sevgilime oral sex yapmak istiyorum... nasıl yapmalıyım ona çok zevk vermek için?
(daha önce hiç oral sex yapmadım)
(daha önce hiç oral sex yapmadım)
Penisini ağzınıza alın, canını yakmamak için dişlerinizi dudaklarınızın arkasına saklayın ve sevişiyormuş gibi eşzamanla bir şekilde ileri geri giderek penisini emmeye başlayın.
Erkeklerin hoşlanmadığı şeylerden biri bu işin mekanik bir şekilde yapılması bu yüzden ritminizi değiştirmeye çalışın. Oral seks yaparken ellerinizde yumuşak bir şekilde hayalarıyla oynayın.
Erekte olmuş penisiyle dilinizi kullanarak oynayın. Doğru noktalara dokunduğunuzdan emin olmak için çıkardığı seslere dikkat edin. Ne tür oral seksten hoşlandığını sormaya çekinmeyin. Bütün erkekler farklıdır ve onun hoşuna gidenin ne olduğunu soruyor olmanız onu iyicene baştan çıkartacaktır. Bir erkek için kulağına “Seni Nasıl Çıldırtmamı İstersin?” diye fısıldayan bir kadından daha seksi bir şey yoktur.
alıntıdır.
penisin alt kısmını penis ucundan yumurtalıklara giden bir damar var. oraya yoğunlaş. özellikle penis ucuyla birleşim yeri çıldırtır erkeği. bir de penis ağzındayken dilinle dediğim bölgeye küçük vuruşlar yapabilirsin.
sper yorum.keşif yapılmış:)
Belediye bu konuda kurs açıyormuş, bugün beni aradılar konu mankeni olur musunuz diye, kayıt olursan faydalı olacaktır.
önemli olan istek.. sende o ışığı gördüm bi' kaç kez acemilik çeker sonra ustası olursun
Cevap
14Cevap
biride çıkıp demiyoki evlennce nasıl sex yaparım hep sevgilim sevgiliim ne iştir yaa siz kenedenzi kullandrn sonra oturup ağlayn zırlayın afern kızlarr devam
ne alaka ben istesem yaamazmıyım bunumu diyosun yapamam değil yapmam!
ben kızların sadece yalamasından zevk almıyorum ağzında gidip gelmeyi buna bayılıyorum bunun içinde kızın sabit durup ses etmemesi yeterlidir benim için ama :D
Youtube hesabın varsa
'A girls guide to 21th century sex' ararsan yardımcı olacaktır.
boğazına kadar bastır nefesin kesilsn bi kaç saniye mesela ;)
ilk başta yorum yapan gizli kadın bu işi çözmüş.saygılar
aynen ya bu nedr böyle
sanki dersin profesör.lütfen ayakta alkışlayalım lütfen
Önce testislerden başla penisi tutarak.Sonra üste doğru çıkarsın.İyice yoğunlaş testislerde ama.
elma şekeri ile antreman yap :)))))
Nimet çarpılacan kız çarpılacan :)
:)))))))))))))))
daha önce yapmadıysan şimdide yapma
pissiniz ya, alacak başka bişey bulamadınmı
hiç bi kıza oral sex öğretmeyecem artık
Herkes profesör çıktı 😂
içinden geldiği gibi yap dondurma yer gibi
dişleme yeter :)
Kızlar iyi cevaplamış.
dişlerini kullanmada nasıl emersen em :D
boşver yapma sonra tiryakisi olursun