Yani bunu 40 yaşında biri bile fark ediyor (cinsellik değil yani güzelsin bakimlisin diye laf atıyor diyelim)
Ne yapabilirim bir erkeğin benimle sevgili olması için?
Yani bunu 40 yaşında biri bile fark ediyor (cinsellik değil yani güzelsin bakimlisin diye laf atıyor diyelim)
Ne yapabilirim bir erkeğin benimle sevgili olması için?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Mesela baştan sınırlarını çiz ve bu anlamda yaklaşmalarına izin verme.
Sevecek olan kalır.
Aa seni tanıyorum geçen de bir sorudan konuşmuştuk,
Sinir cizme nasıl olmalı peki erkek beynine göre
Bu tarz konulara ne kadar az girilirse sınırlar o kadar net olur
Ama onu arzulamam kötü bir şey mi ya da bunu belli etmem sonuçta arkadaş olmucam onunla
En azından kendisinin amacının alt fiziksel yakınlaşmalar olmadığına emin olduktan sonra bahsini açabilirsin yavaş yavaş, benim kastım daha baştan salarsan erkek sadece bunu düşünecektir
Yani normal samimi konuşuyorum ben bir erkek gördüğümde
Soğuk davranmiyorum pek tecrübem yok bilmiyorum tam olarak nasıl davranmam gerektigini
Olur da fiziğine dair yorumlara girerse mümkün mertebe olayı cinselliğe çekmesine izin vermeden teşekkür edip konuyu değiştirebilirsin.
Fiziğe dair yapılan yorumlar bu tür konulara kapı açmak için kullanılabilir.
Sanırım ben pek ne konuşacağımı bilmiyorum
Şöyle düşün karsimda bir erkek var benim beynim de şu canlaniyor arzuluyorum bunu belli etmeyim hadi OK ee ben bu adamla napicam simdi
Bir erkekle napilir gibi yani of utandım şu an çok mu safım acaba
Konuşabilecek sayısız konu mevcut, paylaşılabilecek onlarca şey.
Fiziksel çekim hissetmen bitirmene sebebiyet vermesin, sadece iyice tanımayı beklemen daha iyi olur bence.
İlla konuşulacaksa da belirli bir güven verdikten sonra olabilir diyorum.
Saf değil iyi niyetli olabilirsin belki bilemiyorum, hani bu erkeğin derdi belaltı değildir diye düşünüp yanılıyor olabilirsin
Sanırım sacmalamamak için ben bazen konuşmuyorum ama işte bu kişiden kişiye değişiyor bazilariyla sürekli konuşurken bazıları karsisinda utanıyorum
Iyi niyetliden sonrasini anlamadım pek
Yani diyorum ki sen erkekten belki de beklemiyorsundur sana sadece belaltı yaklaşmasını ama o yanıltıyordur seni
Şimdi anladim
Umarım faydası dokunur
Seni cinsel olarak isteyen biriyle ol işte devamı gelir
Öyle olmaz gibi düşünüyorum sadece obje olmak istemiyorum ben
Genelde seks ile başlayan ilişkiler de oluyor. İlla tek gece olcak diye bişey yok ki
Nebileyim öyle yapmyin diyen erkeklerin kendisi yani
Mesaj atsana anlatıyım
Takp atiyorum konuşuruz yemek yicem simdi)
At olur
Cokmu güzelsin yani belki cekinmislerdir bu hatun bize bakmaz bizimle konuşmaz falan dusuncesindeleedir
Öncelikle özel değilse neden bir sevgili arayışındasin.
Güzel şeyler yaşamak duygularımı paylasmak icin
Duygularını başka sevdiğin bir insan ile de paylaşabilirsin. Güzel şeyler yaşamak dediğin kastın nedir.
Bekle, illaki çıkacaktır. Bu arayıp bulabileceğin bir şey değil bence.
Konuşacaksın görüşeceksin arada bir çekim hissedersen devam edeceksin pat diye olmuyor sen de emek vericeksin
Çok uzun yani
Sabırsızım biriyim ben
Vardır bir zamanı. Böyle kızla herkes sevgili olmak ister
Sohbetin mi iyi değil acaba ya da dıştan çok soğuk enerjili mi görünüyorsun bir çok sebebi olabilir
40 yaş üstüyle ne zorunuz var yahu😅
Belki zor görünüyorsundur
Asosyal misin
Erkeklerle iletişimin nasıl
Asosyal hmm ben değilim ama pek biryerlerde sürekli olmam kendime göre hayatım var
Çok mu güzelsin
Bizi beğenmez diye yaklaşmıyor da olabilirler
Çok değil normal güzelim yani
O zaman kesin yaklaşmıyorlar daha yakın davran
Bakıyorlar ama yaklaşıyorlar ya da Haa öyle mi deyip yaklasmaya çalışıyorlar ama cekinerek biraz
Tamam sonrasını devam ettir
Özgüveni yüksek birini bulman gerek
Seks odakli olacak gibi
Öyle mi bebeğim
Kaşar olcan
konuşmalısın