Cinsel Yaşam Cinsellikte soft başlayıp sert seviyor olmam saçma mı? 1böğürtlenmasalı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Saçma mı Cinsellikte soft başlayıp sert seviyor olmam saçma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
BirTaurus Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Olması gereken budur. Kıvamını bilmek gerekiyor. Abartmadan yeterli sertlik olmalı ve izi kalmalı. 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cinsellikte soft başlayıp sert ile devam etmesi çok iyi çok güzel ama sertliğin bir sınırı olmalı 0 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Çiğ köfte yoğururken salon mu mutfak mı tavanına yapıştıralım dan daha saçma bi soru. senin subjektif tercihlerini ne bilelim biz orroo 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Saçma değil olması gereken normalde o. Direkt hard olmaz. Olursa uzun süre buluşulmamış da öyle olmuş derim😄 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir çok insan için olağan durum budur zaten, senin partnerin sert mi başlamak istedi? 0 0 Yorumla
ElSoloLobo07 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bu genetik bir şey. Muhtemelen annen de aynı şekilde seviyordur. 0 0 Yorumla
ftearthatr Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Hayır öyle olmalı yavaş yavaş volimi artırmalı kısa kısa boşluklarda olmalı volimden bir yudum 0 0 Yorumla
_boracan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayır değil bende öyle seviyorum öyle yapıyorum partnerimlede genelde 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Önce okşanmak sonra sert s. kiş. Doğru olanı bu zaten. 0 0 Yorumla
damla7833366382 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bende öyle severimm ahssjshsuudsshsys 3 1 Yorumla serouser 5 ay Fantazisel Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet bende öylesini severim 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olması gereken o değil mi? 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır bu da bi fantezi tercihi denebilir 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Full sert olsun diyen bakireler geneldee 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normali bu zaten. Sona doğru sertleşmesi. 0 0 Yorumla
Sivaslisivasli5858 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cok mantikli ve dogal aksini seven abazadir 0 0 Yorumla
Hand_some_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Yoo gayet mantıklı, ben de öyle severim 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zaten böyle olması gerekmiyor mı 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden saçma olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl yo aşkım bende öyle başlıyorum 2 1 Yorumla Nicknameyokk 1 yıl Sonra nasıl devam ediyorsun Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O an ne gerektiriyorsa. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. bence olması gereken 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Saçma değil en zevkli hali 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. olmalı bence? 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. herkes öyle sever 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Neden saçma olsun 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gayet mantıklı 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır en güzeli 0 0 Yorumla
orhii59 Takip Et Bilge Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. çok saçma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Olması gereken budur. Kıvamını bilmek gerekiyor. Abartmadan yeterli sertlik olmalı ve izi kalmalı.
Cinsellikte soft başlayıp sert ile devam etmesi çok iyi çok güzel ama sertliğin bir sınırı olmalı
Çiğ köfte yoğururken salon mu mutfak mı tavanına yapıştıralım dan daha saçma bi soru. senin subjektif tercihlerini ne bilelim biz orroo
Saçma değil olması gereken normalde o. Direkt hard olmaz. Olursa uzun süre buluşulmamış da öyle olmuş derim😄
Bir çok insan için olağan durum budur zaten, senin partnerin sert mi başlamak istedi?
Bu genetik bir şey. Muhtemelen annen de aynı şekilde seviyordur.
Hayır öyle olmalı yavaş yavaş volimi artırmalı kısa kısa boşluklarda olmalı volimden bir yudum
Hayır değil bende öyle seviyorum öyle yapıyorum partnerimlede genelde
Önce okşanmak sonra sert s. kiş. Doğru olanı bu zaten.
Hayır kadınların çoğu böyle seviyor. Hatta daha fazlasını.
Bende öyle severimm ahssjshsuudsshsys
Fantazisel
Neden saçma olsun
Evet bende öylesini severim
Olması gereken o değil mi?
Hayır bu da bi fantezi tercihi denebilir
Full sert olsun diyen bakireler geneldee
Normali bu zaten. Sona doğru sertleşmesi.
Cok mantikli ve dogal aksini seven abazadir
Normal bir duırum
Yoo gayet mantıklı, ben de öyle severim
Zaten böyle olması gerekmiyor mı
Neden saçma olsun
yo aşkım bende öyle başlıyorum
Sonra nasıl devam ediyorsun
O an ne gerektiriyorsa.
Köküne kadar almalısın baştan sona
Makbul olanı budur.
bence olması gereken
Saçma değil en zevkli hali