evliyiz, evlilik öncesi bir beraberliğimiz olmadı. o istedi ama ben kabul etmedim. yaklaşık 6 aydır evliyiz, eşimin penisi eğri ve bunu asla bana söylemedi. en azından evlilikten önce böyle bir sorunu olduğunu çıtlatabilirdi diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum? birliktelik yaşarken zorlanıyor ve ben de nunla sevişmekten zevk alamıyorum. sinirlerim bozuk. yanlış düşünüyorsam da söylerseniz sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSöyleyip söylememesi önemli değil, kendisi bunu bir rahatsızlık olarak görmüyorsa sorun orada bence , tedavisi olduğunu söylüyorlar , önceden neden bakmamış veya sen bu durumdan memnuniyetsizliğinden kendisine bahsettin mi? Nasıl tepki veriyor?
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılo istedi ben kabul etmedim diyorsun sonra evlendikten sonra kutuyu açınca beğenmiyorsun söylemedi diyorsun baştan hatayı sen yaptın bikere, her şeyde senin kontrolünde olmamalı dimi, iyi olmuş bnce
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aslında ciddi bir ilişki öncesi yüzeysel de olsa bazı şeyleri yaşayarak görmek gelecekte sizin gibi sorunlar karşılaşılmaz. Keşke cinselliği yaşasaydınız. Üzüldüm sizin adınıza
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğrilik yukarı doğru ise peyroni dediğimiz bir rahatsızlıktan kaynaklanıyordur. Bu da eswt veya mini bir cerrahi operasyonla tedavi edilebiliyor. Yana doğru bir eğitilikse bildiğim kadarıyla tedavisi yok ama yine de bir üroloji uzmanına gitmesinde fayda vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
20 dereceye kadar olan eğrilikler normal ve uzun penislerde bu tip hafif denilebilecek eğrilikler olabilir. Bunun üstündeki dereceler sorun yaratabilir. Belli bir yönü yoktur.
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu cerrahi operasyon ile düzeltiliyor. Bir üroloğa başvurmanızı tavsiye ederim. Bunu yapmadan ayrılmayı teklif edemezsin, diğer yandan o da daha kaliteli bir seks için bunu yaptırmalı... Reddediyorsa cinsel tatminsizlik sebebi ile ayrılma talep etme hakkın oluşur...
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Hadi gecmis olsun iste ben bu yüzden size defalarca dedimki paketin disina yanilmayin icini acin bakin ama dinlemiyorsunuz ki 😡😡😡 simdi ne olcak ya ayrilcaksin ya da böyle devam etceksin ayrilsan olmaz toplum baskisi vardir devam etsen olmaz kimse senin derdini bilmez misali hadi cik isin icinden.
04 Yorumla- +1 yıl
toplum baskisi ne ya senin zihniyet baskin olmasin o kimse kimseye baski yapamaz insan istedigi sürece. dünya kötü insanlarla dolu baski maski hikaye ayrilincada kötü insan var evliykende var hep var olacak o kötüler maalesefki ama sizin gibiler hep bunu bosanan kadinlarin üstüne dayatmaya calisiyprya asiri komik ne mal oldugunuz ortada
- +1 yıl
Ya ne sacmaliyorsun ben sana ne yazdim sen bana ne yaziyorsun benimle ne alakasi varki sen bana hakaret edercesine mal kelimesini kullaniyorsun. belliki kültürel acidan eksikliğin cok varmiş. kendini cingene mahallesindemi yetiştirdin sana yazdiğimi anlamayacak kapasitedeysen her zaman üzülmeye mahkumsun beni ne kadar taniyorsunki benim sana anlatmak istediğimi bile anlayamadin. ben hic bir kadini boşandigindan dolayi kinamadim kınamamda umrumda değil lütfen terbiyeni sakın uslubunu düzelt ne demek istediğimi anlamaya caliş herkes hak ettiğini yaşar.
- +1 yıl
Hahahha üzgün degilim size göre kadiblar hep zor durumda hep toplum baskisinda hep üzgün sürüyor kadinlar yerlerde he ya he ben kötü bisey söyledin demiyorumki ama bizi böyle aciz görmeniz bile hakaret bize. Ben sevmiyorum misal bana biri acisin ben acinacak durumda degilim cünkü acinacak durumda olan bi sürü gariban var onlara aciyin. Kadinlarin cogu iyi durumda bosuna acimayin evliside bekarida bosanmisida olsun cogu iyi. Vardir illa kötü durumda olanlar ama hepimiz böyle degiliz ya biktim bu algıdan
- +1 yıl
Kusura bakma ama sen hakikaten cok cahilsin. ben sana hangi kelimemde acinak durumdasin demisim heee sen kendin icin konuş baskalari adina konusma tekil ve coğul kinusma tarzini bile bilmiyorsunki sana laf anlatamam. ben seni aciz gormedim böyle bir kelimemde olmadi. belliki sen kendi kendini bu konumda hissediyorsun. o da senin problemin beni ilgilendirmez kardeş. ben hic bir kadina ve erkeğede acimam senin gibisine hic acimam tanimam etmem cokta umrumda bile degilsindir. benim. böyle bir bakiş acim ve algım yok belliki sen kendini öyle bir toplumda yetistirmişsin bana ne senden benim. keyfim yerinde sen bak baska kapiya oky kardes diyorum gerisini sen anlaaa
+1 yılen azından beraberlik olmasa bile konuşmak lazım
bunu söylememesi kabalık olmuş ve saygısızlık
ve cinsellikte yaşanılan sorunlar hayatın genelini kapsar ve bu daha da mutsuz edebilir sizi10 Yorumla
+1 yılSırf bu yüzden onunla evlenmemek saçmalık olurdu. Neye göre insan seçiyorsunuz merak etmeye başladım.
10 YorumlaCinsellik icinmi evlendin bunu başka türlü niye sorun edersinki
20 Yorumla
+1 yılSöylememesi normal bir durum ama
Penis eğriliğinin tedavisi var tedavi olabilir istese20 Yorumla
+1 yılÇok haklısın ve kötü bir durum bilmen senin hakkın.
20 Yorumla
+1 yılEğik olması ilişkiye engel değil ki bunun da sevişmeye alakası yok sizin ki psikolojik ya da minareyi çaldınız kılıf hazırlıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki olmuyor mu sadece penisi eğri olduğu için mi huzursuz oluyorsun eğrilik haricinde başka bir sorun var mı
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce cinsellik konuşulmasının veya yaşanmasının önemi… 😅
Geçmiş olsun, hastaneye estetik tedavi olması gerekiyor.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızlarının geldiği sonuç bu işte ondan sonra erkekler niye s. kipp s.. kipp kızları atıyor oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılEgride olsa ona has pozisyonlar var. Biraz arastir. Hic mumkun degilse tedavi yollarına girmesi gerekir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılTatmin olamıyorsan bu nir sorun, haklısın yani. Geçmiş olsun, zor bir evlilik seni bekliyor maalesef.
00 Yorumla
+1 yılEvet söylemesi gerekirdi ama problem olacağını düşünmemiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılPenis eğriliğinin tedavisi var diye biliyorum, doktora gidin hallederler.
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden önce beraber yaşamam diyen kızları buraya alalım :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEgride olsa gireceği yere girer yetrki islansin
00 Yorumla
+1 yılCerrahi müdahale ile düzelebilir ne diyim adama da yazık 😅 nasıl kırmayı başarmışsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğri derken yani eğri olduğu için mi giremeyeceğini
00 Yorumla
+1 yılO yüzden önce kontrol edecektin. İlla seks yapman gerekmiyor ama sevişebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe işin var 18-24 yaş arası kocada. Madem bu kadar önemliydi şeyi önden bi götürseydin sen de.
30 YorumlaAnnemde buna benzer bir şey anlatmıştı, doktora gitmeli mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ameliyat ile düzeltiliyor. Size bundan bahsetmemesi çok saçma ve kırıcı. Ve sizde o evde yokken mastürbasyon yapıp ondan sinirinizi çıkarıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğrilik varsa düzeltilebilir kabul etmiyorsa ettirmeyi dene yeni evlisin nasıl bi ömür bu şekilde devam edeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHadi sevişmeye karşıydın insan bir bakmaz mı nasıl bir şey diye ona göre normal görünüyor belki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDenemeden almasaydın:)
02 Yorumla
Soran+1 yılyani hem dindar bir insanım hem de şu yaşıma kadar yapmadım evlendikten sonra yapayım artık diye düşündüm
- +1 yıl
Iste sonuc
Denemeden almicakmışsın
10 Yorumla
+1 yılBunu onunla konuşmalısn
10 Yorumla
+1 yılUzuldum sana dertlesmen lazm
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üzüldüğün şeye bak çekiçle düzelir
00 YorumlaDuxgujunh bulsun sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkeğinki eğri nasil bi problem oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılÜrolojide ameliyat edebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBoyu mu kısa, ince mi? Bazen yay gibi olabilir
00 Yorumla
+1 yılTabiki yoksa yürümez evlilik bu sekilde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tedavisi var sorun etmeyin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Düzeliyor abla abartma
00 YorumlaDoktora gitmeyi denediniz mi
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum ne diyeceğimi bilemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe gibi bi sorun oluyor ki
34 Yorumla- +1 yıl
tek yerden haz alıyordur
Cevap sahibi+1 yıl@Duyarsızduyar yine anlamadım
- +1 yıl
eğrilik varsa penis bir tarafdan sürterek girdiği için deliğe ya sağdan ya da soldan sürtüyor olabilir
Cevap sahibi+1 yıl@Duyarsızduyar hımm
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun icinmi evlendin sadece ne biçim düşünce bu
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüzü de mi varmış
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTıp fakültesi hastanesine gitmeniz lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden zevk alamayasin nesi sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmayı düşündün mü hiç hayalinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılameliyatı var diye biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyüklüğü nasıl pekii
00 YorumlaNasıl bir ç*k bekliyordun anlamıyorum?
10 Yorumla
+1 yılNe kadar eğri ki
10 YorumlaGerekir ben soyledim
00 Yorumlahaklisin
00 Yorumla
+1 yılNasıl eğri
00 YorumlaDoktora gittiniz mi belki düzeltilebilir
00 YorumlaGeçmiş olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Bunlar çözülebilecek problemler
00 YorumlaHaklısın bee
00 Yorumla
+1 yılBunu tedavisi var düzeltiliyor
00 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet gerekir
01 Yorumla- Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi