Bu durumdan vazgeçemiyorum ve eşimde hak ediyor. Ne sevgisi var ne para verir ne ilgisi var kendi istedi üstüne üstün kendi metresi var. Bende sevgilimle birlikte oluyorum ve onunla evlenmeyi düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? 2 yıldır beraberiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAdam evli ve boşanıp seninle evlenecek değil mi🤭🤭 şimdi sana soruyorum
Bugün eşini seninle aldatan birine güvenip onunla evlenmeyi mi düşünüyorsunuz?
Bugün eşini sizinle aldatan yarın eşini sizin için boşanip sizden daha iyisini bulunca sizi de aldatmaz mi?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğruya doğru. Yemeyenin malını yerler, s. kmeyenin kadınını da düt hanfendi. İlgi, alaka, sevgi, şevkat yok ise zaten eş olmanın da bir anlamı, kutsallığı ve kanunu, yasası kalmıyor. Size hak veriyorum. Bu durum daha fazla uzatılamaz ve eğer ki bu sefer doğru insan ileyim diyor iseniz, boşanıp onun ile evlenin...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
30Cevap
+1 yılMaalesef şu an yaşadığım durum. 5 yıllık evliyim eşimi seviyorum ama kadınlığı dişiliği yok yatakta asker arkadaşımdan farkı yok bu yüzden kendimi yalnız hissedip sosyal medyada tanıştığım kadın ile dost hayatı yaşıyorum bu duruma düştüğüm için bir yandan üzülüyorum bir yandan da ihtiyaç olduğunu biliyorum yaklaşık 2 yıldır dost edindiğim kadın ile birlikteliğimiz devam ediyor oda evli kocası da ona yaklaşmıyor ilgi göstermiyor. Resmen Allah tarafından sınanıyoruz ruh ikizim ten uyumum şu an ki dost hayatı yaşadığım kadında var
01 Yorumla
Soran+1 yılBizde aynı ten uyumu her şey var
+1 yılBoşanın evlenin o halde aldatmaya gerek yok iğrenç.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazdıklarındaki basitlikten, kendini haklı görüyormuş gibi kezbanca ve ergence vurgularından aklın sıra trolleme yaptığın çok belli.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yapabiliyorsunuz valla sizi nasıl buluyorlar kabul ediyorlar anlamıyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden kabul etmesin neyim var benim
- +1 yıl
Evlisinnnnn başkası da giriyor o deliğe
- +1 yıl
Bugün kocanı onunla aldatırsan, yarında onu başkasıyla aldatırsın, seninle evlenmeyeceginden %100 eminim.
Soran+1 yılOndan başkası girmiyor deligime sonuçta
- +1 yıl
Kocan da giriyor
- +1 yıl
Aslında şeyinde bir şerefi var her delige girmemesi lazım da, konu delige girme meselesi degil..
Konu bir annenin bunu yapması...
Soran+1 yılSiz erkekler yapınca neden normal oluyor? Neden seks yapmamış bir erkege milli olmadın daha diye dalga geçiyorsunuz peki? Erkek Yalınca normal de kadın yapınca mı kötü. Bu hayatta herkes yaşattığını yaşar unutma bunu intikam er ya da geç alınır
- +1 yıl
Kocan seni aldatmıştır, şerefsizdir, bunun savunulacak bir tarafı yok. İntikam alacagım diye kendini başkalarına kullandırma, merak etme seni kullanan halinden memnundur. Hep seninle neden evlensin zaten her istediginde seninle oluyor...
+1 yılKacamak degilde seks arkadaşligi olacak guvenilir biri arıyorum bulurmuyum bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani ayrılıp yapman gereken bir eylemi erkene almışssın bu satten sonrası seni ilginledirir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılYakalanırsaz fena olur soylim gazeteye İkinizde manşet olarak iki ölü olarak geçersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin karısını boşamaz. Lafta boşar çocuklarına bakarım vs der. Ama icraate dökmez.
18 Yorumla
Soran+1 yılEv hazır al cocuklarını gel dedi neyin kafasını yaşıyorsun sen? Bilip bilmeden konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yılAynisini benim eski bir arkadaşım sevgilisine söyledi. Manitasının çocukları vardı ve evliydi. Kadınla cinsellik yaşıyordu. Kadın bunun yanına gitmek istediğinde direk fikrinden cayıp istemedi. Komiksiniz
Cevap sahibi+1 yılSeni gerçekten seviyor olsa beklemez saniyesine karısını boşardi.
Soran+1 yılBunu yapmak için para lazım yeni ev açılacak eşyalar Felan herkes sizin gibi zengin degil. her şey hemen olmuyor maddi açıdan olsun
Cevap sahibi+1 yılNe yapıyor karısıyla sokakta mı yaşıyor? Komiksin gerçekten amaç seni kullanıyor. Ve bunu kabullenemiyorsun. Hiçbir erkek yuvasını yıkmak istemez anlayın şunu artık
Soran+1 yılKarısıyla yaşadıgı eve mi götürecek beni neyin kafası bu bir şey bilip bilmeden neden konuşuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılKarısını boşadıktan sonra Ev başkasının mi oluyor sanki. Kendini kullandirtmaktan vazgeç. O kocanı da boşa. İnsanı evlilikten sogutursunuz ıyyy
Soran+1 yılAile apartmanı annesi babası kardeşleri üst katında oturuyor sence oraya beni alırlarmı? Eşi bide teyzesinin kızı yani olacak iş degil.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani haklısın da konuşmayı demedın mi sonuçta önce senin ihtiyacı ni görmesi gerekir nasıl sen ona bağlısın ve istiyorsun oda seni aynı şekilde memnun edecek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu kaçamak sayılmaz sen zaten zihnen başkası ile evlisin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın çok güclü cünkü 10 erkeğe bile yetebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılyatağınızda mı beceriyor sevgilin
018 Yorumla
Soran+1 yılHayır kendi evime alacak kadar canım degilim
- +1 yıl
nerede beceriyor peki
Soran+1 yılOtel veya günlük ev
- +1 yıl
sınır var mı
Soran+1 yılEvet anal
- +1 yıl
Sevmiyor musun
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Niiye korkuyor musun
Soran+1 yılZevk almıyorum alınmaz zaten ordan sinir uçları vajina ve klitoris de
- +1 yıl
Hiç yaptın mı peki sadece yorum mu yapıyorsun canım
Soran+1 yılYaptım evet
- +1 yıl
Kocan ile mi sevgilin ile mi
Soran+1 yılİkisinede
- +1 yıl
Kocan sekste kötü mu
Soran+1 yılPenisi küçük ve ince zevk vermiyor ne yazıkki
- +1 yıl
Hmmm. Metresiji nasıl beceriyor peki
Soran+1 yılOnu bilemicem
- +1 yıl
İkinizde ayrı ayrı yerlerde mı sevisiyorsunuz
Adam evli sanırım seni boşanıp alacak mı kesin mi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİsterse almasın benden aldıgı zevki kimseden alamadığını söylüyor.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O zaman eşinden ayrıl sevgilinle evlen
00 Yorumla
+1 yılBoşanmadan nasıl evleneceksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yaşlar nedir?
00 YorumlaHerkes yapıyor zaten rahat ol tek sen değilsin
00 YorumlaKeşke benle de olsan, param var, ilgiliyim.
00 Yorumla
+1 yılEvli kalmanız hata zaten
00 Yorumla
+1 yılSendeki cesaret bana da lazım 😊
00 YorumlaDüzeni bozma bence böyle devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış bi şey ama senin kocan fazlasıyla haketmiş. Yani seni kimsenin eleştirmeye hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılBazi seylere aç oldugundan dolayi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Tek kişi ile mi aldatıyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet on kişiyle mi aldatıcaktım
Soran+1 yılSevgi de var evet iyi birisi
Soran+1 yılYani baştan amaç cinsellikti sonra birbirimize alıştıkca böyle oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibilerin nerden bulabiliriz? BİM de var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcokmu asıksın ona?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılburcun?
Soran+1 yılOglak
Cevap sahibi+1 yılsenle uzuncakonusamka ısterdım nedersın bılemedım
Cevap sahibi+1 yılolur mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlen onunla yaparken zevk alıyor musun peki
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılEn zevk aldığın şey ne peki zevk alıyorsan evlen net
Soran+1 yılTamam saol
+1 yılAlışmış kudurmaktan beterdir
00 YorumlaÇocuk var mı
012 Yorumla
Soran+1 yılVar iki tane biri 6 digeri 3 yaşında
Soran+1 yılOda evli cocugu yok ama
Soran+1 yılO ediyor da ben nasıl yapıcam bilmiyorum cocuklar babalarına çok düşkün. Öz babalaro gibi olur mu bilmem endişelerim var
Soran+1 yılAylık 20bin
Soran+1 yılBen 25 o 31
Soran+1 yılÖyle yapıcaz teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Heyecanlı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanabilirsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şaka dimi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi