Dişil enerjin yüksek ama bunu anlayabilecek olgunlukta insanları tercih etmelisin. İlk tanışmada seni nasıl düşüreceğini düşünen erkeği anlayacak kadar tecrübelisin değil mi?
Cinsellikten kimse soğumaz aslında hep o zevki tatmak istersin ama mesela seksting yapmak istemiyorum hiç fazla az*yorum mesela ama onu yapmak istemiyorum
Evet cidden öyle gelmişler hadi beni boşalt lan apt*l ben senin neyinimde seni boşaltmak zorundayımışım gibi beni boşalt diyorsun hepsini engelledim. Hep tek taraflı oluyordu zaten nefret ederim bundan köle gibi ya sen beni boşalt ne sinir oldum yine🤣
Aynen mecbur musun, ne zorunluluğun var sanki. Uşak mısın köle mi. Kendilerini ne sanıyorlarsa. Bu sitede bile özelden bir sürü penis fotoğrafı atıyorlar ucuz insanlar bunlar, açıp bakmıyorum sanki tenezzül edip açacakmışım gibi bir taraflarını atıyorlar biz aynısını yapsak hem işlerini görürler hemde oroospu derler. Kendi pisliklerinde boğulsunlar. Ben de bundan böyle kim böyle kafamı bozarsa engel atacağım ya da kendimi boşalttırıp siiktiri çekeceğim cidden bunları yapan insanlar yaranıyor.
Evet evet birde sadece seksting için yazarlar p*slikler. Geçen birisi yazmış eski oroospuluğun kalmamış diye. Bunlar resmen kendimizi oroospu kılığına sokmamızı istiyor ahl*ksızlar. Engel at tabi ben daha uğraşmıyorum. İstemiyorum dediğim halde her gün yazıyorlar cevap vermediğim halde sonunda engelledim. Engeli bas geç hiç uğraşma bile. Bundan sonra böyle kendi zevkime bakıp engel basacam hepsine
Sen de senin de eski oroospu çocukluluğun tam gaz devam ediyor yazıp engelleseydin. Bir cinsellik sorusuna görüş atıyorsun o konuyla alakalı sana soru soruyorlar. Ben sana o konu hakkında cevap vermek zorunda değilimki. Ben yorumumu zaten oraya yazmışım sana açıklama yapma zorunluluğum yok. Penisinin fotoğrafını atıyorlar direk siliyorum durmak bilmiyorlar. Bu tarz erkekler bana önceden burada kızlar sexting yapıp sonra engelliyor diye yakınıyordu ben de alla alla neden engelliyorlar ki acaba diyordum. Şimdi o kızlara çok hak veriyorum gerçekten ne değer kıymet biliyor ne de insanlıktan anlıyorlar. Sanalla alakalı bir durum da değil reelde de böyle bu insanlar.
Evet banada çok diyen oldu öyle sabah olunca engellenmiş oluyorum diye demek ki o kızlar en iyisini yapıyor. Bende yeni anladım bunu. Mesaj kutunu kapat istersen sana mesaj atamasınlar sadece takip ettiklerin atabilir seksting yapacağında takip edersin sonra çıkarırsın. Yoksa gerçekten çok yazan oluyor. Dün burada denk geldim bir kız erkek hesabı açmış erkekler yazmasınlar diye o derece. Hepsi aynı ya gerçekten haklısın görüş yazıyorum altına anne babamın cinselliğini soruyor bu nasıl bir ahl*ksızlık. P*sliklerinde boğulsunlar
Zaten onu yapan kızlar değere biniyor inan. Engel zorlarına gittiği için de böyle gelip sana bana anlatıyorlar. Haklısın valla mesaj kutumu kapalı tutayım zaten berbat ötesi mesajlar geliyor. Direk seks muhabbetine girmeye çalışıyorlar bi insan önce bir normal muhabbet eder sonra samimiyet ilerlerse o konulara girer bunlar resmen malum konuya bodoslama atlayıp insanı obje yerine koyuyorlar. Ha ayrıca sexting i de beceremiyorlar insanı seksten soğuturlar
Bu sitedeki erkeklerin çoğunda ensestlik kavaatlık her halt var zaten. Biriyle cinsel sohbete girmek üzereyken gelip konuya babamı dahil etmişti ben de küfür edip engellemiştim. İğrenç insan dolu burası
Beceremiyorlar becerebilen çok az insan gördüm. Hepsi anca okuyor yazdıklarımı karşılık vermiyor. Ya da çok az. Hem seksten hem sekstingden soğuttular beni yanlız değilmişim demek ki hahah. Bir süre yapmayacam ben ondan sonra yaparsamda artık direk engeli basacam bittiğinde. Bu site böyle bir yer istek öldürücü insan dolu iğrençler hepsi neredeyse. Çoğu yapmıyor bile birisi bana demişti seksting yapmak için kız çok zor buluyorum diye bende şok olmuştum
Emin ol burada en kaliteli geçinen adamlar bile sexting yapıyor kardeşim sorsan hepsi çok özel insan bulunmaz nimet kariyerleri var zenginler ama sexting yapmak için de yanıp tutuşuyorlar nasıl oluyorsa.
Ayyy hepsi mi aynı olur ya🤣🤣 baştan ders veriyorlar bak şunu yapma etme felan sonra bi bakıyorum sekstinge başlamış kendi kendine bıktım tüm erkeklerden hepsi aynı b*k
@İndeepth aynen sizin işinize gelir zaten direk o konuya girilmesi. Aslında benim de işime gelirdi taa ki oroospu muamelesi görene basite indirgenene kadar
aşırı seksisysen falan oalbilir ama oda kötü be sadece cinsellik için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sende durmandan veriyormusun, o zaman gazan mübarek olsun :D
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Artık vermiyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Akıllandı :) bundan sonra vermesen ne olacak batmışsın :)
Soran
+1 yıl
Farkındayım
Cevap sahibi
+1 yıl
Aslında seni bu hale getirenler utansın öbür dünyada yansın.
Soran
+1 yıl
Sanmıyorum onlara bişey olacağını. Bu dünyada mutlular öbür dünyada da mutlu olurlar
Cevap sahibi
+1 yıl
Bilmem gerisini ya neyse. Ama onlar herkesi kullanır.
Soran
+1 yıl
Kullanabildiğini kullanırlar daha doğrusu
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet haklısın.
Cevap sahibi
+1 yıl
Bende o konularda uzmanım ama bende de hiç şans yok hatta dürüst olsamda şans olmadı, zaten senelerdir çekmediğim dert hastalıkta kalmadı. Hatta demin de annem moralimi bozdu sıkıldım valla, bazen intihar bile düşünüyorum.
Soran
+1 yıl
Galiba ben de hasta olacağım bu yolun sonunda. Ne hastalığınız var ve yaşınız doğru mu
Cevap sahibi
+1 yıl
Babam bile 2 senemi yedi hastane köşelerinde, kanser oldu, yanındakide hasta ediyor kaderim hasta etti birde beni yani. Anksiyetem vardı birde midem reflü saçlarımda sonradan egzama oldu, stresten. Biraz insanlardan uzak dur.
Soran
+1 yıl
Allah yardımcın olsun. Kronik stres varken bunların oluşması çok normal zaten ben de reflü ve anksiyete hastasıyım. İnsanlardan uzak dururum durmasına fakat yalnızlığa da gelemiyorum bunca yükle acıyla yalnızlığı kaldırmak daha zor geliyor cidden
Cevap sahibi
+1 yıl
Seninde olsun, benim çok kuzenim var ve ailem, onlar bana ilaç gibi geliyor. Evet yalnız olsan dert olmasan dert. Kafayı yiyor insan. Geçmiş olsun sanada.
Soran
+1 yıl
Benimki geçmez 10 yıldır geçmedi artık umudum yok geçeceği konusunda. Hata üstüne hata yaptım hatam günahım çok. Vicdanım kalbim beynim herşeyim suçlu.
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen kendine eziyet veriyorsun ondan da oluyor seninkisi. Öyle olursa tabi geçmez.
Soran
+1 yıl
Bende mide kanseri falan olurum bu gidişle
Cevap sahibi
+1 yıl
Yok öyle düşünme.
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seksi bir yapın vardır, auran yüksektir, ya da çok istekli olduğunu belli ediyorsundur..
Ee bunu her erkek istiyor ben isteyince neden garipseniyorum? Neden basit insan muamelesi görüyorum? Kadın olduğum için değil mi? Lanet olsun böyle düzene böyle hayata böyle insanlığa diyorum başka da sözüm yok
bak bende mesela sadece cinsellik istiyorum evlenmek degil ilk konusmaya basliyinca soyluyorum daha ilerisi olmaz uzmek istemem diye o sekil konusuyoruz ya da konusmuyoruz
Cinsellik yaşadığın insana özel ve özenli davranmalı insan bu çok kırıcı ve üzücü seni anlıyorum böyle hissetmen de normal ama bunların bu tavrı senin değerini küçültmez onların iğrenç bakışını gösterir sadece
O zaman tanışma kısmı bitip cinsellik konusu açılmaya başlarsa evlilik öncesi seks yapmak istemiyorum dersen asıl amacı seks olan kişiler kaçar. Israr edenede nikah için gerekli belgeleri hazırla dersen anlarsın 👍
Evlendikten sonra yapılacak bir aktivite için (seks) elbette nikah istemek en doğal hakkın bu konuda seni itici bulan kişi zaten seni cinsellik için kullanıp sonraki avı için seni bırakıp gidecek demektir. O yüzden nikah masasına oturmaya razı olmaz.
