Cinsel Yaşam Benden nude istedi evlenelim dedim bir şey demedi, neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 benden nude istedi evlenelim dedim bir sey demedi neden Benden nude istedi evlenelim dedim bir şey demedi, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Espri anlayışın auran ciddiliğin beni benden aldı komedyen olacak kızsın sürünüyorsun buralarda😂 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bundan sonra nude isteyene evlenelim ki diyoruz kizlar işlerine gelirse 😂😂 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Sadece seni kullanmak istiyor çünkü 0 4 Yorumla Soran +1 yıl cok ayıp Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Çok ayıp derken Yorumla Soran +1 yıl beni kullanmak istemesi Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Maalesef günümüzde insanlar böyle buna alış derim Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Amacı sadece sizi kullanmak. 0 0 Yorumla
bypismycop Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl 1 nude ye evlilik büyük risk :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl niye Yorumla bypismycop +1 yıl niyesi var mı? nasıl bir yatırım olacak bu 1 nude = neredeyse 1milyon tl :D aman yarabbim Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Demek ki evlenmelik görmüyor seni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evlenmelik olmak icin ne lazim Yorumla TayyarRA +1 yıl Bilmem ki Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nude karşılığı evlilik gayet adil gözüküyor. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evlenelim deseydi atmiycam ki Yorumla Culdesac +1 yıl Niye evleneceğin adamın meme görmeye hakkı yok mu Yorumla Soran +1 yıl yok Yorumla Culdesac +1 yıl Püü yazıklar olsun size hepiniz aynısınız Yorumla
lahuz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl ne alaka evlilik 1 3 Yorumla Soran +1 yıl hoslaniyorum Yorumla lahuz +1 yıl nude atmak için evlencenmi Yorumla Soran +1 yıl Evlenmedi ki Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Beğenmedi mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neyi beğenmedi Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Nude attın mı Yorumla Soran +1 yıl atmadım Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Aferin. Takılma hiç. Arkadaş koleksiyoncu gibi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nude eşittir evlilik vay be 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sevse evlenir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle yani demek istediğim bu nude ye bağlı değildir lakin evlilik de hemen alınabilecek bir karar değildir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Espri anlayışın auran ciddiliğin beni benden aldı komedyen olacak kızsın sürünüyorsun buralarda😂
Bundan sonra nude isteyene evlenelim ki diyoruz kizlar işlerine gelirse 😂😂
Sadece seni kullanmak istiyor çünkü
cok ayıp
Çok ayıp derken
beni kullanmak istemesi
Maalesef günümüzde insanlar böyle buna alış derim
Amacı sadece sizi kullanmak.
1 nude ye evlilik büyük risk :D
niye
niyesi var mı? nasıl bir yatırım olacak bu 1 nude = neredeyse 1milyon tl :D aman yarabbim
Demek ki evlenmelik görmüyor seni
evlenmelik olmak icin ne lazim
Bilmem ki
Nude karşılığı evlilik gayet adil gözüküyor.
Evlenelim deseydi atmiycam ki
Niye evleneceğin adamın meme görmeye hakkı yok mu
yok
Püü yazıklar olsun size hepiniz aynısınız
ne alaka evlilik
hoslaniyorum
nude atmak için evlencenmi
Evlenmedi ki
Beğenmedi mi
Neyi beğenmedi
Nude attın mı
atmadım
Aferin. Takılma hiç. Arkadaş koleksiyoncu gibi
Takilmalikmis
Ne utanması be niyeti ciddi değil iste
Nude eşittir evlilik vay be
sevse evlenir
Kesinlikle yani demek istediğim bu nude ye bağlı değildir lakin evlilik de hemen alınabilecek bir karar değildir
Sence neden knk
utandı