Eşimi sevmiyorum onunla sevişmek sinirimi bozuyor bir an önce bitsin diyorum içimden sevişirken sert canımı yakıyor göğüslerimi ısırıyor emerken
Acıyor dediğimde canın çok tatlı diyor
Eşimi sevmiyorum onunla sevişmek sinirimi bozuyor bir an önce bitsin diyorum içimden sevişirken sert canımı yakıyor göğüslerimi ısırıyor emerken
Acıyor dediğimde canın çok tatlı diyor
Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
haksızsın, sevmiyorsan Adam ağzıyla Kuş tutsa yaranamazsın ki. O zaman ayrıl ne onun ne kendi vaktini harcama, yemiyorsa da ısınmaya güzel bakmaya çalış, burdaki karşı Cins klavye Artistlerin gazına da gelme
Boşanmak kolay değil sevmeye de çalıştım olmuyor
Cevap
19Cevap
Demekki bencil sadece sekste kendi jstedigine odakli davrnip sne umrunda olmuyorsun senin hazzin zevkin onemi yok.. normal zmanda konisarak yola sokmayi dene aksi takdirde hep bitsede kalksam modunda olur seksten zevk alamazsin
Haksızsın sevmediğin biriyle neden evlendin ya da neden hala berabersin
Kesinlikle ayrıl hem sana yazık hem ona bir ömür böyle geçmez ilerde daha büyük sorunlar olur
Sevmeyip arzulamadigin biriyle birliktelik işkence gibi gelir
Fiziğin dolgunsa sert yapıyor ondan zevk alıyor olabilir
Bunları esinle. konuştum mu kibar davran sevmiyorum boyle davranmani falan diye
Enişteyi istemiyorsun madem sana yeni biri gerek şansımı denemek isterim
Çoğu hemcinsin böyle erkek ararken senin şikayet etmen enteresan
Hiç mi sevmedin onunla yaptığın seksi
Sevgi olmadan seks olmaz
Sizi hazırlayamıyor, yazık..
Hoduk kocan tiskindirmis kendinden
aklı uçkurunda
Görücü usulü evlilik mi yani sevemedin mi?
Kisiye gore ozel ilgi gostermek gerekiyo
Yeni evlilik fobisi ya eşim benden nefret ederse..
Sevmiyor şan boşan ayrıl
Kaç yıllık evlisin
8
Yaşlarınız kaç peki
Başkası mı var
Yok
Neden için almıyor itici mi geliyor
İtici geliyor samimi gelmiyor
Ama acı verir günden güne kendine eziyet olur
Gel soft yapalım ozaman