Valla bir sene öncesine kadar felan inanmazdım hatta derdim onlar da insan duyguları var ama insan büyüdükçe anlıyor eğer karşınızdaki erkekle cinsellik yaşamazsınız veya konusmassaniz uçup gidiyor gerçek saf aşklar bitmiş gerçekten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer erkek Cinsellik delisi değil unutma gerçekten seven insan ilk cinselliğe bakmaz sonrası aşama cinselliğe gider ama ilk olarak sevgiye saygıya dürüstlüğe merhamete vicdana yüreğe bakar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynen oyle, cinsellik ortaokula kadar dusmus. Iliski yasamayinca bitiriyorlar. Bu yuzden zengin goruculerle ciddi dusunurum
22 Yorumla
Soran+1 yılDemek istediğim o değil hani kimse kimse için ailesini karşısına almaz sevmez bu dönem de
Soran+1 yılOysa ben deliler gibi aşk yaşayalım istiyorum herkes bize karşı çıksın biz yine birbirimizden kopmayalim
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. O zaman tüm kadınların derdi de para pul o neden? Genelleme yaparsan seni de bir çok kılıfa sokarlar.
07 Yorumla
Soran+1 yılKanka yok be ben hemcinsimi tanıyorum biz sevince gözümüz başkasını görmüyor
Soran+1 yılBir artı bir eve bile okey deriz yeter ki sevdiğimiz olsun yanımız da
Soran+1 yılYanlış düşünüyorsun insan sevdiği insani her türlü koşulda kabul etmeli bence para ne ki ikimiz de çalışırız bir şeyler yapmaya çalışırız
Soran+1 yılHaklısın maalesef bu konu da işte anlatmak istediğim olay da bu neden herkes böyle hep bir çıkar uğruna ya ben birini sevmek istiyorum onun için ailemi karşıma alayım o benim için ailesini karşısına alsın deli bir aşk yaşayalım ama yok abi yok herkes ya para ya cinsellik peşinde eh be
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adamın şeyi zonklarken sen romantizm dersen adam gider ve sen o adamları da erkeklerin temeli olarak alırsan da mutsuz olan sadece sen olursun
011 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim adam iltifat ediyor ediyor cinsellik yasamayinca da gidiyor şimdi bu durumda ben nasıl erkeklere guveneyim ki
Soran+1 yılBak şimdi bir çocukla iki hafta flört ettik çocuk bana çok güzelsin ölüyorum bitityorum dedi sonra sevgili olduk daha bir gün olmadan şey dedi yarın oruç tutmayalim orucumuz bozulur (bulusucaktik) en yakın arkadaşıma da benim için şey dedi ben ayrılınca ben zaten onu sevmedim beğenmedim
Soran+1 yılEeee nasıl inaniyim ben şimdi tüm o iltifatlara laflara
Soran+1 yılSende haklısın ama öyle demeyince de soğuk insansın diyorlar
- +1 yıl
Bak gel mantığı şöyle anlatıcam
Şimdi sevgililik tanıma sürecidir tamam mı direk senin KULUN KÖLEN OLAYIM GEL SEN SK BENİ KADININ OLAYIM SENSİZ HAYAT BOŞ gibi tabirlere inanmamalısın amaç şöyledir
Seks sever erkekle normal arasında ilerleyiş:
Her ikisi de basit iltifatlarla başlarlar kimisi böyle ölürüm diye abartır kimisi de bence hoşsun diyip basit tutar senin anlaman gereken şey ikisi de eşit seviyededir lafın bir olayı yok kur olayı kısaca
Sonra seks sever erkek seni ısındırdığı zaman malum işi gündeme getirir ve alttan alttan imalar verir amacı libidosu yüksek sevişecek kadın aramaktır
Normal erkek ise chill şekilde takılır kendi amacına göre muhabbet açar takılır senle
Sekssever erkek istediğini alamazsa ya şerefsiz ors. Evladı gibi tacize yeltenir ya da olgunca davranıp kız istemiyo abi gidiyim ben durmanın anlamı yok der gider
Fakat bazı canım vahşet kadınlar beni beğenmedi diye sanıp üzülüyorlar senin gibi (seks istedi vermedim diye gitti demek ki kötüyüm) halbuki nimettir bu olay çünkü karşıdaki adamlığı oynamış ve insanca bitirmiştir sapık pu. şt evladı gibi devam ettirmeye çalışmamıştır
Yanisi kankacım seks isteyene hayır diyosun , erkeğin adıl amacı belli olmadan da güvenmiyprsun bu kadar basit bu belki 1 yıl bile sürebilir sorun yok en doğru kararı anca böyle verirsin
Soran+1 yılÇok güzel aciklamissin gerçekten
Soran+1 yılErkek seks sever ama kadın onla seks yapmıyor diye kadını bırakması kadını sevmediğini gösterir bence
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Yemek yedim , uyudum , suyumu içtim ne eksik kaldı? E tabiki eksik olanın peşine düşeceğim. Bundan dogal ne var? Kuru kuru el tutup şiir mi okuyayim?
00 Yorumla
+1 yılSaf aşkın sonundada cinsellik yok mu? Bu kadar insan nerden türedi bacım😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEkonominin temeli o erkek cinselik istmeezse üretim durur neden çalışsın ki kendi kazanir kendi yer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet konu hep aynı yere sapıyor bende bıktım artık
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya ulan çocukla iki hafta konuştuk sonra sevgili olduk bana bir gün sonra dedi ki bugün oruç tutmayakum orucumuz bozulur
Soran+1 yılHani ettiği iltifatlar o kadar sahte geliyor ki
Cevap sahibi+1 yılOnun derdi cinsellik lütfen kanma ona
Cevap sahibi+1 yılBügün ne oldu anlatayım sana bir çocukla sanal normal sohbet ediyorduk konuyu yine cinselliğe saptırdı bende dedim istemiyorum konuşma diye. Böyleleri sorun sendeymiş gibi davranıyor sonradan niyetleri belli oluyor. Neyse yazma bana daha dedi konuşmak istemeyince sanki çokta umrumda😂
Soran+1 yılEvet evet kesinlikle sanki sorun bizdeymis biz Arabistanli cahil insanmisiz gibi davranıyorlar o konuyu konuşmak istemeyince 😂
Cevap sahibi+1 yılArabistanlı felan değiliz karşımızdaki bizle sadece cinsellik için konuşacaksa hiç konuşmasın daha iyi. Bunlarında yeri zamanı var ben üzgünüm dedikçe hala cinselliği açmaya devam ediyordu s*lak sinir oldum bak yine🤣
Soran+1 yılKanka abazalar işteee ayy nefret ediyorum cidden
Cevap sahibi+1 yılEvet kanka çoğu böyle bunların yapıcak bir şey yok bende nefret ediyorum. Şöyle saygılı biri çıksa keşke
Gizli Üye(18-24)+1 yılSizde sizi seven erkekleri beğenmeyip sizi kullananların peşinden koşuyosunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü kullananlar güzel manipüle ediyor biz de manipüle edildiğimizin farkına geç varıyoruz
Cevap sahibi+1 yılDürüst olanlar hep kaybediyor o zaman
+1 yılÇünkü bizim sevgiye ilgiye ihtiyacımız yok
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet açık sözlülüğün için tebrik ederim
+1 yılAşk ne zaman vardıki ben görmedim
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar da var siz de yok
- +1 yıl
Siz aşk yaşadığınızı sanıyorsunuz
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hep hormonlar yüzünden
00 Yorumla
+1 yılBu dönemde öyle evet
00 Yorumla
+1 yılAllah vergisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılseviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden tüm kadınların derdi para
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzıyoruz napalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim derdim değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi