma sen, aynı şeyi kendi bacısı kardeşi için ister miydi acaba? Lütfen yapma bunu. Kullanılıyorsun. Dersen ki sen kim oluyorsun, ben bildiğimden şaşmam... O zaman yazdıklarımı gözardı edebilirsin. Benimki naçizane bir uyarı.
120 Yorumla
Anal seks zorlama ile olmaz. İçinde tereddüt varsa o işe girme derim. Normal seks gibi zevkli olmayabilir senin için. Ayrıca normal sekse karşı da çn yarın oluşabilir. Dikkatli ol
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
69Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYıllar önceki ben bir sevgilim var üstün körü bakire bir kızdı paso benim arabada anal yapardık merak ediyorsan yap bişey olmaz acı dersen kasarsan sıkarsan çok acır bir kayganlaştırıcı şart adamda kazma olmayacak dikkat et öne kaçmasın bu kayganlaştırıcılar gerçekten çok kaygan sızılar dikkat etmezsen adamsa kazma bir adamsa öne girer neye uğradığını anlamazsın kızlık gider benim görüşümü sorarsan arabada falan yapma düşürme kendini o kadar anal kızlar için sadece merak zevk falan anmazsın sadece arkadan yaptım dersin sırf ilişki olsun diye o kadar erkeğinin cinselliği bastırırsın hepsi bu
10 YorumlaYapma. Sana gerçekten değer verseydi bunu teklif etmezdi. Hem bekaretini bozmayacağı ne malum? Yap bir şey olmaz acımaz diyen salaklara da inanma. Hepsi abazalığından öyle diyor. Zevkli mi falan diyorsun ya hani. Kendini parmaklayıp görmeye ne dersin?
21 Yorumla- +1 yıl
Bak bunuda sevdim bekaretini bozmayacagi ne malum dimi.
Ama cok ince bir nokta var kiz seviyor ki gotunu feda ediyor
Sakin ama sakin yapma cok pisman olursun eger zaten o adam seni sevmis olsaydi senden boyle birsey istemezdi kiyamazdi sanaa akilli ol biraz kendini evlenecegin adama birak ona ozel ol yoksa cok pisman olursun
20 YorumlaYapta ilerde acısını çekersin bok yolu orası sırf bakirelik gitmesin diye ordan yapıyorsan varsın önden yapsın daha iyi.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğum acemisin. Sen daha ön kapıyı kullanmayı bilmiyorsun üstüne bir de arka kapıyı deneyeceksin.
Yapmayın, ortalık batar. Arabanın değeri düşer.20 Yorumla
+1 yılBu yuzden seviyorum bu KS yi
Iyiki varsimiz 😁
Alan dar ön arka karişabilir tabi diyelimki deligi tutturdu arabanin ustu aciliyormu kacacak yerin olsun ona gore.
Bakire olmani ayrica tebrik ediyorum her nekadar yalayip yutsanda.00 Yorumla
+1 yılSenin ruhun patlamış orası patlamada olur :)
00 Yorumla
+1 yılDene kanks ilk başta iğne batmış gibi acısı sonra rahatlıyor zevkte alıyorsun oturamamak falan yalan kiskandiklari için sana engel oluyorlar deneyebilirsin zevkli yani
00 Yorumla
+1 yılKendini kullandırma.
Sana bir daha biri bakireyim diyince arkadan yapalim derse "gt kendini sk" de10 Yorumlayanlış bir şey yaparsa ön tarafa sokarsa :/( ben onunkini yalamıştım
Sonra bakireyim. Yarın öbür gün çocuklarından utanmayacakmısın?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sonuç?
cocukta korkutugu için anal istemiş zaten
merakta var heves’te var00 YorumlaYapmazsan daha iyi edersin İyi ve ciddi biri olsaydı bununsenden istemezdi
00 Yorumla
+1 yılacır çünkü acemi skten tecrübeli kadında korkar yalamaya devam et o kadar
00 Yorumla
+1 yılHersey olabilir arkadan denerken kaslarina zarar verirsen omur boyu sorunun olacak bu kadar beklemişsin evleninxe yaşa derim
00 Yorumla
+1 yılSana kalmış oradan yapınca bakire olmayacaksın madem yapıcan önden yap pis yolu kullanma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani sen fazla zevk almazsın ve ilkse dar olduğundan acı olacak. O anki istekle her şey olabilir hatta penisi kayıp ön tarafa girebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOturmada problem yaşarsın ama alışırsın zamanla bence önden dene
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnden denemem bakireyim. Oturamaz mıyım cidden ya o kadar mı
Cevap sahibi+1 yılBenim kız arkadaşım çok zorlandı en başlarda şimdi önden deniycez oda bakire
püf noktalarını bilirse çok acımaz, hemen alışırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne oturmada problem yaşarsın diyorlar?
Soran+1 yılVe ben zevk almıyomuşum ondan doğru mu
+1 yılAnal ilişki yaşayıp bekareti koruduğunda kendine saygın olacak mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaptırma üstüne oturamazsın. altına sı.çarsın sonra.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani 😂
Cevap sahibi+1 yılanal seksten zevk almazsın. sırf o zevk alsın diye de kendini kullandırma
Soran+1 yılZevk alınmıyor mu arkadan :/ bilmiyodum
Cevap sahibi+1 yılkadın zevk almaz sadece acı hisseder. acıdan zevk alan biri değilsen asla zevk almazsın
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. sen gtünü basını iyi yıka adamın seyinden domates kabuğu cıkarsa ikiniz adına da hos olmayan bir anı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireyim diye gezme 👍 Bakireliğini satmak zorunda kalan ve para karşılığı bu işi yapmak zorunda olanlardan daha aşağıdasın bana göre..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarabada büyük sıkıntı olur ve koku da olur. Birdaha suratına bakmaz 😊
00 Yorumla
+1 yılHım k bakma bakıre demek sadece kızlıgın saglam olması degıl bakıre ellenmemıs demek 😉
00 Yorumla
+1 yılsen iki yemişsin arkadan yiyemeymeraklısın ye yiyebildiğin kadarıyla zevk ve şehvet acıyı unutturur evde o deldirdiğin döt deliğinin acısından 1 hafta oturamazsın
00 Yorumla
+1 yılee bulustunuzmu neler oldu analtsana bakim bakimettim simdi 🙄🙄
00 Yorumla
+1 yılKesin Öne Sokacak ve Özürler dileyecek Ağlayacak ve Sen Affedeceksin
Sonrada Arkadanda Tikecek ve Seni bırakacak10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılVadelini penise yedir İlk kendin üstüne çıkmayı ilk birazcık aldınmı rahatlarsın korkun geçer
00 Yorumla
+1 yılgidin sensiz bir ormana orda kimsenin olamdığı yerde vursun arkadan acıyarak bagır cagır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin tesettürlüsundur de şimdi sen 😅 yapmayı bilmiyorsa deneme bile acıdan kivranirsin
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan işlere kalkışma akıllı ol
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılahaha yaparsa bakire olmassın
20 Yorumla
+1 yılTers iliski cok günah mis haberin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim kolaydı dedi ama ilk başta acıyı biraz kayganlastici fkn kulannin
00 Yorumla
+1 yılDikkat et o anın zevki farklı girebilir
00 YorumlaDene benimki değil iyiki😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kararın bizene istiyorsan yaparsın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. yapma tabiki seni kullanma peşinde
00 YorumlaDayanamazsın çok canın yanar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnal yapma kesinlikle.
00 Yorumla Boyle boyle halka arz ediliyor hisseler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkullanmalık bir kız daha...
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEee nasıl geçti. Merak ediyoruz?
- +1 yıl
Takılalımmı birlikte 🥺
+1 yılAcemiyse ayvayı yedin 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
Bir sürü teknik var
Araçta hasar kaydı olarak bile kalabilir. Yapma xD
11 Yorumla- +1 yıl
😄😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma kesin olarak aması sen karar vermişsin zaten
00 Yorumla
+1 yılSakın yapma. Yüzeysel sevişmeye devam.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ruhun kaybetmiş bakireliğini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapma bence
#Emirhancankir100 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yapmak istiyorsanız kayganlaştırıcı kullanın
00 Yorumla
+1 yılOraya kadar gitmişsin ne diye durdun ona şaşırdım
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Öpüştüm şeyini ağzıma aldım demedin mi az daha ilerleseydin diyorum ne kalmıştı sona demek istiyorum
Soran+1 yılYapamam çünkü korkuyorum önden zaten yapmam kimseyle de
- +1 yıl
Zamanı gelince yapacaksın zaten ama
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYapma
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Sağlıksız ve günah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yapmalisin sanal yaptin mi
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBen sana nasil yapacagini guzelse anlatayım mu
Cevap sahibi+1 yılArkadan yapabilirsin
Bilmediğim bir şey varsa ben anlatabilirim sana
00 Yorumla
+1 yılAsla yapma tavsiye etmem
00 Yorumla
+1 yılÖneee sokar o böyle gidiyor kızlıklar işte 😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBizce yapma
00 Yorumla
+1 yılYapma bacim.
00 Yorumla
+1 yılHayr yaptrma zararlı
00 YorumlaBence sakın anal yapma
00 Yorumla
+1 yılins baban yakalar
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı