Eşimi seviyorum ama aramızda ten uyumu yok gibi. Bu durumda ne yapmam gerekir? Öneriniz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Uyumu yakalamaya çalışmak için ön sevişme aşamasını uzun tutmak lazım. Bu aşamada çiftler birbirlerini yönlendirebilir. Daha çok zevk aldığı noktada kalmasını sağlayabilirsin. Bunu konuşarak ya da hareketlerinle belli edebilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılHareketle nasıl?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılAçık sözlü olmalısınız sevdiğiniz sevmediğiniz durumları açıkça birbirinize söylemelisiniz ki ortak çözüm yolu bulunabilsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Demekki, aşk, sevgi, ölüyorum, bitiyorum, seks olmasads olur ben onu seviyorumlar bir işe yaramıyormuş
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapamazsın, bu değişmez. Renk katmaya çalışacaksın. Farklılıklar bulacaksın, kendini keşfedeceksin ve böyle tat almaya bakacaksın...
10 Yorumla
+1 yılFanteziler deneyin çünkü fanteziler ten uyumunu zihinde başlatır ve devamında değişik zevkler verir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. zorr bir duurm hiçmi uyumlaşacak yönünüz yok
hangi taraf baskın o bir çare bulsn10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. bisey yapamazsınız esin sonucta ayak uyduracaksınız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn korktuğum olay Allah kimseye vermesin, hiç mi sevemiyor, arzulamıyorsunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama çok arzulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılKardesim belki de arzulayacaksin, deniyor musun onu istemeyi?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılGüzel yanlarini gör, güzel hisset, helalin o senin. Kardesim evlilik nimettir inan. Biz bekarlar ne sikintilar cekiyoruz
Soran+1 yılDoğru bekarlık daha zor
Cevap sahibi+1 yılKıymetini bilin evliliğin lütfen
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi hayat boyle nasil idare edebilirki. Kac yasindasin peki
02 Yorumla
Soran+1 yıl29
Cevap sahibi+1 yılGenc yasta cok zor..
Neler bekliyorsun erkekte, sence nasil olmalidir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenmde yok hüç bişey yapmıylrım bazen burada sexting yapıyorum oda bazen
00 Yorumla
+1 yılInanılmaz zor bir konu bu ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu çözmeye calis yoksa aldatirsin bir süre sonra kadinligini hissetmek istersin..
00 YorumlaTen uyumundan kastın ne. Sadece seks mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlana Razı olacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyumlu birini bulmak zor olmamalı😏
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok mu bir aday
+1 yılO ne demek ten uyumu
11 Yorumla- +1 yıl
Bende anlamadım tam ne olduğunu
Ayrıl.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Detay verirsen liste yapabilirim
00 Yorumla
+1 yılNasıl gibi
00 Yorumla
+1 yılBurclariniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBady
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi