Cinsel Yaşam Nude istedi, olmaz gibisinden tavır yaptım ve bir şey yazmadı. Yeni tanışırken neden böyle yaptı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Tekrar yazma ihtimali var mı Güncellemeler+1 yıl Canım çok sıkılıyor soru paylaşma limitimde doldu napıyorsunuz😅 Nude istedi, olmaz gibisinden tavır yaptım ve bir şey yazmadı. Yeni tanışırken neden böyle yaptı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl istediğini vermemişsinistediğini verecek birisine giderneden yazsın ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Her kes gönderirmi peki Affedilmeyen +1 yıl bilemiyorum ki.. Soran +1 yıl Amenen neyse ne hali varse görsün Affedilmeyen +1 yıl bence de görsüün
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Tekrar sana yazarsa ve sen geri ona yazarsan yüzüne tukururum kardeşim haberin olsun birazda babanın gururunu düşün 0 0 Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Nude atanların hepsi kendini twitter ifşa sayfalarında buluyor aman dikkat... 0 0 Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Nerden yazdı? Buradan mı başka yerden mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Başka yer Yorumla BayKastamonu +1 yıl Tanıdığın birisi mi Yorumla BayKastamonu +1 yıl Özele gel Yorumla Soran +1 yıl Ya yürü git sen rahatsız etme beni sakın Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. çünkü amacı cinsellik 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. yazarsa cevap verirsen suçlu sensin 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tekrar yazmaz tepkini vermişsin 0 0 Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. İyi yapmışsın internete koyabilirdi. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. erken davranmış 0 0 Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. niyeti belli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
istediğini vermemişsin
istediğini verecek birisine gider
neden yazsın ki
Her kes gönderirmi peki
bilemiyorum ki..
Amenen neyse ne hali varse görsün
bence de görsüün
Tekrar sana yazarsa ve sen geri ona yazarsan yüzüne tukururum kardeşim haberin olsun birazda babanın gururunu düşün
Nude atanların hepsi kendini twitter ifşa sayfalarında buluyor aman dikkat...
Nerden yazdı? Buradan mı başka yerden mi
Başka yer
Tanıdığın birisi mi
Özele gel
Ya yürü git sen rahatsız etme beni sakın
çünkü amacı cinsellik
Cinsel olarakta arzulamak istemis
yazarsa cevap verirsen suçlu sensin
Tekrar yazmaz tepkini vermişsin
İyi yapmışsın internete koyabilirdi.
Hakli ve doğru olanı yapmissin
benim de sıkılıyor yaz konuşalım