Erkekler bu sorum size binevi. Gerçekten ciddi düşündüğünüz bir kızla cinsellik yaşamak ister miydiniz ve ne zaman olurdu bu? Diyelim aşık oldunuz hemde baya. Aşık olduğunuz bu kızla cinsellik yaşamak ister miydiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişiler birbirlerinden emin olduğu zaman.
Aşkın içinde cinsellik de var. Haliyle bu olacak o kesin. Fakat zamanı kişilerin tercihine bağlı.
Mesela bakirelik durumu varsa aşık olan erkek buna saygı duyar ve evliliği bekler. Hatta kadın cinselliğe uzak birisi ise veya kaygıları varsa evlilik sonrasında da onun hazır olmasını bekleyebilir.
Bunlar harici durumlarda da karşılıklı istek varsa herhangi bir zamanda da yaşanabilir. Şu zaman yaşanmalı diye bir kural veya standart olamaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBunun zamanı olduğunu düşünmüyorum, daha doğrusu iki birbirini seven insan ne zaman isterlerse doğru zaman o zamandır, tüm bu ‘evlendikten sonra, nikahtan önce, söz keser kesmez..’ lafları toplumsal kalıplardan ibaret ve çoğu zaman böyle söylense de herkes değişik sebeplerden dolayı farklı zamanlarda bu faaliyete başlar. En iyisi hiç bu kalıpları düşünmeden karşıdaki insanla konuşup kendiniz için en iyi zamana karar vermek… Kusura bakmayın, ben bugünün dünyasında artık bu meselelerde insanların kendilerine ve partnerlerine karşı dürüst ve açık olmak prensipleri dışında hiçbir sınıra inanmıyorum… Erkek de kadın da benzer ihtiyaçlara sahiptir; erkeğin daha hayvani, kadının daha romantik olduğu gibi lafların da saçmalık olduğunu düşünüyorum.
04 Yorumla
Soran1 yılDün böyle bir çocuktan ayrıldım. Sanaldan tanışmıştık yaklaşık bir iki aydir konuşuyorduk ama sürekli cinsellik konusunu açıyordu yani. Ben artık soğumaya başladım ve dün ayrıldım. Aynı zaman da konuştuğum başka çocuk vardı. Onunla hâlâ konuşuyoruz şu an ama aşırı değer verdiğini hissediyorum ve hiç cinsellik konusunu açmadı bikere bile olsun. Geçmişimj bile sormadı bana. Hep beni merak ediyo sürekli yazıyo araşıyoruz nebilim aşk bu bence
- 1 yıl
Hayırlısı diyelim
Soran1 yılNe düşünüyorsunuz mesela sizce iyi yaptım dimi
- 1 yıl
Ben nereden bileyim, bu sizin hayatınız, bu söylediğiniz konuyu siz yaşadınız, ne hissetmeniz gerektiğini ben bilemem..
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim görüşüm var ve evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle de cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim.. İ
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCiddi düşünen insan , şartları müsaitse 1 sene içinde nişan falan yapar diye düşünüyorum. Evlenmek için param yok ama cinsel olarak arzuluyorum demek ciddi düşünmek değil bence.
onun haricinde cinsellik zamanı yok istediğinde yaşarsın da erkekler cinsellik yaşadığı kadınla kolay kolay evlenmiyor diyeyim sana.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
37Cevap
Kız bakireyse evlenince yaşanmalı, bakire olmayan biriyle olmak istemem açikcasi, ama evlenmeden ufak tefek yakınlaşmalar olabilir. Valla benim fikrim bu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden önce olmamalı bence ama ciddi ilişki kavramı bı yıldan sonra başlıyor bazısı 3 aya ciddi diyor bunu belirteyim
12 Yorumla- 1 yıl
Hayır senin çevren ahlaksizsa beni alakadar etmez
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben 4 yıl ilişki yaşadım hiç te ilişkimiz olmadı yani ben evlenınce olması gerektiğini düşünüyorum her zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aradaki samimiyet güven ve yakınlığa bağlı ama en az 1-2 ay gibi
02 Yorumla
Soran1 yılDün böyle bir çocuktan ayrıldım. Sanaldan tanışmıştık yaklaşık bir iki aydir konuşuyorduk ama sürekli cinsellik konusunu açıyordu yani. Ben artık soğumaya başladım ve dün ayrıldım. Aynı zaman da konuştuğum başka çocuk vardı. Onunla hâlâ konuşuyoruz şu an ama aşırı değer verdiğini hissediyorum ve hiç cinsellik konusunu açmadı bikere bile olsun. Geçmişimj bile sormadı bana. Hep beni merak ediyo sürekli yazıyo araşıyoruz nebilim aşk bu bence
Ciddi ise zaten cinsellik evlenmeden yaşanmaz.
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Herşeyi zamana bırakılmalı diye düşünüyorum ciddi düşünmek ayrı bir durum sonuçta evliliğe kadar beklenmeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenmeden isteyen varsa orada bir tuhaflık var demektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılİlk gün bile olabilir, ki oldu... Sonra da 2 yıl sürdü, sevgili olarak.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabikide yaşamak isteriz zamanı gelince olur
00 Yorumla
1 yılBence en az bir yıl partner olarak kalinmali , sonrasında evlilik vs düşünülmeli
01 Yorumla- 1 yıl
En az bir yıl partner olarak yaşamak , min 15 yıl boşanmayı engeller 👍tabi bu bir yıl içinde kalıcı olursa 🤦kalıcı değilse zaten hiçbir şeyi düşünmeye gerek yok 👍
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Insan sevdiğini arzular, ben özellikle sevdiğimi arzularım eğer ki o da hazırsa yaşarım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. özellikle aşık olduğumuz kızla yasamak isteriz doğru
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCiddi olan adam evlenmeden cinselligin csini istemez isteyen adam sadece cinsellik için bersberdir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılİsterdim. Zaman kavramı olmazdı. Herhangi bir zamanda olurdu.
00 Yorumla
1 yılbunun zamanı olmaz kı taraflar hıs ve durumuna gore degısır
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce olmamalı
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCiddi düşünen bir erkek geçmişini sonuna kadar kurcalarken bu arada🙋
038 Yorumla
Soran1 yılDimi ya ne demezsin bir önceki konuştuğum çocuk habire biriyle öpüştün mu, yattın mi, en çok ne kadar ileri gittin, gerçekten okadar rahatsız edici ki bu sözler. Ciddi düşünen bir erkek zaten geçmişini sormaz bile o kız artık onundur onunla artık gelecekte ne yapacağını düşünür nokta.
Cevap sahibi1 yılHayır, bu kızların düşüncesi. Kızlar erkekte geleceğe, erkekler kızda geçmişe bakar! Eğer bir erkek bir kızın geçmişini merak etmiyorsa 2 ihtimal var.
1. Kendi geçmişi çok kötü o yüzden lafını yapmak istemiyor.
2. Ciddi düşünmüyor, zaten birkaç ay sonra hiç tanışmamış gibi olacağız bu tarz şeylerin lafını açıp tatsızlık çıkartmaya gerek yok.
Bide çok nadir de olsa bu konuda çevresel etmenlerden dolayı kızlar gibi, yani gelecek odaklı düşünüyordur ama dediğim gibi böyle olma ihtimali çok düşük.
Bir erkek geçmişini soruyorsa da 2 ihtimal var.
1. Ciddi düşünüyor haliyle geçmişte ne yaşadigini merak ediyor veya Ciddi düşünüp düşünemeyeceği biri olup olmadigini öğrenmek istiyor.
2. Bakire falan san veya geçmişte bir şey yasamamissan bu tarz durumlara alışık veya yatkın oldup olmadığını öğrenmek istiyor, senin bir şeyler (cinsel) yaşayıp yasayamayacagini öğrenmek için.
Cevap sahibi1 yılBak üşenmeyip o kadar yazdık lan yanıt yaz akshjssj
- 1 yıl
Ben katılmıyorum. Aşık ya da en azından seven saygı duyan erkek hiç lafını etmez. Ancak duygusuz bir ilişkide sorulur bu. Mantık evliliği yapılacaktır ona göre bakire değilse evlenmeyeyim ya da bir de ben çakayım gibisinden.
Cevap sahibi1 yıl@biranbirhatira dostum bu bit görüş değil, bu bir durum! Hem bir erkek olarak benim yaşadığım bir durum hem de çevremdeki diğer erkeklerin yaşadığı bir durum. Bunun sohbetini çok yaptık! Kızlarla da yaptım bu sohbeti ama dediğim gibi, onların durum farklı, farklı açıdan bakıyorlar yani diycem o ki siz kız olarak kayılmıyorsunuz çünkü erkeklerin de kendiniz gibi baktığını sanıyorsunuz durumlara, ama öyle değil!
Cevap sahibi1 yılEvet gerçekten de aşık bir kız lafını etmiyor ama erkekler için durum öyle değil
- 1 yıl
Valla taa annemin zamanında bile bakire olmayan kızla aşık olup sevip evlenen ve şimdiye kadar da evli kalan erkekler var. Hâla evliler. Kiz annemin arkadasiymis üniversite okurken sevgilisle aynı evde de yaşamış evli gibi . Şimdi boyu kadar çocuğu var başkasıyla evli. Durumları da gayet güzel
- 1 yıl
Yani bu senin dediğin biraz geri kafalılık. Geçin bu kafaları . Bunlar tekrar geri kafayı empoze etmeye çalışanların popüler görüşleri. Ki zaten ortam kızları daha rahat koca buluyor şu an.
Cevap sahibi1 yılKanka şöyle bir durum var ki geçmişi her erkeğe batar, rahatsız eder. Sadece kimisini kaybetmekten korkar yarasını içeri akıtır, kimi dışa vurur. Bu biraz da zeka seviyesi ile ilgili, zeki bir erkekte bolluk mentalitesine sahip olur bu yüzden katlanmak zorunda hissetmez. O aşık olup her şeyine razı olma durumu daha cahil olan kesim içindir
Cevap sahibi1 yılYani bu senin dediğin biraz geri kafalılık. Geçin bu kafaları. Bunlar tekrar geri kafayı empoze etmeye çalışanların popüler görüşleri. Ki zaten ortam kızları daha rahat koca buluyor şu an.
Kanka işin aslı bu tamamen mide bulantısı ile ilgili, hepimizin kriterleri var ben meseleler sporcuyum bi oturuşta 10 yumurta yiyorum ama bi arkadaşım beni yumurta yerken bile görünce, yumurtanın kokusunu alınca bile kusası geliyor, başka bir arkadaşım spora başlamıştı tek oturuşta 6 yumurta yedi sonra kusmaya falan başladı hastaneye gitti midesini falan yıkadılar. Diyeceğim o ki herkesin midesi her şeyi kaldırmaz. Mesela erkek arkadaşlarımla bazen şakasına birbirimizin kalçasına şamar falan atıyoruz en korktuğum şey elimin kalçaya değil de başka bir yere gelmesi sldjdkdk o zaman kes at bu eli.- 1 yıl
Tamam tersine. Cahil ve geri kafalılar bunu daha çok sorun ediyor bu sorunu dışarı daha çok yansıtıyor icsellestiremiyor. Sen diyorsun ki dağ ayısı gibi kadını zardan ibaret gören adamlar kazanandir ideal olmayan kadına tahammül etmez. Bu tamamen yanlış. Gayet de iletişimi yüksek adamlar zaten sevdigiyle sonuna kadar gider sahip cikar onu bırakmaz olduğu gibi kabul etmekte zorlanamaz seviyorsa seviyordur lafını etmez ettirmez. sadakati ve sevgiyi zayıflık olarak algiliyorsun
Cevap sahibi1 yılSon yazdığımı okudun mu knk
Cevap sahibi1 yılHerkesin midesi her şeyi kaldırmıyor, bu mesele zar meselesi değil temas etmiş olması bile çok tiksindirici benim için
Cevap sahibi1 yılTamamen midenin kaldırıp kaldırmaması ile ilgili, hem biyolojik sebepleri de var ama bunun lafını yaptığım zaman kızlar çok kızıyor, eğer modernizm bililme karşı geliyorsa o modern değildir!!
- 1 yıl
Ohoo sana kolay gelsin o zaman işin zor. Sen baya idealistsin. Birini gerçek hayatta sevsen tanisan baskasina dokunmasını geç hiçbir şeyini sorgulamazsin. Ha dokunmasa iyi ama yani taniyip başka özelliklerini görüp sevince katlaniyorsun. Ha madem kadında dokunulmayacak bu kadar önem veriyorsun , o zaman erkeklere de laf etmelisin. Kimse birbirinin ilerdeki sevdiğine dokunmasın evlenmeden kızlarla sakıncalı en ufak bir şey yapmasın, olsun bitsin
Cevap sahibi1 yılAma içiniz gene rahat olsun herkesin midesi benimki gibi değil, mesela ben sırf çıplak erkek görmemek için 4 yıldır yetişkin içerikli film izlemiyorum çünkü onu izlemek bana zevk vermez, temelli rahatsız eder çıplak bir erkek görmek, hem orada benim arzuladığı kadını başka bir erkeğin s... izliyorum bu korkunç bir şey aqq, neresi zevk versin benim arzuladığı kadını başka bir erkeğin yapması. Ama çoğu kişi hatta %99,9 luk kesim izleyip zevk alıyor bundan, buda mideye ilgili meselaa, sadece bir örnektir
- 1 yıl
Tabi kızarlar, kadını bir zardan bir cinael objeden başka bir şey görmeyip tek bir yere odaklanmak mağara adamlığıdır. Annene haber verirsin sana gün yüzü görmemiş dışarı bile çıkmamış bir kız bulursanız sen de evlenirsin. Senin için başka yol gelmiyor aklıma. Kadınların da duyguları var biz de insanız biz sadece dokunulup buruşturup atılan peceteler değiliz ki kullanılmış kullanılmamış diye kategorize edilelim
Cevap sahibi1 yılDostum şimdi sizin için acı olanı söyleyeceğim ama öncelikle tabii el değmemiş kız bulmak zor ama bazı kriterlerimiz var, vazı şeyleri tolere edebilirim bazı şeyleri edemem. Bu bir çizgi. Ve emin ol işim o kadar da zor değil çünkü asıl acı yanını söylüyorum şimdi, ben daha önceden ilişki yaşamış da olsam gene bu çizgilerim değişmez, sapına kadar da dürüstüm ne yaşadıysam anlatırım (tabii eğer sorarsa). Senin gibi yaklaşanlar benim de işime gelir. Dediğim gibi herkesin midesi her şeyi kaldırmaz, ben yaşamış bile olsam kızların geneli senin gibi düşünüyor zaten (istisnalar harici) gene çizgim bozulmaz!! Hahsjshssj işte bu beeee
Cevap sahibi1 yılTabi kızarlar, kadını bir zardan bir cinael objeden başka bir şey görmeyip tek bir yere odaklanmak mağara adamlığıdır. Annene haber verirsin sana gün yüzü görmemiş dışarı bile çıkmamış bir kız bulursanız sen de evlenirsin. Senin için başka yol gelmiyor aklıma. Kadınların da duyguları var biz de insanız biz sadece dokunulup buruşturup atılan peceteler değiliz ki kullanılmış kullanılmamış diye kategorize edilelim
Hayır kanka, bu söylediğin saf cehalet, bence çık dışarı biraz sosyalleş. O kadar kaliteli kızlar var kiiii, hem sosyal hem zeki hem güzel hem de mesafesini bilen, herkezi kendi kalitede görme çok daha muazzamları varrr, bunu görüyorum.- 1 yıl
Benim gibi düşünenler zaten mağara adamlarıyla kendi evlenmek istemez. Hani bizim de evlenmek isteme istememe gibi seçim haklarımız olabiliyor. Sen her şeyi kendine hak göreceksin ama kadın hak göremeyecek. Bu devirde kimse evlenmek için yirtinmiyor merak etmeyin. Evlenmezseniz evlenmeyin . Yani bu çifte standart beni deli ediyor ya. Sanki biz çok meraklıyız evlenmeye. Erkeklere de günah, erkeklere de cinsel hastalık bulaşıyor ne farkınız var.
