Sevgilim cinsellikte çok kötü ve oral yapmıyor ona fondip cinsellik kartlarını attım alalım mı diye bana böyle dedi? Böyle kartların yazıları görünüyordu alalım mı değişiklik olur dedim Aklın fikrin bunlarda bu ne şimdi filan dedi onu kırmamak için yüzüne beceremiyorsun demiyorum ama o maşallah yüzüme suçlu olduğu halde konuşuyor morallerim bozuldu haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle böyle düşünme kötü konuşmak yerine yapıcı olmaya bakın oturup iki medeni insan gibi konuşun birbirinize sende şöylesin sen böylesin gibi kelimeler kurmaktan uzak durun öncelikle sorunun kaynağını anlayın bunu nasıl aşabiliriz sonra sen isteğini söyle ben biraz daha mutlu olmak istiyorum seni de mutlu etmek istiyorum gibisinden ben senden şunları istiyorum de imkansızmış gibi kelimeler kurmayın mümkün ise durumunuz var ise hafta sonu kaçamağı yapın biraz relax olun ön sevişmeyi daha uzun tutun bir birinize oral yapın sen oyna onunla biraz 1-2-3 neyse aralıkla devam edin belki de eşin erken geliyorsa onun için özgüveni düşüyordur onu destekle yapıcı olmanı tavsiye ediyorum umarım birbirinizi üzmeden mutlu olursunuz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSevgilinizle cinsellik hakkında konuşmak hassas bir konu olabilir, ancak açık ve dürüst iletişim sağlıklı bir ilişkinin temelidir. İşte sevgilinizi kırmadan bu konuyu nasıl ele alabileceğinize dair bazı öneriler: Doğru Zaman ve Ortamı Seçin: Rahat ve samimi bir ortamda konuşun.
İkiniz de sakin ve rahat olduğunuz bir zamanı seçin.
Konuşmaya başlamadan önce, ikinizin de bu konuyu konuşmaya hazır olduğundan emin olun. Olumlu Bir Dil Kullanın: Suçlayıcı veya eleştirel bir dil kullanmaktan kaçının.
"Sen kötüsün" yerine, "Benim için daha iyi olan..." gibi ifadeler kullanın.
İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi açıkça ifade edin, ancak bunu yaparken nazik ve anlayışlı olun. Odak Noktanızı Değiştirin:Cinselliğin "kötü" olduğuna odaklanmak yerine, daha tatmin edici bir cinsel yaşam için neler yapılabileceğine odaklanın.
Birlikte yeni şeyler denemeye açık olduğunuzu ve bu konuda birlikte keşif yapmaktan mutlu olacağınızı ifade edin.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlginççç siz hangi dünyadasınız bizim buralarda böyle hatunlar yok. Oral yapamama nedeni ne acaba? Üstüne birde oral isterse gel bak işe !! Kadını ön sevişmede ilişkiye hazırlamak hassas noktalarla ilgilenip son noktayı oral yaparak bitirmek ve kadının aldığı hazzı kıvranmasını görmek hissetmek kadar haz veren başka bişey var mı acaba. Şanssızsın biraz ya da sevgilin bollukta 🤷♂️
00 Yorumla
Bence hiç uzatmadan ayrıl böyle bir erkekte geleceğin olduğunu düşünmüyorum. Bu kadarcıl bi fanteziyi bile kabul etmeyen yatakta beceriksiz bir erkek ve bir ömür? Bence kendine yazık edersin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılIlk önce birazcık kendi beden dilini kullanarak anlatmaya çalış zevk almıyorsan zevk almadığını göstermekten çekinme penetrasyon halindeyken sadece öylece dur işini bitirmesini ve senin üstünden kalkmasini bekle ve sonra hiçbir şey söylemeden banyoya git ve temizlen belli bir yerden sonra mutlaka ne oldu diye soracaktır o zaman anlatırsın hiç mutlu değilim ve yaptığın şeyi beni hiç tatmin etmiyor diye eğer adam seni yatakta doyurmuyorsa menüyü nasıl değiştirmesi gerektiğini de bilmeli.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBence imali konuşma ne istediğini, direk söyle ki kendine çeki düzen versin yoksa cinsellikte tecrübesiz bir erkege bir müddet sonra çekim arzu hissetmesdin buda araya soğukluk girmesine sebep olur
30 Yorumla Haksız değilsin.
Aranızda cinselliğe ilgi ve bilgi olarak fark var. Onun sana olan ifadesi bile bunu gösteriyor.
Zaten normal olarak cinsellik ilgisi olan kişiye aklın fiktin bunlarda diyecek kişinin kendisi ilgilenmiyordur. Haliyle ilgi duymadığı için de tatmin edebilmesi beklenemez.
Kırmadan söyleyebilsen de bir şey değişmeyecektir. Fakat "ben dili" ile söyleyebilirsin. Yani sen yapamıyorsun vs. değil de zevk alamıyorum vs. diyerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl
Merhaba,
Şimdi farklı gelecek bu konu sana belki, ama benim bir görüşüm var ve bu konu toplumda çoğu kişinin garipseyeceği bir konu.
Hayatımdaki kişiye Açık ilişki yaşamasına müsaade edebilecek birisiyim. (Başka bir erkekle sadece ilişki yaşamasına) Evet ciddiyim bu konuda çok.
.
Bunu istememin sebebi var ve çok ayrıntılı zaten, anlatsam eminim sen de anlarsın beni ve normal görürsün bunu ama tabi ilk etapta uzun uzun yazamam.
Ve üstelik sevdiğim kişi bunu yaşarken ben asla başka birisiyle olmak istemeyeceğim, benim haberim dahilinde yaşayacak ilişkisini de elbette.
Çok daha detayi var ama bunu mutlaka seninle konuşmam gerekiyor, toplumun nabzını merak ediyorum, bana yqzqr mısın rica etsem?00 YorumlaHaklısın yani kendinde suç görünmüyor belli ki kendini geliştirmeyede gönlü yok. Bence bu iş ciddi bir yere gitmeden evliliğe gitmeden bir karar vermek, en doğrusu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Bence haksız değilsin çünkü insan sevdiği biriyle yakınlık yaşarken anlaşılmak ve uyum hissetmek ister ama belki de kırmadan konuşmanın en iyi yolu onu suçlamak yerine birlikte daha iyi olabileceğinizi sakin bir dille anlatmak olabilir.
00 Yorumla
1 yılgüzel sözcükler anahtardır Askim biraz da söyle olsun de falan ne bilim
30 Yorumla
1 yılya kendi değişecek ya sen sevgilini değiştireceksin. kalbi kırılmasın diye biriyle olunmaz. kendini de düşünmelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSen adim atmişsin anlamamiş artik kirarsk sen bencilliğine adim atmalisin seks tek kişilik zevk degildir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Tatmın oluyosun memnun degılsen ya konuşup memnun etmesını sıteyeceksın yâda yoluna bakıp mutlu olucaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Valla bu yaştan sonra kimseye seks öğretemem bilsin bilmiyorsa da öğrenmeye açık olsun uğraşamam ben hiç senin yerinde olsam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılVur gitsin yüzüne sen bana gelseydin bak gör sana göstermiştim nirvanayı ama işte şansını vitaminsizden yana kullanmışsın
00 Yorumla Erkeklerin genelde suclu olupta suc bastirmasi durumu. Guzel bir dille cinsellik sirasinda kulagina fisildayabilirsin. ya da baska yontemler deneyebilirsin
40 YorumlaYani yüzüne söyle eğitim vs alsın sonuçta ihtiyaç bu önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu işi sen ona eninde sonunda en iyi şekilde yaptirirsin isteyenin bir yüzü şimdi iki yüzü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Söylemezsen çekilmez O kendini bilmeyen biriyle zor yani haberin olsun
00 Yorumla
1 yılIQ su olmayan insanlar bunlar. Suç sizde kb
00 YorumlaSilmeyi bilmezsin sevmeyi bilmezsin
Lütfen ayrılalım de00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılSende yüzüne yüzüne yapıştır
yapamıyorsun diye söyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılkullanmasın seni benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul evln
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı.
1 yılerkegin arsızı seks düşkünü makbuldür. Oral yapmayan erkek mi olur ya
00 Yorumla Merhaba, karşılıklı tatmin önemli, seks iki kişiliktir, seni tatmin etmiyorsa tabiki soylemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBazıları neden gerçek zevklerden anlamıyor ki
Orgazm olurken bir kıza oral yapmak zevk suyunu tatmak o kızın inleyen sesini duymak titreyen bedenine dokunmak zevklerin en özeli en mükemmeli00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılBelli ki ten uyumunuz hiç yok bu ilişkiyi tekrar düşünmelisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
1 yılSöyleme bir şey kendisi gelistirsin hatasinin farkina varsin söyleyerek olmaz
00 Yorumla ona kötü olduğunu söylemene gerek yok. yapamadığı şeylerdense senin nelerden hoşlandığını ona göster. sana özel isteklermiş gibi yansıt (sanki normalde böyle yapılmıyormuş gibi) kafasına gir yani sinsice. herkes mutlu olur <3
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle dingillere hadlerini bildirin ki kendilerini kral sanmasınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMadem öyle Niye değiştirmiyorsun yavrum yedekleri yok mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nerden buluyorsunuz böyle vasifsizlari, cinsellikte iyi olmayan biri ile nereye kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe yapamıyor mesela sen ne istiyorsun o yapamıyor veya nasıl yapıyorsunuz sen en çöl neyi istiyorsun o yapmıyor önce bir anlatırmısın?
00 Yorumla
1 yılBazen yeri geldiğinde konuşmak dile getirmek lazım
00 YorumlaNiye yapsın tadı kötü
00 Yorumla
1 yılBöyle adamlarla fazla uğraşmayın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Gerçek erkege ihtiyacın var tanışmak istwrsen yaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yıldirek söyle mesajla ya da
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence yönlendirme öğret ona
00 YorumlaBoyle tiplerle vakit kaybetme
00 YorumlaNereden bulursunuz böylelerini?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Yani libidosu erkekler işkencedir yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaslariniz kaç ilk deneyimimi senlemi oldu
30 YorumlaFantezi severmisin peki?
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılSen yönlendir onu o an
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNereye kadar bunu ona soylemeyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanlış seçimm net harcanıyoosunn 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCiddi ilişki mi niye tahammül ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkasını bul abaza çok var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen su gurubusun o hava, gayet nırmal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBize denk gelmezki böyleleri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılHer gün ölmektense 1 defa öl
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Yapma kötü ise
11 Yorumla
1 yılAyrıl gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOoo ondan olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı.
1 yılbaşkasını bul
00 Yorumla
1 yılDirekt yol ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDeğiştir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. boş ver onu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden senin gibi sevgilim yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVerme
00 Yorumla
1 yılOralsız olmaz
00 YorumlaDirek
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz