Ölü gibi durup herşeyi erkekten beklemek, ne istediğini bilmemek istediği gibi açıklamıyorlar şundan zevk alıyorum diyen görmedim ben ayıp bir şey değil halbuki söylese ölecek 😄 vücudunu tanımaması. Seks yapınca erkeği kendine bağlandıklarını düşünmeleri. Heh tamam seks yaptık benden ayrılamaz nasıl olsa diyor hor davranıyor. Herhangi bir kavga olduğunda bunu öne sürüyor boşunamı seks yaptık diyor. Birde seksi ödül veya ceza olarak görmek bunu genelde kadınlar yapıyor. Bana şunu alırsan seks yaparız vs ya da istediği bir şey olmazsa erkek seks isteyince bilerek bahaneler bulmak.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani evet bu konuda çok haklısınız bazı kadınlar cinsellik yaşadığı erkeği sanki ondan vazgeçemez ya da tm ilişki yaşadık kesin benimle evlenir gibi bir algı oluşturuyor. Oysaki seven ya da seninle ciddi düşünen bir adam seninle ilişkiye girnesede bunu yapar sevebilir ya da evlilik düşünebilir hiç bir cinsellik bağlama yöntemi olamaz bu mümkün değildir.. görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukluğundan itibaren zihnine kodlanan sınırlardan kurtulamamak. Yani seksin tekniğiyle değil, psikolojisiyle ilgili hatalar. "Çok istekli görünürsem benim hakkımda ne düşünür?" "Yatakta edepsiz olmam kötü mü?" Bunlardan kurtulsa teknik hataları zaten yapmayacak. Yalayıp yutsa "k**şar gibi mi görünürüm?", inleyip kıvransa "motor mu olurum?", kontrolü ele alsa "beni tecrübeli zanneder mi?", sevişmeyi başlarsa "az*ın kadın olmak kötü mü?" gibi kaygılar beynini kemirir durur. İçindeki dişiyi kafesinden çıkartmamak en büyük hata.
06 Yorumla- +1 yıl
Tm bu konuda çok haklısın ama bu kadınların değil toplumunun hatasından kaynaklanıyor biz Küçük yaşlardan itibaren kültürel toplum baskısıyla yetistirildigimiz kendimizi doğru ve ifade edemiyoruz çok az kadın bunu basarabiliyor ya da gizli saklı yapmak zorunda kalıyor Türkiye'de çoğu kadın yaşamak istediği ya da hayel ettiği cinselliği yaşayamiyir bu yüzden sonra da türk kadını cinsellikten anlamıyor isteksiz vss gibi düşünülüyor her kadın bunu yaşamak ister doğanın kanunu bu ama sadece toplumsa ve kültürel l baskı yüzünden kabuğundan cikamayor maalesef çünkü toplum erkeğin yapmasını normal karşılıyor kadınınki abest karşılıyor ve yargılıyor... buda benim nacizane görüşüm sizinde görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. Bu durumun sorumlusu kadınlar demedim zaten. Aile ve toplum. Ben kadınların cinsel özgürlüğünden yanayım, evli olmayanlar için. İki kızımı da bu baskılardan uzak yetiştireceğim, henüz küçükler.
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım tekrar teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏
- +1 yıl
EİG için teşekkürler 🙂
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Sen evli misin peki? Bahsedilen hataları sen de yaptın mı/yapıyor musun?
+1 yılYani bir erkek olarak kadınları bu konuda yargılamak ve haddim değil yani şu hatayı yapıyorlar bu hatayı yapıyorlar diyemem çünkü kadınlar cinsellik konusunda bastırılmış kişilerdir erkekler kadar rahat olamazlar yani bir erkeği kendilerini açmaları çok uzun zaman alır.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın küçüklükten itibaren kültürel toplum baskısıyla yetistirildigi için kendilerini doğru ifade edemiyorlar bu aslında kadınların değil toplumunun hatasından kaynaklanıyor
- +1 yıl
Aynen öyle
Rica etsem yorum yapabilir misin?
Sevdiğim kızla hayalimi yaşadım bundan sonra nasıl davranmalıyım? ↗
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendisini yatağa atma niyetindeki erkeğin ağına kolayca düşüp; sonra da bütün erkeklere (avcı erkek) muamelesi yaparak aşağılarcasına bakıyor - davranıyorsunuz... Keşke ilk seferinde akıllı davranabilseniz :/
04 Yorumla- +1 yıl
Ama gülüm iyi hoş diyorsunda erkekker demiyor ki seni yatağa atıp bırakıcam vss adam öyle davranıki seni seviyorum ölüyitum bitiyorum vss ee kadın duygusal yaratılmış iki tatlı söze kanıyor güvenmek inanmak istiyor çünkü adamın niyetini ya da amacını ilk zamanlarda anlamak mümkün olmuyor çoğu zaman bence erkekler rolünü gayet iyi oynuyor kadını kendine bağlıyor
- +1 yıl
Kadının saf oluşuna lütfen kadın duygusal yaratılmış diyerek yumuşatma, bildigin saflıktır bu. 2 tatlı söze yatağa girmek nedir; verme çocuga, git evde mastürbasyon yap! :) Hayattaki en büyük eleme yöntemi sabır ve zaman iken, 2 tatlı söze, 15 günlük ilişkiye yatağa düşersen; daha çooookkk tecrübelere gebe kalırsın :P
- +1 yıl
15 günde yatağa düşen kadın zaten sevgi arayışında değil cinsellik arayışındadir beyefendi amacı odur zaten oda ona koymaz kaç günde olmuş nasıl olmuş benim kasdettigim şey seven bir kadının kullanilmasi kelimelerle aldatilmasi idi iki kişinin cinsel birleşimi istemesi çok normaldir fakat her şey yerinde ve zamanında yapılması taraftarıyım
- +1 yıl
Alkış alkışşşş... Bravo harika izah etmişsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendini de partnerini de p*rno yıldızı zannetmeleri en büyük hatadır
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 aynen öyle böyle yapanları ağzının üstüne terlikle vuracaksın 😂
- +1 yıl
Hahahaha
Sesli güldüm 🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılgenelde ön yargıları olabilir
00 Yorumla herşeyi erkekten beklememeleri hatq çünkü seks zevk almak sadece erkeklere ait bir özellik değildir karşılıkli olmalıdır
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlara küçüklükten beri tabu olarak anlatıldığı için korkarak bakıyorlar. Kendini rahat hissedemiyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen okadar haklisin ki bu konuda ve biz hala bu kavramı aşamadik bu ülkede hiç bir kadın hayel ettiği yaşamak istediği cinselligi yasayamıyor maalesef ya da gizli yaşamak zorunda kalıyorlar bu durum kadınların suçu değil kültürel toplum baskısindan kaynaklanıyor yapmadan da kötüsün yapmadan da bu ülkede kadın olmak gerçekten çok zor
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
Hata diyemem ama 2 durum var.
1. Kadınların cinsel isteği toplum tarafından bastırılıyor. Çoğu kadın cinselliği sadece çocuk yapmak için araç olarak kullanıyor. Çocuk olduktan sonra eşinede annelik yapmaya çalışıyor. Buradaki hata kadının bu durumu kabul etmesi.
2. Durum ise cinselliği bastırılmamış kadınlarda gözlemleniyor. O da erkeğin sonsuz güçte olasını beklemesi. 1 saat boyunca sert bir ilişki beklemesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği erkegi baglamak olarak kullanması
Cinsellikde aktif olmakdan cekinmesi
( buda cevreden kaynaklı baskı ile yetişmesi )
Korkması
Çogu kadının değişikliğe kapalı olması (giyim kusam gibi özel )
Utangaç ve cekingen olması
Zaman zaman nazlanması
Şimdilik aklıma gelenler bunlar 😁00 Yorumla
+1 yılBence pozisyon bilgisi ve tek orgazmla yetinme büyün kadınlarda olmasada çoğu cinselliği bu sanıyor
10 Yorumla
+1 yılInsanlık konusunda hatamız yok erkeklere güvenmek Bence tek hatamız
10 Yorumla
+1 yılDuyduğum kadarıyla bazı kadınlar oral yapmasını sevmiyor tiksiniyorlar Bu bence kötü bir durum Cinsellik dediğin oral ile güzel oluyor ama onlar oral olmadan hemen yapmayı tercih ediyorlar
21 Yorumla- +1 yıl
Maalesef ki çok haklısın
+1 yılDümdüz yatmak.
Orgazm esnasında 🍆'ı hemencecik bırakmak, işi bitirmeden.
Sert 🍆'a haşin davranmak, kırılacağını düşünmeden.
İçim cız etti gene bak. 😂
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 😂😂
- +1 yıl
Ya kırılsaydı? 😭😭
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazıları oral yapma konusunda isteksiz olması bazı sınırlar koyması ilişkide alınacak hazzı azaltiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok korkutuyor o anki istekle kendi zevkimiz daha önce gösteriyoruz
010 Yorumla- +1 yıl
Canim sizde hemen göstermeyin sonra gosteriverin aceleniz ne 😂😂
- +1 yıl
İşte bir anlık şehvete gelince boşalma arzusu tavan yapıyor boşaltma arzusu olsa sorun çözülür 😅
- +1 yıl
Yanlış yoldasın ozaman 😂 tabi kaçarlar çokta hayvan gibi şaapmamak lazım 😂 dimi
- +1 yıl
😂😂 burada kadınların hatalarını değilde kendi hatalarınızı sıralamışsınız 😂😂
- +1 yıl
İşte bir an resim gelince oyy abo falan oluyon orada seksin bir kuralı vardır sömürmen gerek kadın erkeği erkek kadını sömürecek erkek o sıra sömürüyor ama kadın bekliyor kendi pas bekliyor pasif kalıyor onun yerine o da saldırması gerek
- +1 yıl
😂😂 bizi engin tecrübelerinizle aydınlattığınız için teşekkürler 🤣 tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi 😂
- +1 yıl
Bakir biri olarak bu tecrübeyi paylaşmak benim için şereftir umarım bakir olmayan tecrübeli arkadaşlar bunları bilmezler öğrensin 😂😂
- +1 yıl
😂😂 genç dimalar okuyup öğrensinler tabi 😂 öğrenmenin yaşı yoktur bilmemek deyil öğrenmemek ayıptır derler 🤣
- +1 yıl
Aynen öyle öğrenip geliyoruz 🤓
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikle adamı kendine bağlamaya çalışmaları en büyük hata. Sonra da terkedilince adama kızıyorlar kabahat kızlarda
03 Yorumla- +1 yıl
Yani gerçekten bu konuda haklısınız çünkü bazı kadınlarda şu var cinsellik yaşadık benimle ciddi düşünür ya da bana bağlanır bırakamaz vss öyle bir şey olabilirmi seni seven adam cinsellik yaşamadan da sevebilir ya da evlenebilir cinsellik bağlayıcı bir etken değildir. buda benim nacizane görüşüm sizinde görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif sevmiyorum hanımefendi bazı kadınlar da kullanmamı söylüyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBizim kadınlarımız cinselik mi biliyor mus benim niye haberim yok😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepimizin bir hatası var seksi kendi zevklerimizi bastırmak için değilde karşımızdakini mutlu etmek için yaparsak karşımızdaki mutlu olunca mutlu etmeyi bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatakta hareketsiz malak misali yatıp hadi beni... demeleri
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 deme öyle deme öyle 🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnların yaptığı hataları bilemem de benim hatam senin gibi olgun ve dolgun güzel bir hatun bulamamak
00 YorumlaYiyemiyceği şyin altna yatmaları en büyük hataları sonra dur yavaş yapma etme 😎
09 Yorumla- +1 yıl
😂😂 bizim ordada şey derler g@tüne güvenen gider mantar dağına derler 😂🤣 aklıma o geldi
- +1 yıl
Aman yatmayincada kızıyorsunuz bu sefer de yapmıyor etmiyir istemiyor diyorsunuz
- +1 yıl
Baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana heyyy ormana 😂😂
- +1 yıl
Görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏🙏🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
isteksiz ve inat olmaları. günlük hayatında yaşadıklarını cinselliğe de yansıtmaları
09 Yorumla- +1 yıl
Yani olabilir kadınlar yapı geregi biraz duygusal ve hassas oldukları için sıkıntılarını karşı tarafa yansıtabiliyorlar bu konuda haklısınız... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim ne demek asıl ben teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏 iyi akşamlar
- +1 yıl
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 sen güzel baktığın için öyledir o
- +1 yıl
Estafurullah o sizin nezaketinizden kaynaklanıyor benlik bir durum değil 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz tedirgin gibi soguk gibi olmaları. sanki erkeği mutlu edecek robot gibi olmaları.
00 Yorumla
+1 yılSanal alemde büyük istiyorum değip reelde gördükleri bütün penislere büyükmüş demekti 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOralda dişlerini sürtmeleri..🙄🙄
14 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣 öylemi yapıyorlar ilginç
- +1 yıl
Hee yaaa...🙄🙄🙄acıyo.. uyarıyorum valla.. sokakta bulmadım 😁😁😁😁
- +1 yıl
Yani hassas bir organ sonuçta kız böyle bir kere daha yaparsa ağzının üstüne terlikle vur 🤣🤣
- +1 yıl
Artık yanımda terlikle şeettiriyorum😁😁😁😁🙈🙈
+1 yılKesinlikle numara yapmaları hepsinin
08 Yorumla- +1 yıl
Hangi konuda mesela
- +1 yıl
Mesela yalandan yere ah uh demeleri
- +1 yıl
Yani erkek bir an önce boşalsın üstümden kalksın diye bakıyorlar
- +1 yıl
Tecrübeli bir insan bunu hemen anlar zaten bırak onu kadının nefes alışından bile anlar
- +1 yıl
Zaten bakışlarından bile anlıyorum göz kaslarının hareketleri bile ele veriyor gözler arkaya doğru kaymışsa bir kadının zevk alıyor demektir ama gözler böyle biri kalk gidelim biri otur aşağı diye bakıyorsa O Kadın zevk almıyordur bir an önce bitsin de işi gideyim diye bakıyordur
- +1 yıl
Bizi bu engin tecrübelerinizle aydınlattığınız için teşekkürler 🤗
- +1 yıl
Rica ediyorum ne demek Her zaman aydınlatırız yani
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla naza çekiyosunz bazen
01 Yorumla- +1 yıl
😄😄biraz naz iyidir kadına yakışır nazlanmsk reiss 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm taklidi
07 Yorumla- +1 yıl
Sizce neden orgazm taklidi yapma gereği duyuyorlar peki
- +1 yıl
Kadın milleti işte akıl sır ermez 😂
- +1 yıl
Bunun mutlaka sebebleri vardır. Hiç bir şey sebebsiz olmaz
- +1 yıl
Elbette var ben geyik yapıyorum bakma sen bana delinin tekiyim 😂
- +1 yıl
Aman boş ver hangimiz akıllıyız ki 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Ne demek efenim her zaman 😊
+1 yılsahte ınlemelerı :D
05 Yorumla- +1 yıl
😂😂 konuyu iyi yerden vurdun 👏👏
- +1 yıl
doğru ama demı :D
- +1 yıl
Aynen oyuzden dedim zaten doğru tespit 😂 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
rıca ederım :) ablacım :D
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Erkeğin Gösteririm yapmiyo😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük penis beklentisi
07 Yorumla- +1 yıl
😂😂 her kadın beklemez öyle bir şey yaa 😂
- +1 yıl
Beklese de boşuna bekler galiba 😀
- +1 yıl
Niyeki 🤣
- +1 yıl
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer 😀
- +1 yıl
Tm peki öyle olsun yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları çok itirazkar o olmaz, bu olmaz.
00 Yorumla
+1 yılHayvan gibi şii yapıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn büyük ve Net Hata evlenmeden yaşaması
04 Yorumla- +1 yıl
Yani bu konuda gerçekten size katılıyorum bu duruma bende karşıyım her şey yerinde ve zamanında yaşanmasi taraftarıyım... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılÖ. d 👍
- +1 yıl
Ö d ne laa 🤣😂
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil demek 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılYalnis erkekle yapması
00 Yorumla
+1 yılKapalı kutu olmaları
07 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
En basitinden burada bile konuşmuyorlar
- +1 yıl
Çünkü bu tür mecralar insana güven vermiyor oyuzden adam bekarım diyor evli çıkıyor su yastayım diyor farklı çıkıyor oyuzden kimin ne olduğu belli olmadığı için de kimse kinseye güvenmiyor ve guvenemiyor aynı şey erkek içinde geçerli
- +1 yıl
Ben neysem oyum sadece mutsuzun hem de çok en azından farklı anlamda kafamı dağıtayım falan diyorum istiyorum ama yok
- +1 yıl
Senin net oldugunu sen biliyorsun ama başkası bunu nasıl bilsin birde öyle düşün
- +1 yıl
Bu hayat birine guvenebilmek için fazla acımasız çünkü
- +1 yıl
Ben maalesef çok güvendim çok kaybettim
+1 yılutangac ve gerı durmaları
00 Yorumla
+1 yılGenelde erkeklerde oluyor hata
00 YorumlaOralda kötüler
00 Yorumla
+1 yılSexting yapar mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden yaşamaya kalkmak güvenip