Hele ki çocuğu varsa tamam. Ömrü boyunca kendini manastıra mı kapatsın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Maalesef günümüzdeki insanlar o kadar Yobaz ve o kadar cahil ki erkekler ihtiyacını karşılar ama kadın karşıladığı zaman hemen ismi bacım çıkar ama bence cinsellik bir ihtiyaçtır kadında bu ihtiyacını gidere bilmeli güvenilir güvenebileceği düzgün onu zora sokmayacak boşuna belli olmayacak birisiyle veya birileri ile bu ihtiyacını giderebilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsel ihtiyaçlarını karşılamak için kötü yollara haram yollara gidiyorsan tabi ki kötü lanse edilecek ne yapsınlar ha bunun bir çocuğu var ama boşanmış ihtiyacı var mı diyecekler demelerini istiyorsun yani velev ki desinler ne olacak Allah af mi edecek bu bin türlü haram işi yapıyor haram yollara bulaşıyor ama neyse sorun değil insanlar kötü karşılamıyor bunları sileyim affederim mi diyecek?
00 Yorumla
+1 yılBoşanan kadın çocuğu yanına almışsa kendini ona feda edecek kimse kusura bakmasın. Bugün sevgilin oldu çocuğa zulüm etti kim hesabını verecek, evlendin evlendiğin kişi çocuğa zulüm etti istismarda bulundu ne yapacan. Madem ki çocuğun bakımını ustlendin katlanacaksin kusura bakma... Bende eşimden ayrilan biri ve baba olarak söylüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi baba için de söylüyor musun? Velayet babadaysa baba da evlenmeyecek ve kendini çocuğa adayacak mı mesela?
- +1 yıl
Evet diyorum
- +1 yıl
Ne yaparsan yap ama bir şeyi gozardi etme ÇOCUĞUN ruhsal ve vücut bütünlüğüne zarar getirmeyecek şekilde birisiyle ilişkini yaşa...
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü onların anaları da aynı yoldan geldi Seni de o yola sokmaya çalışıyorlar her şey beyinde bitiyor yaşlanıp gidiyorsun bulduğun erkekle istediğini yap ya yapmazsan aptalsın yani sakın iyisin kötülemek için söylemiyorum ha hala konuşuyorlar bomboş bomboş sanki senin bedenin onlara ait hayatını yaşa
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
93Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef Türkiye ve Türkiye gibi ülkelerde böyle kadınların cinsellik yaşaması ihtiyaçlarını gidermesi filan kötü görünüyor Buda erkeklerin yüceltilmesinden kaynaklı kısacası ata erkil düşünce.
Ama sen kesinlikle umursama istiyorsan yap gitsin bir evlilik yapmış olabilirsin sürdürememiş ayrılmış olabilirsin ya da eşin vefat etmiş olabilir bu senin sekse ara vereceğini bırakacağın anlamına gelmiyor. Nasıl herkes yaşıyor her şey bir kapının arkasında kalıyor neler neler hem de. Sen de istediğini bir kapının arkasında her şeyi kapının önünde tertemiz bir kadın gibi durabilirsin iki birisiyle bir şeyler yaşamak kirlenmek anlamına da gelmiyor. Nasıl herkes kapalı kapılar arkasında öyle şeyler yapıyor sabah olunca yaptığı şeyleri kötülüyor düşman oluyor sen de öyle yapabilirsin10 Yorumla Hayat senin
Ama temel fikrimi sorarsan, modern kafalı bir kadın olmakla birlikte içindeki muhafazakar ses diyor ki bu yanlış ☺️ Erkekleri veya toplum ne düşünür diye düşündüğüm için değil. Senin için. Farklı farklı insanlar bir süre sonra öz saygını kaybetmene sebep olabilir.41 Yorumla- +1 yıl
Evet çok güzel yazmisiniz.. bunu düşündüren biraz olgun biri olman.. şah genç yaşta insana daha koolay hata yapıyor.. yaş aldikca anlıyor ki , insan asıl bir varlık.. yaptığı eylemlee. o asaletine yakışır olmalı. hepsi bu
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNedenini söyleyeyim. Evli kadınlar, boşanmış veya eşi ölmüş kadınları kocaları için potansiyel av olarak görür, kocalarının dul kadınlar tarafından ayartılabileceklerinden korkarlar, bu yüzden de boşanmış kadınları en çok kötüleyen ve tehdit olarak görenler kadınlardır. Ne de olsa boşanmış bir kadının dilediği erkekle seks yapmasının önünde engel yoktur.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle birisiyle beraberdim benden kopmadı yıllarca başka kimseyi aratmadım ona çok memnundu benden sonra anlaşamadık başka konulardan ayrıldık şu an deli gibi beni arzuluyor ben istemiyorum oda aynı senin gibiydi çocuğu da vardı istersen seninle de görüşebiliriz
00 Yorumla
+1 yılErkekler bu konuya atlar. Kadınlar tuu kaka yapar.
Ama konu gizli kalacaksa kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez. Ben ama böyle bir ilişki yaşamak istemezdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Konu benim fikrimse ben hep evlenirim eşimle olur cinsellik başkası olmaz diye düşündüm. Öylede yaşadım. Boş yapmışım o konuda o ayrı 30 a kadar böyle geldiysem daha birinede ihtiyacım yok bence.
Neden kötü olsun önce onu diyenler kendilerine baksın evliler gidip karıya kıza gidiyor herkes kendinden sorumludur insan ne yapmak isterse onu yapar kimse bir şey diyemez nokta devam edin kimseyi takmadan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Çünkü kadın bozanınca mahkeme kararı ile tüm duyguları ve hormonları kullanıma kapatılıyor yeni bir evlilik yaparsa nikah memuru imza atılınca kadınsı duygularını iade ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBeklenti bu yönde
Milleti onemsersen ohooo ölsün boşanan kadın daha iyi. Milleti takma evlenmek gbi boşanmak da normal ne istiyorsan onu yap yaşa kime ne
20 Yorumlamerhaba bu aslinda cinsellik cok dogal birsey fakat ayrilmis bir erkek olunca hersey normal ama bayan yapinca ayip gunah veyaa (...) oluyor bu ezelden beri oyleydi amanladinlarinda insan olduklarini unutmamak lazim bosanmos olmasi bubduygulari hice saymasi yanlis sadrce seçici olmak cok onelmi karsindaki kisiyle cinsellik yasamafan önce iyice dusunmeli güzel gunler...
00 Yorumla
+1 yılYa bi yürü git işine evlisi bekarı herkes yapıyor kimse bir şey demiyor ulan benim çalıştığım yerde kimin kime kaydığı belli değil sen diyorsun
17 Yorumla- +1 yıl
nerede calisiyorsunuz
- +1 yıl
AVM çalışıyorum sen dulmusun
- +1 yıl
heee dulum 20 yasindayim dulum
- +1 yıl
Sana tokmakcı lazım galiba
- +1 yıl
sapi k
- +1 yıl
La ne diyorsun ya konuyu başka yere çekme
- +1 yıl
Ben sana gerçekleri söyledim
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İstediği gibi yaşayabilir. Kime ne? Etrafa reklam yapacak hali yok ya. Kim nerden bilecek ne yaptığını? Sadece daha fazla dikkatli olması gerekecek o kadar.
00 Yorumla
+1 yılYanlış bir durum, toplumun yanlış yanı diyelim. erkek neyse kadın da odur. Her ikiside sevmek sevilmek ister. Cinsel açıdan tatmin olmak ister
00 Yorumla
+1 yılAğzı Sıkı birini bul Ve Evlerinizin Arasinda 3 5 kilometre olsun Dini Nikah Kıyın Kimse bilmesin Gizli yapın
07 Yorumla- +1 yıl
O zaman neden dini nikah kıyılsın? Ne mantıksız insanlarsınız ya. Nikahın amacı nedir? Neden dini nikah diye bsey var?
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 senin yaptığın Zinaya giriyor ben ise seni zina yapıp cehenneme girmeni istemiyorum Bu yüzden dolayı söyledim belki Resmi nikah kıyamıyorsunuzdur unları düşünerek cevap verdim İnsan biraz iyi yönünden bakar herkesin içi fesat olmuş Kız erkek fark etmiyor hepiniz p. sliksiniz
- +1 yıl
Ya sen haşa Allahı mı kandıracan? Mantıksız yorum yapıyorsun nikaha ihtiyacı mı var Allah'ın? Bunun sebebi ilan etme zaten. Bak bu bunla evli bunun helali. Verdiğin akla sçm senin
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 ilk önce okumasını yazmasını öğren ondan sonra konuş soruyu tekrardan oku evli olduğum kişiyle demiyor Saf mısın boşanmış �yi oku şunları
- +1 yıl
Te alam ya. Anlaşılan ilkokul seviyesine inmem lazım. Bak tekrar söylüyorum. Nikahın amacı zaten haber vermektir. Sen oraya m*l m&l yazmışsın kendi aranızda dini nikah yapın diye. Sen Allahı mı kandıracan diyorum. Öyle yapınca zina olmuyor mu diyorum beynine sçm diyorum anladın mı artık?
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2
Benim anladığım kadarıyla sen insanlara evleniyoruz diyerekten haber veriyorsun ama ben dini nikahımı kıyıyorum karşımdaki kadın bana helal oluyor ama sen insanlara haber vererek �nsanların haberi olsa da dinini nikah önemsiz demek istiyorsun Burada biraz kelimelerine dikkat et Senin Müslüman olmadığın buradan belli oluyor - +1 yıl
Ya sen hasta mısın dini nikah ilan edilmedikten sonra geçerli olmaz ki. Sen kendini böyle mi avutuyorsun? Ben dini nikah yaptığım sürece herkesi mikebilirm? Yok ya seni zeki seni Allah katında helal olduğunu mu sanıyorsun ileri zekalı seni? Kendine Müslüman diyorsan önce dininin kurallarının neden olduğunu araştır. Daha fazla cahille muhatap olamam ileri gitmiyor mevzu zaten kafana girmediği için
+1 yılBosanan bosanmayan bunun farki yoktur istek arzusu fazla olanin seks ihtiyacini karsilamak jstemesi normaldir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence cinsellik esas ona lazım kimsenin bu konuda yadırgamaması gerekir. Sana tavsiyem sexting yaparak da rahatlamak mumkundur
00 Yorumla
+1 yılKendi hayatına bak, insanları umursama. Türkiye gibi bir ülkede zor evet ama olması gereken bu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyoo yasayabilir konusabilir baska kisilerle evlenmeden de yasayan oluyorsa dul biri de sonuc itibariyle Şu an bekar yani yapabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani erkeğin hakkı olduğu gibi kadının da var mesala kafandaki one night stand bir ilişki mi?
00 YorumlaTakma kafana, bende evlendim boşandım. Erkeklere toplum için sorun yok. boş ver gitsin istediğini yapabilirsin özgür bir bireysin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç evlenmemiş veya evlenip boşanmış. Ne farkeder? Evlenmemiş kadın seks yaparken ne kadar özgürse, boşanmış kadın da o kadar özgür olacak. Bu kadının isteği, libidosu yok mu? Beton döküp kapatsın mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEminimki cinseligi kendine yasak kayıp kendini cezalandıran kadın yoktur zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik ihtiyacını karşılasın ama evlenip de karşılasın.
00 Yorumla
+1 yılmadem yapıyorsun en azından senden genç biri ile yap
00 Yorumla
+1 yılHayatın en büyük kötülüğü olarak görüyorum bunu bu şekilde lanse edenleri şiddetle kınıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalık düpedüz saçmalık, yahu sadece boşandı yahu, duygularını arzularını bırakmadı ki
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle kötü değil olmayacak kişi ile bile oluyor
00 Yorumla
+1 yılBen arada fırsat kollarım da vajinanın kalitesi önemli
00 Yorumla
+1 yılSanırım bir algı bu
Tabikide isteyen istediğini yapabilir sonuçta hayat kendi hayatı değilmi?00 YorumlaAtaerkil toplumlarin hayata bakis açısi. Istersen tavsiye verir yardimci olurum
00 Yorumla
+1 yılkötü değil bence
ama secici olması gerekiyor sanırım bu konuda dikkatli olmalı00 Yorumla
+1 yılYaşadığın çevreye bağlı bu durum. Özgürsün tabiki ama çevren kadar
00 YorumlaGeçmişten gelen bir yargı. Bunu değiştirmek için bir yüzyıl daha lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen istediğin kadar şikayet et söyle dur ama Türkiye'de yaşıyoruz buda bir tabu ülkemizde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Bu toplum bir çok konuda cahil ve bağnaz. Kimin ne dediğini takarsan işin zor. Yardır gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki bu da onun en doğal hakkı :) ama toplum baskısı yüzünden gizli saklı yapsa daha uygun olur bence :) sonuçta alışmış kudurmustan beterdir :))
00 Yorumlaİki yüzlülükten… Herkes sevişiyor ama iş muhabbete gelince kimse sevişmiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet doğal olmasi gerekn bir sey. Hatta rahat rahat yaşamalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Boşanan kadına tanıyan erkekler..
Yanıyordur gözüyle bakarlar.
Kendileri ulaşamayıncada karalama başlar.
Hele ki kendi cinslerinin yaptığını düşman yapmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ayrılmış kadın çocuğu olduğunu duyunca istek kaçar, suçluluk gelir.
014 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılFarklı bir ahlaki yapı orada çocuğu rencide edeceğini düşünüyor. Ben şayet yapamazdım. Kadını asla yargılamam, onunda hakkı.
Soran+1 yılÇocuğun rencide olmasıyla ne ilgisi var gerçekten anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılOnu siz düşünmüyorsunuz, ben düşünüyorum. Bana ters geliyor. Anlamanızı beklemiyorum.
Soran+1 yılBana çok arabesk bir bakış açısı gibi geliyor. Sanki kadın ilişkiye girince aşağılanıyor da çocuk o yüzden hassaslık yaratıyor gibi
Cevap sahibi+1 yılBen fazla hassasım belkide. Sizin ilişkiniz var mı şu an?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılO sorun etmiyorsa sizde etmeyin. Keyfinize bakın.
Soran+1 yılBu anlamda bir sorun yok zaten
Cevap sahibi+1 yılPeki neden sordunuz
Soran+1 yılBu bakış açısına maruz kaldığımı biliyorum duyuyorum. O yüzden rahatsızım
Cevap sahibi+1 yılGörmezden gelin. Kapalı birisi çok daha fazla dikkat çekiyor. Çevrede gördüm bunu.
Soran+1 yılDeğilim
Cevap sahibi+1 yılNe desem bilemedim. Bence gizlemek daha mantıklı. Ben gizlemeyi tercih ederdim.
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye şartları. Muhafazakar ve gerici bir toplum. Kadını cinsel anlamda kısıtlamaya meraklı örümcek zihinliler arasında çok doğal.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTakılma sen hayatini yaşa keyfini zevkini çıkar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılulaşamayanlar bu şekilde ifade ediyorlar insansın illaki hislerin var duyguların var tabiki yaşayacaksın ama toplumumuz hemen karalama peşinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu büyüyünce çocuğunuza nası anlatmayı düşünüyosunuz ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bu kahve muhabbeti işte😄erkeklerde böyle ağzını tatmin ediyor bak dalgana
00 YorumlaBence her iki taraf icinde gayet ihtiyac. mastürbasyon nereye kadar? Insan dokunmak, dokunulmak ve deli gibi opusmek istiyor. Bende durumu cok mu acik ettim acaba 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDar kalıplarda kalınması isteniyor hep, oysa insanın istekleri var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bekar yaptığı zaman sorun olmuyorsa boşanmış biri yaptığında da sorun olmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılöbür boşanmışda diyorki boşanmış kadınlara neden o gözle bakıyorsunuz. herkes haklı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olunca sıkıntı yok ama kadın olunca var ben buna karşıyım
00 Yorumla Bence doğru kişi ile yapmalı diğer türlü partneri veya konuyu duyan kişiler olayı saçma bi boyuta taşıyor
00 Yorumla
+1 yılÇok çok dogal boş ver sen bildigini yap. ne zaman önce ayrıldın
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene olmadı
- +1 yıl
Peki tercih ettigin kişileri nasıl seçiyorsun.
- +1 yıl
Toplum maalesef seks cinsellik diyince ayıp birsey gibi karşılıyor bu kafayı bir türlü aşamadılar. sana tavsiyem kimseyi ne der diye takma düşünme sadece bunu yaşayacagın kişinin karwkterine dikkat et ve bence cinselligin yanında bir sorununda yanında da olabilecek birini seç... uygunsan sormak istediklerim olacak
Çocuktan sonra daha mı çok oluyor istek alakası yok herhalde değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes istiyor ama herkes ayıplıyor ama ayıplayan herkes fazlasını yapıyor
00 Yorumla
+1 yılYo kapatmasın. Kime ne
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlasik tc toplumu. Başkalarının düşüncelerini takmayın içinizden geldiği gibi yaşayın. Herkes kendine baksın ondan sonra ahlak dersi versin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılToplum işte salla gitsin hatta ben öyle olgun milf kıvamında kadınlara ilgi duyuyorum onlar da genelde genç erkeklere ilgi duyuyor
00 Yorumla<ahhahah rahibe misiniz :)
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim neyse ki
+1 yılTekrar evlensin
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen hemen saniyesinde yeniden evlensin
- +1 yıl
Uygun biri olunca
- +1 yıl
Bende evlenmek istiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl karşılayacak ki? O da zor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden zor olsun
- +1 yıl
Çevre baskısı
+1 yılboş ver takma kimseyi
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Boşanan bir kadının cinsellik ihtiyacını karşılaması neden kötü lanse ediliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler