Merhaba arkadaşlar, bir ilişkiye başladıktan ne kadar süre sonra cinsel konulara geçersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Bir ilişkide bir hafta sonra cinsel konulara geçilebilir. Başlar başlamaz saçma ama başladıktan sonra normaldir! 😅
Net bir zamanı yoktur. İki tarafta istiyorsa ilk günde konuşulabilir! 😅
Sorun yok! 😅
Zamanın canı cehenneme! 😅10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu kişilere ve ilişki gidişatına bağlı olarak değişir tabiki ama bence en azından 2-3 ay kadar hani ilişkinin güven temelini oluşturup bu ilişkiyi benimseyene ve alışana kadar cinsel bir şey yaşanmamalı gibi çünkü diğer türlü farklı bir niyet varsa işin içinde bunu belli etmemiş olabilir sen ilişkim var zannedersin istediğini alıp bırakır o yüzden bi noktada iki tarafında birbirinden emin olması ve ilişkiyi sahip çıktığına dair güveni vermesi gerektiğini düşünüyorum öylesi daha sağlıklı
10 Yorumla
süresi yok bunun aradaki bağlantı iletişim ve kültüre göre değişir. ön tanışma safasından sonra birbirni dünya görüşnü hayat tarzını anlayıp beğenmişsen o sırada zaten adam zeki biriyse aralara oltaları atar ve istekli bir partnerde varsa yeme kendi gelir. bu işkinin akışına göre belki 2 gün sürer belki 1 ay bende çok sürmez en fazla 3 gün içinde olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmalı. Evleneceğin kişiyle biraz o konuları aşıp ilk gece korkusundan uzaklaşmak için konuşulmalı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Acele edip ilişkiyi mahvetmeyin, bazı şeyler hızlı yaşanınca büyüsü bozuluyor.
31 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu diyorum. O çok acele ediyor ama ben yapamam öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 3 ay sonra öpmeli konular oldu sonrası zamanla geçildi
55 Yorumla
Soran+1 yılİlk ayda isteseydi ne tepki verirdin
Cevap sahibi+1 yılNiyeti takılmalık olduğunu düşünürdüm ben ciddi ilişki istiyorum ilk ayda kimse kimseyi tanımıyor
Soran+1 yılBiz önceden tanışıyoruz biraz araya bir kaç yıl girdi o zamanlar böyle bir durum yoktu aslında şimdi 1 aydır konuşmaya başladık şu an baya birlikteyiz gibi. Baya ciddi davranıyor benimle evlilik hayalleri falan kuruyor. Kafam çok karışık
Cevap sahibi+1 yıl1 ayda tabikide evlilik konuşmaları yapar her erkek oğlu gibi cinsellik konuşmaya girdiğinde yanlış anlamani istemem şu an seni fazla tanımıyorum zamana bırakalım de
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Doğru kişi olduğunu hissettiğin anda bunun net zamanı yoktur bence
18 Yorumla
Soran+1 yılOndan emin olamıyorum
Soran+1 yıl☹️☹️
Soran+1 yılDoğru kişi değilmiş 🙂
+1 yılCinsel konulara ne zaman hazır hissederseniz geçin derim ayrıca flört etmeden asla cinsellik konuşmayın bence
10 Yorumla
+1 yılSamimiyetin boyutu önemli. Karakterler buna meyilli ise çok uzun sürmeyeceği kesin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kisiden kisiye degisir; bazen ik gecede rahat hissedersin bazen 8 ay sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 tarafın da cinselliğe bakış açısına bu konuda ne kadar rahat olduklarına göre bu süre değişir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerzaman gecebilirsin gizlilik kosullarini konusmalisin ve guvemilir birisiyse konus degilse konusma
10 Yorumla
+1 yılÇarşıda buluşup direkt eve geçilmeli yani aşağı yukarı 1 saat 15 dakika sonra 😂jdjgjd
10 Yorumla
+1 yılBunu iki taraf belirler. Cok hızlı olması saçma ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel ilişki sevgili olmadan önce yaşanması gereken bir şey arkadaşlar. Uymazsa sevgili de olmazsın o insanla
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben cinsellik yaşamak istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin boyutu ve frekansına göre geçilebilir uygun zaman da.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ilk bulusmamda birlikte oldum sonra askere gitti geldi bekledim sonra sozlendim sonra ayrildik simdi yine baristik sozluyuz evlencez oyuzden farketmez sal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Taraflar belli olgunluğa gelince bir birini yoklar istekli olursa dahada derine iner
00 YorumlaEvlendigin zaman telli duvaklı baba evinden ayrıl sonra ne yapiyorsan yap
02 Yorumla- +1 yıl
Geri kafali
- +1 yıl
@periiitozu sen ileri kafalısin git yarın gir iliskiyeg
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 3 ay 17 gün 6 saat sonra
12 Yorumla
Soran+1 yılYa kdkdkdkd dalga geçme
güven oluşmaya başladığında
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence en az ne kadar süre sonra oluşur
Soran+1 yılÇok haklısın ama bende biraz güven konusunda problem var. Önceki yaşadıklarımdan dolayı güvenim kırıldı herkese karşı çocuk güven verse de ben alamıyorum o yüzden kararsızım
ikiniz de o çekimi ne zaman hissederseniz bence tam o anda :)
20 Yorumla
+1 yılHiç bi ilişkide geçilmemeli diye düşünüyorum bu kadar mı kudrdunhz da dayanamıyorsanız anlamıyorum bence evliliğe kadar durulmalı neyse siz ne sbk yiyorsanız yiyin😂
21 Yorumla- +1 yıl
Bende tam olarak bunu dicektim siz demişsiniz teşekkür ediyorum yorumlarda herkes gün ay vermiş sadece sinir oldum hepsine size de tekrar teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince herkesle konusulucak şeyler değil bu konular
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkarşımdakinin tutumuna bağlı.. 3 gün sonra da olur. 3 ay sonra da..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatınız hep cinselik böyle seyler ulu ortamda söylenmez söylemiyorsa yapcak birsey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüğün planları yaparken
18 Yorumla
Soran+1 yılŞu an tamam desem evlenir benimle
Cevap sahibi+1 yılozaman Şu an konusabilirsin cinselik
Soran+1 yılSadece önceki ilişkilerimden dolayı insanlara karşı güvenim çok kırıldı yine aynı şeyleri yapamadıktan korkuyorum o yüzden içimde bir şeyler güvenmemi engelliyor. Ama çocuğun konuşmasına bakıyorum gerçekten çok ciddi, evlenmek istiyor. Sadece ben Emin olamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılcinsellik konusmak zorunda değilsin ki neden kafana takıyorsun canın istiyor sanırım
Soran+1 yılKonuşmak zorunda değilim. O istiyor o yüzden takılıyorum
Cevap sahibi+1 yılozaman söyle ben kendimi eşime saklıyorum de eger beklerse ztn eşin olmak istiyordur
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
+1 yılkız erkege guvendiğğinde erkeğin amacının bu olmadıgı netlestıgın de
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl netleşicek
- +1 yıl
bunu kız anlıycak bilicekki amacı o degıl seviyor arzulyor zamanla anlarsın 3-5 ay istemden durursa dogru adamdır
Soran+1 yılİlk aydan isterse peki
- +1 yıl
o iş pek tutmaz o zman aklı ordaysa fikri de ordadır bi kez isteyince sen izin verince bu sefer daha cok daha cok isticek olmucak zor yani.. istersen yaz konuslaım burada hersey yazılmıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yıl3-6 ay bu anlaşabilmeye bağlı
10 Yorumla
+1 yılSohbete aradaki enerjiye bagli süresi yok bence
12 Yorumla- +1 yıl
@sPoRtMeNm yani herkesle olan iletisim bir olmaz ki sonucta
+1 yılNe zaman isterseniz o zaman.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnu siz değil bedeniniz ve hormonlarınız belirler
10 Yorumla
+1 yılMerhaba nasılsın tanışma Faslı bir Kahve içtikten sonra maksimum 50-55 dakika sonra başlanabilir
00 Yorumla
+1 yılAslan burcuyum hemen sorarım
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman yanlış olmaz mı
- +1 yıl
Neden olsun ki
Soran+1 yılO zaman amacın sadece cinsellikmiş gibi bi anlam oluşturmaz mı
- +1 yıl
Oluştursun önemli olan anlasabilmek beni böyle kabıl etmez ise farklı gösterip neden pişman olayom ilerde
Ben ne zaman istersem o zaman
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğim kız ne zaman istiyorsa
10 YorumlaAklınız fikriniz cinselliktr gecilmese ne olur 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAh haydar dümen ah yerin boş kaldı be hocam🤭😂
00 Yorumla Kendiliğinden yolunu bulur.
00 YorumlaBen direk başlarım
00 Yorumla
+1 yılSuresi olmaz zevk istediğin anda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşa göre
110 Yorumla
Soran+1 yıl20 li yaşların başları
Cevap sahibi+1 yılSen de mi
Soran+1 yılEvet 2 tarafta
Cevap sahibi+1 yılValla bilemedim biraz da size bağlı, sınırlarınıza bağlı
Soran+1 yılBir erkeğin ilk ayda istemesi normal mi? Şey diyebilir miyiz sence " bir erkek ilk aydan istiyorsa amacı farklıdır." diyebilir miyiz yoksa sevse de istemesi normal midir?
Cevap sahibi+1 yılNe istediğine göre değişir işte, sadece konuşmak mı istiyor ilişkiye girmek mi istiyor öpüşmek dokunmak mı istiyor
Soran+1 yılHepsini istiyor ama ben ilişkiye girmek istemediğimi söyledim. İlişki istemiyorsan Sana dokunmak istiyorum, hissetmek istiyorum diyor.
Cevap sahibi+1 yıl1 ay biraz erken bana göre, bu kişiye göre değişir. Bence izin verme. Bu sebepten dolayı sana soğuk davranmaya kalkarsa amacı cinselliktir
Soran+1 yılDiyorsun. Teşekkür ederim. Bir süre daha uzatayım o zaman.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yıl☺️ belirli qüven ve şartlar saqlandktan sonra
20 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir
10 Yorumla
+1 yılGeçilmemeli. Evlenince yaşanmali bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. En az uc ay sonra
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılzamanı geliyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenince
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn az 2-3 ay sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 4 ay sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zaman yaşandı senin ki
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay olmak üzereyken
Cevap sahibi+1 yılİnsandan insana değişir
Ne sıklıkla cinsel ihtiyacın oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbirkaç hafta sonra
00 Yorumla Evlenince
00 Yorumla
+1 yılİlk fırsatta
00 Yorumla5 6 yıl sonra
00 Yorumla
+1 yıliki taraf da ne zaman isterse
00 YorumlaYaşına göre değişir
00 Yorumladeğişir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3. gün
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiraz bu durum istekle alakalı siz isteklimisiniz? Partnerinzi isteklimi bunlar çok önemli?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç geçilmemeli
10 Yorumla
+1 yılAnındq
00 YorumlaGerdek gecesi
00 Yorumla
+1 yılIkıncı gun
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi