+1 yılCinsellikle kafayı bozmadığımız için, kendimizi pazar malı yapmadığımız için çok özür dileriz. Tüh bak çok üzüldüm şimdi. Ne büyük hayata etmişiz!
24 Yorumla- +1 yıl
hayata degil hata olcak oto düzeltme sorunu
Soran+1 yılZaten hata yazıyor kuzum ben mi göremiyorum diye vaktim da sen yanlış görmüşsün ya da netde yazdığını göster de göreyim 😂
- +1 yıl
'ne büyük hayata' yazmışım ya orası 'ne büyük hata etmişiz' olcaktı yazarken oto düzeltme şey olmuş yanlışlıkla
Soran+1 yılNeyse hadi tamam o zaman bazen ben de yanlış yazabiliyorum telefonun düzeltmesi benim hatalarım falan o yüzden dedim acaba ben mi yanlış yaptım kaç defa kontrol ettim geri 😊😌
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOdun gibi yatmak en büyük hataları bence. Cinselliği araştırıp öğrenmemek. Libidosunu gizlemek isteklerini saklamak ve arzularini soylememek. Fantazilerde cekimser kalmak. Aktif olmamak. Sevdiğine onu istediğini söyleyememek. Hepsi kadınların hatasıdir. Seksi ayip bir sey sanmalarindan kaynakli ya da onlara öyle öğretildiği içindir. Yatmayin sadece sekste. Seks yatmak değildir
03 Yorumla- +1 yıl
Seksi ayıp bir şey sanmalarının sebebi de erkeklerdir. Bu sitede bile gözlemleyebilirsin. Bir soruda millete abazalık yapan sarkıntılık taciz eden erkekler başka soruda “bunu giyen kadınla ciddi düşünülmez”, “sevgilisi olmuş kadınla evlenen gvttır” falan yazıyor. Kadınlar mazoşist oldukları için seksten çekinmiyorlar, erkeklerin uyguladığı toplumsal baskı var.
- +1 yıl
Erkeklerin değil genel aile olarak diyelim ki zTen oni soyledim farkettin mi. Onlara öyle öğretildiği icin yani baskilandigi için. Evet sende haklısın erkeklerde bunun temelini oluşturur.
- +1 yıl
Yalniz oyle yapip ve sonrasinda yazan erkekler cidden karakter yoksundur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bakımsız olmaları hadi bitirse yatayım kafalarında olması erkektir işte domalayim isini görsün
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Kondom kullanmak istemeyen erkeğe ok demek
43 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bence en büyük hatalarına evlenmeden cinsellik yaşamak da giriyoyor
Soran+1 yılEn büyük günahlardan diye
+1 yılonlarda hata olur mu mükemmeldirler !
15 Yorumla
Soran+1 yılAnladım büyük yokluktasın 😂
- +1 yıl
anlayabilseydin ironi oldugunuda anlardın
Soran+1 yılİroni öyle yapılmaz cahil 😂😂
- +1 yıl
ok
Soran+1 yılonlarda hata olur mu mükemmeldirler (!)
Böyle yapılır 😂
Herşeye hayır demeleri
11 Yorumla
Soran+1 yılAyyynen öyle 😂
Seçici olmamak
51 Yorumla
Soran+1 yılBu bazen doğallık bazen de kendilerine bağlı sanırım
Gizli Üye(18-24)+1 yılOdun gibi yatmak
55 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi erkeksin😂
Cevap sahibi+1 yılNe alaka
Soran+1 yılSöyleyiş tarzın yani genelde kızlar hemcinslerine laf bile söyletmez de
Cevap sahibi+1 yılHayır canım olanı söylüyorum. Anala evet demeleri de sıkıntı mesela
Soran+1 yılO zaman tebrik ediyorum seni kutluyorum hemcinslerinin de farkındasın en azından inşallah sen de öyle olmazsın evlenince
çekingen olmaları
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat