18 yaşındayım ve yaşça büyük olgun insanlara daha çok yükseliyorum daha çekici buluyorum hastalıklı bir düşünceye mi sahibim (25-45 yaş aralığından bahsediyorum.)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen yaşına göre de olgunsun. Olgun insanların sana yaklaşım tarzını ve ilişkideki tecrübelerini de yaşadığın için sana daha farklı geliyor, belki de kendi yaş grubun çocuksu geliyor. Olgun biriyle olduğunda seni anlayacak nasıl davranacagini bilen birisi olması seni cezbediyor muhtemelen. Ben de kendimden kucuklerde o cocuksukigi ve heyecanı görünce mutlu oluyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılilk iliskim 27 yaşında biriyle olmuştu 6 ay sevgili kaldık onun ortamına da cok sık girerdim sonra uzak mesafe ilişkisine dönünce bitti kendi yaşıtım kimseye karşı ilgi duymadım bundan sonra da duymam sanırım
Cevap sahibi+1 yılO tadı aldın bı kere çünkü. Sana nasıl davranacağını bilen birisi de olunca sende çok memnun kaldım aslında. Bencil olmadan seni düşünerek hareket eden birisi olur senin için. Özel değilse nerde yasiyosun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Evet çok normal.
Erkekler aileden imtiyazlı büyütülür ve geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır.
Olgun erkek daha anlayışlıdir. Fevri çıkışlari olmaz. Tecrubelerini size aktarmaya çalışarak sizlerin üzücü şeyler yasamanizi engellemeye calisir. Ve onları daha sahiplenici ve koruyucu gösterir. Ve belli başlı şeyleri başarmış , hayattan tecrübe edinmiştir. Bunlar sonuçta çoğu kadına çekici gelir.
Ve olgun erkek tadını alan kolay kolay vazgeçemiyor15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu an hayatında biri var mı böyle yaşça büyük
Soran+1 yılhayır yok ayrıldık ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılTanışmak ister misin
Soran+1 yılolur
Cevap sahibi+1 yılYorum eig seçildiği için gizliden çıkamıyorum sorunu begensem beni bulabilir misin
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin yaşlarında normal. Ama hayatını etkiliyor ise yasitlarindan farklı bir hayat yaşamana, sorunlar oluşmaya başlamışsa normal değil. Biz de o yaşlarda yaşça büyük kadınları seviyorduk. Kadınsı göründükleri icin
00 Yorumla
+1 yılBu gayet normal ben de genç kızlara ilgi duyuyorum. Olgun erkekler ile genç kızlar arasında çok güçlü bir çekim var. Yaş farkı tutkuyu arttırır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çok normal, kadınlar tecrübeli sevmesini, sevilmesini bilen, kadının nelerden zevk aldığı bilen erkekler çok çekici gelir.
erkekler ise tecrübesiz, utangaç ve masum bayanlar çekici gelir. 😊😊
Sen tecrübe arıyorum ve buda gayet normal 😊😊13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında sadece cinsellikten tam zevk almak istiyorsun ve bunun yolu da olgun ve cinsellikten tecrübeli erkekten geçtiği bildiğin için istiyorsun değil mi? 😊😊
Soran+1 yılyani evet denebilir ilk ilişkim benden 9 yaş büyük biriyle olmuştu ve baya memnun kalmıştım
Cevap sahibi+1 yılNormal olan aşırı cinsel isteği bastırmak İçin başka bir şey aklına gelmiyor değil mi?
Peki cinsellikte ne kadar ileti gittin 😊😊
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılHastalıklı denecek kadar kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ancak riskli bir durum. Bu yaş farkları özellikle de senin gibi ekstra hoşlanan insanların istismar edilmesi için elverişli durumlar yaratabiliyor. Bu hoşlantının peşinden gideceksen bile tedbiri elden bırakmamanı öneririm.
10 Yorumla
+1 yılKadin ruhundan anliyoruz cunku. ergen bebeler gjbi simarmiyoruz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. canım merak etme, yalnız değilsin bence, bende olgun severim
buldunmu hiç21 Yorumla
Soran+1 yılevet ama bir kere oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi dönem bende de oluştu hatta Ufak bişeyde yaşadım ama iki yil sonra falan geçti
21 Yorumla- +1 yıl
Nasıl geçti
+1 yılHayır ayol olgun sevmenin nesi suç
83 Yorumla- +1 yıl
Sen suclusun sus
- +1 yıl
Sev beni aşko 😃
- +1 yıl
👍
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır çok normal ama ilişki yaşamadan önce çok iyi düşün çünkü gelecekte pişmanlık yaşatabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır herkesin zevkine isteğine hiçkimse karışamaz bence istemen normal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalsın çünkü erkekler 30 ila 35 yaşında en güzel dönemi yaşar. 50 yaşına gelmiş olsan ve libidon yüksek olsa gene aynı yaş arası erkekleri istersin 👍
00 YorumlaGayet doğal, yaşından olgunsundur belki bu yüzdendir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilir neticede onlar o işin keyfini daha çok hissettirir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. demek lıselıler o yuzden daha cok bakıyor
ufak tefek mınyonlar bakıyor aklımdan hep gecıyordu00 YorumlaÜnlülerde normal karşılanan şeyler neden anormal olsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolgun erkeklerin altnda olma hissi çık aklmdan sjsjs
30 YorumlaSenin yaşındaki bazı kızlarda bu oluyor ama 21 yaşında normalleşiyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılooo çekici bi durum erkeğin her istediğini sana sunarken bile zevk almasına sebeptir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçici bir durum..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılYoo gayet iyi biz de çıtır seviyoruz
10 Yorumla
+1 yılyooo aksine zevklisin
10 Yorumla
+1 yılAbartı bir yaş farkı değil bence sorun olmamalı
10 YorumlaHmm 27 olsa senin için sıkıntı olur mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılilk iliskim 27 yasinda bir adamla olmusti
Soran+1 yılolmustu*
Daha önce herhangi bir ilişkin oldu mu
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yıl27
+1 yılOlgun seviyorsun senin yaşlarında normal
00 YorumlaNormaldir baba sevgisi gormediysen
00 Yorumla
+1 yılGenelde kızlar bunu yaşar senin yaşlarında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhıc gercek anlamda sevgılın olmadımı?
02 Yorumla
Soran+1 yıloldu
Cevap sahibi+1 yılpekı senle uzunca konusalım :)
+1 yılNormal
10 Yorumla
+1 yılBu dönemde normal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel abıcm senın sorununu cozelm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyse ki daha büyük yaşım kurtuldum kanka🤪
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Normaldir
10 Yorumla
+1 yılOha naptın snde
00 Yorumla
+1 yıl45 mi hahah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olgun seviyosun
00 YorumlaEvet istersen yaz
00 YorumlaSeviyorsan olur
10 Yorumlaİlginç
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 nasil? Arkadas oluruz istersen )
00 Yorumla
+1 yıl29 nasil olur
02 Yorumla
Soran+1 yılyani neden olmasin tabi :D
- +1 yıl
Kriterler nedir
+1 yılNormal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi