Ben bekarkende gayet istekli bi kadındım hala öyleyim ama eşimle yaptığımız şeyden zevk alamıyorum hiç orgazm olmadım. Sürekli yarım kalıyorum. Eşime istemiyorum diyince de beni isteksizlikle suçluyo. Onunkisi bana yetmiyo yaa hemde beni suçluyo cidden ortalamanın çok altında bi şeyi var. Evliliği hiç böyle hayal etmemiştim o da kendini çok farklı anlatmıştı. burada kim suçlu ya ne yapmalıyım yardım edin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazdıklarının hepsini okudum. Penis biraz kısaymış ama 10 cm olsa yetmesi laızm. Biraz da erken boşalma varmış, bunun çok etkili bir yöntem önerebilirim.
Ama önce şu orgazm sorunundan bahsetmek istiyorum. şöyleki;
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDedikleri dikkate almanı tavsiye ederim 😊
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılBu sıkıntını KS de halledemezsin kocanla konuşman lazım tatlım. Önce onun erkeklik onurunu zedelemeden 'iyi bir eş olduğunu sana değer verdiğini anlatarak konuya gir, kadın olarak erkelerden geç boşaldığınızı ve buna dikkat ederek ilişki yaşamak istediğini söyle.' Yeknesaklıktan kurtulmak için fanteziler deneyebilirsiniz ama bu vibratör olmasın! Eşiniz yetersiz kaldığını düşünüp gurur meselesi yapabilir. Birde (Hilti) adında performans kapsülleri var hem cinsel isteği artırıyor hemde 2 gün boyunca ereksiyonu tavan yaptırıyor, deneyebilirsiniz. Aslında halledilmeyecek sorunlar değil kocanızın ferasetine bağlı bu birazda seni gerçekten seviyorsa senin mutluluğun için bunları yapacaktır diye umuyorum. Sen boş ver burada ''boşa gitsin'' diyenleri onların çoğu evliliğin daha ne olduğunu bilmeyen Kezbanlar. Sen bu dostunu dinle ilişkini düzeltmeye bak, yuva dağıtmak kolay kurmak mütemadiyen devam ettirmek zordur.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok gençsin şansına adamdaki yeterli değil ama eşinizi seviyorsunuz o zaman yapmanız gereken sen onunkini dokunmadan uzun süreli oral yapsın oral yolla en az yarım saat 45 dakika seni yukarıya çıkarsın parmaklarına prezervatif takarak bol miktarda parmakların öyle 2 kere boşalttılar sonra aletiyle giriş yapıp o sönene kadar pompaları kendini boşalsın bu konuda dildoda ise yarar veya uygun ebatta prezervatif geçirilmiş parfüm şişesine uygun olur onu eşin ver eline gerekeni yapsın. Bu işleri monotonluktanda kurtarmak ve renk katmak için fantasi de yapabilirsiniz bol keyifli günler dilerim
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu Onunla konuşman lazım zevk aldığın şeyleri ona göstermen lazım normalde Bir erkeğin bir kadın için de geçerli karşıdaki farklarını yavaş yavaş keşfedip onu öğret birisi Onunla beraber olması gerekir Ama seninki öğrenemiyor Demek ki sen öğreneceksin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynı bu şekilde ona da anlat çok bencil davranıyorsun çok hızlı ve sonuç odaklı davranıyorsun ben zevkini çıkartıp tat alamıyorum böylece ikimizde mutsuz oluyoruz de birazcık uzatsın birazcık bir şeyler yapmaya çalışsın azıcık farklı şeyler deneyin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun %100 tek tarafta değildir. Onun hatası vardır ama senin de hatan vardır. Bunları karşılıklı konuşup irdeleyerek çözebilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben konuşarak çözüm yoluna gitmeye çalışıyorum ama o erkekliğe zeval gelmesin diye tüm suç bendeymiş gibi davranıyo. Çok sinirimi bozuyo bazen neyse ki tek sorunumuz cinsellik günlük hayatta çok iyi anlaşıyoruz ama cinsellikte önemli yaa
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok küçük değil ise zevk verebilir yeterki sevişme ve oral fazlaca olsun. Sanırım sadece kendini düşünüyor boşalınca devam etmiyor o yüzden de sorun yaşıyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. eşin sevişmeyi bilmiyor. sen ise yanlış söylemişsin. istemiyorum demeyecektin. erkek gibi davran beni mutlu et ne yapıyorsan yap diyecektin
arkadaşım şunu her zaman söylerim
boşalamayan kadın yoktur
boşaltamayan bencil öküz cahil erkek vardır.
bir kadın nasıl mutlu edilir öğrensin13 Yorumla
Soran+1 yılYa böyle demekte zor kalbini kırmak özgüvenini düşürmek istemiyorum
- +1 yıl
yahu bu kadar köle olmayın. kalbi kırılmasın diyorsun ama senin kalbin kırılıyor üstelik hakkını da alamıyorsun
evlilikte cinsel mutluluk eşit haktır. ayrıca kuranda erkeklere emir vardır. kadını ilişkiye girmeden önce hzırlayın der ilgi göstermeleri istenir. hal böyle iken adam hakkınıza tecevüz ediyor sizi rospu gibi kullanıyor.
yahu biraz onurlu olun. siz hakkınızı isteyeceksiniz buna kırlılan kırılsın ölen ölsün arkadaş. hakaret etmiyorsunuz ki
ama o size hakaret ediyor
sizi eskort gibi kullanıyor keyfine bakıyot. siz umurunda değilsiniz
biraz onurlu akıllı olun
ya da siz bilirsiniz bana ne yahu ben de kendimi paralıyorum burada. benim kadar sen emek harcamıyorsun. yuh yani
iyi sen köle olmaya onursuz yaşamaya devam et
Belli dalga küçük. Ama kadına 7 cm bile yeterli yeterli doğru kullansın.
Kocan bu konuda maalesef yetersiz.
Kocan yanlış pozisyon ve tempo uyguluyor ve erken boşalıyor.
Bunun tedavisi gerçekten zor.
Çünkü olay zihinde bitiyor.
Erkek kadını en iyi getireceği pozisyonu bilmeli.
On sevisme ve kadını hazırlamayı bilmeli.
İlişki sırasında erken geliyorsa frenlemeyi bilmeli.
Baktın olmuyor kendi yüzüne İlyas Salman maskesi tak 😀19 Yorumla- +1 yıl
@PrettySam Bu doğru ama sen kendi vajinanı bilediğin için normal ortalıkta bende vajina var diye geziyorsun işte
- +1 yıl
5 bile değil ama düz hesap 5 diyelim hadi
- +1 yıl
@KubaR İş sadece erkekte değil onlar erkek de görüyor kadın kendi vajinasını bilirse nasıl zevk alacağını bilirse sorun olmaz ama türk kızları geneli çoğunluğu ramamı da diyebilirsin hatta zevk yaşamsını bilmiyor vajinasını bilmiyor iki tür orgazm vardır bir klitorist iki vajinal ve vajinal orgazm yaşamayı bilen yok zatem klitoriste gelince bir tek bu biliniyor ama bunu bile yapamayanlar var mastürbasyon yapıyor klitorist orgazm yaşayamıyor daha kalkıpta seks yaşaması beklenemez zaten ve diğer yandan kendini mastürbasyona alıştırmış bir kız seksten yine zevk alamaz kız kendini bilirse zaten szevk alır yok kız kendini bilmezse kalkıpta ben zevk almasını bilmiyor bu bana zevk vermiyor diyemez kendisi bilmiyorken erkek bir şey yapamaz bir bellemişler erkek erkek herşeyi erkeğin üzerine atıyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Birbirinizi suçlamayın olan olmuş. Önemli olan biribirinize şans vermeniz konuşmaniz. Farklı bir yere gidin eşiniz romantik ortam yapsın. Sorunu konusun cozumleyin. Bana bu konuda danışanlarim geliyor ben sorunu anladım. Çözüm yolu için önce hoşgörü ile bakmanız. Çeşitli yöntemler denenebilir. Sizi suçlamamali önce sizin uyarinizi dikkate almalı. Sabırlı olun , kızmayın lütfen uzulmeyin.
00 YorumlaTavsiyelerğm olacak cidden ama tuhaf karşılarmısın bilmiyorum. Bende eşimle benzer şeyler yaşadım ama bu düşünceleri aşmayı başardım şimdilerde çok ateşli sevişiyoruz eşimi biraz eğittim bu konuda ama hala yeterli değil. Tabi aşamaları var bunun yapman gerekenler
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 10 cm penis yeterlidir. Türkiye ortalaması 13 cm. Neyse konu bunlar değil konu ikinizinde insan gibi konuşmayı bilmemesi, konu ikinizinde cinsellikten hiç anlamaması. Bunları buradan bulmanda imkansız o yüzden cinsel terapi almanız gerek. Sonrasında mutlu sonlu günleriniz olur. Suçlu aramayın
00 Yorumla
+1 yılBu yuzden cinsellik evlilikten once yasanmali. Baksana ne kadar onemli. Bosuna demiyoruz yani. Evlilikten once yasasan gorup memnun kalmasan bu konuyu bi degerlendirirdin.
616 Yorumla- +1 yıl
@LimOncuuu bilgisizlik diyosun iste bu konunun uzerine dusulmeli. İnternet cagindayiz. Bisuru doktor var yardim alinabilecek. Bunu dogru bi sekilde ogrenebilir herkes. Bilgisizlik ve inat yapan kadin aldatilir zaten. Hicbir halt bilmiyolar yapamiyolar sonra aldatildim diye agliyolar. Bazi erkekler de kendinde sorun oldugunu kabul etmiyo. Boyle boyle evlilikler bitiyo
- +1 yıl
@Ğeribo zaten ben de onune gelenle denemek lazim demiyorum. Hayatinda biri olur. Uzun bi iliskin olur ciddi olursun biseyler oturur o zaman yasarsin. Bi tecrube edinirsin bakarsin nasil oluyo partnerin sana karsi nasil, nelerden hoslaniyosunuz falan. Bu yani. Deneme tahtasi ne alaka? Hemen soyledigimi carpitmaya calisiyosun. Hayatindaki ozel insanla denemelisin bunu. Gelisiguzel insanlarla degil
- +1 yıl
Evet iki yorumunda da haklısın kesinlikle. Ama internetten doktor araştırma bir çözğm olsa da aslında internetten araştıracak daha farklı şeyler var. Şöyle ki cinsellikten hoşlanan biriysen daha çok arzuların içşn araştırma yaparsın. Libidon yerindeyse tabi. Mesela eşimle sohbetimizde oyuncak oialma konusu açıldı. Hatta japonyadan almıştım ona ama eskidendi ve kullanmadı attı onu. Ve şimdi konu açılınca alalım diyor süper bu olay eşimi böyle istekli görmek. Ama samimi mi cidden şurda anlıyorum. Ben yokken eşim kalkıp bunoyuncakları araştırır ve bana atarsa linkini bana bu oyuncaktan alalım diyrbiliyorsa geröekten istiyor demektir. İstediğim de bu yani kendisininn istemesi. Ama konuyu nen açmazsam konunoryaa gelmiyorsa çok önem vermiyor demektir. Bunun gibi çok şey var yazacak. Ama yorumum kaldorılır burdan yazsam
- +1 yıl
@LimOncuuu ya bahsettigin olay kisaca su, bi kadinin isteklerini belli etmesi. Bundan utanc duymamasi. Cunku bu cok dogal bi durum. Kadinlarda bu utanma, iste cinselligi kotu bilme huyu var. Erkeklerde de sorun olunca kabullenememe durumu var hemen gurur yapiyolar. Bunlarin onune gecilmesi cok zor bu toplumla valla.
- +1 yıl
@Ğeribo denedigin kisiler yeni tanistigin insanlar olmucak. Kac kisiyle uzun iliskin oluyo a*k? Anda*val misin? Bahsettigim sey 2-3 yillik iliskide yasanmali diyorum. Rastgele tanistiginla degil. Ayrica sifir arac olunca da iste ayni sorudaki gibi hayal kirikliklari oluyo. Sifir demek super demek degil yani. Aracla bunu bir tutma. Hay kafana senin ya.
- +1 yıl
Bahsettiğini iyi anlıyorum ve ne yazıkki erkeklerdekş öküzlük seviyesi çok yüksek yani birçopu öyle ve bu nedenle mutsuz evlilikler çok görüyorum. Bu nedenle bizimle ailece görğşmeyş bırakan arkadaşlarım oldu çünkü benim eşiöe davranışlarımı gören arkadaşlarımın eşleri kocalarına baskı yapmaya başlıyır sen de öyle davran diye ve adma bana uyuz olup görüşmeyi kesiyor. O da cşnsellik değil eşime verdiğim değeri görüyorlar. Bşr de yatakta görseler bunalıma girerler herhalde. Bununsohbeti oluyır arada eşimle yatakta 😊 bu sinerjiyi yakalayabilmek lazım ama işin zor kocanı o kıvama hetirmek için senşnnekstra birşeyler yapman lazım, kullandığım formülü öneririm sana merak ediyorsan takip et
- +1 yıl
Herkes sizin gibi rahat değil bizim dinimiz var evlenmeden ilişki yaşamak günahtır , bi siz akıllısınız zaten.
- +1 yıl
@cadıavlayan kardesim gunah oldugunu biz de biliyoruz ama evlenecegin kisiyle onceden yasamayinca da boyle sorunlar oluyo iste. Ayrica evet bi biz akilliyiz. Bunu onceden deneyimleyerek her seye kendimizi hazirliyoruz.
- +1 yıl
çoğu evlilikte sorunlar olabilir ama bunu aşmak günaha girmeye gerek yok ayrıca siz günaha giriyorsunuz bari başkalarını teşvik etmeyin.
- +1 yıl
@cadıavlayan sanan kardesim ederim etmem sanane
- +1 yıl
Çok boş konuşuyorsun.
- +1 yıl
@cadıavlayan aynen he he
+1 yılBenimde esimle aram ayni konuda cinsellikte sorun evdeki sorunlar olunca zevk alinmaz sadece evde iskencede hisseden bir ortama donusuyor. Siz elinizden geleninyapip karsinizdaki ayni degisiklik olmuyorsa maalesef suç sizde degildir.
00 Yorumla
+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler. O kendi hatasını biliyor ve seni suçlayarak manuple etmek istiyor.
Geçmiş olsunn sana da öküzü denk gelmis00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla çok zor durumun, zaten boyut yetersizken sen her ilişkiye tatmin olamayacağım diye başlıyor tahrik de olamıyorsundur zaten orgazm olabilecek olsan da olamazsın.
00 YorumlaBence sorun sende değil eşin de kendini düzeltecekini seni suçlayarak üste çıkmaya çalışıyor halbuki sorun onda biraz ufak tefek değişiklikler yaparak seni doyuma ulaştırabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun var ya eşin egoist sadece kendini düşünüyor bosalıp bırakıyor ya da kocanla yapmak istemiyorsan
04 Yorumla
Soran+1 yılYa kocamı istiyorum tabii ki ama yetmiyo sanırım küçük olduğu için bazen 2kere oluyo arkasını dönüp yatmıyo ama yetmiyo yine de yarım kalıyorum
- +1 yıl
Yetmemesi mikinin küçüklüğu değil iyi kullanmaması
Soran+1 yılYa sanmıyorum nasıl daha iyi kullanacak ki
- +1 yıl
Bunlar burada anlatılmaz
+1 yılSana saglam bi cakmak lazim ki, kocan mi suclu sen mi suclu anlamali, eger doydum dersen kocan suclu yok doymadim dersen, namik kemal usulu yaptircan
00 YorumlaAlın size görücu usulü evlilik. Test sürüşüne çıksana önce
12 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendik aslında ama aileler araya erkenden girdi çabuk evlendik 🤦♀️
+1 yılOratalama 14.17 cm senin kocanın kac cm ve buyutla alakası da yok sevmiyorsun veya sevgili ile eş arasında çok fark var argo sert sınırsız
00 Yorumla
+1 yılburada bariz problem eşinde, yatak odasında mutsuz olan kadın, hicbiryerde mutlu rolu yapamaz yapmamali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinizi suçlamadan iletişim kurun. Gerekirse birlikte terapiye gidin. Son çare de boşanmak.
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme yoksa kadın zevk alamaz penis boyu önemsiz işlev önemli hızlıca git gelle boşalıp işi bittirmek degil iki tarafında zevk alması gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara baktım kimse de çıkıp dememiş uzatmalı kılıf deneyin diye 5-7 arası uzamış oluyor penis deneyin derim
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden sexe karşı olanların sonu bu. Bu işin sonunda sen seni tatmin edecek başka birini bulursun demedi deme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun, sen iyice ıslanmadan ve kıvama gelmeden kocan içine girmesin, bir de hep aynı pozisyonlarda olmayın, ara ara değişiklikler yapın, bir de güzel sözler, güzel kıyafetler işe yarayabilir, bunları kocanın bilmesi lazım aslında..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tatmin olamayan kadın çok sıkinti on sevisneyi uzun tutup hazzı arttiramiyorsaniz senin evlilik uzun sürmez takilmissin artık oraya sen
00 YorumlaSeks hayatın olmayan biriyle evlenirken düşüneceğin konular bunlar, bu saatten sonra ağlanmanın dövünmenin anlamı yok yavrum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç cm merak ettim. Benim eski kocamın 13tu ve bazı pozisyonlarda hissetmiyordum.
45 Yorumla- +1 yıl
Bence de çok yeterli değil. Boşanmaya karar vermen de bu etkili oldu mu peki?
- +1 yıl
13 yeterli diyenler de kızlar değil mi zaten?
- +1 yıl
18 hissedilir mi?
- +1 yıl
Bu yüzden mi boşandın
- +1 yıl
Abla kalınlığı ne kadar dı?
+1 yılHerkes suçlu evliliği bunun üstüne kurmak daha suçlu. Yolu bulunur umarım
00 YorumlaMerhaba konu hakkında size ayrıntılı soru sorabilmem için acaba bana istek atabilir misiniz?
00 YorumlaGeçmiş olsun. Kocan dışarda hallediyor işlerini sanırım. İsteksizlik sebebi budur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Konuşarak ortak yol bulmak zorunda siniz maalesef olması gereken bu ikiniz için de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılKonu ile alakalı destek için konuşmak istermisin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ya oturup konuşacaksınız çözeceksiniz bu sorunu
ya da boşanacaksınız
ya da durumu kabullenip eline mahkum olacaksın ne yazıkki00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini nasıl anlattıığına niye inanıyorsun? Evlenmeden niye yapmadın. Böyle olmazdı işte.
27 Yorumla- +1 yıl
Evlilik dışı ilişki yaşamayı meşrulaştırmayın
Cevap sahibi+1 yılGayet normal zaten artık
Cevap sahibi+1 yılBen 18 ve bende yaptım yanii
Cevap sahibi+1 yılGitgide de daha normal oluyor istesen de istemesen de
Cevap sahibi+1 yılYobazlık azaldı neyseki
- +1 yıl
Şuraya bak ya bide gururla anlatıyor 15 16 yaşındaki gençler ilişkiye girdikleri zaman hiç bir şey yok ama evlendikleri zaman kıyameti koparıyorlar bu yobazlık değildir ama sizin yaptığınız yobazlıktır bacım işinize nasıl geliyorsa öyle konuşuyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yıl15 16 demedim 18 dedim. Evlenmek apayrı bu evlilikten daha normal. Evlenmek sorumluluk ister küçük kişiler için uygun değil. Ama cinsellik sadece içgüdü ister o da aseksüel olmayan herkeste var
Gizli Üye(36-45)+1 yılYetmiyorsa oyuncaklardan al sen devam et, senin devam ettiğini görünce zaten kötü hissedip daha doğru yaklasır sana...
00 YorumlaEşin beceriksiz tek kelimeyle ön sevişmeyi uzun tutmalı oralla bir şekilde seni uyarmalı hatta ilişki ile orgazm edemiyorsa oralla orgazm edebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni once oral ve vakumlayip islatip sonra degisik pozisyonlarda yarim birakmaya bilir heryerini emerek operek suc sende degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişme ne kadar sürüyorr? Oral yapıyor mu sana? Penisi kaç cm var?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabla eniştede kilo sorunu var mı?
Birde kalınlığı kaç cm?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel yavrum ben seni doyururum, nirvnaya bile ulaşırsın hatta 1 ay serumla beslenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAmeliyatı var söyle istersen biri yorumda kuran da emir var demiş müslüman sa söyle eşine onun için üzücü bir durum olabilir ama söyle istersen dier türlü mutlu olacaksan söyle ona
düşün önce tabi sana kalmış00 YorumlaBaskasini bul :/
24 Yorumla
Soran+1 yılYa yok o nalamda sormadım. Kim haklı ama söyle
Çoğu Kadın senin gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm ne peki
Soran+1 yılNasıl olacak ki o
+1 yılTek sorun uzunluğu mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılKalınlıkta sorun biraz da erken boşalıyor
- +1 yıl
Bak benimde çok benzer sorunlarım var. Bende de durum tam tersi. Ekler misin? Beni anlarsın umarım.
- +1 yıl
orada mısın
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zevk almaya bakacaksın artıkbu saatten sonra
06 Yorumla
Soran+1 yılAma alamıyorum yani nasıl çözücem bunu
Soran+1 yılAynı şey değil o içimde ki yarım kalmışlık hissi böyle gitmiyo
Soran+1 yılNasıl karşılar bilmiyorum ki yine aynı şey değil zaten
+1 yılEvlenmeden önce cinsellik bu yüzden gerekli
10 Yorumla
+1 yılDemek ki evlenmeden önce pipiyi görmek lazimmiş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorun ondaysa zaten salla gitsin
00 Yorumla
+1 yılBekarken cinsel ilişki yaşadın mı
00 Yorumla
+1 yılEşin oral veya sevişmeyi uzun tutmuyomu
00 Yorumla
+1 yılneden evlendiğinizi bile bilmiyordunuz zamanında
00 YorumlaSuc yok uyumsuzluk var
00 Yorumla
+1 yıl20 cm ve tecrübe ulaş 😉
00 Yorumla
+1 yılkonusmak hep en iyisi
00 Yorumla
+1 yılYa boşanacaksin ya aldatacaksin
00 YorumlaHaklısın çok zor bi durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan o zaman. Aldatma yoluna da gitme
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece bu yüzden boşanmak bana biraz kötülük gibi geliyo
Cevap sahibi+1 yıl50 yaşındaysan tabiki boşanma ama 25-30 yaşındaysan böyle hayat geçmez boşanmak senin için daha uygun gibi
Söylenecek söz yok doyurmasi lazım seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkinizde de sorun var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldat onu hemde benimle
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam bana zevk vermiyor ve beni isteksizlikle suçluyor. Sorun kimde, ne yapmalıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler