En sıradışı cinsel fantazileriniz nelerdir?Otel fantezisi
‘’Kadınların en çok hayal ettiği 10 cinsel fantazisi’’ yazımda ele aldığım otel fantezisi ile karıştırmayın. Bu daha marjinal ve teşhir odaklı bir sevişme fantezisi...
Duvarları boydan boya cam olan otele çift yerleşir ve akşam odanın loş ışığını açar, böylece dışarıdan bakıldığında içerinin görünmesini sağlar. Perdeler kapatılmadan çift camın önüne geçer ve dışarıya loş, flu bir görüntü vererek sevişmeye başlarlar. Sevişirken izlenilmek isteyen, izleyen insanların tahrik olmasından zevk alan çiftler için azdırıcı etkisi olan otel fantezisinde dikkat etmeniz gereken noktalar ise; Otel cam kaplama olmalı, odanın içerisi görüntü alınacak kadar aydınlık olmamalı, belli belirsiz bir görüntü sağlayacak aydınlıkta olmalı.
Marjinal cinsel fanteziler
Cinsel fanteziler sağlıklı bir cinsel yaşamın ateşleyicisidirler... İlişkisinde heyecan ve tutkuyu sürekli yüksek tutmak isteyen çiftler, ilişkilerini riske atmayacak fanteziler yaşamaktalar.
Cinsellik sayfasında yer alan diğer iki seks fantezileri yazımda gönül rahatlığıyla yapılabilecek cinsel fantezileri uygulama örnekleri ile açıklamıştım. Bu cinsel fantezisi yazımın konusu ile biraz uçlarda!
Risk alarak , adrenalin salgılayarak maksimum hazzı yaşamak isteyen bir çiftseniz, marjinal fanteziler eşinizi ve sizi zevkten uçurabilir! Şimdi sırasıyla bu fanteziler neler, bir göz atalım;
Önemli olan boşalmayı geciktirmektir bunu sakın unutmayın!
En sıradışı cinsel fantazileriniz nelerdir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yatağın yanlarından partnerimin kollarını açarak kelepçeyle yatağa bağlarım ve misyoner pozisyonuna geçerim ve partnerime komada ya da ölü gibi hiç kımıldamadan hareketsiz kalmasını ister nefes dahi almamasını isterim ve ondan sonra sertçe işimi görürüm
Bir Çok Fanteziyi gerçekleştirmiş biri olarak yaşayamadığım bir fantezi olarak 2 kadın tek erkek olarak denemek ısterdım ama kadınlar kıskanc oldugu ıcın buna ıkna edebılecek bırını henuz tanımadım ama merak edıyorum ve yasamıs olmama rağmen bırde şu fanteziye bayılıyorum sandalyede oturucam ellerım ve ayakalrım bağlı olucak kadınım karsımda bana dans edecek nasıl ıcınden gelıyorsa benı delırtmek ıcınve ben ona dokunamayacağım bunu sevıyorum gorsel sölenı ızlemek gıbısı yok