Gereksiz duyar kasmak için yazacak olanlar lütfen cevaplama zahmetinde bulunmasın. Kimin bunu ne zaman uygun görüp ne zaman yaptığı beni ilgilendirmez, bunun için bir süre olmadığını savunanlara da saygı duyarım, sadece evlenince yaşanmasını savunanlara da tabii. Fakat cinsellik benim için özel bir şeydir ve flört edilen her kişiyle yaşanmaması gerekir. Evlilik dışında olmaması gerektiği düşüncesi de sadece din ile ilgilidir. Bu yüzden de sorduğum şey tamamen mantıksal (hiçbir duygu katmadan sadece akıl ile düşünüldüğünde) sağlıklı ve güvenilir bir ilişkide cinsellik yaşanması için geçmesi gereken ideal süre sizce ne kadardır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılya bu kişiye göre çok değişken bir şey. evet özel bir şey, özel biri ile olmalı bunda ben de okeyim ama o kişinin özel olduğunu sana o güveni o sevgiyi o duyguyu karşı taraf 1 ayda da hissettirebilir 1 yılda da. ona olan çekimin duygularına göre zaten ne zaman doğru aman olduğunu anlarsın diye düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCunsellik bence iki tarafta hazırsa olabilir. Dini inanç veya kültürel kurallara göre evlilikten sonra olabilir kişilere bağlı. Ama ilişki ciddi ise evliliğe giden yolda ise cinsellik en azından taraflardlca konuşulmalı. Beklentiler veya olmazsa olmazlar veya asla yapmayacakları varsa kişilerin karşı taraf bilmeli. Bana sorarsan direkt olmasada yüzeysel sevisme şeklinde olabilir. Taraflar vücutları tanışın ten uyumu var mı bilsin. Yinde kişilere kalmis ne yapacaklara onları baglar
00 Yorumla
+1 yılBen bir süre görmüyorum. Tamamen his ve isteğe bağlı. Karşındakini bir gecede de arzularsın 5 ayda da aklından geçmez. Kendini şartlayan insanlar da bana hep saçma gelmiştir. Sanki kendi elindeymiş gibi. Sadece kendini kasıyor hepsi bu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
+1 yılBence ideal zamanı süreyi hislerimiz belirler. Kimine göre bu belki 3 4 ay sonra kimine göre belki 3. buluşma falan.
Yani kendim için ele alırsak mümkün mertebe işlerin ciddiye binmesini beklemek isterim.10 Yorumla
+1 yılTamamen akil ve mantikla dusununce zaten evlenmeden once Şu an veya evlendikten sonra tek bir kisiyle olmasi gerektigi sonucuna variliyor dini bir kenara biraksan bile
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüven önemli bazen iki yıl üç yıl belkide bir ay iki ay bu tamamen taşların oturmasına bağlı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun süreyle alakasi yok ki biz bir haftalıkken yasadik hicte pisman degilim. Aksine aradaki cekimin tensel uyumun daha da bagladigini düşünüyorum. Ask desen var cinsellik desen var baskasina bakma geregi bile duymuyosn
00 YorumlaBazen bir günde bazen bir yılda iki tarafın arzusuna bağlı
10 Yorumla
+1 yılBunun nesnel bir cevabı olamaz ki böyle bir soru soruyorsun. Kim ne zaman isterse.
00 YorumlaGüvenirsen zaman farketmiyor
10 YorumlaNormal ilişki seyri için düşünecek olursak 2 ay
00 Yorumlaİlk buluşma
02 Yorumla- +1 yıl
Ne?
- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılKişilere bağlı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkide cinsellik hakkında konuşulması için ve direkt cinsellik yaşanması için geçmesi gereken ideal süre ne kadardır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat