Cinsel Yaşam Oral seks her zaman olmalı mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Oral seks her zaman olmalı mı? Oral seks her zaman olmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır. Sekste hiçbir kural olduğunu sanmıyorum. Zaten olması onu klasik ve tatsız yapar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kural değil ama aradada olmalı Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Kurallar mı Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet her zaman olmalıdır tabi ki de her sevişmede olmazsa o zaman tadı çıkmazdı seks yapmanın 1 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl her zaman değil de haftada 1 felan olabilir diye düşünüyorum. 2 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Her zaman değil de mesela haftada 3 kere yapıyorsunuzdur 1 kere falan olabilir. ya da isteğe göre 2 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Bana yapilmasi ya da yapilmamasi cok onemli degil. Ama ben yapmaliyim 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Her zaman değil tabi ki bir aradan sonra sıkıcı olabilir 1 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Oral sekssiz sevişmeden haz alabileceğimi sanmıyorum 1 0 Yorumla
gizemkkll Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl iki kişi de iterse yaparlar yani o olaya bağlı 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oral seks nasil yapiliyor ki 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Görseldeki gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır. Sekste hiçbir kural olduğunu sanmıyorum. Zaten olması onu klasik ve tatsız yapar
Kural değil ama aradada olmalı
Kurallar mı
Evet her zaman olmalıdır tabi ki de her sevişmede olmazsa o zaman tadı çıkmazdı seks yapmanın
her zaman değil de haftada 1 felan olabilir diye düşünüyorum.
Her zaman değil de mesela haftada 3 kere yapıyorsunuzdur 1 kere falan olabilir. ya da isteğe göre
Bana yapilmasi ya da yapilmamasi cok onemli degil. Ama ben yapmaliyim
Her zaman değil tabi ki bir aradan sonra sıkıcı olabilir
Oral sekssiz sevişmeden haz alabileceğimi sanmıyorum
iki kişi de iterse yaparlar yani o olaya bağlı
oral seks iyi bisey degil
Off ağzım sulandı
iki tarafta hazır olduğu zaman
Dişlemeyecekse yani neden olmasın.
Oral seks nasil yapiliyor ki
Görseldeki gibi
👍
Olmazsa olmaz