- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, hiç seks yapmadan, evlenmeden durmak mümkündür. Bunu seçmek, birçok kişi için kişisel bir tercih olabilir. Bazı kişiler, ahlaki, dini, kültürel veya kişisel değerlerine dayanarak, evlilik dışı cinsel ilişkiye girmeyi tercih etmezler. Bu seçim, bir kişinin özgür iradesiyle verilmiş bir karardır ve saygı duyulmalıdır. Ancak, bir kişinin bu seçimi yaparken, cinsel sağlık ve refahını korumak için de uygun önlemleri alması önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılevlenmenin mantığı ne o zaman bir evlilikte 2 haftada bir sevişme yoksa sizin ikinizin kankadan arkadaştan başka bi özelliğiniz kalmaz böyle saçma soruları ne amaçla sorduğunuzu anlamıyorum eğer seks yapamam istemiyorum diyorsan libidon sıfırsa hiç evlenipte kendini boynuzlattırma sonrada kocam aldattı beni demeyin
060 Yorumla- +1 yıl
Soruyu çok yanlış anlamışsın! Evlenip seks yapmamaktan bahsetmiyor! Seks yapmadan ve evlenmeden kalmak mümkün mü diye soruyor?
- +1 yıl
@onlyteenage tamam evet haklısın yanlış okumuşum fakat gene aynı kapıya çıkıyoruz saçma bir soru değilmi bu gene yok evlenmeden yok seks yapmadan kalmak mümkünmü diye bir sorumu olur zekasını kullanan bir insan böyle bir soru sormakz
- +1 yıl
Aynı kapıya çıkamaz! Hayatında gerçekten bakir kalan evlenmeyen insanlar var ve onların nasıl dayandığını sormuş. Ben buna mastürbasyon der çekilirim mesela, biriyle birlikte olmayabilirler ama orgazm olmak mecburiyetindeler. Bunun aldatmakla alakası yok canım aynı kapıyada çıkmaz!
- +1 yıl
Haayır ilerde böyle bir hayat seçmek istiyor olabilir, aklındaki soru işaretlerine cevap arıyor o da herkes gibi. Zeki olup olmamak değil ki bu!
- +1 yıl
@onlyteenage okk
- +1 yıl
😉😊
- +1 yıl
@onlyteenage yanlızlık allaha mahsus bişey neyse tartışmak gereksiz geldi bana
- +1 yıl
Tartışmıyoruz ki iki insan bir mevzu üzerine düşüncelerimizi paylaştık. Kasma bu kadar😉😊😊😇
- +1 yıl
@onlyteenage yani tartışmamdaki kasıt şu soru inan bana o kadar mantıksız geldiki yani sanki dünyada erkek kökü kurudu hiç seks yapamıcam ya da bir adamla evlenemicem endişesi gibi bir endişe var bu konu bana saçma geliyor neden biliyormusun her kör satıcının bir kör alıcısı vardır talip çıkar yani boş kalmaz günümüzde bin türlü yol var partner bulmak için yani haksızmıyım kendimden örnek veriyim bak 35 yaşında evli biriyim hiç uğraşmadan evlendim öyle süper ötesi yakışıklı biri değilim eşim benden 10 yaş genç 8 yıldır evliyim ek olarak kendime güvenim sonsuz bazen açık gözlü takılmak istiyen kadınları seçebiliyorum cinsel birleşme istiyen kadınlar az çok belli ediyorlar kendini mesela saç önlerim açık 170 boyundayım alıcı gözüyle kendimi baksamda ben beğenmiyorum fakat beni istiyen kadınlar beni şaşırtıyor yani demem o ki ben evli olup 2. ciyi veya başka birini bulabiliyorsam bu arkadaşda bulabilir önemli olan kendine güveni yani sana mantıklı mı geliyor gerçekten ya hepimiz genç olduk şu yaşıma kadar 20 ye yakın sevgilim oldu hiç korkmadım çekinmedim bu arkadaşın korkusu ne bu kadarda abartıcak kadar telaşa kapılmış bana cidden çok saçma geliyor
- +1 yıl
Ya çok komiksin varya😅😅😂 neyse senin de haklı olduğun bir konu varsa özgüvenli olmak konusunda daha cesur davranmalı kendimizden emin olmalıyız ama ben de öule değilim burada rahat takılıyorum ama dışarda o kadar özgüvenli olmak inan mümkün değil! Şöyle düşün sadece senin bildiğin bir kusrun bile dışardayken sanki herkes tarafından biliniyormuşta hepsi bir ağızdan taaruza geçmek için seni bekliyormuş gibi hissediyor insan (en azından benim hislerim öyle) Neyse bunu da geçersek başta dediğim gibi burada konu birini bulmak değil, ya belli ki bir tercih vermeyi düşünüyor ve bu tercihin sonuçlarını yaşayanlardan duymak istiyor da olabilir😉
- +1 yıl
Bu arada aynı boydayız😅
- +1 yıl
@onlyteenage dediğim gibi dışarıda kendine göre kur yaptığın biri sana sürekli bakıyosa konuşuyorsa ya da fiziği sana dönükse yeşil ışıktır buna kalıbımı basarım buda kötü bir durum değil benim için bir gurur verici bir şey aynı boydaysak omuz omuza koymamız gerek kaç cm fark var bakmak lazım ama bu erkek bu boy ile çok 1.80 lik fotomodel arkadaş edinmişti
- +1 yıl
Yani eşit olduğumuzu düşünüyorum. Tek fark belki cüssemiz olur sana göre daha zayıf olabilirim o dikkat çeker mesela. Ayrıca 1.80 manken mi? 1.90 yok mu😅 😶
- +1 yıl
Ben bu boyla bulamadım o mankeni sen nasıl buldun? 😅😂😂
- +1 yıl
@onlyteenage 180 lik ler bacak fotomodeli iç giyim fotomodeli piyasanın bilmediği güzeller oluyor ayrıca boy konusunda ironi yapıyor sen daha iyi bilirsin boyu değil işlevi iyi önemli sürücüsü iyi olmalı makinanın
- +1 yıl
@onlyteenage üniversitede arkadaşım oldu sonra 3 yıll sevgilim oldu
- +1 yıl
Anlamadım erkekle mi birliktesin?
- +1 yıl
Pardon😅😂😂
- +1 yıl
Özür dilerim sen 1.80 arkadaş diyince aklıma erkekten başkası gelmedi çok çok özür dilerim😅😅😅
- +1 yıl
@onlyteenage hayır değil normal bir kız penti dagi gibi markaların sattığı çoraplar iç giyimler jartiyer çoraplarının çekimini yaptığı fotomodel kız lardan
- +1 yıl
@onlyteenage normal hayallerini 1.80 lik süsler ama kapıya tofaşıyla 170lik gelir :D
- +1 yıl
Yaa bende erkek arkadaştan bahsediyorsun sandım oof😕😑😒
- +1 yıl
Değil mi yaa? Neyse kızdan kısa olmasaydın başkası sorun değil. Tofaşta kızın ayağını yerden kesmiyor mu sonuçta?
- +1 yıl
@onlyteenage aklın başka yerde sanırım burasını çok kalabalık ettik muhabbete devam sa dm den yürüyelim birbirimize
- +1 yıl
Birincisi yürümüyordum sadece sohbet ediyordum ikincisi ve daha önemlisi evli bir erkekle asla düşündüğün şekilde konuşmam! Üzgünüm hem cinsime ihanet edemem!
- +1 yıl
@onlyteenage diyosun yerli malı yurdun malı her kızın hayali pembe pancurlu bir tofaş olmalı :D boy konusunu ben takıntı etmedim o etmişti fakat ne dense o koştu peşimden
- +1 yıl
@onlyteenage sen yürümeyi farklı anladın burada yürünülmez ben mecazen kullandım fakat sen anlamadım internet ortamında tanışılır sonra gider kahve içilir beğenilirse o zaman adım adım yürünülür :) merak etme ayrıca konuşmak aldatmak değildir henüz yatakta basılmadık yani rahat olabilirsin
- +1 yıl
Üzgünüm dostum ayrıca seni ifşalayıp yengeye söylemeden yatağına dön karına yürü nasıl yürüyorsan!
- +1 yıl
@onlyteenage beni ifşalamak sana çok şey kaybettirir emin ol asla pişman olucağın şeylerin lafını etmemelisin ağır bir küfür yüzünden 1.5 yıl sonra 28 bin lira kazandım yani çevrem avukat hakim savcı dolu bu konuda çok rahatım ifşalamak özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği için cezai yaptırımlarına bakmanı dilerim
- +1 yıl
Ooo desene etrafın hep evlenicek adam kaynıyor. Damat olmaya aday var mı? Yaş farkı 4-6 arası iyidir. Evliliğe hazırım yeter ki zeki ve yakışıklı olsun. Çok para kazanmasını da istemiyorum. Mutluluğuda ben veririm. Dürüstlük önemli bak onu unutma! Avukatlar da bazen o sıkıntı çıkabilir. Yaşıma bakma daha olgun düşünceli biriyimdir. Ee ne diyorsun?😅😅😂
- +1 yıl
@onlyteenage hukukcuların farklıdır biraz onlara ne verebiliceğin önemli kendiliğinden eskiyen şeyleri pek sevmezler daha çok sıfır km ayarında 100 bin bandına gelmeden satıp yenisini alırlar bilmem anlatabildimmi
- +1 yıl
Anladım sen onlara de ki hiç ikizler kadını ile gerçek bir birliktelik yaşadılar mı? Eğer buna evet diyebiliyorlarsa senin sandığının aksine asla eskimeyecek bir hazineye baktıklarını biliyorlardır😉
- +1 yıl
@onlyteenage sen bence elindekinin zenginlikleriyle yetinmelisin ben başkasının pzvkliğini yapıcak adam değilim herkes kendi işini kendi görsün bardaki tezgahta bir tarafta sen bir tarafta ben duruyoruz birde yeni gelen birisi var seçimini yap bence
- +1 yıl
güzel kardeşim olmanı kim istedi ya çok kötüsün. Ciddiyim dedim, sizde reddedilince hemen sarıyorsun. Hayır cevabı size küfür gibi geliyor. Sen evlisin ben ne yapiyim seni dış görünüşün için mi red ettim ayrıca evlide olmasan red ederdim çünkü manit istemiyorum. Manit her yerde var
- +1 yıl
Ben güzel kardeş yazmadım yaa oraya uygulama düzeltti pardon
- +1 yıl
@onlyteenage ben red edildiğimi düşünmedimki sen bana bir hakim savcı arkadaşını bana yap dedin dişiyim dedim kendi özelliğini belli ettin bende sana durumu anlattım ve ben varken başkasının koynuna sokmam kendi koynumu kast ettim bu kadar ben manit olmuyorum zaten fark var onuda sen biliyorsun
- +1 yıl
Oof yapsaydın ölürdün aç gözlü her şey senin olacak diye bir şey mi var?
- +1 yıl
Ben senin sen de benim yorumlarımızı sil ordan tamam mı?😉
- +1 yıl
@onlyteenage ganimeti ben bulduysam bana aittir paylaşılmaz
- +1 yıl
Bu ganimet bekar ve ciddi olanlara canım sen istediğin kadar haritayı elinde tut asla senin olmayacak o sandığın içindekiler😉
- +1 yıl
@onlyteenage surları yıktıktan sonra sandıkta benim ganimette benim istediğin kadar istemiyebilirsin sorun değil keyfin bilirr
- +1 yıl
Surlar burada avukatlar mı oluyor😅😅😅😂
- +1 yıl
Neyse ben bulucam artık savcıyı avukatı. Ayrıca senden en başta "karımı nerden bulucanda iflaşalayacan" diye bir cevap beklemiştim.
- +1 yıl
@onlyteenage yok hayatım onlar olmuyor sen gene anlamamışsın neysee güzel eğlence için teşekkür
- +1 yıl
Sil yazılanları
- +1 yıl
@onlyteenage o kadar basit bir cevabı bu bünye söylemeye gerek duymaz ayrıca hırslı kadınlar herşeyi yapabilirler düşmanımı yakınımda tutarım ben ki ne yaptığını kontrol edebiliyim
- +1 yıl
@onlyteenage öyle bi şey mümkün değil yazılanlar burada kalıyor silme imkanım yok baktım
- +1 yıl
Ha yani avukat savcı rol icabıydı😅 inkar etme bence atmasyondu😂😊
- +1 yıl
@onlyteenage deneyip görebilirsin bu site üzerinden ip üzerinden adresine ulaşmak kolay sadece zaman alır fakat yurtdışındaysan kurtardın paçayı
- +1 yıl
Ellerimde kelepçe ile senin avukat beni alır mı?😅😂😂
- +1 yıl
@onlyteenage ben kelepçeyi yatakta takmayı teklif ediyorum ayrıca kapıya gelen avukat olmuyor önce ifaden alınır sonra arabulucu olmayıncada mahkeme süreci artık kim kimi yıkarsa sen onu bunu boş ver çekmeceden çıkarıyımmı peluşlu kelepçemi?
- +1 yıl
Ya hayır diyorum senle olmaz! Avukat olmazsa savcıyı mı yollasan onun hükmü daha çok sanki😅😅😂
- +1 yıl
@onlyteenage onların sana bakmıcağını adım gibi biliyorum neden biliyormusun zorlaştırmayı seviyorsun onuda ben seviyorum savcı bey ise uğraşmak istemez anlatabiliyormuyum havada bulut sen o muhabbeti unut bebiş elindekini dene ya da orta parmağını dene
- +1 yıl
Şansına küs ikisini de denemeyeceğim😅 Tavsiye için sağol savcı ve avukatlar için çözülebilir olmalıyım😉
- +1 yıl
@onlyteenage denemeye devam et o zamann
- +1 yıl
Aynen arayışa devam ne yapalım bizde de böyle işte? Tabi bulamayabilirsinde, UNUTMA 'bazı hazineler okyanusun dibinde saklı kalır'😉
- +1 yıl
@onlyteenage elbet bir gün açarız ama kapak küflenir kırılır içindekilerde dağılırsa bi anlamı kalmaz
- +1 yıl
Okyanusun derinliklerinde çürüyeceğinden eminim😉 ama bunu da söyliyim 'bazı hazineler asla bulunamayacağı bilindiği halde aranırlar'😉😉😂😂😂
- +1 yıl
@onlyteenage hazineler aramak içindir neden kıymetli para ediyor senin hazinen ise gün geçtikçe değersizleşiyor bence kendini altın ile kıyaslamamalısın yani demir ile kıyasla sonuçta oda bi maden gün geçtikçe eskiyen bir maden seninki gibi yakında genç hızlı birine verseydim diyceksin ama amcaların ekmeği olucak artık neyse benden bu kadar uykum geldi sana iyi aramalar
- +1 yıl
Bencede git uyu ama uyumadan önce bu tür düşüncelerle zihnin bulanık olduğu için karından af dile! Arama yok anlaşıldı😉
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yıl26 yaşımdayım, hiç kimseyle yakınlaşmadım temas dahil kurmadım. Evlendiğimde, eşimle ilkimi yaşamayı ve tüm deneyimlerimi onunla tatmayı istiyorum. Evlenmeden yapılabilir bunu kendimden görebiliyorum, ama seks yapmadan sanmıyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir ama bu senin kişiliğini etkiler içini kapanık birisi olursun dişil enerjin gider cinsellikle alakalı şaka olsun arkadaş ortamında. rahat edemezsin utanırsın falan filan tabi hormonlarda sıkıntı yoksa normal bunların olması
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy iyi ki evlendim diyorum sırf bu yüzden, asla duramazdım
120 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zor ya bir süre sonra dağlara taşlara sürtersin 😃😃
Gerçi iş yerinde birisi var 50 yaşında hiç evlenmemiş ve hiçbir kadına yaklaşamıyor hemşire tansiyon ölçmeye çalışınca adamın tansiyonu yükseliyor 😃10 YorumlaYaşamayan birisi aramaz da. Çikolata tadı almamış biri çikolata yemek istemez ki…Aynı şey işte…Mümkün yani…
20 Yorumla
+1 yılDurulabilir de can bir şekilde istiyor kaliteli kız olmadıktan sonra da her kızla seks yaşanıp evlenilmez mesela
10 Yorumla
+1 yılHiç evlenmeyen insanlar var demek mümkün hiç seks yapmamak da mümkün bence ama zorlar tabi bir süre sonra mesela beni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMumkun ama ne geregi var? Yani cinsellik cok matah ihtiyac bi sey degil yapana kadar bi suru korkum vs vardi bilsem cok daha erken baslardim bu kadar anlam yuklemeye gerek yok bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğada bütün canlılar çiftleşir. Bitkiler bile... Bu dediğiniz doğamıza aykırı.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılİstedikten sonra aslında mümkün ama neden duralım güzel seks hayatı yaşamak varken.
00 Yorumla
+1 yılBen varım bi süre sonra alışıyo insan spor motor gezme tozma derken aklıma bile gelmiyo
00 Yorumla
+1 yılYapmamak lazım yapılmamalı da çünkü tüm heyecanı gider.
02 Yorumla- +1 yıl
😃.
- +1 yıl
@görünmeyenköy neredesin sen 😊
+1 yılMümkün elbette karşına çıkmadıysa üstüne mi atlayacaksın adamın?
00 Yorumla
+1 yılşu an dayanmaya çalışıyorum umarım hayırlı birini bulursun
00 Yorumla
+1 yıl46 yaşında abi vardı bizde hiç evlenmemiş. Emekli de oldu. Şimdi öyle aynen idare ediyor
00 Yorumla
+1 yılHaha evde kalıyorum gibi benim durumda böyle olacak
00 Yorumla
+1 yılZor, seks olmasa bile cinsellik olmalı bence ilişkide...
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşındayım hiç yapmadım, mümkün ama ne gerek var
00 Yorumla60 kişi bılıyorum ben hiç evlilik yapmmaiş sohbet ettım verdıklerı yanıt cok ılgınc
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden olur çokta güzel olur ama cinsellik şart
32 Yorumla- +1 yıl
Bence de daha heyecanli degil mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün yani ben hiç sexs yapmamış olsaydım aramazdim bile aklıma bile gelmezdi
211 Yorumla- +1 yıl
hadi ya bu merak oluşturup gerçeğini mi yaşattı sana
Cevap sahibi+1 yılSorunu anlayamadım
- +1 yıl
sağlık olsun :)
Cevap sahibi+1 yıl🙂 anlicağım şekilde sorabilirsin
- +1 yıl
Merak edip, nihayet gerçek seks mi yaşadın diye sormak istedi
- +1 yıl
Aslında doğru soru, yapmamış olsaydın böylesine zevkli olduğunu tahmin etmez miydin?
Olmalıydı bence 😄 - +1 yıl
Ama yapmışsın belli ki
- +1 yıl
Ben aldım cevabımı 😉
Cevap sahibi+1 yılEvliyim Yapıcam tabi ki
- +1 yıl
Darısı başıma
- +1 yıl
@Board-Tennis umarım sizin ilişkiniz görev gibi yaşanmaz
Gizli Üye(18-24)+1 yılMümkün ama duyguları falan köreltmek gerekiyor. Diğer türlü acı içinde yaşamak olur gibi. Bende aslında bunu yapma peşindeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün değil duramam bu yaşıma kadar durdum artık duramıyorum yeter 😂🔥
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu soruya birde mastürbasyon eklemeliydin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün, ben mastürbasyon yapıyorum mesela hiç sevgilim olmadı ilişki de yaşamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoook zor olur ya herhalde çok zor cinsellik olmadan
00 YorumlaNefsini terbiye icin tasavvuf ilmine yonelirsen elbette.
20 Yorumla
+1 yılMümkün tabiki ama zor olablr
50 Yorumla
+1 yılİnsan kendi baskı be tabu halindeki durumlarla karşılaştırmamali
00 Yorumla
+1 yılMümkün her şey onlar üzerine kurulu değil.
20 Yorumla
+1 yılÇok zor ama mumkun
20 Yorumlakendine niye bu eziyeti yapasın ki
10 Yorumlahiç seks yapmadan durabilirim ama seks yoksa olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Mümkün değil tabii ki.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılDurmam niye durayım :D
10 Yorumla
+1 yıl7 24 yapamazsın zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlenmişsin yaşamamız gerekir
00 YorumlaBen inanmıyorum şahsen öyle bir şeyin olacağına
00 YorumlaEvet mümkün yapan var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evlenmeden olur ama iliskisiz olmaz
00 YorumlaYaş 22 benden o kişilerdenim duruluyor
00 YorumlaÇok nadir de olsa öyle insanlar var.
00 Yorumla
+1 yıl30 yildir seks yapmiyorum
00 Yorumla
+1 yılOrtalık böyle kaynarken zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılkarakterdir durulabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün de neden duralım
00 Yorumla Mümkün tabi de ne gerek var.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden anlarım da seks niye yapmayalım
00 Yorumla
+1 yılDuranlar var mümkün
00 YorumlaMümkün öyle birini tanidim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence mümkün değil ama yapanlar var mı var
00 Yorumla Bir kere tadını alan duramaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyeceğim kimseyle
00 Yorumla
+1 yılMümkün tabi güçlü insanlar için.
00 Yorumla
+1 yılBugüne kadar durdum. Mümkün
00 Yorumla
+1 yılNiye evleniyor ki o zaman
00 Yorumla
+1 yılZor ama mümkün
30 Yorumla
+1 yılElbette mümkün.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde inanmam ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMümkün.
50 Yorumla
+1 yılneden olmasin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu şekilde insanın kolu ağrıyor 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem