Cinsel Yaşam Erkeğin boşalırken inlemesi itici mi yoksa çekici mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında Güncellemeler9 ay Güncel Güncellemeler9 ay Güncel... Erkeğin boşalırken inlemesi itici mi yoksa çekici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 9 ay Sevdiğim kişi dışında bana çok kötü geliyor ya böyle o an bir onun yerine utanıyorum ciddiye alamıyorum valla 1 12 Yorumla Soran 9 ay Sevdiğin kişi dışında niye duyacaksın ki boş ver sjsj😅 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Evet öyle valla duymak istemiyorum bir daha ahahha Yorumla Soran 9 ay Bir daha dediğine göre duymak gibi bir şanssız durumun oldu sanırım 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Sadece sevdiğim ya... O kulağımın dibinde nefes nefes böğürür inler ne ise artık 😅 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Evet maalesef Yorumla Soran 9 ay Hahaha sevgilin var mı şu an bilmiyorum ama sen sevgiline bu kadar bağlı biri isen senle sevgili olan şanslı olur 🙃 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Bence de 😅 ay içim bir hoş oldu nedense ama valla sevdiğim dışında olmuyor be ahha öyle bir itici geliyor ki neyse öyle işte Yorumla Soran 9 ay Buna enerciii uyuşması diyorlar 🌹🤣😅 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Neye? Sadece sevdiğim kişinin zevk seslerinini duymaya mı? 😅 doğrudur Yorumla Soran 9 ay İçin niye hoş oldu ben enerjimiz mı uydu dedim işte ☺️ Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ha yok ondan değil ya Yorumla Soran 9 ay Şimdi anladım umarım senin enerjinie yakın bir sevgilim olur ne diyeyim 🥲😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Tercihen hırlasın kükresin 😅 inlemek bize özgü olsundu 1 5 Yorumla Soran 9 ay İnlemek dediysem bögürmek o an 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Olur o Yorumla Soran 9 ay O an kendimi kaybediyorum da sormak istedim sağol 😅 bu arada inlemek hala size özel dediğin Gibi sjsj Yorumla Cevap sahibi 9 ay Sağ ol 😂 Yorumla Soran 9 ay Rica ederim eğlenceli güleç kız 🌹☺️ Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sevdiğim kişi dışında bana çok kötü geliyor ya böyle o an bir onun yerine utanıyorum ciddiye alamıyorum valla
Sevdiğin kişi dışında niye duyacaksın ki boş ver sjsj😅
Evet öyle valla duymak istemiyorum bir daha ahahha
Bir daha dediğine göre duymak gibi bir şanssız durumun oldu sanırım 😅😅
Sadece sevdiğim ya... O kulağımın dibinde nefes nefes böğürür inler ne ise artık 😅
Evet maalesef
Hahaha sevgilin var mı şu an bilmiyorum ama sen sevgiline bu kadar bağlı biri isen senle sevgili olan şanslı olur 🙃
Bence de 😅 ay içim bir hoş oldu nedense ama valla sevdiğim dışında olmuyor be ahha öyle bir itici geliyor ki neyse öyle işte
Buna enerciii uyuşması diyorlar 🌹🤣😅
Neye? Sadece sevdiğim kişinin zevk seslerinini duymaya mı? 😅 doğrudur
İçin niye hoş oldu ben enerjimiz mı uydu dedim işte ☺️
Ha yok ondan değil ya
Şimdi anladım umarım senin enerjinie yakın bir sevgilim olur ne diyeyim 🥲😂
Tercihen hırlasın kükresin 😅 inlemek bize özgü olsundu
İnlemek dediysem bögürmek o an 🤣🤣
Olur o
O an kendimi kaybediyorum da sormak istedim sağol 😅 bu arada inlemek hala size özel dediğin Gibi sjsj
Sağ ol 😂
Rica ederim eğlenceli güleç kız 🌹☺️