Cinsel Yaşam Cinsel hayatınızdaki en büyük fanteziniz veya hayaliniz nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ben biseksüel bir birey olarak trans bir bireyle nasıl olur diye merak ediyorum. Sizin nedir? Güncellemeler+1 yıl Güncel Cinsel hayatınızdaki en büyük fanteziniz veya hayaliniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
JigolataMasörSedat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl aynı senin gibi isteyen biri vardı acaba tanışıyor muyuz? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende hep bunu merak etmişimdir. Kadınla trans arasında olan seks kadınları çekiyor mu diye :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Translar sevimli oluyor (trans erkekler). Lakin cinsellige eğer cinsiyet değiştirmemişlerse soğuk bakıyorlar. Nude atmazlar ama nude a bakarlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Özel hayatlarını bilemiyorum. Beni yatağa girdikten sonrası ilgilendirir denk gelirse:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğim gibi trans erkek cinsiyet değiştirmeden yatağa girmez genel olarak. Girse bile strapon falan kullanıyor. Erkek gibi davranıyor yatakta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lgbt sayfaları oluyor oradan bulabilirsin rahatlıkla Yorumla Soran +1 yıl İğreniyorum oralardan. Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bir kadın ile karşılıklı oturup kahve içerek sohbet etmek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir biseksüel olarak en büyük hayalim cinsellikte duygusal ilişki yaşamak. Ateşli geçsin doymayalım falan gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Trans ve cis bir kadınla grup yapmak, bir bakıma paylaşıyoruz seninle. 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sadakatsiz bir kadınla evlenmek... 1 0 Yorumla
eserbay Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Iki lezbiyenle isterdim.🤤 1 2 Yorumla eserbay +1 yıl Sağol ya.😂 Yorumla eserbay +1 yıl Hep msjlarda gercekçi olan yok. Yorumla
Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Evli ciftle yapıyor um 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Onuda merak ediyorum Yorumla
istanbulluaziz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sert yapmayı her zaman seviyorum partnerlerim de buna hayran kalıyor 0 0 Yorumla
yel__da Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl femdom :) sissy :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedir o Yorumla yel__da +1 yıl femdom kadının dominantlığı. bdsm çeşidi işte. sissyde hanım evladı diye çevriliyor, etkisiz kadınlaştırılmış erkek :) Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evli bir çifte katılmak isterdim 0 0 Yorumla
okan3448 Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 97% +1 yıl Biseks iki kadını izlemek aralarına katılmak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uc bayanla 12 saat ev icinde cinsel iliskiye 0 6 Yorumla Soran +1 yıl O tiple zor amca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoooo burada hollandada var ama turk istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ahah gizliye neden aldın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyle aslinda boyle sorulara gizli cevp veriyorum Yorumla Soran +1 yıl Ya bırak bu işleri. Cevabım kapak oldu gizliye aldın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilin Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Latin kızla olmak 1 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Grup yapmak 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Rahatlamak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
aynı senin gibi isteyen biri vardı acaba tanışıyor muyuz?
Bende hep bunu merak etmişimdir. Kadınla trans arasında olan seks kadınları çekiyor mu diye :)
Translar sevimli oluyor (trans erkekler). Lakin cinsellige eğer cinsiyet değiştirmemişlerse soğuk bakıyorlar. Nude atmazlar ama nude a bakarlar
Özel hayatlarını bilemiyorum. Beni yatağa girdikten sonrası ilgilendirir denk gelirse:)
Dediğim gibi trans erkek cinsiyet değiştirmeden yatağa girmez genel olarak. Girse bile strapon falan kullanıyor. Erkek gibi davranıyor yatakta
Lgbt sayfaları oluyor oradan bulabilirsin rahatlıkla
İğreniyorum oralardan.
Bir kadın ile karşılıklı oturup kahve içerek sohbet etmek
Bir biseksüel olarak en büyük hayalim cinsellikte duygusal ilişki yaşamak. Ateşli geçsin doymayalım falan gibi
Trans ve cis bir kadınla grup yapmak, bir bakıma paylaşıyoruz seninle.
Sadakatsiz bir kadınla evlenmek...
Iki lezbiyenle isterdim.🤤
Sağol ya.😂
Hep msjlarda gercekçi olan yok.
Evli ciftle yapıyor um
Onuda merak ediyorum
Sert yapmayı her zaman seviyorum partnerlerim de buna hayran kalıyor
femdom :) sissy :)
Nedir o
femdom kadının dominantlığı. bdsm çeşidi işte. sissyde hanım evladı diye çevriliyor, etkisiz kadınlaştırılmış erkek :)
Evli bir çifte katılmak isterdim
Biseks iki kadını izlemek aralarına katılmak
Uc bayanla 12 saat ev icinde cinsel iliskiye
O tiple zor amca
Yoooo burada hollandada var ama turk istiyorum
Ahah gizliye neden aldın
Oyle aslinda boyle sorulara gizli cevp veriyorum
Ya bırak bu işleri. Cevabım kapak oldu gizliye aldın
Sen bilin
Latin kızla olmak
Külotlu çorap
Oha lan kafam karıştı