Eskiden sohbetimiz vardı ve karşılıklı iltifatlarda ederdik ama daha ileriye gitmedi cünkü ben mesafe koydum ama kendisi yine eskisi gibi olmaya calışıyor bazen bahane buluyor ve aynı ortamda olunca yanımda oturuyor yani o yakın mesafeyi muhakak birşekilde kuruyor. Yanıma oturup benim diğer yanımda oturan arkadaşıma kül tablasını soruyor elini uzatıyor ama ortada ben oturuyorum ya da kül tablası benim yanımdayken uzun uzun egilip durup sigarasını söndürüyor temas yok ama yakınımda durmak istiyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir şekilde yanasmaya uğraşıyor bir yol arıyor nasıl giriş yapsam
Senin kokunu çekiyor demekki ve senden çok fazla istek alıyor
Evet, hem de düşündüğünden daha fazla
Nasıl mesela ne hisseder benim yazdığımı okudunmu? Sence Ne düşünüyorsun
Evet okudum. Temas yok diyorsunya bu aşamalarda kıyafetinede mi temas etmiyor? bir de giyim tarzın nasıl?
Temas önceden vardı ben mesafe koymadan önce hatta bikeresinde sarıldıda bana ben sonra mesafe koydum ve geri cekildim kıyafetlerim normal kapalı açık giyinmem öyle benden etkilendigni biliyorum bana güzel oldugumuda söyledi ama bu davranışı yeni yeni tamam öncedende yakında dururdu ama ben şu an mesafe koymuşken falan gelip birden adama şey benimle aynı ortamda olmak beni görmesi yetiryor yakında olmasa bile sadece aynı ortam cok garip
Anlıyorum, sana çok yakınken seni hissedecek olmasının , hayal dünyasında oluşturduğu canlandırma ile tahrik olur , etkilenir. Sigara kullandığı için çok olmasada, senin kokunu hissediyor olabilirdi, bu tahrik olmanın ötesine taşıyabilir, çünkü. Sana odaklanmış biri var karşında. Bir de artık seni kendinin görüyor olmalı davranışlar içinde bunun göstergesi var. Seni kendinin görüyor olmalı ve aşırı mutlu oluyor veya rahatlıyor böyle olunca, bir de şu var ki , sana bu denli yakın olması aynı zamanda dışarıya da mesaj. Bu kıza yaklaşmayın bu bende mesajı. Burada iki durum var , 1. Bu Kişi sana kör kütük aşık, 2. Bu Kişi sana takıntılı. 1. De sıkıntı olmadığı gibi insan böylesini bulunca evlenmeli, ama gerçekten laf olsun diye değil. Gerçekten böyle olacak. 2. Si ise bu Kişi sana takıntılı böyle olunca tehlikenin listesi kabarık oluyor. Senin zarar görebileceğin bir hâl alıyor. Peki bunu nasıl aşarız. Onun analizini yapman gerekir , çünkü biz tanımıyoruz.. kimdir nedir , seni n yaşamında ne zaman yeri oldu , neden Senin çevrende. Davranis bicimleri nasildir? Ortak paydalarınız nedir vb. Soruların cevap bulması gerekiyor
Mesela bana kendisinş cok begendirmeye calışıyor kendisni tamamen umursamadıgım hatta hiç yüzüne bakmadıgım zamanlar sanki deliriyor böyle beni gördügü an bahanelerle dışarıda duruyor bilşyor ya ordan gecicegimi soguk bir suratla günaydın diyor bende günaydın diyorum gözlerimin içine bakıyor. Birde hani maksat yanımda olması degil aynı ortamda olalım ona yetiyor gecen hissetim gidebileceken gitmedi bahanelerle 30 dk boyunca telefonda konuştu telefon bitti diğerlerinin yanına gitti bi durdu bi geri geldi böyle bellş oluyor durmuyor yerinde cünkü o gün neredeyse hiç görmedi beni sonra mecburen cıktı gitti baktım 10 dk sonra bir arkadaşını alıp tekrardan benim oldugum yere geldi hep böyle degişik hareketler ama sanki hırs etmiş benim ona uzak olmam onu deli ediyor gibi cözemedim ama hani bi kaç seferdirde kaçamak bakışlarını yakaladım sonra birde cok dinlşyor fark ediyorum benim arkadaşlarla olan konuşmalarımı aşırı dinliyor beni cook merak ediyor bazen ben arkadaşlarla konuştum diyelim gecip benim söyledigimi tekrar edip gülümsüyor yani orada durup ne konuştugumu illaki dünleyecek yoksa yapamıyor
Birde merak ettigim şu seni kendinin görüyor dedin bunu nasıl görüyor aramızda bir şey yoki yani ona öyle bir hak tanımadımki öyle birişeyin olması için önce bir ilişkinin olması gerekirdi
Anladığım şu ki , bu eleman sana tutkun , öyle sıkıntılı bir tipde değil seni seviyor ama Red cevabın onu durdurmuş sana tekrar kendinj açamıyor, beden dili ile yaklaşım sağlıyor. Seni kendinin görmüyor daha doğrusu goremiyormus. Ama senin onun olmanı istiyor bunu anladık. Senin dibine oturduğu zamanlarda hem kendini mutlu hissediyor, hemde psikolojik olarak dışarıda bu kıza yaklaşmayın mesajı veriyor. Sadece zalim ukala öz güveni yüksek , kızların hayatını zindana çeviren biri gelir, onun yaklaşmasına sen izin verirsen , bu çocuk geri çekilir ama yeni gelen de seni mahveder. Bunun dışında bu çocuk gibi seveni kolay bulamazsın. Hiç ümid yoksa senin içinde sert ve kırıcı olmadan ama net şekilde düşüncelerini tekrar ifade et , gitmekde kalmakta senin tercihin de. De ki bilsin. Ama yine de tercihini gitmemekten yana kullanacaktır.
Sen cok iyi anlıyorsun bu işten ozaman şöyle bir şey daha var bu galiba olayı daha iyi anlamana neden olucak oda şu onun hayatında zaten birisi var… yani olmaz benden yana olmaz oyuzden güvenemiyorum ya ona benim en zoruma gidende bu zaten bunu bile bile benim peşimden gelmesi
Ve sanirim evli ,
Doğru mu
Evet
Düşüncelerin şu an ne bilmiyorum ama çok merak ediyorum..
Anlıyorum. Hayat içinde olmaması gerek diye düşündüğümüz ve böyle düşünmemize rağmen de bazen kendimizi doğal bir olağanlık içinde bulduğumuz vakalardan biri. Sevgilisi var deseydin. Ondan ayrıldığı an , soluğu senin yanında alacak derdim. Nişanlı deseydin biraz olmazı var ama senden bir ümit görse, nişanı atar diyecektim. Lakin evli, kendini sana yakınken çok mutlu hissediyor , kendinj sende görüyor sana bağlı şekilde seni seviyor. Lakin , haddini aşmıyor, senin koyduğun mesafeye kendini tutabildigi kadar dikkat ediyor. Bunun sebebi seni incitmemek üzmemek kırmamak. Pek muhtemel sana zarar vermek istemiyorda olabilir ve tüm bunlar olabileceği gibi sana daha etkili gelmeye çalışsa, senin vereceğin tepki ile bu durumun ifşa olmasından cekiniyor olabileceğini düşünüyorum. Lakin onun zaman sıkıntısı yok , olursa ne ala olmazsa da , içimde kalır ama hayat der yoluna devam eder. Bu düşüncelerde olan bir erkek ne kadar severse sevsin gayet tabi onun yeri ocağı yuvası ve esas sevgisi kendi karisidir ki , kendi karisi belki ona hayatı zor etsede zaman zaman ، işin gerçeği budur. Böyle olunca seni gerçekten sevsede, senin vereceğin musade neticesinde cinsellik ve seks gidilebilecek son nokta olur. Lakin , bunlar olurken sende duygusal aitlik, bağlılık ve sevgi olur , sonrasında duygusal , psikolojik ve ruhen çöküntü yaşarsın. Diyeceğim ki , uzaklaş, ama sanırım gereklilik veya mecburiyet olarak aynı ortamı paylaşıyorsunuz.
şu an şok oldum ya ben sana özelden yazabilirmiyim? bir kaç sorum var cok rahatsız etmiyecegim eger senin içinde sorun olmazsa?
Kıyamam yaa, bu sitede böyle nezaket görünce hem çok şaşırıyorum hem çok seviniyorum. Ne demek rahatsız etmek, bilakis memnun olurum. İstediğiniz kadar yazabilirsiniz. Müsait oldukça cevap veririm 😊🌷
Yazdım size
Peki.
Asırı tahrik eder hemde
Seversin tahrik olmayı
Nasıl mesela ne hisseder benim yazdığımı okudunmu? Sence Ne düşünüyorsun
Yani öyle bise yaşasam asırı derecede tahrik olurdum daha çok isterdim
İyiymiş
Yani o bunları benş cok istedigi içinmi yapıyor
Evet yaaniiiii
Bır daha denemeye calısyordur
Eder tabi
Nasıl mesela ne hisseder benim yazdığımı okudunmu? Sence? Ne düşünüyorsun
Aynını yaşıyorum
Peki ne oluyor yani sonuc
Bişi olmamış gibi davranıyor yazacaktım da gizlisin
Köpek gıvı
Nasıl mesela ne hisseder benim durumu okudunmu? Sence
Brdadenmez
Nolcakki yaz bana uygun bir dille merak ettim lütfen
Yok canım
Peki bu yazdıgımı okudun ya bu olay onun tahrik oldugu anlamına mı geliyor
Yarım
Yarım derken? Yani tahrik olayı degilmş bu? Ozaman niye böyle hareketler sergiledi
Dıyemem dıomya