Cevap sahibi1 yılAyrı cinsel obje falan diyerek lafı başka yerlere çekmeye çalışma, bu mide bulantısı ile ilgili. Dünyanın acı gerçeği : Zeki insanlar çoğunluğa göre iyi insan olamıyorlar (yani çoğunluğun gözünde) benim burada senle bu b0 ktan tartışmayı yapmam mantıksız, biliyorum bazi şeyleri kabul etmek zor. Ama napalimmm ben yoluma bakarım, sadece erkeklerle ilgili bilgilendirmek istemiştim sizi, görüşün beni alakadar etmez
Cevap sahibi1 yılBenim gibi düşünenler zaten mağara adamlarıyla kendi evlenmek istemez. Hani bizim de evlenmek isteme istememe gibi seçim haklarımız olabiliyor. Sen her şeyi kendine hak göreceksin ama kadın hak göremeyecek. Bu devirde kimse evlenmek için yirtinmiyor merak etmeyin. Evlenmezseniz evlenmeyin. Yani bu çifte standart beni deli ediyor ya. Sanki biz çok meraklıyız evlenmeye. Erkeklere de günah, erkeklere de cinsel hastalık bulaşıyor ne farkınız var.
Puhahaha yüz yüze görüp tanımadığın biri hakkında fazla iddialı konuşuyorsun, insan psikolojisini iyi bilirim, emin ol istediğimi bu zeka seviyesindeki insanların olduğu bir dünyada o kadar güzel oldururum kii (olduruyorum da aksjsks) neyseeeee- 1 yıl
Yahu sen benim kslitemi nereden biliyorsun , sen benim yasantimi nereden biliyorsun. Ben mesafemi bilmiyor muyum sanıyorsun kadınların iradesi yok mu saniyorsun böyle konuşanlar her çağırana gidiyor mu her denileni yapıyor mu sanıyorsun. Ben kadınım ve erkeklerin kadınları böyle kategorize etmesi bana saçma ve acınası geliyor. Mağara adamlığı resmen.
Cevap sahibi1 yılBazı gerçeklerrrr, isteğim sadece erkeklerin düşüncelerini sizinle paylaşmaktı ama kişisel meselelere kaydı. Neyse knks
Cevap sahibi1 yılYahu sen benim kslitemi nereden biliyorsun , sen benim yasantimi nereden biliyorsun. Ben mesafemi bilmiyor muyum sanıyorsun kadınların iradesi yok mu saniyorsun böyle konuşanlar her çağırana gidiyor mu her denileni yapıyor mu sanıyorsun. Ben kadınım ve erkeklerin kadınları böyle kategorize etmesi bana saçma ve acınası geliyor. Mağara adamlığı resmen.
Kanka çok tanıdıksın bee, bu sohbeti yaptığım bilemem kaçıncı kızsın. Mesafeni bilip adımlarını geleceği düşünerek atıyorsan ne mutlu sana🙋🙋- 1 yıl
Ay nolur benden uzak ol. Tamam en zeki sensin he he. Kanıtla desem kanıt yok bir şey yok zekiyim de bitsin gitsin
Cevap sahibi1 yılZekamı neden kanıtlama ihtiyacı duyayım ki, hatta bilmesinler. Ben bunu bizzat yaşayarak, hayatıma dökerek ödülünü alıyorum zaten knksss
- 1 yıl
Aynen evrimsel psikoloji redpill takıl sen.
Cevap sahibi1 yılLansdodjkdjd ben sadece gerçekleri konuşurum bebisss, sen kendini bil, kendini kurtar yeter bende öyle yapıyorum zaten
- 1 yıl
Gidersin , bir hastaneden raporunu alırsın benim iqm bu dersin yüzüme atarsın zekiyim diyorsan ve bunla ovunuyorsan . Gerisi laf
Cevap sahibi1 yılBak bu söylediğin saçma bir hareket mesela, her koyun kendi bacağından asılıyo aslann, dediğim gibi bu tarz şeyler raporla değil hayatına yansıtarak övünülür (mecazi bir övünme tabii, o yaşantı ödül zatenn)
Cevap sahibi1 yılSen kendi bacağına dikkat et yeter, millet görmese de olur yanee
- 1 yıl
Kimsecyogurdum ekşi demez mal bile olsan ben s. alağım diyecek halin yok salla babam salla
Cevap sahibi1 yılPujahsjhaajja tabi salağım diyen yok, bunu konuşurken anlıyorsun. Daha da kötüsü seviyenin com üzerindeyse anlayamıyorsun. Varsın beni mal bilsinler hatta ya, işime gelir daha az şüphe duyarlar ksjdkdkdk. Sen beni tanısan kendi halinde, düzgün, saf biri olarak görürsün muhtemelen, bu da işime gelir bazı planlarım varsa senle ilgili slsjsksk. Bu böyledir
- 1 yıl
Sen köylü kurnazı olmayasın ya :) aklın fikrin hinlikte kandirmacada gibi. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek gibi
Cevap sahibi1 yılİşte zeki insanlar tam da bu yüzden geçmişini araştırır, çünkü sana sunduğum kişiliğim yanıltıcı olabilir! Bak aynı yaştaymisiz, verebilecek tek tavsiyem geçmişin ışığıyla adımlarını gelecek odaklı at, kendine sahip çık bazı şeylerin farkında ol yeterr, milletle de tartışma bu konularla ilgili, ben yüz yüze bu tarz şeyleri kızlarla pek konuşmak istemediğim için burdan içimde kalanları dokuyorum dkdjfkf
Cevap sahibi1 yılSen köylü kurnazı olmayasın ya 🙂 aklın fikrin hinlikte kandirmacada gibi. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek gibi
Öyle değil, bak her şeyi yanlış anlıyorsun. Ben sadece bazı şeylerin farkındayım ve bu farkındalıklarım çoğu kişide olmadığı için onlara göre pek te iyi değilim ama bunu gözlerine sokmasam da olur, sorun yok
Cevap sahibi1 yılAyıya dayı deme kokunusunda bi tık haklılığını var ama😅 ama sadece hak edenlereee!!
Gizli Üye(25-29)1 yılHer iki taraf da kendini ne zaman hazır hissederse ne zaman yeteri kadar güven aşk sevgi oluşursa
05 Yorumla
Soran1 yılMesela hemen yaşanırsa soğukluk olur dimi
Cevap sahibi1 yılVe evlenmeyi de düşünüyorsa her iki taraf da, istiyorsa bunu da ekliyim
Cevap sahibi1 yılAynen öyle olur zaten hemen yaşanıyorsa o iki kişi arasında ciddi bir ilişki olması ve düşünülmesi çok düşük yani
Soran1 yılDün böyle bir çocuktan ayrıldım. Sanaldan tanışmıştık yaklaşık bir iki aydir konuşuyorduk ama sürekli cinsellik konusunu açıyordu yani. Ben artık soğumaya başladım ve dün ayrıldım. Aynı zaman da konuştuğum başka çocuk vardı. Onunla hâlâ konuşuyoruz şu an ama aşırı değer verdiğini hissediyorum ve hiç cinsellik konusunu açmadı bikere bile olsun. Geçmişimj bile sormadı bana. Hep beni merak ediyo sürekli yazıyo araşıyoruz nebilim aşk bu bence.
Cevap sahibi1 yılBence de
Sen aradığını bulmuşsun gibi hadi hayırlısı olsun 🙂
Yok istemem 31 cekerim
08 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılSence gerçekten seven bir erkek kızın geçmişini merak eder mi sürekli kıza şunu yaptın mı bunu yaptın mı diye sorular sorar mi sence?
1 yılCiddide olsa yaşanmamalı
10 Yorumla
1 yılO kadar aşıksa evlenip yaşasın.
10 Yorumla
1 yılEvlenince olmalı bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılGüveni yakaladığın an mantıklı olabilir
00 Yorumla
1 yılİsterdim tanıştıktan birkaçgün sonra olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNikahı bekleyemiyor musun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendini hazir hissedince
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenince yaşamak isterim
00 Yorumla
1 yılCifte bağlı
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bakire ise evlenmeyi beklerim
10 Yorumla
1 yılEvlenince olmalı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılEvlendikten sonra
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYani isterdim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kız hazır olunca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEvlilikte her gün
00 Yorumla Evlenınce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılNe zaman isterseniz
00 Yorumla
1 yılEn az 6 ay hatta 1 sene
00 Yorumla
1 yılİlk gün
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden olmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYani evert
00 Yorumla Anında yaşanmalı ertelenmemeli
00 Yorumla
1 yılNe zaman hazırsan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. 3 4 ay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. evlenince
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yıl6 ay sonra olabilir
00 Yorumla
1 yılAkışına bırakılmalı
02 Yorumla
- 1 yıl
Gizli olmasan yazardım
1 yılEvlendikten sonra
10 Yorumla
1 yılEvlenince
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri