Cinsel Yaşam Uzun boylu erkeklere yükselmem normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 normal mi Uzun boylu erkeklere yükselmem normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. normal değil sapıklıktır 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sapık mıyım ben şimdi
kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Bilmem ama sadece uzun boylu diye de diğer hiçbir etken yokken durduk yere azmak evet sorunlu olabilir ben boyumu hiç söylemeyeyim :)! 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazarın anlattığı 😂😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben 170im ama hatırlat seni eig seçicem 😂 Yorumla zirkonn 1 yıl 😂😂 böyle bişi bulursa böyle olur durum saplar adam resmen 😂😂 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. özellik minyon kadınların en normal davranışları bu bence 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Keyfin bilir yalnız boyu uzun olanda bamyada çıkabilir onu uyarayim 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Zevk senin. Fit ve bakınmalı olmaları artı mı sence? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 1.80 geniş omuzlu yapılı kumral olur mu peki bebeğim 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Performansım iyidir pişman etmem seni Yorumla
realman3534 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Tercih meselesi genelde kisa boylu kadınlar uzun erkek sever 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet normal genetik faktörler 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Diyosun Yorumla Çelixsxsxxx 1 yıl Öyle tabii ki bu geçmişten süregelen o içgüdü harekete geçiyor uzun boylu poslu seni korur kollar çocuklar öyle olur vsvs birsürü neden Yorumla Soran 1 yıl bunu bu erkekler niye anlamiyor aptala anlatir gibi anlatmak zorunda kaliyoruz her seferinde Yorumla Çelixsxsxxx 1 yıl Geneli kısa olduğu için erkekte de durum farklı değil o da geniş kalça vs istiyor çünkü doğurganlığı temsil ediyor bak kybele tanrıça heykellerine vs anlaşılır. Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Azman,,? Gargamelin kedisi sen misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Belki gargamelin Kedisiyim ve kendime bi gargamel arıyorum? Garip_arzulu 1 yıl Heee benn 110 um olmam ama o kadar çirkim
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Genelde de Libidon yüksek bence 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doğru mu Yorumla
moon1811 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl kısaysan zıplaman gerekcek yoksa öpemezsin 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Aynı boya mı yükseliyorsun 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :)) normal oda senin fetişin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ne kadar uzun olması lazım 197 iyi mi 😂 0 8 Yorumla Soran 1 yıl saka mi yapiosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ciddiyim gayet Yorumla Soran 1 yıl foto atcan mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şimdi kg mi de soylerdim de nazar değer iki orta olmaz 😉 Yorumla Soran 1 yıl Söyle bakim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Atım mi 😂 Yorumla Soran 1 yıl Söylesene ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 120 yazdım ve gizliye geçiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aaaa kaç yaşındasın ki 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Yaş 28 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzun uzun yazardım gizli değilim Yorumla Soran 1 yıl Boy kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 186 Yorumla Soran 1 yıl iyiymissin sende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence hep trol sorular bunlar neşen beni bulmuyosun Yorumla Soran 1 yıl Kilon kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 83 Yorumla Soran 1 yıl Kilo da fena değil boyuna göre. Kadınlar pas geçmez uzun boylu erkekleri sen niye kaldın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzun hikaye mesleğinden ötürü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açık Yorumla Soran 1 yıl Sadece takip ettiklerimin mesajlarını kabul ediyormuşsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şimdi açık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oldumu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 191 bir erkeğe ne dersin? 0 25 Yorumla Soran 1 yıl Bayilirim derim Cevap sahibi 1 yıl Tanımak ister misin ya da direkt o konuyu Cevap sahibi 1 yıl 17 Soran 1 yıl Hangi konuyu Cevap sahibi 1 yıl 17lik mevzusu Soran 1 yıl İyiymiş güle güle kullan😂 Cevap sahibi 1 yıl Gel beraber kullanalım azmanım 😂😂 Soran 1 yıl Kilo kaç Cevap sahibi 1 yıl 87 Soran 1 yıl Öffff çöp gibidiniz azıcık kilo alın be şu 190lar 90i geçmeli ya Cevap sahibi 1 yıl 103 desem kilolu diyeceksin ne yapayım mecbur küçültüyom madem razısın 103 derdim Soran 1 yıl 103 190a göre gayet ideal küçültmene gerek yok Cevap sahibi 1 yıl Sevecek misin hafif göbekli sanki gidip yunan tanrısı arıyorsunuz ben de mecbur kalıyorum Cevap sahibi 1 yıl İşte o 103 hafif göbek olunca mecbur kalıyorum Cevap sahibi 1 yıl Görüntü olarak kalıplı görüntü ama içine bakınca hafif göbek var Soran 1 yıl Sizde Yunan tanricasi ariyosunuz Cevap sahibi 1 yıl Yoo ben göbekli seviyorum 😂😂 Soran 1 yıl kadın sever böyle erkek erkek duran birini. Sen bu yoldan devam et Cevap sahibi 1 yıl Ayva göbek doğal surat falan istiyom ben yunanlarla işim olmaz Cevap sahibi 1 yıl Ama kimse belli etmeyince saklamak zorunda kalıyorum Soran 1 yıl nası belli etmeyince. Boyun uzun 190dan aşağı olsan çöp gibi durursun zaten. Omuzların falan genişse tamam işte Cevap sahibi 1 yıl İşte ona biraz göbek ekleyince orada iptal oluyorum gibi hissediyorum kimse istemiyormuşçasına konuşuyorlar göbeği Soran 1 yıl boş yapıyorsun gibi geliyor bana nedense. Biz severiz öyle arkamızda kapı gibi duracak sağlam birini. Senin aşağılık kompleksin olabilir mi? Cevap sahibi 1 yıl boş ver biliyon mu farz et ki bu konuyu hiç konuşmadık senden bir bok olmaz Soran 1 yıl lafa bak. kompleksin var anladık o yüzden ilişkin yok.
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biz de kısa kızlara aynıyız😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 193 kaslı 81 kg ilginizi çekebilir 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Görmeden inanmayiz Yorumla Soran 1 yıl yok Instagram vermiyom ama sen azıcık kilo al Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaş işte ne yapalım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin yaş kaç Yorumla Soran 1 yıl 28 gizli üye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂 Yorumla
cozumariyor Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Normal 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Emin misin Yorumla cozumariyor 1 yıl Bilmem, olabilir Yorumla
wєmвчígít Takip Et Xper 5 Yaş: 110 1 yıl 205/ 23 uyarsa 0 5 Yorumla Soran 1 yıl 23 ney Yorumla Soran 1 yıl Aboooooo şaka mi Yorumla wєmвчígít 1 yıl anladin iste hahah Yorumla Soran 1 yıl O boya o boy iyi bence 😂😂 Yorumla wєmвчígít 1 yıl evet kizlar bayiliyor hahah Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Çok normal 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben min misin Yorumla Soran 1 yıl Emin Yorumla Birrgariban 1 yıl Eminimm. Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sadece boyunamı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl sadece boyuna Yorumla Avcı4444 1 yıl Baska uzun olan olmuyormu Yorumla
hakan-salihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Normal 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Emin misin Yorumla hakan-salihoglu88 1 yıl Evet eminim Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. nasıl azdığına bağlı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Baya azmak işte Yorumla Hipnotix 1 yıl onları arzulayıp içine almak gibimi Yorumla
Kedonuz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yalan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yok valla değil Yorumla Kedonuz 1 yıl Konusalım mı Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Boyu kaö kaç olmalıı 0 8 Yorumla Soran 1 yıl 190+ Soran 1 yıl 190 görünce ben eriyorum işte Cevap sahibi 1 yıl Öteki boyda önemli mii Soran 1 yıl her boy onemlidir 😂 Cevap sahibi 1 yıl O kaç olmalı Soran 1 yıl Fark etmez. boy 190sa 5 cmde olabilir Cevap sahibi 1 yıl Yetecek mi sana Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin var mı
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. 1.85? 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Seninde zevkin bu 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Senin boy kaç 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 170 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normal o zaman Yorumla Soran 1 yıl Ne normal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzun sevmen. Yaş kaç Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Gayet olağan 0 0 Yorumla
BlackMr Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Neden uzun boy 0 2 Yorumla Soran 1 yıl daha erkeksi feminen güçlü hissettiriyor Yorumla BlackMr 1 yıl 185 cm im 😂 Yorumla
Desiderata-90 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Kuduruk seni 😃 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne be yalan demiyoruz Yorumla
selamsızselami Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Normal bence 0 4 Yorumla selamsızselami 1 yıl 185 azdırır mı seni 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Bi tık daha uzayamaz misin Yorumla selamsızselami 1 yıl Uzayan yerlerim var 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl yok uzama durmuştur sende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
normal değil sapıklıktır
Sapık mıyım ben şimdi
Bilmem ama sadece uzun boylu diye de diğer hiçbir etken yokken durduk yere azmak evet sorunlu olabilir ben boyumu hiç söylemeyeyim :)!
yazarın anlattığı 😂😂
Ben 170im ama hatırlat seni eig seçicem 😂
😂😂 böyle bişi bulursa böyle olur durum saplar adam resmen 😂😂
özellik minyon kadınların en normal davranışları bu bence
Keyfin bilir yalnız boyu uzun olanda bamyada çıkabilir onu uyarayim
Zevk senin. Fit ve bakınmalı olmaları artı mı sence?
1.80 geniş omuzlu yapılı kumral olur mu peki bebeğim
Performansım iyidir pişman etmem seni
Tercih meselesi genelde kisa boylu kadınlar uzun erkek sever
Evet normal genetik faktörler
Diyosun
Öyle tabii ki bu geçmişten süregelen o içgüdü harekete geçiyor uzun boylu poslu seni korur kollar çocuklar öyle olur vsvs birsürü neden
bunu bu erkekler niye anlamiyor aptala anlatir gibi anlatmak zorunda kaliyoruz her seferinde
Geneli kısa olduğu için erkekte de durum farklı değil o da geniş kalça vs istiyor çünkü doğurganlığı temsil ediyor bak kybele tanrıça heykellerine vs anlaşılır.
Azman,,? Gargamelin kedisi sen misin
Belki gargamelin Kedisiyim ve kendime bi gargamel arıyorum?
Heee benn 110 um olmam ama o kadar çirkim
Genelde de Libidon yüksek bence
Doğru mu
kısaysan zıplaman gerekcek yoksa öpemezsin
Herkesin tercihi farklıdır ben 1.88
Aynı boya mı yükseliyorsun
:)) normal oda senin fetişin
Ne kadar uzun olması lazım 197 iyi mi 😂
saka mi yapiosun
Yok ciddiyim gayet
foto atcan mi
Şimdi kg mi de soylerdim de nazar değer iki orta olmaz 😉
Söyle bakim
Atım mi 😂
Söylesene ya
120 yazdım ve gizliye geçiyorum
Aaaa kaç yaşındasın ki
Yaş 28
Uzun uzun yazardım gizli değilim
Boy kaç
186
iyiymissin sende
Bence hep trol sorular bunlar neşen beni bulmuyosun
Kilon kaç
83
Kilo da fena değil boyuna göre. Kadınlar pas geçmez uzun boylu erkekleri sen niye kaldın
Uzun hikaye mesleğinden ötürü
Açık
Sadece takip ettiklerimin mesajlarını kabul ediyormuşsun
Şimdi açık
Oldumu
191 bir erkeğe ne dersin?
Bayilirim derim
Tanımak ister misin ya da direkt o konuyu
17
Hangi konuyu
17lik mevzusu
İyiymiş güle güle kullan😂
Gel beraber kullanalım azmanım 😂😂
Kilo kaç
87
Öffff çöp gibidiniz azıcık kilo alın be şu 190lar 90i geçmeli ya
103 desem kilolu diyeceksin ne yapayım mecbur küçültüyom madem razısın 103 derdim
103 190a göre gayet ideal küçültmene gerek yok
Sevecek misin hafif göbekli sanki gidip yunan tanrısı arıyorsunuz ben de mecbur kalıyorum
İşte o 103 hafif göbek olunca mecbur kalıyorum
Görüntü olarak kalıplı görüntü ama içine bakınca hafif göbek var
Sizde Yunan tanricasi ariyosunuz
Yoo ben göbekli seviyorum 😂😂
kadın sever böyle erkek erkek duran birini. Sen bu yoldan devam et
Ayva göbek doğal surat falan istiyom ben yunanlarla işim olmaz
Ama kimse belli etmeyince saklamak zorunda kalıyorum
nası belli etmeyince. Boyun uzun 190dan aşağı olsan çöp gibi durursun zaten. Omuzların falan genişse tamam işte
İşte ona biraz göbek ekleyince orada iptal oluyorum gibi hissediyorum kimse istemiyormuşçasına konuşuyorlar göbeği
boş yapıyorsun gibi geliyor bana nedense. Biz severiz öyle arkamızda kapı gibi duracak sağlam birini. Senin aşağılık kompleksin olabilir mi?
boş ver biliyon mu farz et ki bu konuyu hiç konuşmadık senden bir bok olmaz
lafa bak. kompleksin var anladık o yüzden ilişkin yok.
Normal 1.89 ben selam
Normal şekerim normal, canın çekiyordur
Biz de kısa kızlara aynıyız😂
193 kaslı 81 kg ilginizi çekebilir
Görmeden inanmayiz
yok Instagram vermiyom ama sen azıcık kilo al
Kaş işte ne yapalım
Senin yaş kaç
28 gizli üye
😂😂
Normal
Emin misin