Çok rahatsız oldum ve evde delirdim başka kadınların orasına burasına nasıl bakabilirsin diye bir şey diyemedi sonra p*rno izlemeye başlıyor evi dagittim delirdim gozum dondu ama o o kadar rahattiki. Dostumla paylaştım ve bana normal bir şey bunu kabullenmen lazim akilli kadin kabullenir falan dedi dahada nefret ettim. Normalki sizce bu? Ben onu o kadar tatmin ederken o kadar hazirlanirken elimden geleni yaparken o erotik videolar izleyip başka kadinlarin orasina burasina bakiyor bu normal mi? Bizim ulke cidden bu seviyedemi? Bunu normal olarak goren var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakması hernekadar normal değilsede , bakıyor olması sizi sevmediği anlamına gelmez. erkeklerin bir çoğu bu melaneti izler lakin onlara hayran ya da özendiği için değil , alışkanlık ya da meraktan dolayı bakar. Bende baktım zamanında , hatta eşimde gördü , biraz bozuldu ama aşırı tepki vermedi. sonra bende bakmaz oldum , görsel doyum tamamlanınca bakası gelmiyor zaten insanın. pozisyon öğreniyor genelde erkekler. ve kesinlikle hayalinde başka birisi olmuyor. sadece sevdiği kadın oluyor. bu kadar abartıp üzerine giderseniz, daha çok izleyecektir. ve aranız soğumaya başlayacak. dini yönden ve ahlaki yönden normal bir konuşma yapın. bağırmayla çağırmayla vazgeçirmek değil, aksine daha çok bağımlı yaparsınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılben normal olarak görmezdim açıkçası.
az önce sizin tersiniz olan durumu bir kadın sordu.
eşi uzakta diye o filmlerden izlemiş eşi internet geçmişinden bakmış çok kızmış başka erkeğe nasıl çıplak bakarsın diye.
kadın sen uzaktaydın demiş adam da ben yapmadım sen niye yaptın dedmiş falan.
kısaca normal mi değil gibi bence.
yani evli insan da buna ihtiyaç duyuyorsa ne diyeyim.10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başka kadınlar değil onu fantezi olarak al sen de izle sadece kadınlar yok erkekler de var. Beraber izleyip beraber uygulayın orada kıskanmanı gerektirecek ne var ki? Ayrıca izlerken öcünü de alabilirsin, off adamınki ne kadar büyük diye 🤣🤣🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılSizde buna evlilik mi diyorsunuz... cidden hiç arlanma edep kalmamiş kimsede yazikalar olsun. evlilik sadakat bu demek değil. Siz evliliği pavyonlara kerhanelere cevirdiniz iyice. fantezi olarak başka kadinlara bakmasindanmı zevk alayim ben? Başka kadinlara bakiyor diyorum orasina burasina
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAsla yargılamak gibi bir durumumuz olamaz bence.. Yani bunun aslında tatmin olmakla alakası yok.. Bazen tatmin de olsa insanlar ruhen bundan keyif alabilirler.. Bunu yadırgamıyorum.. Kendinizi kötü hissetmenizi anlayabiliyorum.. En azından hayatlarınızı birleştirmeden önce zevklerinizi birbirinize anlatsaydınız bu gibi bir sorun yaşamazdınız.. Yine de ani ve sert tepkiler vermek yerine anlayışlı olmaya gayret edin derim.. Sakin bir biçimde ona hissettiklerinizi anlatırsanız eminim sizi anlayışla karşılayacaktır.. Keyifli geceler..
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
88Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOldukça normal bir şey bu sonuçta istiyor kötü bir şey yapmıyor Allah aşkına itiraf ederim hangimiz cinsel içerikli şeyler istemiyoruz ki evli olabilir mastürbasyon yapabilir ya da cinsel içerikli şeyler isteyebilir normal
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBakabilir ne var bunda? senin eşin zaten izlemesi değiştirmez, bence kıskançlık yapıyorsun, benim eşim olsa birlikte izlerdik
07 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kadınlardan haz alicak ve bana gelicek oylemi? bumu normal? Zihninde başka kadinlari hayal edip benle yapmasinin ne anlami kaldi? Senin karın olsaydi erkeklerin orasina burasina bakip haz alsa hoşunami giderdi?
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun amaç başka kadından zevk almak değil, evli olduğun halde mastürbasyon yapmak gibi düşün mastürbasyon yapınca kendine aşık olmuyorsa sırf p*rno izlediği için seni aldatıyor da olmaz. ben eşimle izlerdim sonra da birlikte sevişirdik. eğer madem bu kadar kuralcısın eşine söyle bize anlatmana gerek yok burada
Soran+1 yılSize anlatmiyorum sizden fikir almaya calisiyorum bu bir. İkincisi o başka kadinlardan haz aliyor orasina burasina bakiyor bu aldatmaktir. Aldatmak illaki fiziksel olan birsey degil. mastürbasyon yapmakla p*rno izlemenin ayni oldugunumu dusunuyorsun sen
- +1 yıl
Bence siz p*rnouyu fazla ciddiye alıyorsunuz sanırım. ya da ben anlatamıyorum size. ikisi aynı şey burada ki amaç kendini tatmin etmek. çoğu uzun ilişki yaşayan yabancı ülkelerde ki kişiler birlikte bile izliyor bu ülkede karşı cinsle bile konuşmak yanlış sayıldığı için normal tabi ki. belki de kendinize güveniniz yoktur bu yüzden kıskanıyor olabilirsiniz, eğer aldatmak olduğunu düşünüoyrsanız neden sizi aldatan kişiyle hala birliktesiniz?
Soran+1 yılHala birlikte olup olmadigim başka bir sorun. ozel bir neden. Ustelik ben galiba size derdimi anlatamiyorum ya da siz anlamiyorsunuz. Eşim başka kadinlarin afedersiniz a*mına g. tune bakarak mastürbasyon yapiyor ve kendini tatmin ediyor. Bumu normal? Ciddenmi yani? Haklisiniz siz herşeyi avrupai kafasinda yaşadiğiniz için onlara ozedniginiz icin karinizi baska erkegin altina yatmasina bile goz yumarsiniz. Kendime guvenim var ozguvenliyim vucudum guzel bunun guvenle bir iligisi yok. Ozguvenim olsun ya da olmasın bunun bir onemi yok. o başka kadinlara bakarak rahatlıyor ve bu doğru bir şey değil. Boyle devam edin, Bu iliskilerin sonu ya aldatmak olur ya ihanet
- +1 yıl
Ben anlıyorum kardesim sen anlamak istemiyorsun sanırım. evet gayet normal. başka kadının a*mına bakarak kendini tatmin edebilir belki de burada hatayı kendinizde aramalısınız. o zaman başka bir kıza bile bakmaması gerekiyor size göre? ben kendime güveniyorum eşime de güveniyorum eşim zaten bana aşık o yüzden p*rno izlemesi bir şey değiştirmez. tabi ki bu sizin kararınız eğer istemiyorsanız bunu eşinize söyleyin hayır bunu da biz söyleyelim yani? eğer güzelsen ya da fizğin güzelse demek ki seni sevmiyor o zaman bu kadar basit en mantıklısı ayrılmak size göre.. bu soruyu burada paylaştığınıza göre hala önemsiyorsunuz o zaman bunu eşinizle konuşmaktan başka bir şey yapamazsınız. umarım anlatabilmişimdir... ayrıca benim ilişkim
- +1 yıl
ayrıca benim ilişkim beni ilgilendirir sizi ilgilendirmez. ve gayette mutluydum sevgilimle. her p*rno izleyen aldatmaz ya da ilişkiyi bitirmez.
+1 yılSelam.. P*rn* izlemeyi normal buluyorum. Ama dediğin gibi ise senin rahatsız olmanı bile umursamıyorum. Berbat bir durum. Yanliş anlamanı istemem. Bir goruste birisi sende aç izle demiş ve sende asla yapmam demişsin.. Bunu bende söyleyeceğim. Bence en azından 1 kerelik sende aç izle.. Ve tam da sevişirken yap bunu.. İstersen onu hayal ediyormuş gibi iniltiler sesler çıkar, istersen aç o an izle.. ya da izlerken ne kadar güzel becerdiğinden bahset ve bunu ona duyur. Eğer yine de sana bisey soylemiyor ve rahatsiz olmuyorsa ciddi sorunlar var demektir. Seni paylaşmak dahi ister hatta boyle kisiler. Eger umursamaz ve hatta izlemeni isterse direkt bitir ilişkiyi.. Bil ki seni paylaşmak ona koymayacak.. Bu midesizlik. İnsan sevdigiyle baska birine asla müsaade edemez. Sadece denemen için soyluyorum izlemeni.. Onun tepkisini hal ve hareketlerini gor ve bir sonraki adimin icin bir karar ver..
51 Yorumla- +1 yıl
Umursamıyorum degil, eşin umursamıyor*
+1 yılTabi ki normal. Siz cidden p*rno izleyip oradaki insanlara yükseliyor musunuz? Ben yükselmiyorum açıkçası. Açar partnerimle de izlerim çünkü p*rno izlerken bakılan şey yaptıkları seks kadın veya erkek değil. Sıradan normal bir film izlerken de bir kadını görüp beğenebilir eşin. Senden başka kadını beğeneceği varsa zaten beğenir bunu engelleyemezsin. Birlikte oturup p*rno izlerken eşinle ilgilenirsen oradaki kadın umrunda bile olmaz, p*rno 5. dakikasında zaten kapatır kendini altında bulursun. Biraz kendinize güvenin.
32 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
Soran+1 yılBirde kapalisin. Edep yok sende
+1 yılYok normal değil abla kusura bakma ama senin kocan sapık ülke üzerinden dünya üzerinden genelleme yapma her erkek her kadın aynı değil sana şöyle diyim bazı insanlar cinselliğe çok düskü bunu belli ediyorlar iradesi zayıf senin kocan normal değil 50 tane kadın gelse birbirinden güzel 50 sinide kabul eder retdetmez bazı erkekler o kadar efendiki ne kadar güzel de olsa bir bayan açık da kapalida olsa hiç bakmıyor erkekleri bakar derler ama her erkek bakmaz her kadına yani abla cins olarak bu sadece erkeklerde yok kadınlarda da var çünkü belli ediyorlar
40 Yorumla
+1 yılIyi lan ar denen sey hala var normal degil anasini satayim nesi normal bir de evli ustelik sen gormussun gerci saklasa daha sinir bozucu olurdu ben evli oldugumu dusundum de esim oyle bir sey yapacak agzina scardim eski esim olurdu normal diyen de normal goren de evlilik oncesi cinsellik yasamis veya o yolda ilerleyen pislik insanlar toplulugu bir de izlemeyen mi var filan yazmislar hee herkesin akli uckurunda zaten bu arada kocan yanlis anlama ama biseyler yasamis biri mi boynuzu takar kizim o erkegin namussuzu cok daha sikintili tak bicagi sah damarina o itin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yıl1) Normal değil İslam'a göre p*rno izlemek göz zinası. Sana helal olmayan insanların mahremime baktığın her gün amel defterine günah yazılıyor. Özellikle de eşin varken bakmak aldatmaya bile girer. 2) Nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz. Cinsel içerikli video izlerken Allah birden bir kalp krizi ile canınızı alırsa eğer. Kıyamet günü cinsel içerikli video izlerken dirilip huzura götürülürken saklanmak için yerin dibine girmek isteseniz de hiç bir yere kaçamazsınız. Herkes sizi o manzara ile görecek bu utanç verici tabloyla kimse karşılaşmak istemez.
https://www.youtube.com/embed/UDubNmUeQRI20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılP* izlemeyen erkek var mı? Çok büyük konuşuyorsun bir kaç yıla sende izlerken bulursun kendini. Ben öyle şeyleri dert etmiyorum sonuçta seninle ilişkiye girerken kimi düşünüyor kontrol edemezsin değil mi? Açmış hayatında görmeyeceği insanları izlemiş çok umrumda değil. Ama gidipte iş yerinde mağazada sokakta bi kadınla flört ediyorsa dışarda o zaman sıkıntı. İzlemesini bir şekilde engellersin ama düşüncelerine hakim olamazsın. Olayı bu kadar büyütmen kendi zararına rahatsız oluyorsan bunu düzgünce konuşup tavrını koyabilirdin evi dağıtmaktan daha etkili olurdu.
31 Yorumla- +1 yıl
Ben erkeğim ve izlemiyorum. Neden göz zinası yapıp milletin mahremine bakıp günaha gireyim ki.. O yüzden helal yol varken haram yolu tercih etmek aklı başında insanların yapacağı şeyler değil. Bunu sanki doğal bir şeymiş gibi boş yere göstermeye kalkmayınız çünkü ne doğal ne de normal bir şey. Eşinin ihtiyaçlarını giderip ilgilenmiyorsa bir erkek, İslam'a göre kadına boşama hakkı doğar. İsterse boşar isterse katlanır. Ama kocası izlediği her gün günaha giriyor.
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Oncelikle p*rno izlemesinin senin eksikliginle ilgisi yok. Bizde kadinlarin eksikligi bu, cinsellikte fanteziye acik degiller. Herseyi yapmak zorunda degilsin ama mesela beraber p*rno izleyin. Her zaman degil ama arada olursa renk katar. Ve senden gizli bakmasina gerek kalmaz. Sana daha acik olur. Ve sende sekste tatmadigin heyecanlari yasarsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSizin evlilik diye tanimladiğiniz edepsizliğin ben icine tukururum daha iyi. Siz evliliği kerhaneye çevirmişsiniz. Evlilik bu değil. Karinla oturup başka kadinlarin erkeklerin krasina burasina bakicaksiniz ve onlardan haz alicaksiniz. Yazık cidden yazık, cok midesizsinis
+1 yılHee her şeyi de normal görelim, ortada anormallik diye bir şey kalmasın!
Kişi, doyumsuzluk hissini terbiye etmeli;
yoksa sapkın isteklere kapı açmış olur.
Her akla geleni yapacak ve normal olarak görecek olursa bu insanoğlu, insan olmaktan çıkar.
Normal değil.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bir erkek olarak soyliyim bana gore davranisin normal ama sizin anlattiginiz durumda nor. al degil. normal olmama sebebi ya birlikte izlemeniz gerekir ya da iliskinizde keyif almiyordur. cok asiri duskunse ve siz onu zaman zaman reddediyorsaniz o zaman bu tip davranislara yoneliyor olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ya izlemeyen erkek mi var ve kadınların da çoğu bakıyor. Uzmanlar yani psikatrist, psikolos, soayolog vs evlenince mastürbasyon. ı normal karşılıyor hatta gerekli bile diyor. Onun için çok da şapma. Sen de izle seveceksin. Aslında hikaye okuyun o daha iyi, uzun ve dizili güzel site biliyorum. Olayı senin tatmin etmene bağlama genelde bağımsız bir durum. Hadi izlemedi diyelim adamın aklına, hayaline de mi kilit vuracaksın
00 Yorumla
+1 yılBu konuda ayrıntı öğrenmeye çalış biraz, hangi tarz seviyormuş mesela? Onunla ilgili sen de aynı tarzda giyin mesela.
Yani tatmin ettiğini düşünsen de belki yetmiyor olabilir, bunu detaylı konuşmak lazım eşler arasında. Kırıp dökmektense zevkli hale getirmek en anlamlısı bence.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen dururken orası burası sayısız ameliyattan geçmiş sadece izlenme için yapılan herşeyin kurgu olduğu bişeyden kendini tatmin etmeye çalışması üzücü zaten hep bu p*rngrafi insanları bomboş hayallere sokuyor gerçek hayatla ordaki kurgunun alakası yok bi evlilik terapistine başvurmanda yarar var
311 Yorumla- +1 yıl
Bencede p*rno çok yapmacık reelde öpüşme bile daha heyecanlı
Cevap sahibi+1 yıl@Mayakovski19 demek istediğim kadınların hepsi silikonlu erkekler desen binbir türlü ilaç kullanıp öyle çıkıyor kamera karşısına bizde bunu gerçek sanıp izliyoruz ama alakasız adam kurgu olan bişeyden zevk alıyor ee karınla ilgilensen daha zevkli olacak bazı erkeklerin beyni sıkıntılı gerçekten
- +1 yıl
Cidden öyle doğal bir göğüs küçük bile olsa daha tahrik edici mal cidden erkekler
- +1 yıl
Sohbet edelim mi biraz müsaitsen
Cevap sahibi+1 yıl@Mayakovski19 abazalarla işim yok yorum yaptım sadece herkes işine baksın mk
- +1 yıl
Yani sen abhaza değil misin sevgililerinizle yapınca yasal burdan konuşunca gayrimeşru Türk kızlarını iyi bilirim
Cevap sahibi+1 yıl@Mayakovski19 sanane l*n kim kimle ne istiyosa yapar senin gibi abazalarla muhattap olacak kadar boş değil kimse aptal
- +1 yıl
Ahah 10 para etmezsiniz ya yazık size krolarla takılıyorsunuz ben sizi sildim sizi mendil gibi kullanıyom bays
- +1 yıl
@Mayakovski19 Kes abaza önünden ye
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 gayette edepliyim dert etme sen
P*rno izlemek gayet normal bir şey bence, sevgilim veya eşim açıp izlese bende oturur izlerdim yani :D biraz abartmışsın
63 Yorumla- +1 yıl
Sana tercih ederse peki no filimleri?
- +1 yıl
O filmleri
Ben onu geçtim artık bari benim yanımda bakmasın ya
70 Yorumla
+1 yılhayır hayır tabiki normal değil sakın böyle görme yani asla asla evli ya evli okadar kötü ki bence bu kadar rahatsa ayrılman bile en iyi çözüm olabilir
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil kesinlikle. O kadınların vücudunu senden daha çok beğenecek ve erkeklerin kafasına o an gerçekten aldatma düşüncesi geliyor. Eski erkek arkadaşım da utanmadan p*rno izliyordu sonra aldattı beni
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes sekse meraklıdır cinsel olarak bazı şeyler izlenebilir ya da bakılabilinir. Bunu senin yanında yapması sana karşı açık ve dürüst yaklaşması yoksa gizlide yapabilir belki. Ama tek enteresan gelen senin tepkine tepki vermemiş olması
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. neden abartıyorsunuz. filmler eğlence emeçlı ve yetişkinler için. karşınızdaki canlı real insanlar değil. temas yok bir şey yok
o zaman siz de romantik aşk filmleri seyretmeyin. işin pokunu çıkarmayın oturun birlkte izleyin eğlenin00 Yorumla
+1 yılAkıllı kadın kabullenir mi dedi :D sen de açsana bakayım o zaman ne yapacak yılışık herif :D
50 Yorumla
+1 yılNe var bunda oturun birlikte izleyin tadını çıkartın farklı heyecan olur iliskinize renk gelir. Böyle herşeyi kısıtlayıp yassklayip rutin yasiyosunuz sonrada vay beni aldattı vay söyle oldu vay böyle oldu
04 Yorumla- +1 yıl
Sen oturup karına seni aldatmasın diye başkalarının penislerini mi izleteceksin zihniyetine sokayım
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik senin gibi zihniyetler aldatilmaya mahkumdur
- +1 yıl
Ya he he başka y*rrak izlemiyor diye bi kadın seni aldatacaksa ya da sen başkalarının orasına burasına bakamıyorsan diye aldatacaksan zaten nasıl bi ilişkidir o
- +1 yıl
İnsanları bak bunları yapmazsan aldatılırsın diye korkutup asıl aldatma olan şeyleri yaptırmaya çalışıyorsunuz çocuk değil karşındaki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılp*rno izlemesi normal kalkıp buraya beni aldatıor deseydin o zaman anormal olurdu işte demek ki yetmiyorsun veya p*rno bağımlılığı olabilir kendinize gelince her şey normal erkeğe gelince a. minizii g. otunuzu parçalışıyorsunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Bizim ülke derken zaten bu ülkenin insanı bozuk ama bunu p*rno izledi diye değil dışarda senin cinserin g. tlri başarıı açıp serior ortalığa ona gelince alkış yap buna a. mm g. ot dağıt
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Doğru değil. Ama alışkanlık yapmadığı sürece arada izlemesine fırsat ver. Ama hoşuna da gitmediğini iyice bilsin. Sinirle değil sakin anlatıp konuşarak çözmeye çalışın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya neden izlemesine izin vereyim normal birşeymi ki bu ben zaten ona yetiyorum her turlu değişik pozisyonu deniyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka kadının memesi vajinası için izliyor sırf. Bunu yapanın sana ne söylemesini bekliyodun ki? Kendini aklamaya çıkaracak. burada bununkabul et diyen de geniş kişiler ve erkeklerde hepsi bunu yapan abaza erkekler
30 Yorumlanormal değil normal olduğuna kendini inandıran bence sorunlarını örtbas etmeye çalışıyodur. evlenmeseydi madem ne b*k yicekse yeseydi
30 Yorumla
+1 yılSen söylediğin gibi bir kadınsan p*rno izlemesi zaten anlamsız ama üstelik bir de başka kadınları dikizlemesi bence tamamen sana saygısızlık. Hele ki bir de yeni evli falansanız çok büyük sorun…
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben bunu hiç anlamış değilim. ben de sordum aynı soruyu ve çoğu kadın izlemesine izin veriyormuş bunu öğrendim. dalga geçiyorlar sandım ama gerçekmiş. evlilik gerçekten çok saçma
41 Yorumla
+1 yılşöyle normalini bilemem ama çok zararlı özellikle evlilikte çoğu çift terapsine gelen çiftte evlilikte sıkıntı yaratan şeylerin başlarında p*rno bağımlılığı var
00 Yorumla
+1 yılOnu yeterince tatmin ediyorsan yaptığı gereksiz ama böyle şeyleri sakince konuşmalısınız. Ona karnıyarık yemek yerine sakız çiğnemenin açlığa faydası olmadığını söyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı yorumlari okudumda gercekten sinirlerim bozuldu. Neyin kafasini yaşıyor bu normal diyenler. Normal değil bi terapiste, aile terapistine gitmeniz gerekir.
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık herkes yapıyor. Çok iyi drğil. Ama sorun sende değil. Sorun eşinin onları izleyerek yapmaya alışmış olması. Yani sorun kesinlikle sen basıl göründüğün performansın falan değil. Bazen bu sorunu kadınlar da yaşıyor. O ona alışmış. Birlikte izleseniz sorun olur mu? Olmasa tabi daha iyi. Ama en azından senin yanında yapmış olur. ya da istemeyebilirsin. Sorun sen değilsin. Her videoda farklı kadın ve farklı adamlar var. Bununla başedilemez yani. Sürekli yeni bişey uyandırır beyninde çünkü
27 Yorumla- +1 yıl
Beraber zevk alınsa p*rno izlemeye ihtiyaç kalmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Mehmet_2534 alakası yok
- +1 yıl
Doyumsuzluk tan p*rno yöneliyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@Mehmet_2534 hayır merak cahillik. Sonra iziedikten sonra doyumsuz hale geliyorlar
- +1 yıl
p*rno çekimlerinde gerçek değil her şey
Cevap sahibi+1 yıl@Mehmet_2534 gerçek değil zaten. Ama bu söylediğinizin benim söylediğimle ne alakası var konu olarak?
- +1 yıl
Eşinin başka kadınlara bakması aç gozlulukten
erotik film izlemesi arayış içinde olduğunu gösteriyor. Arayışı sende bulması lazım
Delirceğine kadınlığını sorgula adam buna niye ihtiyaç duyuyor diye arkanı fönüp yatarsan her gece adam da izler
05 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir erkek p*rno yıldızı gibi yapmıyor ona bakılırsa en çok kadınların izlemesi lazım mesele yetmekse
- +1 yıl
P*rnodakiler gibi değilse yetmemesi lazım senin mantığına göre
- +1 yıl
Ya cilven olsa nolur feminen olsan ne olur shakira bile aldatılmış erkek her türlü yapıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani sen de izle Hatta beraber oturup izleyin sonra Onları beraber uygulayın O zaman niye bu kadar dert ettin
00 Yorumla Bunu ülkeyle nasıl bağdaştırabildin anlayamadım nasıl bir kafa yaşıyorsun onu da bilmiyorum ama boş yapmışsın haberin olsun, normal bir durum bu çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılVücudun güzel değilse o şekilde tatmin ediyordur kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılVucudum herkes tarafindan beğenilir. Kum saati vicudum var. Hem madem boyle niye evlendi benle
- +1 yıl
Erkek milleti işte hep farklı vücutlar arar yetinmeyi bilmez hepsi aynı olmasada öyle olanlarda var... belkide seninle seks yaparken daha farklı pozisyonlarda yapmak için pozisyon öğreniyor.. ama bakan sadece senin eşin değil bakmayan erkek bulamazsın bakmıyorum diyen yalan söyler.
+1 yılFantezi olarak yapılabilirse normal.
Yani evli birinin tek başına yapması veya tek taraflı yapması bencillik ve saygısızlık bence00 Yorumla
+1 yılGerçekten eşini tam anlamıyla memnun edecek kadar muamelede bulunuyorsan bu eşinin ayıbı. Ha yok ilgisiz alakasız olsaydın eşin haklı derdim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYahu nesi normal sen varken başka kadına bakması hiç normal değil
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil tabiki ama demekki tatmin edememiştim ve boşuna o kadar hazırlanmış son demekki senden haz almiyorki izliyor ama şans işte kimine böyle senin gibi istekli kadın verir değerini bilmez yapacak birsey yok
00 Yorumla gayet normal ona istediğini verirsen bakmaz bence hatta beraber izleyin
00 YorumlaSen varken ihtiyaç duyuyorsa demekki kadınlık yapamıyorsun ona
00 Yorumla
+1 yılNormal değil ama oluyor maalesef buna kadınlarda dahil
00 YorumlaOnunla sorunu oturup konuşmak daha doğrusu ortamı germek soruna çözüm olmaz
00 Yorumla
+1 yılBence uygun değil. Buna gerek olmamalı. Dinen de haram zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılSen tatmin ettiğini düşünüyorsun. Demek ki edemiyorsun? Önce bunu kabullen.
00 Yorumla Boşa uğraşıyorsun gözü aç seninkinin heba ediyorsun kendini bi de o kadar çabalıyorsun
00 YorumlaSeverek mi evlendiniz yoksa görücü usulü falan miydi
00 YorumlaEşin bu konuda biraz empati kursa seni gayet iyi anlayacaktır
00 Yorumla
+1 yılIzleyenn cok simdiii evlide bekarda izliyo rahatsizsan istemiyosan konusarak cozebikirsinn bunuu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılSende erkeklerin bak o zaman nasıl tepki verecek bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal eşinle birlikte izleyin onun derdi oradaki kadın mı sence?
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnormal olan nedir? p*rno izlemesi? Herkes izler ki p*rno
35 Yorumla- +1 yıl
Ben erkeğim ve izlemiyorum. Neden göz zinası yapıp milletin mahremine bakıp günaha gireyim ki.. Demek ki herkes izler diye bir şey yokmuş. O yüzden helal yol varken haram yolu tercih etmek aklı başında insanların yapacağı şeyler değil. Bunu sanki doğal bir şeymiş gibi boş yere göstermeye kalkmayınız çünkü ne doğal ne de normal bir şey. Eşinin ihtiyaçlarını giderip ilgilenmiyorsa bir erkek, İslam'a göre kadına boşama hakkı doğar. İsterse boşar isterse katlanır. Ama kocası izlediği her gün günaha giriyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Handsomehell01 sen burada harama bakmıyorsun yani? Oda iyi
- +1 yıl
@gizli ve @sannoro Emri Bil Maruf için bu sitedeyim ve evet bakmıyorum. Cinsellik konu etiketi engelli bende. Sorduğum sorulardan ve yaptığım yorumlardan ne için burada olduğum zaten anlaşılıyor. Bu soruda vitrine alınınca engellesende cinsellik kategorisini anasayfa da görülüyor. Yukarda yaptığım yorumu da okuyabilirsiniz Esenlikler dilerim 🤚
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal bir şey değil evli bir kadın için insan eşini kıskanır seviyorsa zaten o kadar emek veriyorsun eşin başkasına ilgi gösteriyor kan çıkar
10 Yorumla
+1 yılBu olay normal değil tabi ki hem de senin gibi bir hanımefendi karşısında böylesine ilgili bir bayan dikkat çekici
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyeteri kadar tahrik ve tatmin etmiyorsun demekki. kendini geliştirmelisin istekleriniz uyumsuz maalesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence normal seninle ilişkiye girerken başka kadınları da hayal ediyordur bu ona çok zevk verir doyumsuz bir eşin var o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirlikte izlenirse belki ama bu durum maalesef çok yanlış ve kaba...
Çözmeye çalışın rızanızın olmaması doğal00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDediğin gibiyse doğru bulmuyorum. Ama vazgeçiremiyorsan sen de onunla birlikte izle
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun pisliğine ben asla alet olmam.
Cevap sahibi+1 yıleşin senden ayrı mastürbasyon yaparsa bira uzaklaşırsınız. birlikte izleyin daha da yakınlaşırsınız
Soran+1 yılGerek yok yakinlaşmaya, keşke lnunla hayat kurmasaydim. Evlilik sadakat edep bu degil
Cevap sahibi+1 yılaslında sen de haklısın yanlış öneride bulundum. başka kadına bakabiliyorsa neden olumlu yaklaşasın ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal mk bu kadar büyütme. sonuçta yaptığı kişi sensin
010 Yorumla
Soran+1 yılnormal mi? Başka kadınlardan haz alicak ve bana gelicek oylemi? bumu normal? Zihninde başka kadinlari hayal edip benle yapmasinin ne anlami kaldi? Senin karın olsaydi erkeklerin orasina burasina bakip haz alsa hoşunami giderdi?
Cevap sahibi+1 yılkarım da bakabilir ama benle yapar
Soran+1 yılTamam o zaman siz midesiz ve baya geniş bir insansınız. Senin karın o zaman hayalinde başka erkekleri düşleyip haz alsın
Cevap sahibi+1 yılbence bunu kocan yapıyor ve ondan deliriyorsun. bu kadar takma kanki rahat ve geniş ol :DD: ayrıca evli değilim puhaha
Soran+1 yılEvli olsaydin diyorum zaten. Sen bu midesizliğine devam et. Bunu nirmal bulmaya devam et.
Cevap sahibi+1 yıladam esmer sarışıın kızıl hepsinle ayrı ayrı düşünüyordur yaparken ne yapsın düşünmesin mi yazık değil mi
Soran+1 yılSiz boyutu iyice aştiniz. Siz buna normal diyorsaniz diyin arkadaşim. İlerideki eşin her erkeği ayrı ayrı hayal etsin yazik sonucta sen yetemezsin ona :)
Cevap sahibi+1 yılyetip yetemeyeceğimi bilemezsin. ilerisini zaten bizlemezsin. ama mevcut durumunda kimin yetemediği de anlaşılıyor.
Soran+1 yılEvet o bana yetemiyor. Her ilişkimizin sonunda surekli rahatladiğinj ve muhteşem olduğumu soyluyor ama ben, Azdiğimla kaliyorum ne tatmin olabiliyorum nede doyabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılşimdi bu şekilde yazabilirsin de soruyu okuyunca ben öyle algılamıyorum. adam belli ki arayışta.
- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim erotik videolar izliyor ve başka kadınlara bakıyor, normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler