Moralim bozuluyor neden böyle oldu anlamıyorum her şey iyi aramız iyi seviyorum çok seviyorum ama zevk alamıyorum oda aksine çok uğraşıyor zevk almam için ama bende tık yok bu neden böyle oldu önceden ben çok isterdim durdurmak isterdi beni yeter diye hatta kaç kere reddetti beni ağladım filan durumu anlattım sonra kendi düzeldi ama bende o istek kalmadı neden böyle oldu 4 aydır hiç bir şekilde zevk alamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş maalesef. Bayanlar 14-15 yaşlarından itibaren cinselliğe karşı çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. sendeki durum da tam olarak bu maalesef. Eşine de bunu ilk başta hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için. Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef. Bilinçaltındaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Eşin hiç çekici gelmiyor deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunu da mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı kullanımdan dolayı sinir uçlarını yaktınız bence 👍 bu aşırı istek durumunu kocanın tasarrufuna bırak. Bir erkek aşırı derecede yapmak istemez, yapamaz. Çözüm üretmek için parmağını ve dilini kullanır. Eşinin kıymetini bil ve yatakta ne kadar yapmak isterse ona bırak o karar versin 👍 durumuda eşine söyle fazla yaptığı için zevk almamaya başladın maalesef.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@eftghjjj Doymayan bir kadın yeteri kadar ıslanmayınca ve sürtünme devam ettiği sürece ısınma olacak sonrada ya yara olacak ya da kayganlastirici kullanılacak kayganlastirici varsa vücut ona göre tölerans geliştirecek sinir yanması veya hassasiyetinin azalması artık adına ne derseniz 👍👍
+1 yılZaman zaman her evlilikte olur planlı seks şartlandırma işi daha çıkmaz hale getirir bu durum ben işe yaramıyorum karımı tatmin edemşyor doyuramıyorum düşğncesi eşinde olursa erken boşalma ve sertleşme sorunu yaşar seksten once mastürbasyon yap sonra seks yap veya eşin yalayarak boşaltsın sonra kendi girsin kendiniz çözemezseniz doktora gidin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki arada uyum yok belki de o senin zannettiğin kadar sana zevk vermek için çabalamıyor ne biliyim bu çok sorun olabilir belkide sen onu gerçekten sevmiyorsun ve istemiyorsun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
85Cevap
+1 yılHormonsal bir şey olabilir.
ya da yatakta put gibi yatıp çaba göstermiyorsan Buda olabilir.
İlk önce nelerin seni mutlu edip ne tür şeylerden zevk aldığını belirlemelisin. Bunu sadece sevişme veya pozisyon anlamında söylemiyorum. Mesela romantik bir akşam yemeği ve romantik bir dans senden cinsel istek uyandırabilen. Bu tür şeylerde çok önemlidir. Bunları bir düşün30 Yorumla
+1 yılSeni önceden kırmadan üzmeden reddetmemiş olsaydı belki sen şu anki durumda olmazdın Çünkü eşinden ufak da olsa soğumuşsun reddedilen bir kişiye göre yaptığın şey çok da doğru düzelmesini yoluna girmesini istiyorsan evlilik terapistine gidebilirsiniz neden daha önce eşin reddetti. Fakat şimdi istiyor onun açıklamasını sana yapması gerektiğini düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılsenin durumunda olan o kadar çok kadın var ki burayı takip etmişsin görmüşsündür. temel poblem eşinin bakış açısını ve ne için seks yaptığı bu çok önemli , bedensel bir aktivideye indirgendiğinde seks kadının zevk alması çok zorlaşır bu işin büyük bir kısmı zihini harekete geçirmektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü sıkıntılı bir dönemden geçiyor olabilirsin biraz daha heyecanlı farklı tutkulu bir seks ortamı ayarlayın mesela bir bara gidin için eğlenin dans edin dans ederken sürtünün o tutkuyu hissetmeye çalışın veya bir pikniğe gidin ormanda ıssız bir yerde orada deneyin veya arabada yani farklı şeyler yapın eğer yine de zevk alamazsan mutlaka terapiye gitmenizi öneririm
31 Yorumla- +1 yıl
Danışmak istediği konu var yardımcı olur musunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar süredir evlisiniz? Aynı durum bende de var bizim 5 yıl oldu cinsel isteğim oluyor ama eşimden zevk almıyorum.. beyinle alakaliymis bı danışmandan dinlemiştim. Bizim başlarda problemimiz de oldu zamninda çok üzüldüm kırıldım ona bağlıyorum ben seviyorum ama cinsellik çekici gelmiyor.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz kalbimi defalarca kırmasına
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizi reddetmiş ya daha önce onun verdiği psikolojik bir durum olabilir. Muhtemelen performansı da iyi değil bence en büyükbelen bu olabilir. Sizi tatmin edemiylr olabilir. Ön sevişme oral vs bunlar yoksa sorun olur. Eksik kalır. Üstüne bir de erken boşalma vs varsa...
00 Yorumlaallah kimseye göstermesin zor bir durum düşünsene evlisin zevk alamıyorsun kendimi öldüreyim daha iyi
417 Yorumla- +1 yıl
yok daha neler
- +1 yıl
ya çaresi vardır hemen neden intihar filan hem evlilikte seks hersey mi
- +1 yıl
e yani çaresi var tabi fanteziler küçük geliyorsa büyütür sert değilse sertleştirr değişiklik düzeltir yani
- +1 yıl
bir saatte 5 kez orgazm olupta doymayan kadın var... onlarda sert istermiş onu öğrendim yani limitlerini zorlamak gerek
- +1 yıl
doyumsuz değilsin aslında buyuk sert ve bağırarak doyasıya istiyorsun yorulman gerek seni yoran olmamış sanırım.. titreyerek 15 dakka ayaga kalkamadığın oldumu mesela
+1 yılEvlenmeden önce klitoral boşalıyorsan ondan sebep geç geliyosundur. Erkeğinde senin aksine daha erkek geleceği için eşinin si. ki ile aslan içindeyken boşalamayacaksın ancak ve ancak gecirktirici alırsa olur
00 Yorumla
+1 yılStres vb gibi durumlara bağlı geçici bi dönemdir diye düşünüyorum. Bu dönemde birbirinize karşı cinsel sebeple soğukluk giripde boşnmaya falan kalkmayın. Gerekirse aile terapisi alın bi seksolog ile görüşün profesyonel destek alın derim
00 YorumlaDr gidip aç karnına hormon tahlili ver. Süt hormonu diye bir hormon var bu yüksek olduğunda isteksizlik oluyor genelde ilaçla tedavisi var çok basit. Belki etkiliyordur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı ben soruyu kendim sordum sandim bir an:) taki ağladım ı okuyana kadar. Bence eşine sevgin kalmamış ondandr
621 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim eşimde mal mal konuşup durdu bende duygu kalmadı. Kalp kırıp durunca böyle oluyor sevgi kalmıyor. Sevgi olmayınca biz kadınlarda cinsellikte bitiyor
- +1 yıl
Bazen herkes aynı sorunu mu yaşıyor diyorum
- +1 yıl
Sevgi bitince zevk de mi bitiyor
Cevap sahibi+1 yılAna sapıklar toplanmış kışt kış ş ş
Cevap sahibi+1 yılBende bitti. siz erkeklerde aynı değil ama bence delik olsun yeter
- +1 yıl
Damacanaya halleneler var
Cevap sahibi+1 yılBilemem artk
- +1 yıl
Evli misin
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Soru sorabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılSor bakalm
- +1 yıl
Yorumdan soramam ki
Cevap sahibi+1 yılTm sorma
- +1 yıl
T k p etsen ne olacak
Cevap sahibi+1 yılboş ver
- +1 yıl
Çok önemli
Cevap sahibi+1 yılVala hiç meraklı biri degilim
- +1 yıl
Benim için önemli
Cevap sahibi+1 yılBanane
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence kocayla birlikte bir p*rno açın hem sevisin hem izleyin yapabiliyorsunuz aynı pozlar alın içinize bu ikinizinde isteğini artırır bosalirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki kadın vücudunu taniyamamis.
Ogrene kadar uğraşması lazım
Kadın vücudunu bilmek o kadar kolay olmaz.
İnce noktalar ve kısımlar var bunları bulmak önemli.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılFarkli fanteziler deneyebilibilir yatak odanızı daha da senlendirebilirsiniz bunlara rağmen zevk almiyor iseniz mutlaka hir yerde bir sorun vardır ve bunu atliyorsunuzdur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Sorun belki de tamamen sendedir yani eşin değil bir başkası da olsa zevk alamayacaksındır. Bir terapiste görünmende fayda olabilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. boşalamayan zevk alamayan kadın yoktur. boşaltamayan zevk veremeyen bencil öküz cahil erkek vardır
boşan o adamdan00 Yorumla
+1 yılDaha önce iyiyken birden değiştiyse bunu eskiye getirebilirsini diye düşünüyorum. Zor durum gerçekten
00 Yorumla
+1 yılöncelikle bu konu çok hasas olduğu için burdan fazla yardımcı olamayacağım ama sorunun nasl düzelteceğini biliyorum mesaj kutum açık
00 Yorumla
+1 yılKendini belki de farkında olmadan yıprattığın için olabilir bi terapiste gidebilirsiniz belki bi çaresi çözümü vardır
00 Yorumla
+1 yılDaha önce red ettiği için bence sende bir kırılma donemi yaşamışsın ve eşinde senin zevk aldigin seyleri tam olarak kesfedememis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaşallah herkes seks bilgini kesilmiş be kardeşim bazı şeyler de özel kalsın sen böyle ulu orta anlatırsan tabi zevk alamazsın özel hayatını. yani büyük zaten troldur de bu tip sorular için diyorum
10 YorumlaSenin bulunduğun yerde doktorda bulunuyormu?
00 Yorumla
+1 yılÇevresel etkenler olabilir
Stres olabilir
Kafandaki düşüncelerden de olabilir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanında sizi reddetmesi sizin onu daha çok arzulamanıza sebep olmuş şimdi ise o istiyor siz istemsizce kendinizi geri çekiyor zevk alamıyorsunuz. değişikliğe ihtiyacınız var bence
00 Yorumlavalla aynı sorun arkadaşımdada vardı bitkisel bi karışımla çözdü
00 Yorumla
+1 yılrenklendirmek lazim da neyde gizlidin ama mersk ettim isterdim birseyler sormak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAranizda bir sogukluk mu oldu daha öncesinde isteginiz varken sonrasinda azalma ve isteksizlik varsa Aranizda soguma vs olmustur eskisi gibi istek vs kalmamistir
00 YorumlaPeki acaba sadece kocanla olurken mi oluyor hiç baskasini hayal ettin mi
00 YorumlaSeni red ettiği için psikolojik bir durum peki mas yapıyormusun zevk alıyormusun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. olur arada sırada geçicidir. üstüne fazla düşünme akışına bıra
00 YorumlaBaşkasında dene bakalım aynısını yaşayacak mısın his olarak
00 Yorumla
+1 yılKaç yıllık evlisiniz
Değişik fanteziler deneyin tekrar canlandırmak için00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılNe yaptığını incele eksik yerleri söyle ona eminim seni kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbence sorununuz eşiniz kaynaklı değil, psikolojik yani kendinizle alakalı.
kendiniz halletmeye çalışın ya da psikolojik yardım alın10 Yorumla
+1 yılSen ne kadar zevk veriyorsun ki esine zevk alamıyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon yapip zevk aliyorsan eşine karşı sıkıntı yoksa fiziksel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuda profesyonel destek almanızda fayda var burada alacağın yorumlar sizi daha kötü duruma düşürebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPsikolojik olarak beynini zevk almıyorum diye konumlandırdığın için de ola bilir. Hiç bir şeyi düşünme sadece an'a odaklan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo düzelene kadar sende soğukluk oluşmuş , zamanla sen de düzelirsin yeter ki ön sevişmeyi uzun tutsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü artık o dur dediklerinin acısı çıkıyor ona karşı istegin kaçıyor bende sen gibiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsanki eşin senden zevk alıyor. bir de onu dinleme li sensin belki sebep yetersiz kalan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılişte kucukken mastürbasyonun zararı ve zevk almayıp aldatmalar. bu yüzden evlenmeyin beyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence bi tatile çıkıp beraber vakit geçirin 1 haftada olsa deneyin eminim değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok önemli hayatın boyunca aklını karıştırır cinsellik olamıyorsa ten uyumu yoksa yürümez
00 Yorumla
+1 yılBence aranızda başka sorunlarda var kafana taktıgın bunlar çöümlenmedigi için sen farkında olmadan seks ondan sogudun gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle olan zevki dışarda arıyan çok kadın var biliyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılStress sikinti hayatinda ciddi sorunlar var mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. On sevisme falan oluyor mu
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmin ol dediğin gibi bı kadinla oldum bu tamamen eşinle alakali
00 YorumlaUfakmi gelio onemli yerlerini oral yapmiyor mu acaba
00 Yorumla
+1 yılZevkin kaçmış ben olsam durmam gerçi ama 🤣
20 Yorumla
+1 yılOzaman sabaha kadar 5 atanı bulucaksin
00 Yorumla
+1 yılten uyumu yok mu
00 YorumlaZor bir durum. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun ne diyelim
00 Yorumla
+1 yılKesin dua etti oda gitti tuttu
00 Yorumlaeşine doymuşsun farklı zevkler tatlar arıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSvmwingir gibi seykerde olurr
00 YorumlaMaske ya da göz bandı dene.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılorgazm olamıyormusun?
00 Yorumla - Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem