Herkes yapiyor ama bosanmis bir kadin yapinca yaftalaniyor neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSorun değildir neden olsun olsun ki? Bir kadının cinsellik yaşayıp yaşamamak istemesi sadece kendisini ilgilendirir başka kimseyi ilgilendirmez. her kadının kendi hayatıdır buna kimse karışama daha doğrusu karışmamalı. ben inanç kavramlarını bir kenara bırakıyorum. yani çünkü bir insan hayatında bir şeyler yaşamak istiyorsa bence yaşamalıdır buna kimsenin karışmaya hakkı yoktur. aynı şekilde bir erkek yapınca bir şey demeyenler kadın yapınca boş boş konuşuyor ya da direk tepki gösteriyorlar. bir kadın ister evlensin ister boşansın isterse hiç hayatında sevgilisi olmamış olsun. cinsellik yaşamak kendisini vereceği bir karardır. yani evlenip boşanan bir çok insan var tabi ki. herkesin kendi hayatı olduğu gibi başkalarının cinsel hayatları da kimseyi ilgilendirmez. çünkü her insan kendinden sorumludur kendisi olgunsa ve kendi kararlarını verebiliyorsa istediğini seçmek de yapmak da özgürdür yete ki başka kimseye zarar vermesin bu durum. benimde mesela hayatımda hiç sevgilim olmadı ama bende cinsellik yaşamayı çok isterdim.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herkes yapıyor derken?
Ben hayatımda hiç yapmadım hayat kadınına da gitmedim ben kendime bir söz verdim hayatımı adadığım sevdiğim evlendiğim kişi ile sadece cinselliğe adımımı atacağım
5 defa reddedildim benim gibi ♿ engelli insanların kaderi bu sadece evlenince yapmak biz sizler gibi her eve gidip çıkamıyoruz öyle daha doğrusu kızlar bize şans vermiyor sevgimizi alıp çöpe atıyorlar
Bu yüzden herkes dediğinde dikkat et bizlerde insanız bizi uzaylı varlık gibi görmekten bıkmadınız mı51 Yorumla
Herkesin kendine göre ihtiyacı var kimseye engel olmak yaftalamak kötülemek doğru değil ama her şey yerine göre güzel ondan dolayıdır ki kimseyi hor görmeyin aşağılamayın insan sonuçta dünyaya herkesin yorumu düşüncesine göre yön verecek değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen herkesin de yapmasını doğru bulmuyorum boşanmış kadınında. Dininde çok olan biri değilim zamanında ben de az buçuk bir şeyler yapmadım mı? Yaptım. Ama şimdi düşündüğümde saçma geliyor günah geliyor. Şimdi olsa gram bir şey yaşamam. Hayatımız boyunca zaten hep günahlarla yanlışlarla yaşıyoruz. Neden benim hep yanımda olmayacak duygu hissetmediğim biriyle birlikte olup kendimi sergileyim ki. Çok çok yanlış bir durum hem erkek hem kadın için. Evlilik diye bir şey var hayatta. Boşuna böyle bir şey yok. Ama şu an millet fb. Yapıyor ya da sevgilisiyle oluyor. Ne iğrenç bir durum bu böyle. Millet hep kafayı yedi. Burada açık açık diyorum bende çok istekli bir insanım. Ama bir erkekle normal bile buluşmadım bayadır. Hep kendi kendimi dizginliyorum evleneceğim günü bekliyorum. Öncesinde de duygu hissettiğim kişilerle küçük şeyler yaşanmıştı ama pişmanım olmaması gerekti. Kısacası herkes keşke evlenmeden yapmasa..
200 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
201Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boş beleş adam çokta onun için
İnsanların medeni bakış anlayışı düşük ondan
Sanane derler adama
Herkes kendi hayatını yaşar
Kime ne
91 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOna bakarsan Türkiye’de sorun olmayan ne var ki cinsel anlamda her şey sor çok takma istediğin gibi yaşa gitsin hayat senin hayatın cinsellik senin cinselliği belli bir yerden sonra zaten canın istemeyecek o yüzden hazır istiyorken yap gitsin
61 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılO bizim toplumumuzun ortadoğulu değer yargışarından dolayıdır
100 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmış kadınların cinsellik yaşaması genel olarak bir sorun olarak görülebilir çünkü toplumdaki tutumlar ve inançlar boşanmış bir kadının cinselliği normal yaşamından daha farklı ya da daha az saygı dolu bir şey olarak görür. Bununla birlikte, cinsellik insanların doğal bir ihtiyacıdır ve herkesin sağlıklı bir şekilde yaşama hakkı vardır, dolayısıyla boşanmış kadınlar da diğer herkes gibi cinsel yaşamlarını isteyebilir ve yaşayabilir. Herkesin cinsel yaşamı kendilerine ait bir karardır ve kimseye müdahil olunması veya yargılanması hakkı yoktur.
20 Yorumla
+1 yılİster evli veya boşanmış olunsun, gayri meşru ve nikahsız cinsel ilişki yaşanmamalı.
Genellemesiz ; Cinsel hastalık kapma riski var, ister boşanmış olunsun veya ilerki yıllarda tekrar evlenilmiş olunsun gayri meşru ve nikahsız olarak bir çok değişik insan ile cinsel birliktelik yaşamak ''Çok Eşliliğe Alışıp Tek Eşle Yetinememe''psikolojisi ve alışkanlığına sebep olabilir. Evlenilse bile kısa ve orta vade de başka insanlar ile cinsel ilişki isteği ve uygulaması olabilir. Zaten Dini İnancı İslam Olanın ; Zina yapması büyük günahlardan...
10 Yorumla
+1 yılHerkesin yaptığını kim söylüyor? Bu genelleme neden? Her boşanmış kadın gayrimeşru ilişkiler yaşıyor düşüncesi doğru bir davranış değil, ama şunu da söylemek isterim ki toplum genel olarak herkesin herşeyine karışır, o yüzden insanlar kişi bir şey yapmıyor olsa da zihniyeti başka olduğu için öyle düşünür. Fakat bazı boşanmış kadınlar özellikle de ne istediğini bilmeyen psikolojik olarak bozuk olan bakire olmadığı için birden fazla kişiyle cinsel ilişki yaşamayı kendine marifet sayan kişiler olduğu için ve ne yazık ki bir olay olduğunda da genele hitap edildiği için böyle düşünülüyor.
Çünkü nasıl olsa bakire değil düşüncesi var ama boşanmış kadınların bir kısmı da böyle hareket ediyor, ama her olay için genelleme yapmak doğru değil14 Yorumla- +1 yıl
herkes yapiyor derken her bosanmis kadin yapiyor dememis? herkes yapiyor ama sorun gorulen sadece bosanmis kadinlarin da yapmasi demis ayrica her bosanmis kadin yapsaydi da sorun olmazdi sana giren cikan ne sorudan bahsettigi kesim sensin iste
- +1 yıl
Ben de şimdi aynısını sana soracaktım soru sahibi senin kadar tepki göstermiyor sana giren çıkan ne?
- +1 yıl
62636363 satirlik sey sacmalamissin bos kalmasin dedim
- +1 yıl
Teşekkür ederim ilgine
O dul kadın 😅 makyaj yapamaz evden çıkamaz sen dul kadınsın çalışamaz sen dul kadınsın tek başına gezemez sen dul kadınsın açık giyinemez sen dul kadinsin yaa bu bizim millette bu var maalesef oysa ortalıkta bekarım diye dolaşıp dul olan çok var Allah her halde olanın yardımcı olsun inşallah
55 Yorumla- +1 yıl
Yo gayette rahatlar dullar😄çok tanıdım
- +1 yıl
Evlisi de dulu da aynı artık😄
- +1 yıl
@fesfs dul kadınları maruz görüyorlarlar birde çıkın evlilere bişeyler söyleyin dul olan kadınlar hayatını yaşar istediği gibi hakkıdır tşkr ederim sözüne katıldım
Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Asıl boşanmış kadınların yaşaması yadırganacak bir şeyi yok düşün evlisin başka birisiyle ilişkisiye giriyorsun aldatmaya giriyor dul insanlara 2. Sınıf muamelesi yapılması etik bir davranış değildir.
Dul bir insan ile bekar birisi de evlenir mesela toplum olaraktan bu konuda gerçekten çok bilinçsiz hareket ediyoruz en azından ben hor görmem bizim gibi düşünen insanların sayısı azdır.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef bu konuda boşanan kadının hiç ama hiç bir şekilde şansı yok. Toplum içinde *Duldur yanıyor varya offf * gibi saçma canım terimleri hep dolaşır bundan sonrada devam edecektir. Oysaki bir bekarın arkadaş ihtiyacı. Bir evlinin eş ihtiyacı varsa dul bir bireyinde ihtiyaçları gayet makuldur.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes yapıyor derken?
Bazı kadınlar önüne gelenle yatıyor diye tüm kadınları onlarla aynı kefeye koyamazsın. Ben 21 yaşındayım ve hiç kimseyle birlikte olmadım ve benim gibi olan çok kız var ve onları bu genellemeye sokmazsan iyi olur.
Soruya gelirsek, insanlar boşanmış diye yaftalama yapmıyor. İslam dininde bir insanın boşanmışta olsa bekarda olsa arada nikah olmadan ilişkiye girmesi zinadır. Yani kimse senin dul ya da bekar olmana bakmıyor.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. allah bu milleti ne yapsın bilmiyorum
evli iken çocuk ne zaman ne zaman çocuk yapacaksınız, kocanla aran nasıl, her gün oluyor mu... gibi saçma soru soranlar dönüyor boşandığı zaman başka soru soruyor
kadın dışardan gelirken
nereden geliyorsun
neden bu saatte geliyorsu
biri ile görseler o kimdi
sevgilin mi
...
bu millati allah kahretsin inan
yeterin yahu10 YorumlaYoo ben de boşanmış biriyim ve erkeğim. Allah'ın yardımıyla sabrediyorum.
Hem başkasının onu cehenneme götürecek şeyler yapması, bizi cehennemden kurtarmaz.
Onlar cehenneme dayanıklı olabilir ama ben değilim. Sen de böyle düşün kendi iyiliğin için...11 YorumlaBu konuyla baglantili olarak insanlarin cinsellik yasamasi neden sorun oluyor.. bu konu uzerine neden bu kadar kafa yoruyoruz, bu ulkede sokakta gordugu hamile kadin uzerinden bile cinsellik iceren yorumlar yapanlar var anlamissinizdir bunu yapan malum kitle, o yuzden ciddiye almayin o sorun edenleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla sorun olduğunu görmedim.. Çatır çutur hemde... Yaz akşamları bizim dul selmayı adamla mı görmedim kumsalda fişşne konuları yaparken sahilde public bile sorun olmadığını gördüm. Senin sorunların kafada ya da yanlış şehirde yaşıyorsun antalyaya gel... Dam çatı sahil kale vs. her yer public outdoor...
22 Yorumla- +1 yıl
Sen yapıyor musun
- +1 yıl
Antalya heryerde yapan her bku evli kadın dul kadın çoktur sahiller damlar kaleler falan yanar sönmesi imkansız🔥🔥🔥🔥
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çünki yaptığı kişi yanlışda ondan. abuk subuk adamlarla takılıyolar onlarda heryerde bülbül gibi ötüyo dul falancaya şöyle çaktım böyle yaptım die ondan sonrada kadına herkes kötü gözle bakıyo. aklı başında gizliliğe önem veren biri ile olursanız kimsede duymazsa sorun olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusuz bencil maço olan erkekler onu yapar adını da çıkartır isteyen istediği hayatı yaşar kimsenin bir şey demeye hakkı yok Türk toplum yapısından da kaynaklı bir şey bu seçimlerine falan dikkat et bu tür şeylerde güvenilir olmalı gizlilik olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlış bir düşünce. Onların da duyguları ve cinsel içgüdüleri var. Ama ne yazık ki ahlak kuralları var ve ne hikmetse kadınlar için zina suçlaması, erkekler için sırt sıvazlaması.
Suçsa iki taraf da suçludur...
Eh ne diyelim...
Elle tatmin...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZina olarak kabul gördüğü için olabilir! Yani boşanmış ya da bekar birinin bunu yapması, zina yapmış olur!
İnsanları bu şekilde ayırmak da doğru bir şey değil! Toplumun bu tür düşünmesi yanlış değil!
