Hep işi öncelikli, normal işi zaten yoğun, bir de ekstradan iş varsa gönüllü olarak da kalıyor beni ihmal ediyor. Kaç kere bak kırılıyorum, zaten yoğunsun bir de ekstraları kabul ediyorsun beni yok sayıyorsun dedim aynı tas aynı hamam devam ediyor. Kendi ağzına ediyor, sonra da eve gelip uyuyor.
Kendi libidosu yüksekken sırnaşıyor, ben ona dargınım değilim fark etmiyor bile ben hiç reddetmedim onu, oysa ben libidom yüksek olduğunda suçlar gibi davranıyor, ona oral yapmak istiyorum reddediyor, isteklerimi asla umursamıyor, bir de üstüne öpüşmeye çalıştığımda reddedebiliyor, bu gece de reddetti. Oysa akşamdan 2 saat uyumuştı, yemeğini çayını tatlısını her şeyini yapmıştım, zıbarıp uyudu. Maaşı konusunda da asla nerelere harcama yaptığını söylemiyor ama ben biliyorum resmen benden kısıp elaleme parları saçıyor, ben de çalışmaya başlıycam birkaç aya onun parasına da kalmıycam çok şükür ama maddi, manevi bir şey göremediğim adamı ben nasıl koca olarak göreyim? Bir de böyle derdimi ağır konuşmadan, düzgünce anlatmaya çalıştığımda sadece surat yapıyor asla çözüm odaklı değil. Güya bana çok aşıktı,1 sene boyunca uzaktan beni hayranlıkla izlemişti. 6 aylık evliyiz gördüğüm muameleye bakın, sorsanız yine seviyor. Davranışlara yansımayan sevginin ben nesine inanayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada hem sertleşme, hem erken boşalma sorunu var bunu yüzüne bir kere bile vurmadım ama asla kıymet bilmiyor
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat