Ben coddi ilisko istiyirum evlilik istiyorum sevmek sevilmek istiyorum kim yazsa konu hep seks seks seks yani hic ciddi boyuta gecmiyior neden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBütün erkekleri aynı kefeye koyma lütfen. Benim sevgilim yok ve bu yaz evlenmek istediğin için annemle konuşmuştum. Ama sonra deprem oldu. Bu konu yine rafa kalktı. Memlekette komşu kızlarına bakacaktı benim için ama şimdi o ihtimalde yok. Sadece evlenmek isteyen kadınlar değil. Haklisin belli bir noktada çoğu sadece sks istiyor ama hepsi değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben de evlilik modundayım 3-4 yıldır. Karşıma çıkan kadınlarda takılma arayışında oluyor genellikle. Takılma deyince cinsellik üzerine takılma değil. Ciddi ilişki arayışında olduğumu belirtince kaçıyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Ciddi boyuta geçmesi zor çünkü bu zamanda güven diye bir şey kalmadı herkesin suratında bir sahte gülüş
04 Yorumla
Soran+1 yılOluyor ama mesela iki gun once bir cocuk yazdi hep koprucuk kemik fotografimi istedi , ben dedim ki evet zamanla olabilor ama tanismamiz lazim dedim , tamam oldugun yere gelince bulusalim dedi tamam dedim ama dsha bulusmadan benden hep koprucuk forofradi istedi , bugun bir baktim beni cikarmis instadan
Soran+1 yılCidxen tuhaflar ya bir de beni bir baktim instadan cikarmis , ama bir ara koprucuk at dedi ben de gittjm İstanbul koprusunu attim , sinir oldum felan dedi , ertesi gune de beni cikardi
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Yahu internetten bulursan öncelik seks olur. Ama sosyal hayattan bulursan nasıl tanitirsan kendini öyle ilerler. Ama seks iyidir yani niye rahatsızlık duyuyorsun :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeçimleriniz yanlış demekki Ben öyle düşünüyorum
00 Yorumla Bana denk gelmiyor düzgün birisi yoksa güzel bir ilişki olurdu öyle şeyler de istemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi bir ilişkide şeks olmuyor mu? ❤️🩹
04 Yorumla
Soran+1 yılOluyor ama mesela iki gun once bir cocuk yazdi hep koprucuk kemik fotografimi istedi , ben dedim ki evet zamanla olabilor ama tanismamiz lazim dedim , tamam oldugun yere gelince bulusalim dedi tamam dedim ama dsha bulusmadan benden hep koprucuk forofradi istedi , bugun bir baktim beni cikarmis instadan
- +1 yıl
Köprücük mü kfmfm o da değişikmiş. Fetişist falandı sanırım. Kaç yaşındasın peki? Hangi yaş aralığında erkekler yazıyor?
Soran+1 yılCidxen tuhaflar ya bir de beni bir baktim instadan cikarmis , ama bir ara koprucuk at dedi ben de gittjm İstanbul koprusunu attim , sinir oldum felan dedi , ertesi gune de beni cikardi
- +1 yıl
Sende değişikmişsin ❤️🩹
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılevlılık programına cıksana burada ısın ne burdakılerden cıddıyet bekleyemessın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ciddi ilişki istiyorum sevmek sevilmek kendi yuvamı kurmak istiyorum. Yaşınız kaç
06 Yorumla
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılKendi yuvanı kurmak istiyor musun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYalansız resimsiz bir şekilde kalpten tanışma imkanımız var mı?
Soran+1 yılSen kac yasindasin
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşındayım
Hepimiz seks için buradayız
01 Yorumla
Çoğu kardeşim ondan 🤦
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dogru kisiye denk gelmemissiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulunduğun ortamı değiştir
00 Yorumla
+1 yılsen ne istiyorsun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden?
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsende onu çıkar engelle
Cevap sahibi+1 yılboş ver sıkma canını doğru erkek çıkar karşına belki
Cevap sahibi+1 yılNasılsın
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Her erkek ister
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem