Arkadaşlar 27 yaşındayım hayatımda sadece bir erkekle oral seks yaşadım. Cinsel ilişkim olmadı. Bu ara inanılmaz derecede biri bana oral yapsın istiyorum hatta ben de erkeğimi zevke getirsem diyorum bu isteğimi nasıl önlerim? Evlenmeden yaşamak istemiyorum da tövbe ettim? Sanalda biriyle konuşuyorum gerçek gibi yaşatıyor resmen şaka gibi :D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajina tadından, kokusundan ilerleyen zamanlarda iğrenmeyecek (ben), zorla içine girme önden veya arkadan ısrar etmeyecek (ben), sen tamam diyene kadar oralı bitirmeyecek (yine ben), senin zevkini kendi zevki bilecek ve seni izlerken haz alacak (aa buda ben) bir erkekle (kısaca ben) bunu yaşaman daha doğru bir tercih olur (İstanbul ) :D
014 Yorumla
Soran+1 yılHahahaj çok güldüm
Cevap sahibi+1 yılTamam mı devam mı
Cevap sahibi+1 yılPls open the pussy 🥺
Soran+1 yılÇok tatlısın
Cevap sahibi+1 yılSende tatlımısın 🫠
Soran+1 yılÇook
Cevap sahibi+1 yılSohbetmi edelim yani 🥹
Soran+1 yılDerken
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılBurdamısın hala burdaysan çıkacağım
Soran+1 yılKader engel oluyor
Cevap sahibi+1 yılçıktımm
Cevap sahibi+1 yılHaklısın sanırım ama olsundu görürsen yazarsın
Cevap sahibi+1 yıl14 saat süre verdim sana gizliden çıkarak ama sen yazmadın, vajinanı yumuşacık olana kadar emme seansını kaçırıyorsun yazcanmı biyensess
En İyi Cevaplar
+1 yıl- Dikkatli olun. Öncelikle ağzınızdan çıkan söze, lafa dikkat edin. Laf olsun diye düşünmeden konuşmayın. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun.
- Dikkat, içine bir kere girmeye görsün; ne yaparsan yap, kolay kolay çıkaramazsın. Ben Johnson
- Dikkat, aklın en büyük çocuğudur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kızım yapmayın şöyle şeyler yaw 😁
Ben oral yapmasını çok seviyorum normalde böyle kılsız tüğsüz olunca saatlerce yalıyorum
Ama bende tövbeliyim, beş vakit olmasada ara ara namazımı kılmaya çalışıyorum
Zina sadece kadına haram değil erkeğe de haram
08 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun bu düşüncene valla takdir ettim
Cevap sahibi+1 yılHangisini sadece kadına haram değil dememi mi? Namaz kılmamı mu? Yoksa benimde bu pisliği çok sevmem mi?
Soran+1 yılSadece kadına haram değil demen
Soran+1 yılAyrıca pislik değil sevdiğin kadını zevklendirmen işte ne güzel
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle de buna zina oluyor günah yani, birde öyle sevdiğim birisi yok aslında, sık partner değiştiren birisi değilimdir de evlilik dışı olması yanlış yani, keşke karım olsada yapsak sabah akşam birbirimize 😂
Soran+1 yılBen de öyle eşimle yapmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl*istediğim
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam yazar mısın bana seninle konuşmak iyi geldi, telefonumun ekranı kırıldığı için siteye girememiştim, Hem sormak istediğim bazı şeyler var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılOral seks yaparak
00 Yorumla Sanal ya da gercek bence bi farkli yok. Rovbe ettim diyosun ama karsilikli bi gosterim bi beraber olus ysssniyor. Ara sra ates herkesin basins vuruyor. Sen eljmle idsre etmeye devam et.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin ateş başına vurmuş düşürülmesi şart istersen olu r
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte istiyorum da doğru kişiyle
+1 yılOral bir sanattır.. Sende bu sanatın zevkini tatmışşın.. Ölünceye kadar peşini bırakmayacak bu zevk.. Bende vazgeçemiyorum oraldan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi gelirler merak etme manavdan elma secer gibi seçersin aralarında birisini 😊😊
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bu ne cidden bi soru sordum sormaz olsaydım
- +1 yıl
ahahah bak gizlisin yaşın kac neredesin nasıl birisisin hiç bir önemi yok nefes alsın yeter algisindalar gördün mü 😂🤣
Soran+1 yılEvet ben yaşamadan isteğimi gidermek için sormuştum
- +1 yıl
bunun türlü türlü yöntem ve teknikleri var ama biz erkekler çoğu zaman direk çözüm odaklı değil de daha çok kendi hislerimize ve çıkarlarımıza göre hareket ederiz 😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Oral yapan içine de sokar ama y rrapı bilgin olsun
00 Yorumla
+1 yılİstekli olman çok normal ama bunu sanal olarak çözemezsin.. sevdigin biriyle olması en güzeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler herşeyi yapıyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz. Bu arzuları bastirmayin doya doya yasayin bu yaşlara bir daha gelmeyeceksiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Niye sanal yapınca günah değil mi? Tövbe ettiysen onu da yapmamalısın.
00 YorumlaVücudunun istediğini değil aklının ve kalbinin istediğini yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılal bendende o kadar yokki sekste olmayan en mükemmel zevklerin sevişme ve oralde olduğunu bilen biriyle saatlerce sevişsem ben ona oral yapsam o kızda yalayışımı izlese
00 Yorumla
+1 yılÇözümü bulmuşsun sanırım gerçek gibi yaşatıyor diye. Neden tekrar sordun anlayamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sanal da harika yaptığım olmuştu ama reel henüz tadına bakmadım ama aşırı denemek istiyorum 🤭
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Maalesef yalatmadan geçmez. Oral buddy bul kendine.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal hiçbir zaman gerçek gibi olmaz, kendinizi kandırırsınız ve o sizin abazalığınız.
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahha doğru ama gerçek yapamam sen azmıyor musun
Cevap sahibi+1 yılYapıyorum da fotoğraf olduğu zaman.
O şekilde konuştuğum kişinin hayalini kurabiliyorum, gerçeğini tutmuyor ama haz veriyor :)
Soran+1 yılEvet ben de öyle ama kendimi göstermiyorum pek zevk almaya bakıyorum güzel biriyim istesem gerçekte olur ama eşimle artık olursa
Cevap sahibi+1 yılBahsettiğim yüz değil zaten, hayallerin gerçek olur umarım 😘
Cevap sahibi+1 yılÖpücük yanlış oldu 😂
oral yaptım çok tatlı cm yine oral yapmak istior
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere tadını aldın mı bırakmak zor. Seksting yap. Evlenene kadar boşal böyle. Mastürbasyondan daha iyi.
00 YorumlaBul birini yap o işi yapacak binlerce erkek bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks shoptan oral seks için oyuncaklar var ordan tedarik edebilirisn
00 Yorumla🙂🙂oral ihtiyacı bnde de var..
Bence ilişkiden daha zevkli ya😂😂😂00 Yorumlayakinsan bana ihtiyacini giderelim arabam var takilirz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaparım ama sanal sevmem sadece gerçekte istiyorsan yaparım beklentim de olmaz bir karşılık vermek zorunda değilsin. Son olarak İstanbul'da olman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın n
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye olayım ki bekarım ihtiyacım var
- +1 yıl
Ne alaka mastürbasyon yapabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 27 yaşındayım ve bende aynı durumdayım. bakirim ve bakire birine oral yapmak istiyorum :D oral yapmasını da istiyorum tabi :D
00 YorumlaMastürbasyon oyuncaklarından al.
013 Yorumla- +1 yıl
Evet güzeller
Soran+1 yılCanım bakireyim
- +1 yıl
Sürtünerek gider
Soran+1 yılSen denedin mi zevk aldın mı
- +1 yıl
İçine almadan rahatlayacağın yöntemleri dene
Soran+1 yılSen nasıl rahatlatıyorsun
- +1 yıl
Elimle
Soran+1 yılOoo tabii ya
- +1 yıl
En güzel boşuna para verme
çok iştahlı yazmışsın
00 Yorumla
+1 yılBul birini yalat otur suratına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOral yapıp zevk veririm sana ben
00 Yorumla
+1 yılSen yaşamak istediğin için öyle geliyor sana
00 YorumlaOfff olsa şöyle büyük beyaz bi popo de yalasam 🤤
00 Yorumla
+1 yılKaclik citirsin sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gerçeğini yaşayacaksın
00 Yorumlabin tl ver yapim sana parasız asla yapmam
00 YorumlaJapon’lar gelistirecek ışınlanmalı bekle az
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİhtiyacını gidermek mi istiyosun yoksa önlemek mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen daha iddialiyim denemek bedava?
00 YorumlaNerde yasiyosun
00 Yorumla
+1 yılBirini bul yap
00 YorumlaOral candir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatırım istersen
00 Yorumla İzmrdeysen hazırim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun tövbesi de..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. O benim isim. 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden yapmayın
00 YorumlaBayağı rahatlatrim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri