• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Cinsel Yaşam

Hiç seks yapmadan, evlenmeden durmak mümkün mü?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
05
Hiç seks yapmadan, evlenmeden durmak mümkün mü?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.

Evet, hiç seks yapmadan, evlenmeden durmak mümkündür. Bunu seçmek, birçok kişi için kişisel bir tercih olabilir. Bazı kişiler, ahlaki, dini, kültürel veya kişisel değerlerine dayanarak, evlilik dışı cinsel ilişkiye girmeyi tercih etmezler. Bu seçim, bir kişinin özgür iradesiyle verilmiş bir karardır ve saygı duyulmalıdır. Ancak, bir kişinin bu seçimi yaparken, cinsel sağlık ve refahını korumak için de uygun önlemleri alması önemlidir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Biberli_Jelibonbon
    Biberli_Jelibonbon Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 50%
    +1 yıl

evlenmenin mantığı ne o zaman bir evlilikte 2 haftada bir sevişme yoksa sizin ikinizin kankadan arkadaştan başka bi özelliğiniz kalmaz böyle saçma soruları ne amaçla sorduğunuzu anlamıyorum eğer seks yapamam istemiyorum diyorsan libidon sıfırsa hiç evlenipte kendini boynuzlattırma sonrada kocam aldattı beni demeyin

0
    60 Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Soruyu çok yanlış anlamışsın! Evlenip seks yapmamaktan bahsetmiyor! Seks yapmadan ve evlenmeden kalmak mümkün mü diye soruyor?

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage tamam evet haklısın yanlış okumuşum fakat gene aynı kapıya çıkıyoruz saçma bir soru değilmi bu gene yok evlenmeden yok seks yapmadan kalmak mümkünmü diye bir sorumu olur zekasını kullanan bir insan böyle bir soru sormakz

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Aynı kapıya çıkamaz! Hayatında gerçekten bakir kalan evlenmeyen insanlar var ve onların nasıl dayandığını sormuş. Ben buna mastürbasyon der çekilirim mesela, biriyle birlikte olmayabilirler ama orgazm olmak mecburiyetindeler. Bunun aldatmakla alakası yok canım aynı kapıyada çıkmaz!

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Haayır ilerde böyle bir hayat seçmek istiyor olabilir, aklındaki soru işaretlerine cevap arıyor o da herkes gibi. Zeki olup olmamak değil ki bu!

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage okk

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

😉😊

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage yanlızlık allaha mahsus bişey neyse tartışmak gereksiz geldi bana

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Tartışmıyoruz ki iki insan bir mevzu üzerine düşüncelerimizi paylaştık. Kasma bu kadar😉😊😊😇

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage yani tartışmamdaki kasıt şu soru inan bana o kadar mantıksız geldiki yani sanki dünyada erkek kökü kurudu hiç seks yapamıcam ya da bir adamla evlenemicem endişesi gibi bir endişe var bu konu bana saçma geliyor neden biliyormusun her kör satıcının bir kör alıcısı vardır talip çıkar yani boş kalmaz günümüzde bin türlü yol var partner bulmak için yani haksızmıyım kendimden örnek veriyim bak 35 yaşında evli biriyim hiç uğraşmadan evlendim öyle süper ötesi yakışıklı biri değilim eşim benden 10 yaş genç 8 yıldır evliyim ek olarak kendime güvenim sonsuz bazen açık gözlü takılmak istiyen kadınları seçebiliyorum cinsel birleşme istiyen kadınlar az çok belli ediyorlar kendini mesela saç önlerim açık 170 boyundayım alıcı gözüyle kendimi baksamda ben beğenmiyorum fakat beni istiyen kadınlar beni şaşırtıyor yani demem o ki ben evli olup 2. ciyi veya başka birini bulabiliyorsam bu arkadaşda bulabilir önemli olan kendine güveni yani sana mantıklı mı geliyor gerçekten ya hepimiz genç olduk şu yaşıma kadar 20 ye yakın sevgilim oldu hiç korkmadım çekinmedim bu arkadaşın korkusu ne bu kadarda abartıcak kadar telaşa kapılmış bana cidden çok saçma geliyor

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Ya çok komiksin varya😅😅😂 neyse senin de haklı olduğun bir konu varsa özgüvenli olmak konusunda daha cesur davranmalı kendimizden emin olmalıyız ama ben de öule değilim burada rahat takılıyorum ama dışarda o kadar özgüvenli olmak inan mümkün değil! Şöyle düşün sadece senin bildiğin bir kusrun bile dışardayken sanki herkes tarafından biliniyormuşta hepsi bir ağızdan taaruza geçmek için seni bekliyormuş gibi hissediyor insan (en azından benim hislerim öyle) Neyse bunu da geçersek başta dediğim gibi burada konu birini bulmak değil, ya belli ki bir tercih vermeyi düşünüyor ve bu tercihin sonuçlarını yaşayanlardan duymak istiyor da olabilir😉

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Bu arada aynı boydayız😅

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage dediğim gibi dışarıda kendine göre kur yaptığın biri sana sürekli bakıyosa konuşuyorsa ya da fiziği sana dönükse yeşil ışıktır buna kalıbımı basarım buda kötü bir durum değil benim için bir gurur verici bir şey aynı boydaysak omuz omuza koymamız gerek kaç cm fark var bakmak lazım ama bu erkek bu boy ile çok 1.80 lik fotomodel arkadaş edinmişti

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Yani eşit olduğumuzu düşünüyorum. Tek fark belki cüssemiz olur sana göre daha zayıf olabilirim o dikkat çeker mesela. Ayrıca 1.80 manken mi? 1.90 yok mu😅 😶

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Ben bu boyla bulamadım o mankeni sen nasıl buldun? 😅😂😂

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage 180 lik ler bacak fotomodeli iç giyim fotomodeli piyasanın bilmediği güzeller oluyor ayrıca boy konusunda ironi yapıyor sen daha iyi bilirsin boyu değil işlevi iyi önemli sürücüsü iyi olmalı makinanın

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage üniversitede arkadaşım oldu sonra 3 yıll sevgilim oldu

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Anlamadım erkekle mi birliktesin?

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Pardon😅😂😂

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Özür dilerim sen 1.80 arkadaş diyince aklıma erkekten başkası gelmedi çok çok özür dilerim😅😅😅

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage hayır değil normal bir kız penti dagi gibi markaların sattığı çoraplar iç giyimler jartiyer çoraplarının çekimini yaptığı fotomodel kız lardan

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage normal hayallerini 1.80 lik süsler ama kapıya tofaşıyla 170lik gelir :D

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Yaa bende erkek arkadaştan bahsediyorsun sandım oof😕😑😒

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Değil mi yaa? Neyse kızdan kısa olmasaydın başkası sorun değil. Tofaşta kızın ayağını yerden kesmiyor mu sonuçta?

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage aklın başka yerde sanırım burasını çok kalabalık ettik muhabbete devam sa dm den yürüyelim birbirimize

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Birincisi yürümüyordum sadece sohbet ediyordum ikincisi ve daha önemlisi evli bir erkekle asla düşündüğün şekilde konuşmam! Üzgünüm hem cinsime ihanet edemem!

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage diyosun yerli malı yurdun malı her kızın hayali pembe pancurlu bir tofaş olmalı :D boy konusunu ben takıntı etmedim o etmişti fakat ne dense o koştu peşimden

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage sen yürümeyi farklı anladın burada yürünülmez ben mecazen kullandım fakat sen anlamadım internet ortamında tanışılır sonra gider kahve içilir beğenilirse o zaman adım adım yürünülür :) merak etme ayrıca konuşmak aldatmak değildir henüz yatakta basılmadık yani rahat olabilirsin

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Üzgünüm dostum ayrıca seni ifşalayıp yengeye söylemeden yatağına dön karına yürü nasıl yürüyorsan!

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage beni ifşalamak sana çok şey kaybettirir emin ol asla pişman olucağın şeylerin lafını etmemelisin ağır bir küfür yüzünden 1.5 yıl sonra 28 bin lira kazandım yani çevrem avukat hakim savcı dolu bu konuda çok rahatım ifşalamak özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği için cezai yaptırımlarına bakmanı dilerim

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Ooo desene etrafın hep evlenicek adam kaynıyor. Damat olmaya aday var mı? Yaş farkı 4-6 arası iyidir. Evliliğe hazırım yeter ki zeki ve yakışıklı olsun. Çok para kazanmasını da istemiyorum. Mutluluğuda ben veririm. Dürüstlük önemli bak onu unutma! Avukatlar da bazen o sıkıntı çıkabilir. Yaşıma bakma daha olgun düşünceli biriyimdir. Ee ne diyorsun?😅😅😂

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage hukukcuların farklıdır biraz onlara ne verebiliceğin önemli kendiliğinden eskiyen şeyleri pek sevmezler daha çok sıfır km ayarında 100 bin bandına gelmeden satıp yenisini alırlar bilmem anlatabildimmi

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Anladım sen onlara de ki hiç ikizler kadını ile gerçek bir birliktelik yaşadılar mı? Eğer buna evet diyebiliyorlarsa senin sandığının aksine asla eskimeyecek bir hazineye baktıklarını biliyorlardır😉

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage sen bence elindekinin zenginlikleriyle yetinmelisin ben başkasının pzvkliğini yapıcak adam değilim herkes kendi işini kendi görsün bardaki tezgahta bir tarafta sen bir tarafta ben duruyoruz birde yeni gelen birisi var seçimini yap bence

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

güzel kardeşim olmanı kim istedi ya çok kötüsün. Ciddiyim dedim, sizde reddedilince hemen sarıyorsun. Hayır cevabı size küfür gibi geliyor. Sen evlisin ben ne yapiyim seni dış görünüşün için mi red ettim ayrıca evlide olmasan red ederdim çünkü manit istemiyorum. Manit her yerde var

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Ben güzel kardeş yazmadım yaa oraya uygulama düzeltti pardon

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage ben red edildiğimi düşünmedimki sen bana bir hakim savcı arkadaşını bana yap dedin dişiyim dedim kendi özelliğini belli ettin bende sana durumu anlattım ve ben varken başkasının koynuna sokmam kendi koynumu kast ettim bu kadar ben manit olmuyorum zaten fark var onuda sen biliyorsun

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Oof yapsaydın ölürdün aç gözlü her şey senin olacak diye bir şey mi var?

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Ben senin sen de benim yorumlarımızı sil ordan tamam mı?😉

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage ganimeti ben bulduysam bana aittir paylaşılmaz

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Bu ganimet bekar ve ciddi olanlara canım sen istediğin kadar haritayı elinde tut asla senin olmayacak o sandığın içindekiler😉

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage surları yıktıktan sonra sandıkta benim ganimette benim istediğin kadar istemiyebilirsin sorun değil keyfin bilirr

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Surlar burada avukatlar mı oluyor😅😅😅😂

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Neyse ben bulucam artık savcıyı avukatı. Ayrıca senden en başta "karımı nerden bulucanda iflaşalayacan" diye bir cevap beklemiştim.

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage yok hayatım onlar olmuyor sen gene anlamamışsın neysee güzel eğlence için teşekkür

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Sil yazılanları

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage o kadar basit bir cevabı bu bünye söylemeye gerek duymaz ayrıca hırslı kadınlar herşeyi yapabilirler düşmanımı yakınımda tutarım ben ki ne yaptığını kontrol edebiliyim

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage öyle bi şey mümkün değil yazılanlar burada kalıyor silme imkanım yok baktım

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Ha yani avukat savcı rol icabıydı😅 inkar etme bence atmasyondu😂😊

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage deneyip görebilirsin bu site üzerinden ip üzerinden adresine ulaşmak kolay sadece zaman alır fakat yurtdışındaysan kurtardın paçayı

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Ellerimde kelepçe ile senin avukat beni alır mı?😅😂😂

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage ben kelepçeyi yatakta takmayı teklif ediyorum ayrıca kapıya gelen avukat olmuyor önce ifaden alınır sonra arabulucu olmayıncada mahkeme süreci artık kim kimi yıkarsa sen onu bunu boş ver çekmeceden çıkarıyımmı peluşlu kelepçemi?

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Ya hayır diyorum senle olmaz! Avukat olmazsa savcıyı mı yollasan onun hükmü daha çok sanki😅😅😂

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage onların sana bakmıcağını adım gibi biliyorum neden biliyormusun zorlaştırmayı seviyorsun onuda ben seviyorum savcı bey ise uğraşmak istemez anlatabiliyormuyum havada bulut sen o muhabbeti unut bebiş elindekini dene ya da orta parmağını dene

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Şansına küs ikisini de denemeyeceğim😅 Tavsiye için sağol savcı ve avukatlar için çözülebilir olmalıyım😉

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage denemeye devam et o zamann

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Aynen arayışa devam ne yapalım bizde de böyle işte? Tabi bulamayabilirsinde, UNUTMA 'bazı hazineler okyanusun dibinde saklı kalır'😉

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage elbet bir gün açarız ama kapak küflenir kırılır içindekilerde dağılırsa bi anlamı kalmaz

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Okyanusun derinliklerinde çürüyeceğinden eminim😉 ama bunu da söyliyim 'bazı hazineler asla bulunamayacağı bilindiği halde aranırlar'😉😉😂😂😂

Yorumla
    • Biberli_Jelibonbon
      Biberli_Jelibonbon
      +1 yıl

@onlyteenage hazineler aramak içindir neden kıymetli para ediyor senin hazinen ise gün geçtikçe değersizleşiyor bence kendini altın ile kıyaslamamalısın yani demir ile kıyasla sonuçta oda bi maden gün geçtikçe eskiyen bir maden seninki gibi yakında genç hızlı birine verseydim diyceksin ama amcaların ekmeği olucak artık neyse benden bu kadar uykum geldi sana iyi aramalar

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Bencede git uyu ama uyumadan önce bu tür düşüncelerle zihnin bulanık olduğu için karından af dile! Arama yok anlaşıldı😉

Yorumla
  • Dispatcher25
    Dispatcher25 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 75%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.

26 yaşımdayım, hiç kimseyle yakınlaşmadım temas dahil kurmadım. Evlendiğimde, eşimle ilkimi yaşamayı ve tüm deneyimlerimi onunla tatmayı istiyorum. Evlenmeden yapılabilir bunu kendimden görebiliyorum, ama seks yapmadan sanmıyorum :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Olabilir ama bu senin kişiliğini etkiler içini kapanık birisi olursun dişil enerjin gider cinsellikle alakalı şaka olsun arkadaş ortamında. rahat edemezsin utanırsın falan filan tabi hormonlarda sıkıntı yoksa normal bunların olması

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

75

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ayy iyi ki evlendim diyorum sırf bu yüzden, asla duramazdım

12
    0 Yorumla
  • peraaa16
    peraaa16 Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Zor ya bir süre sonra dağlara taşlara sürtersin 😃😃
    Gerçi iş yerinde birisi var 50 yaşında hiç evlenmemiş ve hiçbir kadına yaklaşamıyor hemşire tansiyon ölçmeye çalışınca adamın tansiyonu yükseliyor 😃

1
    0 Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Yaşamayan birisi aramaz da. Çikolata tadı almamış biri çikolata yemek istemez ki…Aynı şey işte…Mümkün yani…

2
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Durulabilir de can bir şekilde istiyor kaliteli kız olmadıktan sonra da her kızla seks yaşanıp evlenilmez mesela

1
    0 Yorumla
  • zehirhafiyye
    zehirhafiyye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç evlenmeyen insanlar var demek mümkün hiç seks yapmamak da mümkün bence ama zorlar tabi bir süre sonra mesela beni

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mumkun ama ne geregi var? Yani cinsellik cok matah ihtiyac bi sey degil yapana kadar bi suru korkum vs vardi bilsem cok daha erken baslardim bu kadar anlam yuklemeye gerek yok bence

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Doğada bütün canlılar çiftleşir. Bitkiler bile... Bu dediğiniz doğamıza aykırı.

4
    0 Yorumla
  • XPhazonZero
    XPhazonZero Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.

İstedikten sonra aslında mümkün ama neden duralım güzel seks hayatı yaşamak varken.

0
    0 Yorumla
  • yalnızbey06
    yalnızbey06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Ben varım bi süre sonra alışıyo insan spor motor gezme tozma derken aklıma bile gelmiyo

0
    0 Yorumla
  • Yorgun_Yurekli
    Yorgun_Yurekli Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Yapmamak lazım yapılmamalı da çünkü tüm heyecanı gider.

0
    2 Yorumla
    • görünmeyenköy
      görünmeyenköy
      +1 yıl

😃.

Yorumla
    • Yorgun_Yurekli
      Yorgun_Yurekli
      +1 yıl

@görünmeyenköy neredesin sen 😊

Yorumla
  • badboy_master
    badboy_master Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Mümkün elbette karşına çıkmadıysa üstüne mi atlayacaksın adamın?

0
    0 Yorumla
  • Board-Tennis
    Board-Tennis Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

şu an dayanmaya çalışıyorum umarım hayırlı birini bulursun

0
    0 Yorumla
  • Tokdüşünür
    Tokdüşünür Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

46 yaşında abi vardı bizde hiç evlenmemiş. Emekli de oldu. Şimdi öyle aynen idare ediyor

0
    0 Yorumla
  • ibrahimfurkan34
    ibrahimfurkan34 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Haha evde kalıyorum gibi benim durumda böyle olacak

0
    0 Yorumla
  • berksvoice
    berksvoice Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Zor, seks olmasa bile cinsellik olmalı bence ilişkide...

0
    0 Yorumla
  • avukatıyımm0640
    avukatıyımm0640 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 61%
    +1 yıl

30 yaşındayım hiç yapmadım, mümkün ama ne gerek var

0
    0 Yorumla
  • ayperilll
    ayperilll Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

60 kişi bılıyorum ben hiç evlilik yapmmaiş sohbet ettım verdıklerı yanıt cok ılgınc

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Evlenmeden olur çokta güzel olur ama cinsellik şart

3
    2 Yorumla
    • Fearlessdr
      Fearlessdr
      +1 yıl

Bence de daha heyecanli degil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mümkün yani ben hiç sexs yapmamış olsaydım aramazdim bile aklıma bile gelmezdi

2
    11 Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      +1 yıl

hadi ya bu merak oluşturup gerçeğini mi yaşattı sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sorunu anlayamadım

Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      +1 yıl

sağlık olsun :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

🙂 anlicağım şekilde sorabilirsin

Yorumla
    • Seyyah_Derviş
      Seyyah_Derviş
      +1 yıl

Merak edip, nihayet gerçek seks mi yaşadın diye sormak istedi

Yorumla
    • Seyyah_Derviş
      Seyyah_Derviş
      +1 yıl

Aslında doğru soru, yapmamış olsaydın böylesine zevkli olduğunu tahmin etmez miydin?
      Olmalıydı bence 😄

Yorumla
    • Board-Tennis
      Board-Tennis
      +1 yıl

Ama yapmışsın belli ki

Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      +1 yıl

Ben aldım cevabımı 😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evliyim Yapıcam tabi ki

Yorumla
    • Board-Tennis
      Board-Tennis
      +1 yıl

Darısı başıma

Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      +1 yıl

@Board-Tennis umarım sizin ilişkiniz görev gibi yaşanmaz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Mümkün ama duyguları falan köreltmek gerekiyor. Diğer türlü acı içinde yaşamak olur gibi. Bende aslında bunu yapma peşindeyim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mümkün değil duramam bu yaşıma kadar durdum artık duramıyorum yeter 😂🔥

1
    0 Yorumla
  • siyahcorap
    siyahcorap Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.

bu soruya birde mastürbasyon eklemeliydin :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mümkün, ben mastürbasyon yapıyorum mesela hiç sevgilim olmadı ilişki de yaşamadım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çoook zor olur ya herhalde çok zor cinsellik olmadan

0
    0 Yorumla
  • Eeyyemüs
    Eeyyemüs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Nefsini terbiye icin tasavvuf ilmine yonelirsen elbette.

2
    0 Yorumla
  • elizaArjin
    elizaArjin Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Mümkün tabiki ama zor olablr

5
    0 Yorumla
  • Metehan0642
    Metehan0642 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

İnsan kendi baskı be tabu halindeki durumlarla karşılaştırmamali

0
    0 Yorumla
  • matmazelling
    matmazelling Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 83%
    +1 yıl

Mümkün her şey onlar üzerine kurulu değil.

2
    0 Yorumla
  • mint__yesili
    mint__yesili Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Çok zor ama mumkun

2
    0 Yorumla
  • Meryyc
    Meryyc Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

kendine niye bu eziyeti yapasın ki

1
    0 Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

hiç seks yapmadan durabilirim ama seks yoksa olmaz

1
    0 Yorumla
  • Pesimizm
    Pesimizm Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 55%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.

Mümkün değil tabii ki.

1
    0 Yorumla
  • Şeftaliturşusu2
    Şeftaliturşusu2 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.

Durmam niye durayım :D

1
    0 Yorumla
  • red_devils
    red_devils Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

7 24 yapamazsın zaten

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı.

Evlenmişsin yaşamamız gerekir

0
    0 Yorumla
  • beyzaaa21
    beyzaaa21 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Ben inanmıyorum şahsen öyle bir şeyin olacağına

0
    0 Yorumla
  • saltoglu
    saltoglu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 71%
    +1 yıl

Evet mümkün yapan var

0
    0 Yorumla
  • safak005
    safak005 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 57%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Evlenmeden olur ama iliskisiz olmaz

0
    0 Yorumla
  • Strexs
    Strexs Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Yaş 22 benden o kişilerdenim duruluyor

0
    0 Yorumla
  • TemizMan
    TemizMan Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 94%
    +1 yıl

Çok nadir de olsa öyle insanlar var.

0
    0 Yorumla
  • lllDeatmylovelll
    lllDeatmylovelll Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl

30 yildir seks yapmiyorum

0
    0 Yorumla
  • teflon-_-tava
    teflon-_-tava Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Ortalık böyle kaynarken zor

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 52%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.

karakterdir durulabilir

0
    0 Yorumla
  • CoffeeAndCoffee
    CoffeeAndCoffee Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.

Mümkün de neden duralım

0
    0 Yorumla
  • lizaben
    lizaben Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Mümkün tabi de ne gerek var.

0
    0 Yorumla
  • killertraydıran
    killertraydıran Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl

Evlenmeden anlarım da seks niye yapmayalım

0
    0 Yorumla
  • Utukk_aann
    Utukk_aann Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 88%
    +1 yıl

Duranlar var mümkün

0
    0 Yorumla
  • bigboy189
    bigboy189 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Mümkün öyle birini tanidim

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

Bence mümkün değil ama yapanlar var mı var

0
    0 Yorumla
  • Kimyacı1i
    Kimyacı1i Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 85%
    +1 yıl

Bir kere tadını alan duramaz

0
    0 Yorumla
  • ahmetcann16
    ahmetcann16 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Evlenmeyeceğim kimseyle

0
    0 Yorumla
  • CptSimonRiley
    CptSimonRiley Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Mümkün tabi güçlü insanlar için.

0
    0 Yorumla
  • _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_
    _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et
    Yoda Yaş: 103 , eic 99%
    +1 yıl

Bugüne kadar durdum. Mümkün

0
    0 Yorumla
  • Tezcan_Ağa
    Tezcan_Ağa Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl

Niye evleniyor ki o zaman

0
    0 Yorumla
  • primadonna_girl
    primadonna_girl Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Zor ama mümkün

3
    0 Yorumla
  • hedefhukuk01
    hedefhukuk01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 70%
    +1 yıl

Elbette mümkün.

3
    0 Yorumla
  • Asi_kaptan1
    Asi_kaptan1 Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Bu devirde inanmam ya

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Mümkün.

5
    0 Yorumla
  • şimşekmcqueen0
    şimşekmcqueen0 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

neden olmasin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu şekilde insanın kolu ağrıyor 😂

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hiç seks yapmadan, evlenmeden durmak mümkün mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hiç sevişmeden seks yapmadan evlenebilen var mı? 25 cevap verildi
Seks olmadan bir evliliğe nekadar katlanabilirsiniz? 32 cevap verildi
Evlilikte cinsellik olmadan yapabilir misiniz? 5 cevap verildi
Seks olmadan evlilik hayatı mümkün müdür? 27 cevap verildi
Seks yapmadan evlilik olur mu? 41 cevap verildi
Seks olmadan evlilik devam eder mi? 62 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Pazarlıkta iyi misiniz, eliniz sıkı mı?
  • Korumacı biri misin?
  • Aşk bir sancı mı?
  • Chery arabalar nasıl sizce alınır mı örneğin Tiggo 7 pro nasıl?
  • Fotoğraflarda güzel çıkar mısınız?
  • Bordo rengi kendinize yakıştırıyor musunuz?
  • Ördekim neden uyumuyor ☹️?
  • Migren sorununuz var mı?
  • Duygu durumlarınız nasıl?
  • Nasıl bir aşk istiyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