sevişirken inlemek tamamıyla iletişim ile ilgili. en az dört milyon yıldır insanlığın ortak eylemlerinden birisi olan sevişme eylemi, bu süreçte kendi ortak dilini bulmuş gibidir. sevişirken çıkarılan sesler birçok dilde benzerdir. bir standart söz konusu yani. duruma göre sesler naif olmaktan çıkıp başka dünyalara yol alır. bazen apartman boşluğunda umarsızca yankılanan, seri "ığhmf ığhmf ığhmf" sesleri, kendini partnerin inlemelerle birakan haller ahhhh ahhh !!! yeaah ohhh !
00 Yorumla
Sen birde sadist bir şekilde seks yap bak bakalım hangisi hoşuna gidiyor :) hard tarafından :)
06 Yorumla
Soran+1 yılSeks anlayisim hard zaten
Soran+1 yılHa yok yahu o bana ters
Soran+1 yılDenedim ama yok aci benlik degil
+1 yılHayır etmiyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılHayır teşekkürler bayanların inlemesini tercih ediyorum 😀
055 Yorumla
Soran+1 yılTabi ama bide kadininindan zevk alip inliyen adamda waow
- +1 yıl
Ne alaka yaa hiç denk gelemdi izlediğim videolarda öyle birşey erkek olduğuna emin misin peki 😀 veya bosalirkendir o ama kadında öyle değil yani 😀
Soran+1 yılAdam kadindan zevk aliyo ve immmhh ahhh immmm yapiyo ve ben eriyorum
- +1 yıl
Kadın mi şey yapıyor adamı anlamadım ki ben yaa gerçekten öyle. bir video varsa göndersene bana merak ettim 😃
Soran+1 yılHayir be adam kadini becerirkenn zevk aliyo. Kadini inletiyo sonra o da inliyo
- +1 yıl
Lenn şunun videosunu atsana bee merak ettim hiç denk gelmedi daha önce sende arkada ne zor şeylerden zevk alıyorsun öyle 😃😅 izle zenciyi bak işine
Soran+1 yılDuygusuz adam. Adamin o agzindan cikan sozcukler ahmmmm. Islandim dusunurken
- +1 yıl
Sen bana mı dedin duygusuz diye bee napim şerrin biraz cinsellikte kufur sevdiğim için olabilir 😃😅 isteğin zirve yaptığı tam saati zaten şu an tek değilsin yani
Soran+1 yılSert olurken sen ahhhh hadii falan demez misin
- +1 yıl
Ben neden diyelim onu ben yapıyorum zaten onu ama hakimiyet partnerde olur o zaman ayrı konu 😀
- +1 yıl
İş uzerindesin galiba 😂
Soran+1 yılYoo bosalmistim o zmn
- +1 yıl
Hayat snaa guzel zaten ohhh misss gibi 😃😅
Soran+1 yılp*rno bir tik uzaginda yapabilirsin
- +1 yıl
Canım istemiyor şimdi hem senin gibi erkek inlemeli nerden buluscaz dimi 😋
Soran+1 yılBilemem
- +1 yıl
Sende de bugün bir terslik var ama hadi bakalım 😅
- +1 yıl
Regl belirtileri bunlar hep 😅
- +1 yıl
Rahatsız ettim kusura bakma sohbet için teşekkürler 😀
Soran+1 yılMerak ediyorsan gecen haftaydi 😊 iyi aksamlar
- +1 yıl
Yok bee onun nesimi merak edicem sende dün farklı bugün farklı ondan dedim 😃
Soran+1 yılDegisim oldugunu sanmiyorum ama siz bilirsiniz tabi 😊 iyi eglenceler
- +1 yıl
Nasıl yok bee mesela akşam sizli hızlı konuşmuyordun 😅
Soran+1 yılCunku süren bir muhabbet vardi bir konu vardi. Konustuk bitti uzatmalar olunca muhabbet soguyo
- +1 yıl
Şuanda senin yaptığın gibi yani şimdi iyi geceler
Soran+1 yılKesinlikle 😊 iyi geceler
- +1 yıl
Bak hala yazıyor yaa 😂 canım sıkılıyor zaten yaa 😑
Soran+1 yılNezaket geregi iyi geceler denir
- +1 yıl
Ayyyy ayyyy ne kadarda kibar bir bayannn 😅
Soran+1 yılHer zaman oyleyim
- +1 yıl
Tabi ki tabi ki sadece biz görmüyoruz 😃😅
Soran+1 yılFikriniz benim kaba oldugum yonundeyse kabul etmiyorum ama saygi duyuyorum peki 😊
- +1 yıl
Yoo nesne kaba olduğunu dusuneyim ki sadece ne kadar kibar olduğunu biz görmüyoruz dedim yalanda soylemedim zaten öyle değil mi 😀
Soran+1 yılBence degil. Hicbi kabalik yapmadim
- +1 yıl
Saçmalama istersen takılıyorum sadece ne kabalık yapicaksin sen de abartma yani 😁😁
Soran+1 yılHih simdi anlastik 😊
- +1 yıl
Biz zaten anlasiyirdukta sen anlaşmak istemedin 😃😅 kaç gündür konuşuyoruz burda 😱😃😅
Soran+1 yılKankayiz he 😉😁
- +1 yıl
Yok bee ne kankasi kanka ayagi şey ayağı derler boşver sen hem hala gizlisin nasıl kankalik bu 😃😅😱
Soran+1 yılO ayak olamaz evliyim 😊
- +1 yıl
Sen ne ayagaindan bahsediyorsun acaba 😂 kanka ayagi g. ot ayağı derler olay bu yani sadece 😃😅🤣
Soran+1 yılEh bir nevi ayni kapiyacikiyo
- +1 yıl
Sen neden normalde de böyle ciddi misin 🤔 yani konusurken veya sohbet ederken yoksa bana özgü bir tavır mi bu sadece? Ve neden bu kadar zalimsin kankaaaaaaa 😄😱😅
Soran+1 yılSamimiyetim yoksa genel tavrim bu ☺ altinda konustugumuz konunun da gerginligi olabilir.
- +1 yıl
Farkında misin bilmiyorum ama biz o konuyu konuşmuyoruz şuanda zaten? Sanırım sende yaşlılık belirtileri başladı bol bol B12 vitamini almaya özen göster derim 😅😱
Soran+1 yılNeticede her bildirimde onu goruyorum
- +1 yıl
Günaydın
Eee o zaman görmek istemiyorsan özelden yaz kankaaaaa demekten başka birşey gelmiyor aklıma 😋
Soran+1 yılTabi sohbeti bitirmekde bir secenek. Baska bir yerde gorusursek sen bilmesende ben sana selam veririm
- +1 yıl
Tabi ki o da bir seçenek hatta gördüğünde selam vermemekte bir seçenek ki onun olacağını zaten sanmıyorum açıkçası yalan söylemeye de gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası 😃 konu cinsellik olabilir ama kaç gündür öyle birşey hakkın konusmuyoruz zaten gayet ciddiyiz yani sadece senin böyle mesafeli konusmandan genel cerrah olduğunu dusunuyorum hani şu hasta kapısında nesterle bekleyenlerden 😋😄😱
- +1 yıl
Sohbet için teşekkürler seninde kafanı agrittim kusura bakma ki başka bir yerde beni görünce nasıl selam vericeksin onu merak ettim merhaba naber ben şu erkek inleme sesleri seven kadın miyim diyceksin çok saçma olur zaten 😀 😅
Soran+1 yılBaska bir soruda gorusmenin sebebi o zaten sifirdan baslamak 😃
Soran+1 yılProfilinde kapali. Yalandan soruna cvp verecektim o da yok 😃
- +1 yıl
İstek gönderirsen bence hepsi çözülür 😄😅
Soran+1 yılOylesi hic uygun degil
- +1 yıl
Neden peki 😑 ve cerrahlik için birsey demedin yoksa gerçekten cerrah misin sen 😱😄😅
+1 yıltalep hep öyle ama bende tam tersi o son an hariç inlememek için tutuyorum kendimi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaklıma şahin k inlemesi geldi. küfür ederek :D ahhğğğ ohhhhğğğ * g...
02 Yorumla
Soran+1 yılOyleside degil 😃
Cevap sahibi+1 yılşahin abime ayıp ediyorsun :D
+1 yılkadın inlemesi tahrik eder beni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kızların bizi etkiledigi gibi
08 Yorumla
Soran+1 yılGozlerim kapaniyo beynim uyusuyo
Soran+1 yılSicakligi ve yarattigi etkide tabi
Soran+1 yılSeks iki ruh tek bedendirr zaten
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet bir kıza ses kaydımı yollamıştım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence ediyordur ya :D
00 Yorumla
+1 yılözellikle senin ellerinde inlersek düşün artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yok. beni bayanlar tahrik ediyor.
00 YorumlaSes tonu güzel se fena tahrik olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kadınların inlemesi ve kıvranması cok tahrik edici
00 YorumlaKadinlardan hoslaniyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılhImm duymak ister misin?
00 Yorumla
+1 yılO yüzden ben burdan sexting yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni de kızın inlemesi off
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılpartnerin var mı?
00 Yorumla
+1 yılOfff hemde nasill
00 YorumlaInleyen erkege bağlı
11 Yorumla- +1 yıl
O ne demek yahu 😅
Hayır
00 YorumlaKizin inlemesi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği