- oral yapmamak
- ağzına boşalmama izin vermemesi
- vajinasını yalamamı söylemesi
v. b kişiye göre değişir ama çoğunluğu veya hata olarak görülen şeyleri merak ediyorum.
- oral yapmamak
- ağzına boşalmama izin vermemesi
- vajinasını yalamamı söylemesi
v. b kişiye göre değişir ama çoğunluğu veya hata olarak görülen şeyleri merak ediyorum.
Öncelikle söylemeliyim ki elbette her yapılan eylem pratik ile ve ilişki ne kadar uzun sürerse o kadar kişiler birbirine alışır be her ilişki daha da güzelleşir.
Birçok kadınla birlikte olmuş bir erkek olarak söyleyebilirim ki oral konusunda pek yetenekli bir toplum değiliz, kadınlarımız dişlerini saklamak ve vakumlamak konusunda pek usta oldukları söylenemez bir de içimde ukte kalan noktalardan bir tanesi şu ki hardcore blowjob maalesef hiç yaşayamadım otamamen kökleme boğaza kadar alma durumunu
Cinsel ilişki esnasında ise iki tarafta pek profesyonel olduğu söylenemez bu da aynı şekilde zamanla güzelleşecektir tabii ki fakat erkekle kadında pek iyi değil git gel konusunda, evet bazı kadınlar gerçekten çaba gösteriyor fakat oynaması gereken kadın vücudu değil penise git gel hareketini hissettirmeli böyle bir eksiklik var
Bir de eleştirmek istediğim nokta cesur olsunlar lütfen açık görüşlü olsunlar yatakta
Benim gördüğüm kadarıyla pasif olmak ile itaatkar olmayı karıştırıyorlar. Örneğin kucağa geçince hala oturup bekliyor kadınlar. Oysa bazen de direk dansı yapıp erkeğin güç toplamasına yardımcı olmalılar.
Bide orgazm konusunda erkeğe fazla bağımlılar. Erkek ne kadar iyi yaparsa yapsın sen klitorisini hızlıca okşamak istiyorsan okşa bi yandan ki orgazm olabilesin.
Cevap
11Cevap
Kendini kasması ve şu olmaz, bu olmaz, orama dokunma, şuramı oksama vs gibi yargılarıyla anın büyüsünü bozmak
sen once bir erkek oldugunu goster profilini mavi yap sonra sor soruyu
O olmasın bunu istemiyom şöyle böyle derse zaten tadı kalmaz o işin iyi be nabarsan yap der gider
Bunlar hata değil aslında, tercih meselesi, en büyük hataları hijyen bana göre
Arzularını belli etmemeye çalışması. Oral yapmaması. Oral yaptırmaması
Yalatin erkeğe vajinanizi ve isteklerinizi en başından söyleyin
İstemediği halde yatağa girmesi en büyük hatadır. Pişman olacağın şeye kalkılşmak doğru değil.
Valla bazı kızlar bunların hepsini yapıyor ağza boşalmak mükemmel
Vajina yalamakta harika
O yüzden zevk almasını bilmiyorlar
Evet haklisin
Tuhaf