Yanlış olan, buradaki insanların kötü kişiler olup, yanlışı savunmak ve bu da buradakilerin kalitesiz olduğunun delilidir!10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖrümcek kafalı zihniyetteki insanlar böyle düşünüyor keyfine bak hatta daha da güzel bak keyfine kimseyi umursama
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeşke seni taniyabilsem hatta 😍😍
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılKaliteli ve asil insanları tanımayı seviyorum diyelim
Soran+1 yılHımm
Cevap sahibi+1 yılAcaba olabilir mi tanışma imkanımız?
Cevap sahibi+1 yılBu kadar yorum içinde tek cevap verdiğin kişi olarak bence bunu hakettim 🙂🙂🙂
Cevap sahibi+1 yıl😭😭😭😭
- +1 yıl
Yaşın kaç merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl34 ne oldu ki
- +1 yıl
Yalan söyleme
Cevap sahibi+1 yılGönderdim kendin bak gör
Cevap sahibi+1 yılNiye yalan soyliyim elime ne geçer ki yalan konuşunca
Cevap sahibi+1 yılİnanmadın sanırım 😂
- +1 yıl
Hayır çünkü yalan
Cevap sahibi+1 yılKimseye yalan borcum yok istediğine inan
Cevap sahibi+1 yılEeee sen söyle kaç yaşındayım ben
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bizim milletin bunu bedava sanması. acayip bir kafa yapısı var. ooo boşanmış bekar kadın kapı açık. vur geç. oysa bu insanların annesi bacısı var. empati kuramazlar
13 Yorumla- +1 yıl
Farkında mısın, zinanın danıdını değiştirip, helal göstermeye çalışıyorlar! Şimdi evine gitsen boşanmış anasıyla ilişkiye girsen, adam toplayıp seni dövdürmeye çalışır!!!
Bir başkasında olunca umurları duymuyor ve biz de bunları, kendi içimizde barındırıyoruz!
Diyelim ki, kötü bir evliliği olmuş ve boşluğa düşmüş. Hata yapmak üzere ve burada fırsat kollayan zavalılar hemen saldıracaklar. İçlerinde hiç biri elinden tutup doğru yolu göstermeye çalışmayacak.
Sonra işte iş ciddiye binince, evlenmek istediğinde, bakire ararlar. Evlenip boşandıysa, kocasından başka bir başkasıyla olmamış birini ararlar.
Kadın dese ki, “bir sürü birlikteliğim old ama içlerinden seni seçtim, senin işin olmak istiyorum” o kadını ne yapar ne eder, kullanır ve kapının önüne koyar kaçar!
Biİm müslüman halkı gibi zalim ve zavallı bir başka toplum yok. Her geçen gün buna inanıyorum ve bizim niye bu halde olduğumuzu anlıyorum. Şunu kabul etmek lazım, biz iyi insanlar değiliz! - +1 yıl
Kesinlikle her geçen gün buna inanıyorum gardaş!
Bak benim de annem var senin gibi, sonra işte belki de bacın var, benim de öyle. Hayat çok değişik bir kavram ve kötü süprizlerle solu. Bizim yaptığımız bir kere ayıp, düşene bir de biz vuruyoruz!
Tabi, bazıları da bunu belki hak ediyor, ama haram yollan hem ona, hem de kendimize zülüm esiyoruz. Zülüm eden kişilere zalim derler, yani zalim bir kimse nasıl iyi biri olabilir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın cinsellik yaşayıp yasamadigini diger insanlar nereden bilecek. Demek ki ortada göze sokma durumu var. Herkes bir şey gözüne sokulsa rahatsız olur.
40 Yorumla Cinsellik yaşadığını kimse bilmezse sorun olmaz. Anlatma sende kimseye ne yaptığını.
70 Yorumla
+1 yılabla canlı yayın açmıyorsan eğer millet nereden bilsin ne yaptığını ya? Az mantık. Hindistanda yaşamıyoruz ki dul kalınca tamamen beyaz giyinip millete dul olduğunu anlasın da sana dokunmasın diye bir olay yok.
10 Yorumla
+1 yılCinselligi beyan mi ediyorsun ki yadirganiyor. Ozel ve gizli yasamalisin. Abaza dolu memleket az gizli ol. sanki meretinde sayac var sandim
10 Yorumla
+1 yılAğzı olan konuşuyor kimi boşanmış kadında erkeklerin onu arzulanmasindan rahaysiz oluyor bir düzen var istekli erkek kadın denk gelirse ötesi boş
11 Yorumla- +1 yıl
Sen sanırım ateşli hayatı seviyorsun tadını çıkar
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. ilk olarak herkes yapmıyor. kimiside yapamıyor. ayrıca bosanmıs bir kadının biriyle seks yapması da herkes tarafından malum görülür toplumda ve sorun da edilmez yani ailesi ayrı tutulursa tabi. niye öyle düşünüyorsun analamadım
00 YorumlaEksikliklerin ve isteklerin kimseyi alakadar etmez birşeyleri yaşamak istiyorsan yaşarsın kendini demolize etme birileri için beden senin bedenin.
Herşeyin en güzelini aşkla yaşaman dileği ile 🔥⚡00 Yorumla
+1 yılHerkes derken? Sen öylesin diye dışarıdaki herkesi öyle mi sandın? 21 yaşındayım daha bir kızla bile öpüşmedim. Boşanmış veya evli olması önemli değil. Allah'tan korkmayan zaten her türlü yapar. Senin inancın var mı onu düşün.
00 Yorumla
+1 yılYaşadığın yer ve çevre ile alakalı olabilir. Ama genel olarak yakın çevresine duyurmama arzusu oluyor ister istemez, ailesi, çocuğu vs bilsin istemiyorlar. Onun dışındakiler konusunda artık kadınlar gayet rahat.
00 Yorumla
+1 yılKimi ne hakla ne ilgilendirir ki hangi hakla hayatlarına müdahil olma gereğini gereksiz bir şekilde görürler ki hiç anlamam ve bırakın insanların hayatından gözünüzü elinizi dilinizi uzak tutun be kardeşim….
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Hayat senin başkası için yasamiyorsun bence takma derim kadında erkekte bosanabilir her insanın yaşantısı kendine yemek içmek kadar ihtiyaç olan cinsellik yaşayan istediği gibi yasar
10 Yorumlaulu orta yaparsan bekar boşanmış farketmez bulunduğun yerlede ilgili bizim toplumumuz böyle napcaksın, ülkemi değiştirelim. yapacaksanda gizli yap nediyelimki buna.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü herkes milletin hayatına bakıyor. Saçmalıktan ibaret bunların hepsi. Mutlu olmak herkesin hakkı ve cinsellik bir ihtiyaç. O yüzden mutlu olacağınız şekilde yaşayın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoiandı diye ölsün mü yani hayata pozitif bakmak lazım nasıl mutluysan öyle devam et kimsenin hayatına kimse ambargo koyamaz
10 Yorumla
+1 yılNeden olsun. It ürür, kervan yürür . O hayvan sürüsüne göre mi yasayacaksin
10 YorumlaKime ne takma kimseyi boş ver hayatına bak
İnsanlara bakarsan vay halimize10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende boşandım ama yaşamıyorum ya da öyle biri olmadı belkide
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosanmış kadın doyduğu için genelde aşk arıyor cinsellik yasadiginda hata , yanlis yaptigini dusunuyor. Cunku tekrar yanlis yapmamak icin kendine soz vermisti. Onun cevreye yansittigi bu karamsar algidan dolayida olabikir ama em buyuk etken boyle dusunen cahil kesim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer çocuklu ayrildiysa o zaman çocuk zaten olduğu için cinsellik yaşamaya pek ihtiyaç ya da gerek olmuyor ama çocuksuz ayrildiysa o zaman sorun olacağını zannetmiyorum.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Nasıl yani sorun oluyor. İsteyen istediği gibi yaşar ve su zamanda yaşıyor. Eskiden böyle seyler sorundu. Ama şu an bence hiç bir sorun yok
BENCE İSTEYEN İSTEDİGİ GİBİ YASİYOR.00 YorumlaBizim toplumda çok garip bir kült algı ve hat safhada yobazlık olduğu için çok normal yakalasa affetmeyecek bakmadıkları kadın hatta erkek bile kalmayan tipler sahneye çıkınca namus bekçisi kesilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bence sirun olmaz.. onunda bazı şeyler yaşaması normal... ama çevre onun tekrar evlenebilmesi ve iyi bir kısmet bulabilmesi için haraketlerini kısıtlıyor sanırım... başka bir neden aklıma gelmedi...
00 Yorumla
+1 yılKimse kendine bakmaz çünkü evlier bakarlar bence herkes ilk önce kendisine bakması lazım nasıl oluyor ki kendi ona buna bakiyor ozaman kimseye laf etmeyecekler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekar kızlar bosanmislardan daha beter şeyler yapio ama sen hani bosanmissin ya ondan böyle cirkince konusuolar
58 Yorumla- +1 yıl
Bekar bakire değil mi ya. Bakire bi kadın ile ne yaşanılabilir. Benmi cahil kaldım acaba🤔
Cevap sahibi+1 yılEvet sn cahil kalmissin. burada hc mı denk gelmiosun sevgilimden hamile kaldm sahip çıkmıyor bebeğe de bana da param yk aldırmaya ailem duyarsa mahvolurm vs vs
- +1 yıl
İyi ki. Kendimle gurur duydum bian ne çirkin şeyler bunlar böyle
Cevap sahibi+1 yılSorma sorma. 5 dk lik zevk icn ne hallere dusuolar 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Yazık. Allah ıslah etsin.
Cevap sahibi+1 yılAynen amin. Zina edenlerle dolu çevremiz Allah nefsimizi korusun valla
- +1 yıl
🙏🏻🙏🏻
- +1 yıl
Bekar kızlar çok beter zinada olanlar çok hergün bir evli erkek ya da bekarla beraberler araba ev ya da park kafeler vs yerler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosanmis veya bekar su ulke Sunu kabul etmeli cinsellik kadinlarin ihtiyaci. Ve bunu yasiyor olmak ayip degil. Kimsenin elestirmek de harci degil.
32 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle eleştirip yargılanmamalı ama şu da bir gerçek ki günah. Günah olduğu için ayıp görülüyor zaten. Açıkçası benim umrumda değil herkes istediğini yapsın ama bir yerde de ayıp yani
Cevap sahibi+1 yıl@YağmuurYlc Ben dini olarak yorumlamadim. Simdi gunahsa erkege de gunah burada yargilayanlar dini olarak yargilamiyor burada yargilayanlar ahlagi sadece kadina gore ayarladigindan bunu yargiliyor.
+1 yılKadının da erkeğin de yapması doğru değil ama yapılıyorsa da kimseyi ilgilendirmez bu durum.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşkında onlar daha çok yapmaki ve yadirganmamali cunku daha ince düzenli cinsel hayatları oldukları icin
10 Yorumla
+1 yılToplumsal bir şey bu ve bence bunu ayıplayan kişilerin çoğu bu işi yapıyor kadın nasıl bunu yapar diyor gidip birlikte oluyor. Kısacası iki yüzlüler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes haddini bilse böyle olmaz. Kimse kimsenin hayatına karışamaz. Bende boşandım ve bu bahsettiğin durumu yaşıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkım sorun edıyor bunu ya? artık herkes dedıgın gıbı yapıyor ben evlıyım mesela cınsel hayatım sıfır olsa bende yaparım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Yapsın yapsın ama yaptığı kişi onu yaymadın o zaman evliden daha daha fazla yapsın kimse bişi diyemez
10 YorumlaS. ktir et insanları
Kafaya takmaya, ciddi almaya değmez20 Yorumla
+1 yılToplumun a.. q. Ulasamadiklari için iftira atiyor a.. q p*cleri.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyap, çatır çatır hemde. ama karda yürü izini belli etme..
20 YorumlaHerkes yapıyor nedir ya?
Nasıl normalleştiriyorsunuz zinayı, herkes yapıyor diyerek.
Ahlaki bozulma sakın ola sizi aldatmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Sanırım yapmışın da tepkilere karşı savunmayı pekiştirmeye çalışıyorsun, kim sana ne dedi de istediğini yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik denilen şey öyle her önüne gelen ile yaşanacak şey değil de ondan bunu soran herkesi kendi gibi görmesin
00 Yorumla Ben buna inanıyorum, insanlar bir gün başkalarını konuşmanın gereksizliğini anlayıp, kendileri olacaklar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Bir başkasının ne yaşadığı ile ilgilenenler lüzumsuz hareketlerde bulunuyor seni üzmeyecek insanlar olsun hayatında
00 Yorumla
+1 yılYaşayabilir hakkıdır sonuçta boşandı diye dul diye yapmayacak diye bişi yok isteyen istediği ile yapar yani
00 Yorumla- Devamını Gör (187)
Devamını Gör(232)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem