Sadece 1 kere yaşadım ama sonuçta yaşadım. Çok kafama takıyorum ileride bu konuda sıkıntı yaşarım diye. Bakire olmayıp evlenen var mı ya da buna şahit oldunuz mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Güzelim niye ona takılıyorsun ki sen yine geçmişinde bir kere yapmışsın artık olay İşine geldi Hani bakire aramaktan vazgeçtik geçmişinde Keşke 1 veya 2 kere yapmış olsa diye kızarıyoruz ki artık iş öyle bir Atiye geldik hani geçmişinde bir veya iki defa grup yapan kız artık bakire gibi kabul etmeye başladık kendini haksızlık yapma bence Sonuçta bir anlık yükselmiş ve bir ihtiyaç olarak yapmışsın bunu kendine kızmana gerek yok sana şunu söyleyeyim geçmişinde üniversite yıllarında falan hani onun arabasının onun arabasını aynı gecede iki farklı otele giden kızları biliyorum Ben şu an evli çocukları var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayBakire olmamak evliliğe engel değil 💫
Önemli olan karakterin, duruşun ve ileride kuracağın güvenli bağdır.
Geçmişte 1 kez yaşamış olman seni değersiz yapmaz, bu sadece bir tecrübe.
Bugün birçok insan bakire olmadan evleniyor ve mutlu bir hayat kuruyor 🙂
Gerçek bağ, bedenle değil kalple kuruluyor ❤️00 Yorumla
8 ayKişiden kişiye değişir ama takmayan illaki olacak bir çok erkek emin ol seni hak etmeyecek kadar çok yapıyor. Ki her şeyi açık yazamıyorum ama bu konu ilk kriter olmamalı ondan önce sevgi saygı sadakat gelmeli eminim benim gibi düşünen biri çıkacaktır karşına kafana takma çık bu konudan daha iyi hissedeceksin 🙏
02 Yorumla
Soran8 ayYa ilk kriteri bu olan birine aşık olursam
- 8 ay
O başka bir konu ona yapacak bir şey yok maalesef ama şu an olumsulukları düşünüyorsun sadece unut bir akışına bırak hayatı eminim seni gerçekten seven biri çıkacaktır zaten sevdiğinde buna asla takılmaz.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
8 ayBurası Türkiye gerçekler var ama bakmıyorum herkes rol kesiyor şurada sorun değil diyenlerle iş ciddiye binse hepsi evlenmekten kaçar doğru demiyorum ama bu ülkede gerçekten sorun ve bunu yapa da kadınlar çünkü her erkeği bir kadın yetistiriyor erkek yapar kadın yapamaz zihniyeti
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. hayır bakire olmamak evliliğe engel değildir evlenmek için böyle bir şart yoktur evlilik iki insanın sevgisi saygısı ve uyumu ile kurulur toplumda bazı kesimler bunu önemseyebilir ama bu kültürel bir bakıştır yasal olarak hiçbir geçerliliği yoktur önemli olan çiftlerin birbirine güvenmesi sadakat göstermesi ve hayatı birlikte sürdürme isteğidir geçmiş deneyimler evliliğin önünde resmi bir engel oluşturmaz.
10 YorumlaAbicim ona takılma kendini onun üzerinden değerlendirme bunu kendine yapma
Onun üzerinden sana bakanla da iletişim kurma014 Yorumla
Soran8 ayÇok teşekkür ederim desteğiniz için sizin gibi insanlar iyi ki varlar, yargılamıyor hâkir görmüyorsunuz
Soran8 ayBakir olma raporu diye bir şey var mıymış ilk kez duydum çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🙏🙏🌸
Soran8 ayTamam eğer ki benim durumum bana sorun yaratırsa bu aklımda o zaman
Soran8 aySiz evli misiniz
Soran8 ayKaç yaşındasınız
Soran8 ayİnşallah böyle birşeye takılmayacak birine denk gelirim
Soran8 ayTeşekkür ederim müsait vaktimde yazarım size
bakire olmadan evlenen var ama her kız bunu başaramaz biraz sana baglı biraz bulundugun ortama çevrene birazda karşındaki kişiye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı.
8 ayEvleneceğin kişiye göre değişir ama su ankiler pek takmıyor gibi bilemem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
8 ayBenim için önemi yok geçmişi de zerre umrumda değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Değil daha dün gördüm evlenen hayır sen bir şey kaybetmedin ki
00 Yorumla
8 ayPeki diktirmeyi düşünüyor musun prenses sponsor olabilirim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBenim çevremde bir sürü örnek var, hem seni seven biri bunu dert etmez ki, kendini hor görme bu konuda
04 Yorumla
Soran8 ayÇok sağ ol içim birazcık rahatladı ama çok pişmanım olmasa daha iyiydi ama oldu işte
Cevap sahibi8 ayOlması kötü değil, insanız, hata yapmak da bizim işimizin bir parçası, ayrıca insan bazen fedakarlık etmek, kendini tutmayacak kadar güvenebiliyor, merak etme, her şey yoluna girecektir
Soran8 ayÇok teşekkür ederimm
Cevap sahibi8 ayBol şana dilerimmm
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. seni seviyorsa o engrl degilki sonucta tek sefer olmus
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEvet nikah memuru şahitler ve konukların önünde fiziki muayene ediyor degilsen nikahı kıymıyor 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEngel değil, bunu sorun etmeyen erkek çok var böyle birine denk gelirsen sorun olmaz, neden sadece bir defa yaptın pişman mı oldun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBiri ile yapmıssın sorun bence ben olsam ben takardim evlenmezdi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayNamusun bedende değil beyinde kalpte olan biriyle evlenirsen bunu çok dert etmez
00 YorumlaEğer pişman olduysan sorun olmaz bence ama bakire olmadığın evlenince anlaşılır o ne olur bilmiyorum. Diktir istersen.
00 Yorumla
8 ayHata olabilir ama bunu tekrar etmek kötü dür yani bu sana bağlı şu an ne düşünüyor sun
02 Yorumla
Soran8 ayPişmanım ama olan oldu zamanı geri alamıyorum 😣
- 8 ay
Tamam ama bunun birden fazla çözümü var biliyor musun anlatayım mı sana
8 ayyoo daha güzel açmışlar eğitmişler kaşarlanmış olur iyi skişir
10 Yorumla
8 aydegıl canım hatta bol bol yap :D
20 Yorumla
8 ayPişman mısın o önemli benim için
02 Yorumla
Soran8 ayÇok pişmanım çok pişmanım çokkkj
- 8 ay
O halde ben seni tanımak isterim
Gizli Üye(25-29)8 ayÇok var olmadı diktirirsin
41 Yorumla
8 ayKendini geliştir ozguvenini yukselt. sorun olmaz
00 Yorumla
8 ayDeğil niye olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı.
8 ayArtık bakirelik önemli değil
00 Yorumla
8 ayÇok var takma kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayvermeseydin kanka
114 Yorumla
Soran8 ayYazan hiç vermemiş galiba
- 8 ay
Vermiş ya bı kere demiş bir kere verdim
Soran8 ayBen soranım yorum yapan kişi için dedim
- 8 ay
Pardon anladım ama bence normal bir durum sen verdeysen de erkek de yapmıştir kesin eminim
- 8 ay
ya da bunu yaparsın açık görüşlü biri ile evlenirsin ya da diktirirsin ya da başka yalan söylersin bisiklete binerken kaybettim falan filan...
Cevap sahibi8 ayne alaka nasil ucuz insanlarsiniz "vermese dayanamaz ki" diyor ambilimciye bak, bakir ve bakire milyonlarca insan var erkek kadin ayrimi yapmıyorum kendini tatmin eden ve bundan gayet hosnut olan insanlarda var. siz heralde genelev mahallesinde yasiyorsunuz sanki cok bilgiliymis gibi genelleme yapiyor bir de. umarım ikinizde kendi ekmeginize gore insanlar bulursunuz
Cevap sahibi8 ayerkekler tanimadigi kızlara yapabilirsin dogal esin problem etmez der, kocan olacak kisi vermeseydin patlak birini almam der ben cok gördüm canım oylelerini, bu yorumdaki beyefendiler de sana sorun değil insansın hata ysparsin der ilerdeki karisina ben patlak istemiyorum diye diretir. ucuz olmayın ileride pismanlik duyacaginiz seyleri de yapmayın devir değişti artik erkekler kullanip atmaya bakıyor sen bu gidişle 1 kisiyle degil 20 kisiyle yatar gene pismanlik duyup buraya yazarsın
Soran8 aySenin gibi insanlara acıyorum sen gerçekten kendini zeki mi sanıyorsun? Yazdıkların o kadar seviyesiz o kadar çelişkili ki okurken bile insan zekâsına hakaret gibi hayatı boyunca kendiyle barışamamış özgüveni diplerde gezen tipler böyle başkalarının özel hayatına saldırarak tatmin olmaya çalışırlar sen gibi, ama farkında değilsin asıl ucuzluk kendi özgüvenini başkalarının özel hayatını yargılayarak ayakta tutmaya çalışmak
Soran8 ayBenim bir kere yaşadığım şeyi diline dolayacak kadar boşsun. İnsanların kendi hatalarından ders çıkarmasını bile küçümseyen senin gibiler, hayatında en ufak gelişme gösteremez
Soran8 aySanırım senin bütün kimliğin başkalarının hatalarından kendine üstünlük çıkarmak kendini bir an önce geliştir ve karşındakine saldırmadan da konuşmayı öğren
Soran8 ayBana ucuz diyerek yukarıdan konuşmaya çalışıyor birde senden âlâ ucuz yok burada, insanların hayatına karışacak kalibren yok seviyen yok terbiyen hiç yok
Cevap sahibi8 aysen kendi terbiyene bak ilk önce "yazan hiç vermemis galiba" diyerek kendini üstün mu goruyorsun dalga mi geciyorsun, yazma soru da sorma o zaman kardesim alacagin cevaplara sadik kalamıyorsan
Cevap sahibi8 aykendi ekmeginize gore insanlar bulursunuz deyincede fazla tepki gosterip sinirlenmen dilegimin iyi anlasildigini vurguluyor ahahahha teşekkürler
Soran8 aySeninle uğraşamayacağım kendini geliştir o esnada da kendi seviyende insanlarla muhatap ol
Gizli Üye(25-29)8 ayBulursun bi gavt
01 Yorumla
Soran8 ayBöyle söyleme lütfen 😭
8 ayYasamazsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği