Hepinizi seviyorum
Bir ilişkide cinsel konuları açmanın zamanı var mıdır?
Hepinizi seviyorum
Bence yoktur. Arzuya ve isteğe bağlıdır. Belki 1 saat belki 1 yıl ama zamansız olmalı...
Sizce cinsellik konuşmak için belli bir zamana ihtiyaç var mı?

Erkekler senin gibi düşünür ama ben yurtdışında da yaşadım türkiyede de ve basitçe ilişkide bunun bir süresi var ve bu süre ne kadar uzarsa o ilişkinin kıymeti artıyor bu ortak fikrimiz kadın olarak bir ilişkinin uzun soluklu olmasını istiyorsak kaliteli bir seksi uzun aralıklarla yaşamayı tercih ediyoruz. Ama one night stand ya da onun benzeri bir şey arıyorsak yani ilişkinin bir evlilikle bitmeyeceğini biliyoruz vs bu kişi ile daha sınırsız bıkana kadar sevişmekte sorun yok :D bu bizim ayarladığımız bir şey değil bu arada sadece kendi kişisel gözlemlerim. Bilinçaltımızda olan bir şey. Karşımızdaki insana nasıl yaklaşmak istediğimizi tüm o serüvene beynimiz karar veriyor. Mesela sizin evlenilecek ve eğlenilecek kız versiyonunuz bizde de var ama türkiyede muhafazakar çevrede bu biraz değişik. Kız hiç istemediği kendisiyle ilgilenen bir erkeğe atar gider yapıyor onu kendinden uzaklaştırıyor avrupa da ise 'denemekten bir şey gelmez' diyebilir. Tabi avrupada aslında ırkçılık sandığınızdan çok kadınlarda karşı cinse var. Mesela ben avrupalı erkekler için egzotik bir bebeğim ama avrupada artan arap nüfusu kendilerini genellikle türk olarak tanıtıyorlar (bildiğin evet arap erkeği kendine türk diyor) bu da avrupalı kadınların zihninde türk erkeğini 'en kötü erkekler' yanına yaklaşılmaz erkekler kategorisine sokmaya başladı. Ayrıca ertuğrul dizisini çok sevdikleri için pakistanlılarda ve müslüman hintlilerde kendilerine türk diyebiliyor :D neyse bunlar çok uzun meseleler. En nefret ettiğim imajimızı çizen meseleler.
Konu nasıl ertuğrula gelmiş :)
Valla bu söylediğimi yaşadım ben o çevrelerde. Dedim suratlarına sen nasıl türk oluyorsun diye. Hepsi ertuğrul izlemiş ben izlemediğim için bilmiyorum ama hepsi bir hayran olmuşlar sonuç olarak bu ülkelerden bazı insanlar böyle şeyler yapıyorlar bilin istedim
Garip valla. Teşekkürler
Zamanı yok be ne zamanı ayyyy geçin bu kafaları. İçtenlik samimiyet falan önemli, akışına yürü 💥
Helal sana.
Teşekkürler beyefendi
Rica ederim hanimefendi
Vardır tabii 2 günden lap diye konusunu açarsan tekmeyi yersin vallahi zaman geçsin biraz
Cinsellik, bir ilişkinin önemli bir parçasıdır ve bu konunun zamanı ve şekli, her çift için farklı olabilir. İlişkinin ne kadar süredir devam ettiği, her iki partnerin de hazır olup olmadığı, güven düzeyi, açık ve dürüst bir iletişim gibi faktörler, cinsel konuların açılması için uygun bir zemin oluşturabilir. Ancak, ilişkinin ilk aşamalarında cinsellik konusunu açmak, bazı insanlar için zor olabilir ve hatta ilişkinin sonunu getirebilecek bir risk taşıyabilir. Bu nedenle, her iki tarafın da hazır olduğu, birbirlerine güvendikleri ve açık bir iletişim kurdukları bir zamanı beklemek daha iyidir.
Teşekkurler
Cevap
46Cevap
Adamın tek amacı vurup geçmek mi değil mi ona bakmak lazım önce, bu olay tamamen karşı tarafın verdiği güvenle doğru orantılıdır. 3 günlük sevgilide gelip laplap konusu açmasın ya :D
Haha :) mantıklı
Sadece cinselliğe dayalı ilişkilerde zamanlama yoktur ama duygusal ilişkilerde mutlaka zamanlama olur. İnsanlar birbirlerinin bedenlerinden ziyade ruhlarını ve duygularını keşfetmiyorsa o ilişki ilişki değildir. Keyifli geceler.
Teşekkürler
Güzelll bir soru arıyordum 😄
Vardır efenim. O güven ortamı o rahatlık olmadan açılırsa kız kişisi erkek kişisinin ağzına topuklu ayakkabıyla vurabilir 😂
Topukluyla bide vay efenim :)
Çok acırtır ondan
Psikopat var mı acaba o kadar.
😄 güldürme beni
Topukluyla vurmak ne be :) ağzımı kirar o dislerim dökülür sonra evdekine ne diycez 🤭😂😂
Evdeki varken başka kadına yaklaşıyorsan silah sıksa yeridir. Evdeki de o kadını arar ellerine sağlık der merak etme 😄
Sonuçta topuklu mevzusunu sen açtın :)
Başka kadına bakma meyli de sende varmış ben genel konuştum 😄
Olayin içinde buldum kendimi. O acıyı hissettim çünkü. Topukluyla dayak yemek ne yahu :)
Ben karışmam had bilmiyene bildirmek gerek 😄
Kadinlar net psikopat. Insan terlikle vurur. Topuklu ayakkabi diyor🙄🙄
Evet tabii ki vardır hemen açmamak lazım ama çok böyle üstünden zaman geçmemesi de lazım gerek yok o kadar beklemeye bir ay iyidir
Teşekkürler
Adamın amacı vur kaçsa kusura bakma da var zamani 2 ci gün manava iniyorlar olmaz öyle biraz tanımak konuşmak lazım hiç kimse hayat kadını ya da p... vek değil bu iki kişi içinde geçerli ne bir erkeği 5 dakikalık zevk için cinsel amaçlı kullanırim nede kendimi kullandiririm. Duygu olmalı güven olmalı biseyler hissetmelisin Buda zaman ister.
Teşekkürler
İki tarafında karşılıklı birbirini arzulamasi istemesi lazım bunun aynı anda olması içinde hislerin oluşması lazım.
Haa bu yakisikli adam bununla yatmam lazım ya da bu kadın güzel yatmam lazım diye yola çıkarsan o farklı bir konu. Tek gecelik ya da bir kaç ilişki sonrası heyecan biter
çok güzel yorumladınız
Yaşa, karaktere ve cinsel deneyimlerinin olmasına bağlı. Eğer iki kişi için de bu normal bir şey olarak görülüyorsa, tabiri caizse “kullanıp atmak” diye bakmıyorlarsa bu duruma- genelde kadınlarda böyle bir düşünce var- eğlence ve güzel geçirilmiş bir zaman olarak bakıyorlarsa, bence istenilen her an açılabilir fakat iç tepi dediğimiz şey de bir erdem göstergesidir. Özellikle bir erkek bir süre iç tepi gösterdiğinde, bence bu çok çekici bir şey. Yaş ve deneyim konusunda da bahsettiğim, daha böyle şeyler yaşamamış bir insanla bu konuları açmak hoş değil. Ben lise 3. sınıftayken bir sevgilim açmıştı bu konuyu istemediğimi belli etmeme rağmen uzatmıştı ve çok rahatsız ediciydi.
Iliskinin ilk zamaninda boyle seyler hakkinda konusmak bana itici geliyor bunu ilk gorusmede yapanlarda var ve onlarin tek derdi seninle yatmak ve sonra tuymek buda guzel hissettiren bir durum degil. Bazilari artik bu kafalardan kurtulun demis ama bunun kafayla bir ilgisi yok kendine olan sayginla ilgili. Durumu toparlayacak olursam ben ilk zamanlarda benimle cinsellik hakkiinda konusulmasina musade etmem acik net bir sekilde.
Teşekkürler
Rica ederim
🌼🥰
Bir saat nedir ya?
Ne yani kişiliği hakkinda bir bilgin yokken cinsellik hakkındaki düşüncelerini mi öğrenmek isteyeceksin?
Yeni tanıştığın tanımadığın bir kadına bu şekilde yaklaşırsan karşılık almayı bırak hakkında olumsuz düşüneceğine eminim.
Cinselliğin konuşulması, yaşanması için gerekli çok etken var biz kadınlar için.
Aceleci davranmamak gerekli diye düşünüyorum.
Haklısın. orada ki amacım belli bir zamanı yoktur de. mekti.. Teşekkürler
Ben böyle sizi baz alarak yazıyormuş gibi yazdım ama size değildi bu cevabım bu şekilde düşünen erkelere...
Ricalar.
🥰🥰
Iyi günler efenim
İyi günler 🙂
Her ilişki kendi içinde farklıdır bu yüzden belli bir yaşı almış insanlar ilişkinin akışında ve tercihinde özgürdür
Teşekkürler
Yoktur.. Ne zaman ikimizde hazır hissederiz konuşuruz.. Ne zaman canımız çeker sevişiriz.. Benim sürem yok. İsteğim ya da Arzum var.. Olmadı sevgim var.. Olması istenen şey istediğinde olur.
Bir zamanı yok diyip saf saf konuşamayacağım maalesef, bir kızın ifşası çıktığında kızın o… diye dalga geçildiği erkeğin asla adının geçmediği bir ülkede hangi kız neye kime güvensin? Birçok erkek vurayım kaçayım ama önce aşık rolü yapayım kendime alıştırayım kafasında
Ben olayın duygusal boyutuyla ılgılenıyorum daha cok, kendısıne fbuddy arayan, ya da tamamen cınsel doyum ve yokluktan erkek olsun yeter dıyen cılgın womanları barut fişeği gibi yanan erkeklere bırakıyorum..
Bu arada aseksual falan degılım.. Herseyın bır zamanı oldugına ve yorgun duygularla yasanması gerektıgıne ınanıyorum... Demiseksüelim
*yoğun
Yani ilişki türüne bağlı bu bence. Arada aşk sevgi gibi duygular varsa ve ona güvendiği zaman yaşanabilir. Sadece seks üzerine kurulu ilişkilerde hemen başlanabilir
Teşekkürler.
Herhalde zamanı vardır. Amacımız ilişki yaşamak mı sadece sevişmek mi? Zamanı yok derseniz öyle anlaşılmaz her önüne gelen de pat diye açar işte. Siz kendinize güveniyor olabilirsiniz ama insanlar öyle değiller. Bi anlamamız lazım ne istiyor amaç ne? Sadece sevişmek isteyen bir kadınsa onun için sorun yoktur elbette zamanın..
Cinsellik sevmeyen yoktur ama bunun bir zamanı var, aceleye gerek yok ki. O güven oluşsun gerisi gelir zaten.
Teşekkürler
var tabikide 2 gün sonra ayrılcaksan önüne gelenle cinsellik mi konuşcan alacağını alıp bırakır emek yok çaba yok niye seni tercih etsin o zaman mantıksız
Teşekkürler
Yalanın böylesi 😂 "belki 1 yıl mı?" 😂 1 yıl kız cinsellik konuşmasa burada taşlarsınız yahu 😂 işinize gelince karışın işinize gelmeyince karışmazsınız süper olay
Teşekkürler
Zamanı olmalı yoksa yanlış anlaşılır ve cinsellik için birliktelik gibi olur bana göre
Teşekkürler
Vardır. Çoğu niyetsiz erkek pat diye girer mevzuya zaten anlarsın ne olduğunu
Teşekkürleer
Bence biraz var. İlişkinin başlarında bahsetmek arayı soğutabiliyor
Teşekkürler
Herkesin kendi fikrine bağlı. Isterse hemen açar isterse hiç açmaz.
:) teşekkürler
1 saate cinsellik açan kişilerden çok bir şey beklenmez zaten.
Teşekkürler.
Maalesef belli bir zamana vardır onu iyi tanımadan güvenmeden nasıl birisi olduğunu bilmeden konusu açılmaz
Teşekkürler
Zamanı vardır ancak bu 2 ay 5 ay sonra gibi bir süre değil. Kişilerin birbirlerini tanıyıp, yakınlaşıp, rahat hissettikleri zaman açılabilir
Zamanı yoktur demek yani buda
Belirli bir süresi olmayan bir zamanı vardır😂
Filozof musunuz efenim :)
Boş zamanlarımda filozofluk yapıyorum. Sokrates soyundan geliyorum 🙄
Peki bürütüs sen misin?
Erkek olsam bir ihtimal verebilirdik..
O zaman sen bürütüsiye 😂😂
Brustus Naz olayım
Off bende berke can oljammm yhaaa 🙄
tanistiktan 1 2 gun sonra cinsellik istiyorsa sıkıntı vardir onda
Teşekkürler
Bir saat sonra konuyu açanın totosuna tekmeyi basmazsanız üzülürsünüz ben uyarayım bay
Teşekkürler
Evet biraz zaman geçmeli hassas konular sonuçta
Teşekkürler
Rica ederim
Karşındakinin kalbine ruhuna dokunmadan onu tanımadan açılmamalı.
Teşekkürler
Mahremiyete girdiği ve karşıya göre ne derece hassas olup olmadığını bilemediğin için konu açmayı geçtim belli bir süre o sözcük söylenmemeli bile. Sağlam ve sağlıklı bir temel atmaya bakılmalı. Ciddiyet yoksa başka tabii.
Bence zamanı vardır. Hemen konusulursa bu sefer iki tarafta birbirlerini yalnış anlayabilirler.
Teşekkurler
Zamanı yoktur, zamanı geldiğinde konuşulup uygulanır
Teşekkürler
Seviyosam pat diye operim. dudaklarini ortam. musait olucak ama ah ahh
Aha tam istenilen kadın :) nden ah çektiniz'm
Yokki. oyle biri ondan
Sevgi zor.. Sevicen arzulayacan ooo :)
'' Tam istenilen kadın '' yorumunuza istinaden soruyorum. afedersiniz duygusal anlamda mı arzu çekim anlamında mı? Siz erkeklere göre bunun yeri zamanı yok mu?
Seviyosam istiyosam pat diye operim ask kadiniyim yay burcuyum derinlerde uc noktalarda yasiorum bn
🥰🥰🥰
Ama yok Şu an oyle biri maalesef olursa sansida yok bu konuda affetmem🤭🥳🤪
Umarım olur :)
Ama sevgi hissetmek zor bi durum hemen olmaz
@Mickywomen seviyorsam pat diye öperim icin kullandim. %90 i kadinlarimizin seksi öcü gibi gorüp istekli olduklarini gizlrdikleri için
Karşımdakine ayak sağlamak en iyi tercihimdir ilişki içerisindeyken karşımdaki konuyu açmadığı sürece bende açmam saygım olur ayak sağlamak en iyisi
Evlilik yoluna tamamen girmediğim sürece açmam. Açılsa da belli şeyleri konuşurdum. Yani konuşulmasa bazen daha iyi oluyor.
Duygusal bağ olan ilişkide pattt diye cinsellik açılmaz o zamanla ilerde açılabilir. Diğerleri hemen açıyorsa zaten onun amacı vurup kaçmaktır.
Tabi kide hemen o konuya girenler olunca uzaklaşıyorum güvensiz geliyorlar
bence vardır ve beklenen seylerin sonu daha guzel oluyor
Canim istiyor cani istiyorsa sıkınti. yok lakim 5 ya da 10 ay beklemek bana göre deģill.
Herkesle konuşmadığını bilerek ona göre yaklaşmalı zamanı gelince olacaktır zaten
Hemen kardeşim gibi o konulara giren erkek kendini kapı önün de bulur sabır ve sakin ürkütmedenn😂
Elbette olmalı zekasını ve kalbini bilmediğim kadınla cinsellik konuşmam
3. Görüşmede açılabilir bence ilişkinin gidişâtına bağlı
Hayır bu zaman içinde taraflar birbirine yakinlastikca kendi kendine gelisen bir konu öyle belirli bir süresi yok
Evet, nikâh kıyıldıktan sonra..
Hazır hissettiğiniz bi anda açılmalı ve asla acele etmeyin
Canın ne zaman isterse karışıklığı yoksa diktir yersin ne olmuş
İlişki dediğin sevgililik durumu o ne oluyor seks ilişkisi oluyor o yüzden faketmiyor
Kadınlar ne zaman ev boş gelsene derse o zaman başlar :D cinsellik.
Akışa bırakılmalı. Laf lafı açar zaten.
Teşekkürler
Ywnı yeri ve zamanı olmalı
Teşekkürler
Evlendikten sonra vardır
Teşekkürler
10 dk sonra konuşulmalı😂
Hızlı reis :)
Altı ay önce olmazsa iyi olur ya da en az 3 ay
Teşekkürler
Vardır yeterince güvendiğin an
Teşekkürler
Evet ilk günlerden de açılmasın
Teşekkürler
Bnce de doğru demişsin
Aaa :) teşekkürler
Yoktur ama karşı tarafı düşünmek lazım biraz stresli gündeyse yapmaz yapsada keyif alınmaz biraz yanaşırsın gelirse senindir gelmezse sağlık olsun :)
Soru mu sordun? yorum mu yaptın? cevap mı verdin!
Sorduğum soru hakkında ki fikrimi soran olursa detaya cevabınıda yazdım.
Duruma göre açarsın yani kişilerin uyumu da önemli
Teşekkürler
👍
Zibilyon sene beklenmesine gerek yok amaç ilişkiyse tabi