+1 yılKendi zevklerini ve isteklerini belirtmekten utanıp sadece erkeğin keyfine bakmaları en büyük hata. Bu yüzden zevkten mahrum kalıyorlar. Utanmaz ve yaramaz olmak lazım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu dunyadaki kadin yapiyor mu bilmiyorum ama bizim turk kadinlari erkegin zevkine cok önem veriyor. Erkekler toplumda buna itiyor gerci biraz.
Bu sitede bile tonla erkege nasil zevk veririm, erkeğe nasil oral yaparim, erkeği nasil kiskirtirim tarzinda sorular görürsünüz. Bizim kadinlar cok erkek odaklı yatakta. Eski kadinlar seksten zevk almayi bile bilmezmis zaten. Yeter ki erkek doysun, işini görsün mantigi varmis.
Simdiki kadinlar biraz kendi zevklerine dikkat etse de yine erkeklerin zevkini önde tutuyorlar. Aman beni aldatmasin, aman beni birakmasin, aman gözü disariya kaymasin diye istemedigi seyleri bile yapabiliyorlar. Bu durumda kendilerine saygilari kalmadigi gibi surekli erkegin zevkine odaklanip, buna cabalamakta yatakta erkege seks hizmeti yapmaktan baska bir işe yaramiyor.
Kadinin kendi zevki konusunda biraz bencil olmasi lazim. Surekli erkeğe şunu yapayim deliye dönsün, dur soyle yapayim, şu sekil durayım, oral yapayim, goz kontagi kurayim gibi dusuncelerle kadinlar sekse dahil olamiyor. Yaptiklari şey yine erkegi memnun etmek baktigimiz zaman.
Bizim turk kizlari öteden beri erkegi doyurmaktan baska görev edinmedi kendine. Önce kendini doyur kadin olarak. Sen kadinsin. Senin sistem farkli. Sen daha uzun surede kivama geliyorsun. Senin orgazminda önemli. Senin zevk almanda önemli. Surekli erkek erkek diye kafayi yiyor bizim kizlar.
Erkek her sekilde zevke geliyor zaten. Sen kendine bak, erkegin zevk noktalarini kesfetmeden önce kendini kesfet ki partnerini de yönlendir, senin sevdigin noktalara parmak bassin.
Yoldan 10 kiz cevirseniz 10 tanesi de erkegin zevk noktalarini şakır şakır söyler. Şunu sunu yapinca deli oluyor derler. Ama peki senin zevk noktalarin neler, seni ne zevke getirir, seni ne kolayca orgazm eder diye sorsak duzgun cevap alamayız kadinlardan işin gercegi.
Hâlâ bu ulkede erkegin zevki, kadinin kendi zevkinden daha öncelikli. Hala gorev gibi yapanlarınin da haddi hesabi yok. Bu biraz erkeklerden de kaynaklaniyor, tek kadinlar degil.
Erkekler de surekli hep bana hep bana modunda. Bana oral yap, beni bosalt, beni doyur, ben doyarsam umrumda degilsin seklindeki bencillikleri. Kadinlik yapmazsan, benim ihtiyaclarima, fantazilerime ayak uydurmazsan uydurani bulurum tavirlari falan.
Tum bunlar kadinlarin kendi zevklerine golge düşürüyor. Kadinda erkege zevk vermeliyim kafasinda, erkekte kadin bana zevk vermeli kafasinda. Bu durumda otomatikmen zevkini alan erkek, buna vesile olan kadin tablosu oluşuyor.
40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediklerini bilmemeleri , anlamsız tiripleri, vücutlarına guvenmendikleri ve özgüvenleri olmadığı için çekingen ve fantezilere kapalı olmaları , istek ve arzularını dile getirmemeleri , yapı gereği duygusal oldukları için gün içersinde yaşadığı olumsuz olayı ilişkisine yansıtmaları , sürekli erkekten ilgi beklemeleri ve erkekleri merkezi yapmaları , hatalı olduklarinda bunu asla kabul etmemeleri
20 Yorumla
+1 yılMızmızlanmak, o olmaz, dur , yapma demeleri, utanmak, iniltileri gizlemek, orgazm taklidi yapmak, isteklerini dile getirememek, vs vs..
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Orgasm taklidi yapmak mesela
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılUtanmak olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadın olmak çok kolay iki dakka dişini sıksan yeter diye biz soz var bu toplumda. Cinsellik için dişini sıkmak tabiri varken kadın bunu bir görev işkence hali gibi görürken nasıl olsun zevk alsın. Zevk almayan zevk vermeyi de bırakır. Kadınların pik çok hatası var toplum baskısı kaynaklı. Erkekler karısını kutsallaştırıyor ondan en ufak bi fantezi duysa gözünden düşüyor. Kadınlar kendini kapattıkça kapatıyor.
20 Yorumla
+1 yılBen bunu buradan yazarsam olay çıkar🤣 bazen susmak iyidir dostum 🙂
17 Yorumla- +1 yıl
Bir tanesini yazayım bazı kadınlar eşlerine karşı cinselliği ödül/ ceza olarak görüyorlar. Mutlu bir cinsel hayat eşlerin birbirine karşı görevidir.
- +1 yıl
Aynen öyle 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Dur bir tane daha
Komşuya giderken bile süslenip eşi eve geldiginde en paçoz kıyafetle duranlar
Ben sana hizmet etmek zorunda mıyım diyenler
Senin o anan var ya diye başlayan cümleler
Sürekli başı ağrıyanlar
Kişisel bakımını kocasının yanında yapanlar🤮
Eşini başka ellerle kıyaslayanlar - +1 yıl
Dedim ya olay çıkar🤣 Bunlar en basitleri keşke yorumsuz yapsaymışım 😁
+1 yılKorku ve endişeli mecburiyetle yapılan görev gibi görülmesi sınırsız olmaya heyecanlara kapalı olmak bedenen nasılsa aldı beni pis temiz işi görülsün bakış açısı flim izleyip renklendirmeye açık olmamak ufak oyunlar sevilir bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Orama burama dokunma şurama bakma diye özgüvensizlik göstermeleri olabilir belki. Oraya kadar girmişsin bırak noluyısa olsun
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Benimleyken hata olmaz kolay, kolay..
İyi antrene edip, iyi binince, kısrak ta iyi koşar 😈😉
20 Yorumla
+1 yılTutkularını gizlemek, ama bunun sebebi toplum baskısı. Cinsellik ayıp diye öyle bir baskı var ki insanlar eşlerine karşı bile utangaç oluyor.
10 Yorumla
+1 yılOral yapmamak. Erkekten yapmasını isterler kendileri yapmazlar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Canım istemiyor , başım ağrıyor , olmaz , hayır demek.
10 YorumlaYatakta put gibi yatmaları bence. Azıcık hareket lazım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Lütfen on sevisme ve öpüşmeyi öğrenin, yatakta kundaktaki bebek gibi yatmayın mk 🤣🤣🤣
10 YorumlaHı hı
Hatayı erkekler yapar biz düzeltiriz bence 😏11 Yorumla
+1 yılPasif kalabilme
40 YorumlaKendilerinden önce partnerlerini düşünmeleri
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hatasız kul olmaz 😎😎
10 Yorumla
+1 yılVitrin mankeni gibi sabit durmasi
10 Yorumla
+1 yılO bel yukarda durmicak mesela
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGelme zamanlarini ayarlayamiyolar
14 Yorumla- +1 yıl
Düzgün hazırla çağır sende adam olda
- +1 yıl
Fazla heyecanlilar ondan oluyor
- +1 yıl
Aman abartma kendini heyecanmış
- +1 yıl
Suphen yoktur
+1 yılUtanmak..
20 YorumlaÖylece yatmaları
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm rolü
11 Yorumla- +1 yıl
Ben yemem
Robot gibiler
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler