Cinsel Yaşam Uzun boylu, yapılı erkekleri görünce yükseliyorum normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Uzun boylu, yapılı erkekleri görünce yükseliyorum normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Herlantowe Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Birisinin bu gece yatağımda ezilmeye ihtiyacı var sanki 0 0 Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Normal kadınların çoğunun erkekte tek kriteri uzun boy kas vücut 0 0 Yorumla
mucotinho3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Beni gör de dibin düşsün inşallah 😂😂 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Merak ettim Yorumla mucotinho3 1 yıl İri yarı adamım işte kas adam değilim idare ederim 😅 Yorumla mucotinho3 1 yıl Nasıl olacak pekii Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Biri beni mi çağırdı 😎 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Gözlerin yeşil mi maşallah Yorumla by_kowboy 1 yıl Evet canım yosun yeşili 😉 Yorumla by_kowboy 1 yıl Beni nasıl hayâl ederdin merak ettim şimdi? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben de beli ince kalçası büyük olan kadınlardan hoşlanıyorum. Normal bir şey yani 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yo tum kizlar sen gibi farkli ve dogal olan yok 0 0 Yorumla
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Bana bunu 2 kadın itiraf etti normal bence 0 1 Yorumla Seniorrrrr 1 yıl Beni görsen direk ıslanırsın demek ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sporcuyum diyeceğim sadece :) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😍😍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşalım mı biraz :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Aklına şeyinin yapısı geliyor olmalı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Cevap sahibi 1 yıl Bir çok kız dediğin gibi erkeklerde o şeyini hayal ediyor
Ekimçiçeği Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bende 3 1 Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Normal Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl 1.80 80 nasıl mesela 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok güzel Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doğal 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Normal elbette 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. mormal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 187 iyimi sjdh 0 13 Yorumla Soran 1 yıl İyiymiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin kaç Yorumla Soran 1 yıl 165 ama erkekler kısa seviyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 165 gene ortalamadan 5 cm uzun iyi bence kilon ve görüşünüz de önemli tabi Yorumla Soran 1 yıl Kilom 52 normal yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama 52 kilo olup yataylamqsına görünüp fiziği kötü olanda var Yorumla Soran 1 yıl Boyum uzun diye yatay imkansız gibi dhjsjsns ince bi fiziğim var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hımm uzun erkekler daha mı hoşuna gidiyor kızların peki sence Yorumla Soran 1 yıl Evet benim hoşuma gidiyor ya Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Hesabını ac Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açtım knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Birisinin bu gece yatağımda ezilmeye ihtiyacı var sanki
Normal kadınların çoğunun erkekte tek kriteri uzun boy kas vücut
Beni gör de dibin düşsün inşallah 😂😂
Merak ettim
İri yarı adamım işte kas adam değilim idare ederim 😅
Nasıl olacak pekii
Biri beni mi çağırdı 😎
Gözlerin yeşil mi maşallah
Evet canım yosun yeşili 😉
Beni nasıl hayâl ederdin merak ettim şimdi?
Ben de beli ince kalçası büyük olan kadınlardan hoşlanıyorum. Normal bir şey yani
Yo tum kizlar sen gibi farkli ve dogal olan yok
Bana bunu 2 kadın itiraf etti normal bence
Beni görsen direk ıslanırsın demek ki
Sporcuyum diyeceğim sadece :)
😍😍
Konuşalım mı biraz :)
Aklına şeyinin yapısı geliyor olmalı
Hayır
Bir çok kız dediğin gibi erkeklerde o şeyini hayal ediyor
Çok normal :)
yapılı erkek ne ya :D :D :D
Bende