Karşıma düzgün adam akıllı biri çıkmıyor niye böyle olabilir? Karşıma cikanlarda cinsellik amaçlı yaklaşıyor. Sevilmeye layık olmadığımı düşünmeye başladım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHer birey, sevgi, saygı ve kabul görme hakkına sahiptir. Başkalarının size cinsel açıdan yaklaşması, sizin değerli bir insan olduğunuz gerçeğini değiştirmez. Kendinizi sevgiye layık hissetmek için başkalarının yaklaşımlarına dayanmak yerine, kendi içsel değerinizi ve kendinizi sevme yeteneğinizi keşfetmek önemlidir. İnsanların cinsellik amacıyla yaklaşması, genellikle onların kişisel tercihleri ve davranışlarıyla ilgilidir. Bu, size olan değerinizi etkileyen bir durum değildir. Sizin değerli olduğunuzu hatırlamak ve kendinizi sevmek, başkalarının tutumlarına bağlı olmayan sağlam bir özsaygı duygusu geliştirmenizi sağlar. Sevgi ve kabul, her insanın doğal bir hakkıdır. Sizin, başkalarının sevgi ve saygısını hak ettiğinizi kabul etmek önemlidir. Kendinizi sevme, değer verme ve başkalarının size gösterdiği cinsel ilgiyi, gerçek bir sevgi ve kabulle karıştırmamak önemlidir. Eğer cinsellik amacıyla yaklaşan kişiler sizi rahatsız ediyorsa, sınırlarınızı net bir şekilde belirlemek ve bu tür yaklaşımları reddetmek hakkınızı kullanmanız önemlidir..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOf bulmak cidden zor ben çok zor buluyorum ciddi adamları ayıklaya ayıklaya gideceksin işte. Bir de ilk günden cinsellik konuşanlar hariç bazen cinsellik konuşmasında sıkıntı yok ama seni hiçbir zaman cinsellik konuşmaya zorlamayan seni çooook seven ve karşılıksız seven tiplerde var. Bir sürü tip erkek var. Bu seçiminde hem biskolata erkeği hem de anlayışlı bulma şansın elbet var olmakla birlikte genellikle kapılmış oldukları için ingilizce bilip farklı ülkelere de yönelmen gerekebiliyor. Mesela bence türk erkeklerinde böyle tipler kapılmış. Geçen hafta bana ayarlamaya çalıştıkları çocuk evli çıktı (çocuğun bundan haberi ile benim haberim aynı anda olduğu çok utanç verici bir andı) çocuk hem tip olarak hem de kibarlık olarak iyi birine benziyordu. Tabi çok tanımadan da bilemezsin. Başta herkes iyidir. Biriyle 1 hafta 1 ay 1 yıl tanıştıktan sonra çooook farklı yanlarını görmeye başlarsın. Neyse kısaca evet böyle erkekler var sen de eminim sevilmeye layıksındır ama bulmak sıkıntılı... ben birkaç tane buldum evet ama sonradan bazı açılardan uyuşmadık. Mesela birisi işkolikti ve bana ilgi göstermiyordu ben de ona ilgi göstermemeye karar verdim.
13 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar deneyimlerim var açıklayıcı olmak istedim ama kafam da karışıktı :D sakin olun.
+1 yılBen şahsen sevdiğim her insanı canım gibi sahiplendim. Sevdim. Başımın tacı ettim. En zor zamanlarında dahi yanında oldum. Ama şöyle bi bakıyorum. Kadrim bilinmedi doğru düzgün. Siz kadınlar iyi erkekleri seven adamları üzüyorsunuz. Sonra o insanlar aşka küsünce, ortalık uçkur sevdalısı erkeklere kalınca , hep sapıklara denk geliyorum hiç doğru düzgün seven yok diye şikayet ediyorsunuz...
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Sende sorun yok bence. Cinsellik için yaklaşanlardan uzak durmak en doğru olan zaten. En iyisini yapıyorsun.
Günümüzün cinsellik üzerine kurulu saçma sapan ilişkilerindense ciddi bir ilişki aradığın için söylediğinin aksine sevilmeyi fazlasıyla hakediyorsun.
Bu düşünce şekliyle devam etmelisin öyle kötü düşüncelere kapılma00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
83Cevap
Karşına bir çok kişi çıkacaktır. Maalesef bunlar çoğu yanlış kişiler olabiliyor. Bundan dolayı karşına çıkan kişiler zaman geçtikçe niyetini belli ederler ve cinsellik ile yaklaşıyorlarsa mesafe koyman en iyisi olur ki anladığım kadarıyla böyle yapıyorsun. Sakın moralini bozma en değerli kişi kendindir. Karşına düzgün birisi illaki çıkacaktır. Şunuda unutma yalnız olmak yanlış kişiyle olmaktan iyidir. O yüzden sadece sana layık birisi karşına çıkmamış. Sana layık birisi çıktığı zaman daha iyi anlarsın. Sabret. Umarım karşına çok iyi birisi çıkar seni sen olduğun için seven seni mutlu etmeye çalışan birisinin seni bulması dileğiyle.
10 Yorumla
+1 yılYani tanışmadan bir müddet sonra konunun ve durumun cinselliğe gitmesi çok tabi, tanıdığı anda frekans uyumu başlar haliyle cinsellik konuşulur yaşanmak istenir.. sınırların vardır söylersin saygı duymaz bu ayrı, yeni tanıştığın birinin direkt cinselliğe girmesi saygısız ve abazanlıktır buda ayrı. Bunların senin sevilmeye layık olmamanla gram alakası yok, sadece doğru kişi değiller hepsi bu...
63 Yorumla- +1 yıl
Sanırım hemşeriyiz. Tamam tanışma anlaşma vs olur ama hemen cinsellik düşünmek saçma. Kişiler birbirini sever ciddi ilişkiye adım atar o zaman cinsellik konuşuşur. Doğrusu bu bence.
- +1 yıl
Anlatmak istediğimde tam olarak buydu... Yani nasıl baktığın okuduğun değil ne anladığın önemli ama neyse
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazen bana da o Duygu geliyor 😔😔 insanlar o kadar çok karaktersiz ki ben neler yaşadım. Daha 21 yaşındayım başıma gelmeyen kalmadı. İnsanlar o kadar günahkar olmuş ki. Öteki tarafı Allah'ı düşünen hiç yok. Namus utanma haysiyet günah zina kelimelerini insanlar hayatından tamamen çıkarıp atmış. Bunu erkekler kendileri diyorlar. Kadınlar için de geçerli gerçi de. Allah bizi affetmez çok günahkar kullarız Cook. Güzelim aşkı sevgiyi cinsellikle kirlettiler insanların güvenlerini yaktı kül ettiler. Kurban olduğum rabbim Allah sonumuzu hayır etsin günahlarımızı affetsin
111 Yorumla- +1 yıl
Ama hepsini yaşadın sanırım
Cevap sahibi+1 yılEvet. Evli çocuklu adamdan ilişki teklif aldım. Öz erkek kardeşim bana **nı göster nasıl bir şey merak ediyorum dedi. Küçükken zorla dokundu öptü biri. Babam beni kapıya koydu gözümde sokaktaki it kadar değeri yok dedi. İnsan kendi evladını suçlar mı ben annem babam tarafından para çalmakla suçlandim. Parayı calmadigim halde bulup getirmesem babam dövecekti. Daha bunlar gibi kaç tane olay sayarım ama hepsi burada sayılmaz.
- +1 yıl
Çok üzüldüm. Okuyor musun?
Cevap sahibi+1 yılHayır liseden mezun oldum üni okumadım bıraktım okulu
- +1 yıl
Takip 😉
Cevap sahibi+1 yılÖz abim değil erkek kardeşim
Cevap sahibi+1 yılDedi valla daha önce hiç görmemiş de merak ediyormuş öyle söylemişti.
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum ki iki üç sene önceydi işte
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de evlenmeden istemeyen biriyim. Garip karşılarlar ama bence Aşk öyle tek derdi cinsellik olan bir şey değildir. Ben suratıma bile bakmayan sadece 2 sene gordugum kızı 6 sene sevdim peşinden hurda Bi motosikletle 500 600 km yol gittim onla tek 1 resmimiz vardi benim telefonumu tuttu diye o telefon kılıfını ve o gün giydiğim ceketi sakladım ben bunca zaman be! Ama artık yok. Bitti aşk da yok sevgi de... herkesin derdi önündeki. Artık sapık olan erkekler bile iyice düştü önceden önündeki olmazsa başka biyer derlerdi şimdi ayaklar altında yatıyorlar... gerçi hepsi sapik artik
10 Yorumla
+1 yılTesadüfe bak ciddi ilişki istiyorum hepsi f*ckbody geçenlerde bitanesiyle rakı içtik felan kızı görme bebek gibi neyse her şey 4 4lük kızla sarıldık yattık mutluluktan ölücem bilirsin alkollü kafa hayal kuruyorum evliliğe kadar 😅 sabah bir kıpraşmayla uyandım kızın ağzı dolu yeter artık ya
10 YorumlaToplum genelde ilkel dürtülerle yaşıyor, bunların tatminine odaklanıyor. Kaygısı, ilgisi, bilgisi olmayan, yeni insan tanımakla işi olmayan, karşısındaki insanın duygularını, fikirlerini merak etmeyip de doğadaki herhangi bir basit hayvanla aynı amaçları taşıyarak devam ediyor. Bu nedenle seni anlıyorum. Fakat öyle düşünme, her insan sevilmeye layıktır. Duygusu, düşüncesi ile merak edilmeye, sevilmeye fazlaca layıktır.
10 YorumlaHersey ayaklar altında artık ne haya ne görgü ne terbiye maalesef ki çoğu şey bu şekilde normallestirmeye devam edilirse geriye insani değerlerden en ufak birsey kalmayacak. Tamam cinsellik önemli ama bununda bir ölçüsü yeri ve zamanı vardır. O da nefsi değil sevgi temelli olur.
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle size katılıyorum
Alakası yok
Dünya cennet değil
İnsanoğlu melek değil
Çıkar ama belki 10 belki 30 sene sonra
Bilemezsin belki de hiç çıkmayacak
İlla çıkacak diye bir şey yok
Bu dünyada yalnız yaşlanıp gidenler de var
Biz onlardanız veya değiliz
Bilemeyiz00 YorumlaCinsellik amaçlı yaklaşan kişilerin seni sevmediği ne malum? Bazıları sevgisini döverek, bazıları söverek gösteriyor. Bazıları da okşayarak, kucaklayarak gösteriyor. O adamlar da seni seviyordur ama senin istediğin gibi değil. Yine de seviyorlardır ya, üzülme o kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler artık ciddi ilişki istemiyor. Geçim derdi, maddi sıkıntılar ve imkansızlıklar artık evliligi iyice zorlaştırdı. Sadece vur kaç yapacak kadın istiyorlar. Magdem öyle kadınlarda paralı erkekle olucak madem duygu olmadan tb ilişkisi istiyorlar bedavadan şeftali yok.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu kafada erkeklere günahımı vermem. Es. c dan daha degersiz oluyor bu duygu olmadan bedava verenler. Vermeyin kardeşim
Cevap sahibi+1 yılBen yaptım kimse yapmasın diye söylüyorum. Nasıl olsa evlencez diyp beni kandıran eski sevgilim in yatacak yeri yok. O anci cahilsin. Aklına ilerisi gelmiyor. Yazık etmeyin kendinize. Size deger veren seven, ilgi gösterenlerle olun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmek ve sevilmek icin caba harcanmasi gerekir iki tarafin birbirini tanimasi icin. Cinsellik veya para icin iliski yasayanlar sadece hedef odakli olurlar o yuzden onu denemezler. Belki tanimaya calissa cok sevecek ama o yok yani o kisilerde sevme kapasitesi yok. Sadece hedefe bakarsa onundekini goremez insan. Senle alakasi yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Ama bu ikisi aynı anda olmaz mı?
Tipine güvenen erkek binlerce alternatifi varken tek kişiye odaklı olamaz ve onu sevemez, çünkü seni kaybetme korkusu yok sen gidersen onu tercih edicek binlerce kız var yeterki tipi kılık kıyafeti yerinde olsun
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama herkes sevgiyi hak eder ama olay şu cinsellik peşinde koşan cinsellik bulur para peşinde koşan para bulur Sevgi peşinde koşan Sevgi bulur arada bir yanılmaları olabilir ama nihayetinde herkes aradığını buluyor sen sevgi aramaya devam et.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılSaygıdeğer hanımefendiler bakir sadık ve masum erkeklerden tiksinip çapkın playboy ve yatak düşkünü erkeklere bayıldıkları için böyle oluyor maalesef...
10 Yorumla
+1 yılTüm ilişkilerde nihai hedef karşılıklı cinsellik yaşamak değilmidir zaten? Yoksa herkesin kız ya da erkek kardeşi var. Fazla kardeş kime niçin gerek olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Gelde anlat evcilik oynamak isteyen kimliği ve bedeni büyümüş ama akıl yaşı büyüyememiş pıtırcık kafalılarına 😂
- +1 yıl
@DreamGhosters Sanane lan! Yorumun varsa soruya yap yorumuma değiş. Anlaşılan an-andan ve ba-cından tecrübelisin ib-ne seni
Sevilmeye layiksin. Sen ve benim gibi kadınların feminen enerjisi yüksek diye ilk öyle yaklasiyorlar. Bu da bir noktada normal cinsellik ilkel bir duygu
10 Yorumla
+1 yılSana öyle yaklaşanlara sen Öyle yaklaşma herkese karşı net bir tavrın olursa bir zaman sonra bu Çevrene de yansır
20 Yorumla
+1 yılSadece karşına çıkanlar seks için yaklaştığı için mi bunu düşünmeye başladın gerçekten! Eğer öyleyse kendine haksızlık etmemelisin, ama yok başka nedenleri varsa onu bilemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Hiç bir maneviyat sevilmiyorken insanların bütün ilgisi objelere ve maddiyata kaymışken, bi cinsin de karşı cinsi objeleştirip arzulaması kadar kolay bişey yok
00 YorumlaÇünkü insanlik bir erkek için en doğal ihtiyaç doyurman lazım erkeği 😘
114 Yorumla- +1 yıl
İgrençsiniz
- +1 yıl
Evlenmeden değil asla bekarken sadece sevgiyle doyurabilir diğer türlü olmaz dayı herşeyi normalleştirmeyi birakin
- +1 yıl
Gerek yok öyle mutlu olmasına ben onu başka türlü mutlu ederim saçma sapan istek ve arzularla degil
- +1 yıl
Böyle olacaksa sevmesin hayatımdada bulunmasın gerek yok
- +1 yıl
Nefret etmiyorum yiaa evlenmeden doğru bulmuyorum sadece
- +1 yıl
Adam haklı evcilik oynayacak halimiz yok. Yetişkin olmıyorsanız suç bizim değil.
Soran+1 yıl@oskibey Defol git burdan ilkel canlı
Soran+1 yılSenin edeceğin sohbet kapasitesi Max bu kadar olur beyin başka şeye basmıyor anlaşılan
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşına yanlış insanlar çıkıyor demek ki, bulunduğun ortamı değiştir biraz. Baba parası yiyerek hovardalik yapanlarin zevk u sefa dışında bir amacı olamaz daha ciddi oturaklı karakteri olanlarla konuşmaya çalış
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Sevilsen de sonu cinselliğe çıkıyor, siz cinselliğin varlığını niye kabullenemiyorsunuz ben onu anlamadım
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında şöyle direkt bunu isteyenler yüzüne güvenemiyoruz ki
Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Kizlar nerde odun var sevgili oluyor iyi biri var yuz vermiyorsunuz onlarda sizi sikip birakiyor rast gele yerlerde hemen her erkeğe yuz verirsen olacağı o ne bekliyordun her erkege yuz verince seni muzelikmi yapacaklardi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkeklerin büyük bir kısmı kadınları cinsellik için arar ilgilenir sana hep o tipler gelmiş moralini bozmadan evlenecek erkekleri bulmaya bak
00 Yorumla
+1 yılHayır bence hiç öyle düşünmeyin çünkü karşınıza çıkan zihniyetler bu şekilde de o yüzden bence. Kafalar başka bir şeye çalışmıyor çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, canim ne alakasi var sen nasil yaklasirsan onlarda oyle yaklasir. Boyle dusunmen beni uzdu sen boyle bir kiz degilsin kendine bunu yakistirma lütfen 🍀🤗dogru kisi seni bulacak ben biliyorum sıkma güzel canini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu devirde sevgılı yapmaya calısanların yuzde 90 nı kalbe degıl bacak arasına bakıyor
10 Yorumla
+1 yılGünümüz insanlarının % 90 ı seks için beraber oluyorlar. Senlik bir durum değil .
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen bu siteden kimseyle ciddi bir ilişki düşünme bak psikolojin bozulur
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık bu genel bir sorun herkes konuya bu şekilde bakıyor kimse ciddi değil herkes kendisini doyurma peşinde maalesef
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÖnemli evet ama bazı erkekler kadınları kızları sadece bu konu için kullanmak istiyor (sadece bu konu ) yani cinsellik konusu bilmem anlatabildim mi her şey de bundan ibaret değil
Cevap sahibi+1 yılHala seks diyor ya 😄😄
- +1 yıl
@oskibey Değil dayıcım değil dünyadaki en çok zevk veren şey seni gerçekten seven senin de gerçekten sevdiğin birinin ilgisini sevgisini hissetmek saygı ve sevginin ön planda olduğu bir ilişkidir
- +1 yıl
Hatta şöyle bir şey var cinsellik günlük olaylar gibidir yemek yemek su içmek vs ve eğer abartırsan tadı kaçar o işin (asexuel değilim ama cinselliğe de önem vermiyorum)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru kişilerle karsilasmamissin kendinde sorun arama sevilmeye layık degilmiyim diyede düşünme
20 YorumlaNe allaka balık baştan kokar sana saygı duymayan kisleri el üstünde tutarsan böyle olur
00 Yorumla
+1 yılSeverde seni yinede cinsellik günümüzde şart yoksa o ilişki erken bitiyor.
00 Yorumla
+1 yılErkek beğenmediği kişiyle cinsellik yaşamak istemez
02 Yorumla- +1 yıl
erkek damacanayla bile cinsellik yasamak ister ne anlatiyon sen
- +1 yıl
Ailenden görmüş olmalısın benim tanıdığım kimse yok öyle
+1 yılSeninle alakalı bir durum değil bu. Çevreni değiştir bence..
00 Yorumla
+1 yılKarsina cikanlar layik degildir belki niye boyle dusunuyorsun
00 Yorumla
+1 yılTabi ki layıksın, yanlış insanlar sevmesin zaten boş ver. Kendine odaklan.
00 Yorumla
+1 yılLayıksın onlar sevilmeye layık değil asıl auı oğlu ayılar
00 Yorumla
+1 yılHer nasip vaktine esirdir der üstad takma kafana...
Seçici ol00 Yorumla
+1 yılAcaba onlara istemsizde olsa öyle bir algımı veriyorsun
00 Yorumla
+1 yılValla benim tek cinselliğim sevdigime tapmak o kadar
00 YorumlaBu devirde seks var artık canım millet açlıkta açıkçası seks yapmayan kızla takılmam zaman kaybı
00 Yorumla
+1 yılOlur mu öyle şey, belki çevren hep öyleleriyle doludur
00 YorumlaŞenlik bir sorun yok, biz artık aşk amaçlı yaklaşmıyoruz insanlara
00 Yorumla
+1 yılKızım ben sevicem de ne zaman sevsem Şi*mey kalktılar. O yüzden güvenemiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen nasıl birisin ki hareketlerin tavrın davranışın neden insanlar bu şekilde yaklaşıyor sana
00 Yorumla
+1 yılBen de sevilmeye layık olmadığımı düşünüyorum. Dönüşü yok bunun emin misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen çok güzelsin ondan yanlış anlama ama sırf meraktan soruyorum yaşın 18 mi ki
11 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım
- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılBi laf var kargayla gezersen seni çöplüğe götürür diye seninki de o hesap. Karşına eli yüzü düzgün adam gibi biri çıksa onu da istemezdin eminim.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer insan sevilmeyi sonuna kadar hak eder. Erkekleri tahrik edici falan giyinmiyorsun dimi?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle açık giyinen biride degilim
Seni hiç görmedim ama görünüşün, yaşam şeklin ve konuşmaların karşı tarafa böyle yansıdığını düşünüyorum.
Bunlara dikkat edersen karşıya bu düşünceyi vermezsin bence!
Sevdiğin Adamı bulunca onun yanında yap bunları, başkaları için değil….00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler tam olarak öyle. Öyle insanlardan uzak durmalısın, Allah korusun! Daha iyi niyetli erkekler de var ama sayıları çoook az.
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin öyle mi?
Sana layık olmayan bence senin karşına çıkanlar içini ferah tut zamanla karşına çıkacaktır emin ol
00 Yorumla
+1 yılHerkes öyle ablacım, seninle bir alakası yok. Bana da hep öyle oluyor birinin de masumane sevgisini göremedim. Umarım ikisini de dengeli bir şekilde yaşatan birini buluruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmesinler ihtiyacın yok kariyer yap para her şeydir paranı kazan sonra paspas yap onları 💪🏽
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeslim et kendini kurtul daha ne korkuyorsun senin kasada iyidir 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgi varsa arzu vardır. Hepsinin cinsellik için olduğunu ne biliyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen sevilmeye layıksın onların kafası sadece öyle şeylere çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok yok öyle düşünme sevgileri aşklar ortakça sekse çevirdik hayırlı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam ben senle ciddi olarak düşüneyim. Bakalım uyum sağlayacak mıyız?
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Karşıma çıkanlar cinsellik amaçlı yaklaşıyor, sevilmeye layık değil miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler