Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimle ciddiyiz 2 ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz ama kendisi cinsel ilişkiye girmek istiyor ben hayır dedikce inat edip istiyorum dayanamıyorum dedi ben bekle 2 ay dedim ondan sonra tatariz dedim ne farkeder dedi şu an hayır dediğim için keyfi birden bire kaçtı
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edin beni anlamasını nasıl sağlarım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bir şey söyleme kendi anlasın illa seni zorla s***k değil ya
Güncelleme kısmına yazdım
bırak kendi haline kardeşim evleniyorsun diye 2 ay kalmış diye yatınca zina olmuyor muymuş oluyor değişen bir şey yok yaşasın hak yolu 2 ay daha sıksın cükünün başını
Söyledim de bana surat asıyor bu yüzden sogdun mu dedim sogmadim beni farklı algılama dedi
o zaman farklı davranmasın dimi
Ya neşeli neşeli konuşurken benn hayır dedim diye bana karşı bi soğuk konuştu dedim anlayış göster bana diyorki anlayişsiz biz dedi
tam anlayamadım ama siz üstüne gitmeyin o yaptığını biraz düşünsün sonra sizden özür dileyeceğine eminim
Konuyu kapatalım demişti ama soğuk konuşuyordu üstüne gitmem de ama özür dileceğini pek sanmıyorum yine teşekkür ederim
rica ederim iyi geceler
Sabah günaydın yazdım cevap dahi vermedi seviyorum diyor böyle yapması normal mi ya
kardeşim sen değil o yazacak yazmazsa yazma sende
Yani konu yok sorun yok istediğin yardım yok anlamadım hiç bir şey
Güncelle kısmnda
Kızların genel isteği otel de olmaz yav ne alaka otel ev araba hepsi aynı zevk bırakın artık şunları cidden ya
Evlenmeden niye yaşıyım ben
Heh işte onu söyle açıkça evlenmeden olmaz de bahaneler üretme açık açık evlenmeden vermem de
Ee dedim evlendikten sonra o duyguyu tatmak istiyorum dedim ama o hevesliydi hevesi kırıldı soğuk yaptı
Oda onun ayıbı sana saygı duyacak
Işte konu cinsellik olunca saygı duyulmuyor bize
Sana saygı duymayana zaten verme asla
Saygı duysa bile göremezdi ciddyse bekler evlendikten sonra olur
Tercih meselesi
Beni böyle sev seveceksen olduğum gibi göreceksen girme ömrüme girme gönlüme 🎵
Tam olarak sorun neydi
Güncelleme kısmına yazdım knka
Niye aran bozuldu ama oda önemli
Güncelleme kısmina yazdm
Sen doğru olanı yapmışsın. Demek ki dayanamıyo sana
Dayanamıyorum diyor ama ben ona otel odalarında yaşadıktan sonra eve gelmek değilde kendi evimizde yaşamak daha tat verir diyorum ne farkeder dio
Seni çok iyi anlıyorum bilşyo musun
Niye
Benimde buna benzer bi olay başımdan geçtş
Sen kızmısn
Anlat bakim
Yo erkeğim de burdan anlatmim
Konu nasıl geliştiğine bagli
Ya sevgilim ilişkiye girmek istiyor ben ilk başta tm dedim sonra bi şey cıktı olmadı ondan snra ben de düşündüm evlencez evlendikten sonra yapmak daha iyi dedim benimle inatlasti istediğini söyledi bende hayır dediğim için moreli bozuldu ne demeliyim ki beni anlasın
Hiç bir şey demeye gerek yok aslında ama ona şöyle söyle eğer beni sadece zevkin için istiyipte istediğin olmayınca anlamayıp popon dönüp beni yoktan sayarsan s/ktir git birdaha gözüme görünme sevgilim de
Bana dediki beni yalnış anlama ben cinsellik için seni zorlamıyorum sen benden emin değilsin birakcagimi düşünüyorsun dedi
Evet aynen öyle düşünüyorum de
Ne yaptın ya da yapmadın da bozuldu
İlişkiye girmek istemedim o istedi
Yaparsan düzelir
Konu cinsellik te mevzu neydi
Sevgilim benimle ilişkiye girmek istediğini söyledi ben istemedim ve keyfi kaçtı
X ile biten benim
Konu neydi
Seni gerçekten sevse seni düşünse senin kararlarına daygisi olsa ısrar edip hayır diyince keyfi kacmazsi kesinlikle hayatından cikart
Bana inanman için ev mı alıyım evlilikten mı vazgecicem sanıyorsun benden emin değilsin demeye başladı ben ona tatlı şekilde söylüyorum beni anlamamak için ısrar etti heves ettim hevesim kırıldı dedi
Nedir bu konu
Güncelleme kısmına yazdım
Seni seviyorsa bekler Sonuçta sen nasıl bekliyorsan O da beklesin
Dayanamadım dedi tartistik soğuk yaptı 2 gündür yazmıyor aramıyor
Yani derdi seni başka bir şey yapmakmış sanırım evlenmek seninle bir hayat kurmak değil
Aynen öyle hiç arayıp hatasını kabul etmedi bide hikaye ye video atmış herkes gider diye
Yani Sonuçta sen onun karısı olacaksın Her şey olacaksın böyle bir şey kendi de yapmak istememeli sana zarar vermek istememenin Ama dedim ya Onun derdi seni becermekmiş başka bir şey değil bence çok iyi yapmışsın bırak gidecekse de gitsin
Yapamadı ya ondan uzaklaştı benle konuşmuyor bide bana demişti ki buluştuğumuz da yapalım sonra seni yaşadığım şehire getirip evleniriz dedi orada şüphelendim madem evlenceksin bekle
Ilişkiniz de daha yeni anladığım kadarıyla peki Yani sen bakir olduğun için seks yapmadın onunla değil mi Bir bakirelik dışında bir şeyler yaşadın mı onunla ya da daha önce başka biriyle
2 sene ıliskimiz, yaza doğru zaten evlenicez dedim şimdi olmaz dedim inat etti bende istemdigimi bir kaç defa dile getirince soğuk yaptı, seviştik sadece oda ilerisiini istedi
Yani sevişmekten kasıt tamamen çıplak oral seks ya da anal seks'in olduğu bir ilişki mi ve ne zamandır sevişiyorsunuz Ve şimdi mi aklına geldi
Hiçbişey sadece normal bir sürtünme yoluyla sevisme ama o ilişkiye girmek istiyorum canıma yetti falan dedi bende evlenelim daha tatlı olur diyince ne alakası var ozamanda olur şimdide olsun dedi
Yani sürtünme yoluyla zaten boşalıyordu değil mi Peki hiç oral seks Yani senin ağzına almanı istemedi mi ya da adam seks istemedi mi doğrudan içine mi girmek istedi
Evet zaten eskiden söylerdi ilişkiye girelim sevgilimle herşeyi yapmak istiyorum derdi ben de ozmanda istemedim ters davrandigimda seni sen olduğun için seviyorum sen istediğin zaman yaparız anlayış gösterirdi şimdi benim görüşlerimi saygı göstermedi
Demek ki evlenmekten Vazgeçti Bari bir kere yapayım diye düşünüyor peki anal ve oral seks neden hiç yapmadınız
Anal ikimizde sevmiyoruz oralı da ben istemedim tiksiniyorum biraz
O sana yapmadı mı
Cinsellik çok mu önemli yaptirtmadim yine uzak yaptirtsam yine uzaklascak
Yani sen Sana oral seks yapmasına müsaade etmedin sadece çıplak soyunup birbirinizi öpüyordunuz sonra da mastürbasyon yaparak orgazm oluyordunuz ve bu adam 2 yıldır buna dayandı ama şimdi 2 ay sonra evlenen dediği halde dayanmıyor dediğim gibi bence zaten Senden ayrılmayı düşünüyor son bir kez bu şansını denemiş
Ayrılmaya kafaya koymuşsa beni kullanmak isteyip yalandan buluşunca ilişkiye girelim ondan snra hemen evlencez lafı etmişti orada inanmadım
Bak ben söyledikçe sen de açılıyorsun Yani dediğim gibi belli senden ayrılacakmış ama bir ayrılmadan önce bir yapayım demiş neredesin Kaç yaşındasın
Olum şu an sınır oldum yazıp. kufredesim geldi
Yapma öyle şeyler Boş ver sen Hanımefendiliğnii bozma
Bekle sakın verme
Öyle yapıyorum da keyfi kaçtı düzelirmi
Kaçsın seni düdükleyip bırakmasından iyidir
Ama o işte bana diyor ki birakcagimi mı düşünüyorsun
Ya yıllarca dayanmış 2 aydan nolur. Günah yapamam de geç
Işte sence istemedigim yüzünden sogrmu
Ya soğursa soğusun kendini hiç mi düşünmüyon
Düşüyorum tabi de ama başka bi şey yokmu beni daha iyi anlaması için
2 ay idare edecen işte en olmadı karıya gönder
Sevdigim insanı niye başkasına gönderiyim güzel kardeşim
Çözüm sunuyoruz herhalde adam bellki bayır domuzuna dönmüş
Hahaha ben ona diyorum 23 senedir beklemişsin 2 ay daha beklersin diyorum valla dayanamıyorum canıma yetti diyor bende dedim kim cinsellik yaşamadan ölmüş sen ölucen beni seviyorsan beklersin dedim 😂
23 sene gerçekten beklemiş ise 2 ay daha bekler
Gorucez gerçekten beklicek mı yoksa başka karılara mi gidicek
Başka karılara giderse sende bana gel knk
Yokk kanka almiyim teşekürler