partnerime oral seks yaptığım zaman penisinin tamamını ağzımın içine almak istiyorum ama bunu yapamıyorum bir türlü. almak istesem hemen kusasım geliyor çıkarıyorum penisi ama ben ağzıma alıp tamamını, uzun tutmak istiyorum ağzımın içinde. bunu nasıl yaparım?
Cevabın nedir?
P*rno izle hatta isim de vereyim sana. Sasha Grey.
Bu ablamız oral konusunda master yapmış usta beceriki bir ablamız.
Lakabıda bayan karadelik. Ağzı tüm deliklerinden daha geniş.
Al buda benden sana küçük bir hediye
link22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim çok sağol
Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Nefes kontrolüyle olabiliyor , sanırım. Ancak bunu yapabilen çok azdır. Genelde sürekli denemeyle alışılıyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılah deniyorum da olmuyor
Soran+1 yılo şekilde mutlu olduğunu söylüyo zaten ama ben daha da mutlu etmek istiyorum
Soran+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu yapmaya zorlayarak kendine eziyet etmek yerine, dilini daha iyi kullanarak kapat açığı. ha illa komple istiyosan durduğun açıyı değiştir, en uygun olanında dene.
14 Yorumla
Soran+1 yılişte o hangisi, o kadar yapmama rağmen hepsini almaya çalıştığım an boğazıma değdiğinde kusasım geliyor
Cevap sahibi+1 yıldaha fazla açmaya çalış ağzını, bademciklerine küçükdiline değer gibi olunca miden bulanıyor. buna engel olmaya çalış. o pozisyon da tamamen sizin nasıl durduğunuza bağlı. deneye deneye çözer, yapa yapa alışırsın bence çok büyük değilse.
Soran+1 yıl16 cm. umarım dediğin gibi olur çok teşekkür ederim yorumun için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
Oral sex penisle endoskopi yapmak değildir..! Ağzı vajina gibi kullanmak yerine, erkeği daha heyecanlandıracak yalama, emme, öpme tarzı şeylerin bütünüdür oral seks. Yoksa vajina dururken, adam niye dişlerine sürte sürte penisini tahriş edip ileri gel-git yapsın?
10 Yorumla
+1 yılniye hepsini almak istiyorsun ki zorlanırsın bayağı..bu sanırım uzun bir alıştırmayla olur..bence tadını çıkara çıkara dondurma yalar gibi yap şöyle biraz vahşi bir şekilde:)))))))))
erkek arkadaşıma öyle yapıyorum hafifte ısırıyorum deliriyor adam nerdeyse:)))))10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Yatağa sırt üstü yat kafan yataktan aşağı doğru sarksın partnerin ayakta bu pozisyonda gırtlağına kadar sokabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yıltamam denicez mutlaka, teşekkür ederim
alistir kendini biraz, yavas yavas. Ani hareketler yapma
19 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıyorum ama olmuyor
Soran+1 yılama hepsi de girmez ki
Soran+1 yıl16
Soran+1 yılağzım küçük falan da değil normal ama değdiği an kusasım geliyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen hepsini alamıyorsan senin sabit durduğun pozisyonda o tamamını sokmaya çalışsa. mesela o ayaktayken sen dizlerinin üstünde eğil, o şekilde tamamını sokmaya çalışsın. ayrıca bir erkeğin en çok hoşlancağı şeydir bu tamamını ağzına sokmak.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce başını al ağzında bir süre tut sonra ortasına ilerle yavas yavas.ben sevgilime böyle öğrettim :))
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence acale etme..
yavaş yavaş ilerle..zamanla oda olacaktır..alışmayı dene ...10 YorumlaBu konda sana kim yardımcı olabilecek merak bekliyorum :D
00 YorumlaDondurma yaliyor gibi hisset hepsini alabiliyor musun ağzına
00 Yorumla
+1 yıldeneye deneye alışa alışa azar azar al sonra hepsini
00 Yorumlap*rno izle orda var :(
04 Yorumla
Soran+1 yılizliyorum yapmaya çalışıyorum sonra ama boğazıma temas ettiği an kusasım geliyor
Soran+1 yılumarım :)
tamda soktuktan sonra ısırdımmı fail gitti :(
00 YorumlaBoğulup ölcen lan aklsjdlasjdasşjda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılTeknikmi istiyorsu.
Zama.la alsacaksin00 Yorumla
+1 yılsende aldığınla yetin
00 Yorumla
+1 yılbence araştırman gerek
00 Yorumla
+1 yıloltamı attım bekliyorum :D
00 Yorumlayuh.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılısır hemen iner o zaman alayını alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar temizmi ya ?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler