Cinsel Yaşam Bakireyim ve arkadan da hiç yapmadım. Sizce? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Bakireyim ve arkadan da hiç yapmadım. Sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Kullanilmayannick Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Yapsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Acımıyo mu ama çok Yorumla Kullanilmayannick +1 yıl Sakin olursa o kadar acıtmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yapma 1 3 Yorumla Gogo_latte +1 yıl Yapmaaaaa sakınnnm önden ver 🤭😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiçbir şekilde yapmasın Yorumla Gogo_latte +1 yıl Yapmaaasınn evett 🥺 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Reddet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Off herkes bir şey diyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reddet olm dellendirme beni Yorumla
istanbullupartner Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Araba riskli benim eve gel👍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hemen geliyodum zaten ya salak mısın Yorumla istanbullupartner +1 yıl Şehir neresi Yorumla
Zaza233 Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cok buyuk gunah anal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O da doğru :( Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sen istiyormusun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istersen konuşa biliriz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya arkadan sokup önden çıkarsa 🙄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saçma yorumlar yapmayın. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Yapma
Evlen sonra yap
deneme yapalım :D
Yapsın
Acımıyo mu ama çok
Sakin olursa o kadar acıtmaz
Alabilir misin arkadan
Bakire ama tokmagın değmediği yer kalmadı
Yapma