Cinsel Yaşam Eşim sevişirken 18+ video izlemesi normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Biraz geç boşalıyor. Haliyle yoruluyorum. Kendiside farkında. Son zamanlarda içimde iken aynı zamanda 18+video açıp izliyor. Acaba bu normal mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Eşim sevişirken 18+ video izlemesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Seninle zevk almıyor zevk almadığı için de video izliyor. Senden etkilense sence bunu yapar mı? Senin islakliginda gidiyo olabilir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal ilişkiye renk katan hersey yapilabilir 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. normal olabılır onu tahrık etmelısın bırazdaha azdırmalısın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl gerçeğini yaparken boşalamayıp p*rno izlerken boşalıyorsa sorunu kendinde aramalısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben naptımki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl demekki yatakta iyi değilsin. bir kadınla sevişirken boşalmayan erkek p*rno izleyerek boşalıyor bi düşün istersen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arada biz de yapıyoruz 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevkli çünkü Yorumla Soran +1 yıl Eşin ne diyor bu duruma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi istiyor Benden önce Yorumla masumgunahkar +1 yıl Bu normal bi durum degil kesinlikle bunu yapmamasini iste ve ayrica p*rno izlemek isnani gercek seksten sogutan yapay dusuncelere iten sanal bi zevktir sanirim esin bi p*rno bagimlisi ewli isnanlarin bunu yapmasi hic te normal degil Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. konstre olmak amacında bence değişik bir stil. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Senden tatmin olmuyor diye yorumladım. 1 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu durum normal değil bunu gerekli şeyleri yaparak daha iyi bi moda sokabilirsiniz 0 0 Yorumla
zPSiCoPaTa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ne kadar sürüyor ki belkide sıkıntı sende 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Geçen gün 1buçuk saat seks yaptık on dakka izledi sadece Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl benim 2 saat sürüyor genede istek bitmiyor ama erkek açısından bakarsak ortalama 45dk - 1 saat sürüyor boşalması sorun yok o zaman normali bu Yorumla Soran +1 yıl Geç boşaldığı için bizimde uzun sürüyor. Ama rahatsız değilim. Ertesi gün işe gitmek zor oluyo sadece Yorumla Soran +1 yıl İstek dediğin nedir. Bitmeyen ne yani Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl 4 saatte sürse devam edebilirim yani Yorumla Soran +1 yıl Nasıl dayanıyosunki Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl bilmiyorum isteğim bitmiyor ya Yorumla Soran +1 yıl Hadi bakalım☺️ Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. hoş geldin p*rno bağımlılığı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla alex4guson +1 yıl bağımlı olmuş zevk almıyor sevişirken sana odaklanmıyor Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. demekki senden tahrik olmuyor 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. fantezi seviyo adam devamm 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Normal değil seninke zevk almıyor muhtemelen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni eskisi kadar arzulamıyor olabilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😞😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farklılık dene fantezi ic giyim kelepçe vs vs Yorumla Soran +1 yıl Hepsi var Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fantastik 😄 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. bence değil knka ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Seninle zevk almıyor zevk almadığı için de video izliyor. Senden etkilense sence bunu yapar mı? Senin islakliginda gidiyo olabilir
Normal ilişkiye renk katan hersey yapilabilir
normal olabılır onu tahrık etmelısın bırazdaha azdırmalısın
gerçeğini yaparken boşalamayıp p*rno izlerken boşalıyorsa sorunu kendinde aramalısın
Ben naptımki
demekki yatakta iyi değilsin. bir kadınla sevişirken boşalmayan erkek p*rno izleyerek boşalıyor bi düşün istersen
Arada biz de yapıyoruz
Neden peki
Zevkli çünkü
Eşin ne diyor bu duruma
Kendi istiyor Benden önce
Bu normal bi durum degil kesinlikle bunu yapmamasini iste ve ayrica p*rno izlemek isnani gercek seksten sogutan yapay dusuncelere iten sanal bi zevktir sanirim esin bi p*rno bagimlisi ewli isnanlarin bunu yapmasi hic te normal degil
konstre olmak amacında bence değişik bir stil.
Senden tatmin olmuyor diye yorumladım.
Bu durum normal değil bunu gerekli şeyleri yaparak daha iyi bi moda sokabilirsiniz
ne kadar sürüyor ki belkide sıkıntı sende
Geçen gün 1buçuk saat seks yaptık on dakka izledi sadece
benim 2 saat sürüyor genede istek bitmiyor ama erkek açısından bakarsak ortalama 45dk - 1 saat sürüyor boşalması sorun yok o zaman normali bu
Geç boşaldığı için bizimde uzun sürüyor. Ama rahatsız değilim. Ertesi gün işe gitmek zor oluyo sadece
İstek dediğin nedir. Bitmeyen ne yani
4 saatte sürse devam edebilirim yani
Nasıl dayanıyosunki
bilmiyorum isteğim bitmiyor ya
Hadi bakalım☺️
hoş geldin p*rno bağımlılığı
Nasıl yani
bağımlı olmuş zevk almıyor sevişirken sana odaklanmıyor
Kesin oyle yapiyordur
Pek normal gelmedi bana.
Nasilk yapiyor izleyerekmi yapiyorr 🙂
demekki senden tahrik olmuyor