Soruyuda beğenin istiyorum😂
En sevdiğin cinsel fantezilerden biri nedir?
Soruyuda beğenin istiyorum😂
Partnerimin ellerini arkadan bağlayıp gözlerini de bağladıktan sonra seks yapmak en sevdiğim fantezilerden birisi. Biri de açık alanda yakalanma riski olan yerlerde seks yapmak.
Yeterli bir açıklama oldumu sence 🙈
Baya😅😂
🤣🤣🤣
🙈😂🤪
Teşekkür ederim
hep bunların yüzünden
Cevap
42Cevap
Yapmadım ama ıssız biryerde açık hava da seks yapmak isterdim
Tasmamı partnerimin eline tutuşturup dondurma yalamak
İki tane yapmak istediğim var. Jakuzi de müzik eşliğinde.. ve ormanda tek başımıza kamp yaparken doğanın ortasında
Benim yok hepsini yaptım eğer aklıma gelirse zatrn. hemen yaparım. Senndaha bunlar için küçüksün önce bir seks yap da sonra fanteziyi düşünürsün
Tahrik oyunu çok keyifli
Oral ile başlayıp oral ile bitirmek ve suyunu içmek
Boyundan öperim partnerim teslim olur zaten bana denedim
Ya Ne Fanteziye Uğraş sen yatacağım basacaksın o kadar işte
Cowgirl pozisyonunda ben işimi yaparken beni dudaklarımdan öpmesi..
En çok sevdiğim oral seks, birde yapmak istediğimde denizde seks yapmak.
Oral seks yaparken izlemek, facesitting yaptırmak ya da karşı tarafa deepthroat yaptırmak... 😍
şaplak atmaya bayılırım kıpkırmızı yapmaya :D daha ileri fantazilerim de bana kalsın ;)
Kelepçe sahibe köle ilişkisini bilirmisin aynı öyle
Peki sen sahibe köle ilişkisi biliyor musun?
Bdsm..
Bdsm her kadının başarabilecegi bir şey değil öncelikle bdsm nin şiddetten ayrılması gerekiyor bir çok kişi bunu malesef ayırt edemiyor burada erkeğin efendi kadının itaatkar tarafının on plana çıkmasıyla alakalı bir durum ve burada bunu yaşayacak çiftlerin baştan konuşulup nelere musade edileceği nerede durulacagi güvenli bir kelime aranızda belirlenip kontrolün kaybedildi anlarda bu kelimeyle durulması şart günümüzde malesef kafada efendi köle şiddet olarak zihne kazınmış bu olayı yanlış anlayan çok
@gecekusum3434 katılıyorum efendimin kölesi olmak bana haz veriyor ve sağlığumı etkileyecek derece de aynı zaman da jesici aletler kullanımına karşıyım, böyle manyaklar da var.
İşte bu tebrik ederim seni
Oral yaptırıp ondan sonra domaltıp götten doya doya bağırta bağırta sevmek.
mazoşist ruhlu bir köleyim, straponu da bununla birlikte taçlandırmak istiyorum artık ve bulamıyorum bunu yapacak birisini
Sen ne dersin buna?
Kadına boyunluk takıp onu zincirle tasma yapıp doggy pozisyonunda seks
Sevgilim olursa gozgose sevisme sonra gerisi gellir
Partnerimle Anal seks yapmak ama hiç deneyimim olmadı
Ben denedim 37 yaşında bir kadın vardı f*ck body'im olurdu kendisi sabaha kadar yapmıştım 7 kere.. sonra bir daha benimle arkadan yapmadı 😃😃
Yeniyse yapma zaten pişman olursun
Partnerim de istemiyor zaten canı çok yanar diye
Çok büyük değilse bir şey olmaz benim ki 19 cm olmasına rağmen bayan arkadaşım ilk seferde çok az zorlandı sonra dayanamıyorum ne zaman boşalacaksın dedi yani bir şey olmaz anormal büyük degilse yapılabilir ama çok keyifli bulmuyorum bende bir kez yaptım zaten o istedi diye
16 cm ama kalın olduğundan çekiniyor bir kaç kez denedik kalın olduğundan vaz geçti bir daha da denemek istemedi
Hmm o zaman hiç denemeyin bence canı yanar ilk seferinde olmadıysa.. zaten keyifli değil yapanları anlamıyorum yok dar olsunmuş vs bence boş işler önemli olan şey girip çıkmak değil bence güzel ve uzun sevişmektir. Ve insani asıl sarılmak mutlu eder ama insanlar çok sapkınlaşmış ben seksten sıkıldım imkanım olsaydı hiç seks yaomak istemezdim canım istemese de kimseye muhtaç olmadan kafasındayım ama doğanın kanunu işte
karımı başka erkeklerin altında zevkten innlerken izlemek, gözgöze gelmek.
biseks 2 kadınla yapmak oral yapılarak uyandırılmak
En sevdiğim ve yapmak istediğim fantezi havada ve denizde sevismektir.
Dağ gibi ıssız bir yerde arabanın içinde ya da ağaca yaslı bir şekilde sevişmek
Her yerini öpmek ve zevkin doruklarına çıkarmak... uzun bi sevişmeden sonra tabiki
Duşta yapmak olabilir. Göğsüyle masaj yapması olabilir
ağzında sperm varken öpüşebilirim :)
bdsm / s-m /analplug /dirtytalk
Öyle sapkınlıklarım yok. 👽
Birgün yaparsam banyo olur 😃
Henüz yok bilemiyorum
Partnerime zevk ve acı verdiğim zaman.
Bdsm?
Ta kendisi.
Cuckold hiç yapmadık ama belki birgün olur 🤷♂️
Olgun fantezisi
Yaşın kaç ki