İyi de yanaşmak istemeyince kendimi geri çekince bile bana hep herkesle yattın benimle neden yatmadın herkes için şunu yaptın benim için niye yapmıyorsun falan diye çıkışıyorlar
Onu diyorum işte alacağını alıp seni degsrsiz bir cinsel obje olarak görüyorlar. Sende zina yapmış biri olarak kendini değersiz hissediyorsun çünkü cinsellik sana en çok değer veren ve seninle nikah masasına oturup iyi günde kötü günde yanında olma sözü veren bir erkekle yaşaman gereken bir aktivite 👍
Aynen öyle 👍 Hastalıklı bir anlayışa sahipler, olaya bakış açısını aynen yazayım bir anahtar 🔑 düşün evdeki tüm kilitleri 🔒 açıyor. O anahtar masterkey oluyor değerli görülüyor birde yalama olmuş ve tüm anahtarın açtığı bir kilit düşün 👍 yalama olmuş işe yaramaz der çöpe atarlar. Olayın özü budur. Sen kendine değer verip bu tür insanlardan uzak durursan ve nikah olmadan cinsel ilişkiye girmezsen ve cinsellik konusu açmaya çalışan kişileri engellersen rahat edersin.
Hiç bir şey için geç değildir ikincisi sana basit kadın muamelesi yapan insanları neden hayatına alasın ki? Yaş aralığından zaten hayatının baharında olduğun belli bakire değilsin diye yaşamaya, değer görmeye layık değil misin? Sende bir insansın seninde sevmeye sevilmeye değerli hissetmeye ihtiyacin var Ayrıcada hakkın 👍 sana değer vermeyene sen hiç değer verme..
Ben çok acı çektim hep kullanıldım 15 yaşından beri. Sonra psikolojim bozuldu doğru dürüst kimseye yanaşmadım bu yüzden ne tecrübeli biriyim ne de hor kullanılmış ama ruhum yara dolu
Sana kötü davranıyorlar çünkü cinsel ilişkiye girmek istiyorlar sende kabul edersen kullanıp kullanıp ayrılıyorlar olmaz dersen bu defa öncekilere verdin bana niye vermiyorsun diye basit kadın muamelesi görüyorsun buda seni yaralıyor. Ben bu noktada her kim ki sana kendini iyi hissettiriyor, sana değer veriyor, bu durumunu sorun etmiyor ve seni her halinle kabul edip evlilik öncesi seks yapmak için seni zorlamiyorsa işte o kişi doğru erkektir.
Yani cinsellik olmadan seni insan yerine koyan erkek senin iletişim içinde olman gereken erkektir. Seni yaralayan üzen erkek değil seni seven değer veren erkek senin için en doğru erkektir.
Doğru bir erkek yok işte yok. Reelde denedim çıkmadı sanalda şansımı denedim yine yok. Kimse beni tam anlamıyla sevmiyor benimsemiyor. Hatta benimle sexting yapmış kişi bile seni kimse sevmeyecek hep cinsellik yaşamaya çalışacaklar dedi seninle olmalarının tek nedeni seks dedi. Sorunun birinde bile yüzüme vurdu ilişkimin bittiğini söylemiştim verme sende yazmış ben de vermedim zaten tek mevzu seks değil dedim bana tek mevzu seksti demiş seni biliyorum ben demiş ben de yorumunu sildim sonra aradan uzun bir zaman geçti bir baktım beni engellemiş ben onu engellemem gerekirken. İnsanlar ne hakla bana böyle davranıyor ne hakla
Hiç bir erkek senin istediğin gibi sevemez seni ama bir erkekle cinsel ilişkiye girmek için gerekli olan nikahtır. Cinsellik için nikah varsa tamam, erkekler gerçekten sevmediği bir kadınla nikah masasına oturmaz.
Peki sen bilirsin 😊 bu arada gerçekten sohbetin güzeldi ve sohbet için teşekkür ederim. Güzel vakit geçirdim sana cinsellik beklentim olmadan yazdım istersen bunu kanıtlarım ve baya vakit geçmiş, küçük bir işim var bana müsaade
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
İki yol var birincisi doğru olan ikincisi yanlış olan sen yanlış yoldan giderek doğruyu bekleme
Nasıl yani
Şöyle , hangi otobüse bineceğine, sen karar veriyorsun.. yani o otobüse binmek için o bineceğin durağa sen gidiyorsun
Değer vereni adam gibi seveni de maalesef siz istemiyorsunuz kızlar çevremde doğru düzgün bütün erkekler yalnız takılıyor ben dahil
Zaten kime sorsan en düzgünü o. Kim ben götüün tekiyim der ki
Zamanla anlarsın kimin ne olduğunu
Basit insan olarak görüldüğün için ölmek mi isityorsun? O zaman yurtdışına git orada öyle görülmezsin.
Çok kötü şeyler yaşadım
Biliyorum tanıyoruz seni KS'ciler olarak
Nerden tanıyorsun
Bir kaç haftada bir bu soruyu soruyorsun
😂😂😂
Önce senin kendine olan saygını kazanman gerekiyor. Kendine saygın olmadığı zaman karşındski kişi sana nasıl saygı duyacak?
Saygı duymadım zaten zarar verenlere bile taviz verdim
O zaman sorunu da bulmuş olduk, kendine olan saygını kazanman gerekiyor öncelikle. Destek alman gerektiğini biliyorsun değil mi?
Psikolojik mi?
Psikolojikten ziyade rehber
Buradan istemiyorum
Buradan diye bir öneride bulunmadım zaten. Çevrende kendini keşfetmekte sana yardımcı olacak kimsen yok mu?
Hep yanımda olamıyorlar maalesef
Hep yanında olmaları gerekmiyor zaten. Sen iyi olduğuna emin misin?
Değilim intihar etmek istiyorum
Deli misin arkadaşım sen?
Bilmem.
Olabilir
Daha detaylı anlatmak ister misin ruh halini?
Yok.
Yahu neden?
Adın çıkmıştır ya da öyle bir mesaj veriyorsundur.
Maalesef ikiside
Hmm. O zaman bu imajı silmen zor.
Beni böyle görenler geberirlerse belki kurtulurum
Gebermezler de geberesecilerrr
Bu güne kadar sana öyleleri denk gelmiş sana değer veren biri mutlaka çıkacaktır
Umudum yok
Olur olur umudunu kaybetme
Demekki tam bir seks makinesisin ama fazlasını istemiyorlar. Dürüst bir yorum tadını çıkar.
Böyle olsun istemiyorum
Dişil enerjin yüksek ama bunu anlayabilecek olgunlukta insanları tercih etmelisin. İlk tanışmada seni nasıl düşüreceğini düşünen erkeği anlayacak kadar tecrübelisin değil mi?
Hala safım tecrübe olsa ne olur
Saf değilsinde ilgi sarhoşu olabilirsin ☺️
O da var
Var tabiki… ama iyi bir seksten fazlasısın. Bunu da belli etmelisin
Fazlası derken? Şimdiye kadar hep kötü muamele gördüm bundan sonra neden değerim olsun
Şimdiden sonra ne yaşadığın önemli. Öncesi değil. Sen bi yaz bana
Yok sağol seninle de anlaşamadık önceden konuşmuştuk
Benimle anlaşman için yazmayacaksın merak etme
nasıl yani böyle seni görür görmez yanına yaklaşıp merhaba yatalım mı diyorlar sana
Yok cinsellik varsa var yoksa yokum. Karşılık verince de değer görmüyorum
ilişkiyi nasıl yürüteceğini bilmiyorsun galiba ya da sana sırtlanlar denk geliyor
İkiside aslında
bu kadar zayıf olma hak etmeyene bir halt vermemeyi öğren
Verdim vereceğimi. Paspas gibi ezip geçtiler artık bittim
ne yapalım hayat senin kararlar senin mutlu olsaydın bizimle mi paylaşacaktın yapmasaydın
Öyle. Olan oldu artık anca ölüm paklar
saçmalama ne ölümü ne paklanması yahu bundan sonra dikkatli ol seni anlayacak insanlarla ilişki kurmayı dene
https://www.youtube.com/watch?v=O9tqid4FonE
Acım dinmiyor ne yaparsam yapayım. Ruhum kalbim vicdanım her birşeyim suçlu. Bunca yükle yaşamak çok ağır. Cesaretim olsa 1 dakika durmam.
sohbet etmek ister misn belki biraz hafifler acın
Yok utanıyorum 😞
sen bilirsin kardeş
Bende de öyle bunalıma girdim cinselliktem soğudum
Ben cinsellikten soğuyamıyorum
Cinsellikten kimse soğumaz aslında hep o zevki tatmak istersin ama mesela seksting yapmak istemiyorum hiç fazla az*yorum mesela ama onu yapmak istemiyorum
Yapmak istememen de normal. İnsanı oroospu yerine koyuyorlar resmen
Evet cidden öyle gelmişler hadi beni boşalt lan apt*l ben senin neyinimde seni boşaltmak zorundayımışım gibi beni boşalt diyorsun hepsini engelledim. Hep tek taraflı oluyordu zaten nefret ederim bundan köle gibi ya sen beni boşalt ne sinir oldum yine🤣
Aynen mecbur musun, ne zorunluluğun var sanki. Uşak mısın köle mi. Kendilerini ne sanıyorlarsa. Bu sitede bile özelden bir sürü penis fotoğrafı atıyorlar ucuz insanlar bunlar, açıp bakmıyorum sanki tenezzül edip açacakmışım gibi bir taraflarını atıyorlar biz aynısını yapsak hem işlerini görürler hemde oroospu derler. Kendi pisliklerinde boğulsunlar. Ben de bundan böyle kim böyle kafamı bozarsa engel atacağım ya da kendimi boşalttırıp siiktiri çekeceğim cidden bunları yapan insanlar yaranıyor.
Evet evet birde sadece seksting için yazarlar p*slikler. Geçen birisi yazmış eski oroospuluğun kalmamış diye. Bunlar resmen kendimizi oroospu kılığına sokmamızı istiyor ahl*ksızlar. Engel at tabi ben daha uğraşmıyorum. İstemiyorum dediğim halde her gün yazıyorlar cevap vermediğim halde sonunda engelledim. Engeli bas geç hiç uğraşma bile. Bundan sonra böyle kendi zevkime bakıp engel basacam hepsine
Sen de senin de eski oroospu çocukluluğun tam gaz devam ediyor yazıp engelleseydin. Bir cinsellik sorusuna görüş atıyorsun o konuyla alakalı sana soru soruyorlar. Ben sana o konu hakkında cevap vermek zorunda değilimki. Ben yorumumu zaten oraya yazmışım sana açıklama yapma zorunluluğum yok. Penisinin fotoğrafını atıyorlar direk siliyorum durmak bilmiyorlar. Bu tarz erkekler bana önceden burada kızlar sexting yapıp sonra engelliyor diye yakınıyordu ben de alla alla neden engelliyorlar ki acaba diyordum. Şimdi o kızlara çok hak veriyorum gerçekten ne değer kıymet biliyor ne de insanlıktan anlıyorlar. Sanalla alakalı bir durum da değil reelde de böyle bu insanlar.
Evet banada çok diyen oldu öyle sabah olunca engellenmiş oluyorum diye demek ki o kızlar en iyisini yapıyor. Bende yeni anladım bunu. Mesaj kutunu kapat istersen sana mesaj atamasınlar sadece takip ettiklerin atabilir seksting yapacağında takip edersin sonra çıkarırsın. Yoksa gerçekten çok yazan oluyor. Dün burada denk geldim bir kız erkek hesabı açmış erkekler yazmasınlar diye o derece. Hepsi aynı ya gerçekten haklısın görüş yazıyorum altına anne babamın cinselliğini soruyor bu nasıl bir ahl*ksızlık. P*sliklerinde boğulsunlar
Zaten onu yapan kızlar değere biniyor inan. Engel zorlarına gittiği için de böyle gelip sana bana anlatıyorlar. Haklısın valla mesaj kutumu kapalı tutayım zaten berbat ötesi mesajlar geliyor. Direk seks muhabbetine girmeye çalışıyorlar bi insan önce bir normal muhabbet eder sonra samimiyet ilerlerse o konulara girer bunlar resmen malum konuya bodoslama atlayıp insanı obje yerine koyuyorlar. Ha ayrıca sexting i de beceremiyorlar insanı seksten soğuturlar
Bu sitedeki erkeklerin çoğunda ensestlik kavaatlık her halt var zaten. Biriyle cinsel sohbete girmek üzereyken gelip konuya babamı dahil etmişti ben de küfür edip engellemiştim. İğrenç insan dolu burası
Beceremiyorlar becerebilen çok az insan gördüm. Hepsi anca okuyor yazdıklarımı karşılık vermiyor. Ya da çok az. Hem seksten hem sekstingden soğuttular beni yanlız değilmişim demek ki hahah. Bir süre yapmayacam ben ondan sonra yaparsamda artık direk engeli basacam bittiğinde. Bu site böyle bir yer istek öldürücü insan dolu iğrençler hepsi neredeyse. Çoğu yapmıyor bile birisi bana demişti seksting yapmak için kız çok zor buluyorum diye bende şok olmuştum
Emin ol burada en kaliteli geçinen adamlar bile sexting yapıyor kardeşim sorsan hepsi çok özel insan bulunmaz nimet kariyerleri var zenginler ama sexting yapmak için de yanıp tutuşuyorlar nasıl oluyorsa.
Düşmüş bir melek
Aynen öyle sorsan hepsinin fb si var nude alıyor felan hepsi yalan. Sırf attırabilmek için
Benimle sexting yapan kişi bile gelip beni eleştiriyor sonradan namus dersi vermeye çalışıyor kendince. Ne yazık ki böyle insanlarla iç içeyiz işte.
Ayyy hepsi mi aynı olur ya🤣🤣 baştan ders veriyorlar bak şunu yapma etme felan sonra bi bakıyorum sekstinge başlamış kendi kendine bıktım tüm erkeklerden hepsi aynı b*k
Nasıl bir döngüye düştük 🧿😂
Namus dersi verenleri de görüyoruz gizlenip önüne geleni özele çekmeye çalışıyor
Dikkatimi çekti yorumları okudum kanımca siz şikayet ettiklerinizin dikkatini çekiyorsunuz.
@İndeepth yani
@indeepth şikayet ettiklerimin yavşamadığı dişi mi var? Benimle alakalı bir durum değil bu
Bilemiyorum banada bazen denk geliyor direk konuya girenler, bazende sorununu anlatanlar, öyle ki ara ara konuştuğumuz 3-4 senelik arkadaşlarım var.
@İndeepth aynen sizin işinize gelir zaten direk o konuya girilmesi. Aslında benim de işime gelirdi taa ki oroospu muamelesi görene basite indirgenene kadar
Bak işinize gelir diyerek süçladın, bende o muhabbet uzun sürmez zaten , pek nadir konuşma düzeyine göre değişir.
@İndeepth erkeklerle kadınların durumu aynı değil maalesef. Kadınlara karşı önyargılı yaklaşılıyor
Burada genelde öyle dediğin gibi oluyor. bu nasıl her erkek için geçerli değilse, her kadında içinde geçerli değil.
aşırı seksisysen falan oalbilir ama oda kötü be sadece cinsellik için
Sende durmandan veriyormusun, o zaman gazan mübarek olsun :D
Artık vermiyorum
Akıllandı :) bundan sonra vermesen ne olacak batmışsın :)
Farkındayım
Aslında seni bu hale getirenler utansın öbür dünyada yansın.
Sanmıyorum onlara bişey olacağını. Bu dünyada mutlular öbür dünyada da mutlu olurlar
Bilmem gerisini ya neyse. Ama onlar herkesi kullanır.
Kullanabildiğini kullanırlar daha doğrusu
Evet haklısın.
Bende o konularda uzmanım ama bende de hiç şans yok hatta dürüst olsamda şans olmadı, zaten senelerdir çekmediğim dert hastalıkta kalmadı. Hatta demin de annem moralimi bozdu sıkıldım valla, bazen intihar bile düşünüyorum.
Galiba ben de hasta olacağım bu yolun sonunda. Ne hastalığınız var ve yaşınız doğru mu
Babam bile 2 senemi yedi hastane köşelerinde, kanser oldu, yanındakide hasta ediyor kaderim hasta etti birde beni yani. Anksiyetem vardı birde midem reflü saçlarımda sonradan egzama oldu, stresten. Biraz insanlardan uzak dur.
Allah yardımcın olsun. Kronik stres varken bunların oluşması çok normal zaten ben de reflü ve anksiyete hastasıyım. İnsanlardan uzak dururum durmasına fakat yalnızlığa da gelemiyorum bunca yükle acıyla yalnızlığı kaldırmak daha zor geliyor cidden
Seninde olsun, benim çok kuzenim var ve ailem, onlar bana ilaç gibi geliyor. Evet yalnız olsan dert olmasan dert. Kafayı yiyor insan. Geçmiş olsun sanada.
Benimki geçmez 10 yıldır geçmedi artık umudum yok geçeceği konusunda. Hata üstüne hata yaptım hatam günahım çok. Vicdanım kalbim beynim herşeyim suçlu.
Sen kendine eziyet veriyorsun ondan da oluyor seninkisi. Öyle olursa tabi geçmez.
Bende mide kanseri falan olurum bu gidişle
Yok öyle düşünme.
Seksi bir yapın vardır, auran yüksektir, ya da çok istekli olduğunu belli ediyorsundur..
Senin de libidon yüksek geliyor demek ki her seferinde aynı hataya düşüyorsan eğer
Bende tam tersi seviyorum değer veriyorum bırakıp gidiyorlar
Neden öyle diyorsun, illaki olmuştur.
Gerçekten olmadı çünkü değer veriyorum bu sefer kendilerini üstün görüyorlar
Saf temiz birisin büyük ihtimal, hep alttan alıyorsun, bunlar da seni enayi olarak görüyor. Karaktersizler işte.
sende oyle olmasini istiyorsun demekki
Öyle olmasını istesem bu soruyu sormazdım
cinsellik istiyorsunki cinsellige geliyorlar bence
Ee bunu her erkek istiyor ben isteyince neden garipseniyorum? Neden basit insan muamelesi görüyorum? Kadın olduğum için değil mi? Lanet olsun böyle düzene böyle hayata böyle insanlığa diyorum başka da sözüm yok
bak bende mesela sadece cinsellik istiyorum evlenmek degil ilk konusmaya basliyinca soyluyorum daha ilerisi olmaz uzmek istemem diye o sekil konusuyoruz ya da konusmuyoruz
Beni kandırıyorlar ciddiymiş gibi yaklaşıp
o onlarin *
Cinsellik erkekler için çok önemli
Benim için de öyle ama çöp muamelesi görüyorum
Cinsellik yaşadığın insana özel ve özenli davranmalı insan bu çok kırıcı ve üzücü seni anlıyorum böyle hissetmen de normal ama bunların bu tavrı senin değerini küçültmez onların iğrenç bakışını gösterir sadece
Ama hep onlar kazanıyor? Ben üzülürken onlar umursamaz bir şekilde hayatlarını yaşıyorlar
Sende böyle insanlarla beraber olma
Gerçek yüzünü göstermiyorlar başta
Erkeklerin çoğu dediğin gibi maalesef, seni gerçekten seven değer veren birini bul , ya da sana saygı duyacak birini bul fucckbudyy ol
Karakterini daha onplanda tut
çokk mu seksisin
Senden kaynaklı olabirmi
Çok seksisin ondandır
cokmu çekici bir fiziğin var
Hayvanlardan hoşlanıyorsan demek ki.
Sende o izlenimi vermissin kendin kasınmışsın
Siiktir git
Terbiyenden belli nasil biri olduğun daha seni nasil insan yerine koysunlar
Onlar çok mu insan
Sen boyle olursan onlar da hak ettiğin gibi davranırlar sana
Hoş sohbet biri değil misin?
Ne farkı var? Öyleyim desem ne değişecek?
Sohbet etmek insan yerine konmak anlamına gelmez mi?
Gelmez
İnsan yerine konmaktan beklentin ne?
Değer görmek istiyorum işte adı üstünde. Kimse bana obje muamelesi yapmasın oroospu muamelesi yapmasın artık. Yedikleri kaba tükürmesinler
Bu biraz senin elinde, sana bu şekilde davranan insanlarla iletişim kurma 😊
Hep böyle çıkıyor
O zaman tanışma kısmı bitip cinsellik konusu açılmaya başlarsa evlilik öncesi seks yapmak istemiyorum dersen asıl amacı seks olan kişiler kaçar. Israr edenede nikah için gerekli belgeleri hazırla dersen anlarsın 👍
Peki sen evlilik meraklısı bir kadını itici bulmaz mısın?
Evlendikten sonra yapılacak bir aktivite için (seks) elbette nikah istemek en doğal hakkın bu konuda seni itici bulan kişi zaten seni cinsellik için kullanıp sonraki avı için seni bırakıp gidecek demektir. O yüzden nikah masasına oturmaya razı olmaz.
İyi de yanaşmak istemeyince kendimi geri çekince bile bana hep herkesle yattın benimle neden yatmadın herkes için şunu yaptın benim için niye yapmıyorsun falan diye çıkışıyorlar
Onu diyorum işte alacağını alıp seni degsrsiz bir cinsel obje olarak görüyorlar. Sende zina yapmış biri olarak kendini değersiz hissediyorsun çünkü cinsellik sana en çok değer veren ve seninle nikah masasına oturup iyi günde kötü günde yanında olma sözü veren bir erkekle yaşaman gereken bir aktivite 👍
Kendileri bakire ile evlenmek istiyorlar demek ki beni oroospu olarak görüyorlar evlenmeye değer görmüyorlar
Aynen öyle 👍
Hastalıklı bir anlayışa sahipler, olaya bakış açısını aynen yazayım bir anahtar 🔑 düşün evdeki tüm kilitleri 🔒 açıyor. O anahtar masterkey oluyor değerli görülüyor birde yalama olmuş ve tüm anahtarın açtığı bir kilit düşün 👍 yalama olmuş işe yaramaz der çöpe atarlar. Olayın özü budur. Sen kendine değer verip bu tür insanlardan uzak durursan ve nikah olmadan cinsel ilişkiye girmezsen ve cinsellik konusu açmaya çalışan kişileri engellersen rahat edersin.
Artık çok geç değil mi? Bunu bakireyken ya da sadece 1 2 kişi olmuşken düşünmem gerekmiyor muydu? Hem artık bu dediğini yapsan da yalnız kalırım ben.
Yapsam da*
Hiç bir şey için geç değildir ikincisi sana basit kadın muamelesi yapan insanları neden hayatına alasın ki? Yaş aralığından zaten hayatının baharında olduğun belli bakire değilsin diye yaşamaya, değer görmeye layık değil misin? Sende bir insansın seninde sevmeye sevilmeye değerli hissetmeye ihtiyacin var Ayrıcada hakkın 👍 sana değer vermeyene sen hiç değer verme..
Ayrıcada gayet güzel sohbetin var seninle uzun uzun sohbet edecek bir sürü insan çıkar.
Ben çok acı çektim hep kullanıldım 15 yaşından beri. Sonra psikolojim bozuldu doğru dürüst kimseye yanaşmadım bu yüzden ne tecrübeli biriyim ne de hor kullanılmış ama ruhum yara dolu
Güzel sohbetin var diyorsun ama sonradan bana yol veriyorlar ya da kötü davranıyorlar neden
Sana kötü davranıyorlar çünkü cinsel ilişkiye girmek istiyorlar sende kabul edersen kullanıp kullanıp ayrılıyorlar olmaz dersen bu defa öncekilere verdin bana niye vermiyorsun diye basit kadın muamelesi görüyorsun buda seni yaralıyor. Ben bu noktada her kim ki sana kendini iyi hissettiriyor, sana değer veriyor, bu durumunu sorun etmiyor ve seni her halinle kabul edip evlilik öncesi seks yapmak için seni zorlamiyorsa işte o kişi doğru erkektir.
Yani cinsellik olmadan seni insan yerine koyan erkek senin iletişim içinde olman gereken erkektir. Seni yaralayan üzen erkek değil seni seven değer veren erkek senin için en doğru erkektir.
Doğru bir erkek yok işte yok. Reelde denedim çıkmadı sanalda şansımı denedim yine yok. Kimse beni tam anlamıyla sevmiyor benimsemiyor. Hatta benimle sexting yapmış kişi bile seni kimse sevmeyecek hep cinsellik yaşamaya çalışacaklar dedi seninle olmalarının tek nedeni seks dedi. Sorunun birinde bile yüzüme vurdu ilişkimin bittiğini söylemiştim verme sende yazmış ben de vermedim zaten tek mevzu seks değil dedim bana tek mevzu seksti demiş seni biliyorum ben demiş ben de yorumunu sildim sonra aradan uzun bir zaman geçti bir baktım beni engellemiş ben onu engellemem gerekirken. İnsanlar ne hakla bana böyle davranıyor ne hakla
Hiç bir erkek senin istediğin gibi sevemez seni ama bir erkekle cinsel ilişkiye girmek için gerekli olan nikahtır. Cinsellik için nikah varsa tamam, erkekler gerçekten sevmediği bir kadınla nikah masasına oturmaz.
Sadece beni mi sevmiyorlar yani? Başka karıları severler ama
Sen de bakire olmayan kadına değer vermiyorsun heralde
Burcun ne?
Burcumu boş ver. Tanışıyor olabiliriz
Hayır bakire olman veya olmaman benim için önemli değil çünkü seni tanımıyorum ve ben insanların kızlık zarina değil beyin zarlarına önem veriyorum
Tanışıyor olamayız çünkü yeniyim
Su grubu üyesi misin?
Yaa ne zaman üye oldun ki
Evet
25 mi 29 mu yaşın kaç?
27.
Nerede yaşıyorsun?
Niye soruyorsun?
Küçük bir yerde yaşıyorsun sanırım 😊 neyse cvp vermek istemiyorsan saygı duyarım
Haha zarf atma konusunda süpersin
Peki sen bilirsin 😊 bu arada gerçekten sohbetin güzeldi ve sohbet için teşekkür ederim. Güzel vakit geçirdim sana cinsellik beklentim olmadan yazdım istersen bunu kanıtlarım ve baya vakit geçmiş, küçük bir işim var bana müsaade
Rica ederim. Güle güle
Gelince yazarım 😊
orada mısın?
Evet neden
Gelince yazarım dedim 👍
Yazarım dediğim için yazmadım sadece yanlış anlama olmasın. Seni merak ettim nasıl biri olduğunu ne yaptığını vs vs
boş ver
Silicem zaten soruyu
Neden? Seninle cinsellik için konuştuğumu düşünüyorsan sil hemen 👍
Verme sende düzgün insanlarla takıl
Vermesem ne olur bundan sonra? Olanlar oldu
Olsun kolay elde edilen olma işte. Sırf kapı açıldı diye her geleni içeri mi alıcaksın olan oldu diyip
Ruh sağlığım bozuk demek istedim
Toparlanmak zor değil, bu durumun farkında olman bile bi adım atman için yeterli
Eğer aşırı güzelseniz bu olası bir durum:)
kendine sınırlar çiz
Çekici bir yanın var demek ki
Erkekler böyle
Demekki seni seksi görüyorlar
Fiziğin nasıl?
Fena değil
Boy kilo?
Gıcıklığına yazmak istedim
Fiziğin iyidir
Eskisi kadar iyi değil aslında
Seksten sonra sarkar biraz genişler
İşin bitmis🤣
Biliyorum
Merak sen kadınsın illaki bir alıcın çıkar ama nasıl çıkar bilmiyorum gerçi senin gibilerin şansına mal adamlar çıkar seni kabul eder
Mal insanı da ben istemem sağol yalnız geldim yalnız giderim bu dünyadan
Simdi öyle diyorsun moralin düzelince biri daha hayatına alırsın ama sonu ne olur muallak
Deme öyle ya
Erkekler hep öğle