Kocam kendi istediğinde sırnaşıyor, ben istediğimdeyse reddediyor. Sıkıntılarımın çıkış noktası bu. Haksız mıyım?

Hep işi öncelikli, normal işi zaten yoğun, bir de ekstradan iş varsa gönüllü olarak da kalıyor beni ihmal ediyor. Kaç kere bak kırılıyorum, zaten yoğunsun bir de ekstraları kabul ediyorsun beni yok sayıyorsun dedim aynı tas aynı hamam devam ediyor. Kendi ağzına ediyor, sonra da eve gelip uyuyor.
Kendi libidosu yüksekken sırnaşıyor, ben ona dargınım değilim fark etmiyor bile ben hiç reddetmedim onu, oysa ben libidom yüksek olduğunda suçlar gibi davranıyor, ona oral yapmak istiyorum reddediyor, isteklerimi asla umursamıyor, bir de üstüne öpüşmeye çalıştığımda reddedebiliyor, bu gece de reddetti. Oysa akşamdan 2 saat uyumuştı, yemeğini çayını tatlısını her şeyini yapmıştım, zıbarıp uyudu. Maaşı konusunda da asla nerelere harcama yaptığını söylemiyor ama ben biliyorum resmen benden kısıp elaleme parları saçıyor, ben de çalışmaya başlıycam birkaç aya onun parasına da kalmıycam çok şükür ama maddi, manevi bir şey göremediğim adamı ben nasıl koca olarak göreyim? Bir de böyle derdimi ağır konuşmadan, düzgünce anlatmaya çalıştığımda sadece surat yapıyor asla çözüm odaklı değil. Güya bana çok aşıktı,1 sene boyunca uzaktan beni hayranlıkla izlemişti. 6 aylık evliyiz gördüğüm muameleye bakın, sorsanız yine seviyor. Davranışlara yansımayan sevginin ben nesine inanayım?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada hem sertleşme, hem erken boşalma sorunu var bunu yüzüne bir kere bile vurmadım ama asla kıymet bilmiyor
Kocam kendi istediğinde sırnaşıyor, ben istediğimdeyse reddediyor. Sıkıntılarımın çıkış noktası bu. Haksız mıyım?