Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim ya da kız arkadaşlarım olsaydı belki masta gerek kalmazdı insan kızla konuşunca cinsellik gelmiyo aklına daha güzel duygular hissediyor ama maalesef ne yakında samimi kız arkadaşlarım var ne de sevgili. Köydeyim köyde bişey yapılmıyor zaten 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
mastürbasyon bir bataklıktır içine girdikçe çeker cidden
Sende de öyle mi
biraz
öneri olarak dine yönelmeni öneririm yapacak işin yoksa
Namaz kılıp oruç tutuyorum ama anlattığım gibi bu mastürbasyon çok sıkıntı çok zaman alıyor asosyal yapıyor vb ya karşı cinsle konuşunca mutlu huzurlu hissediyor insan o zaman aklına cinsellik mastürbasyon vb de gelmiyo ama etrafımda kız arkadaşım yok sevgilim de yok ondan masta yöneliyorum sanırım
Sen ne sıklıkla yapıyon nasıl yapıyon
olabilir:( Allah yardımcın olsun zor gerçekten
benden pek konuşmak istemiyorum teşekkürler
Teşekkür ederim gizli olarak öneri verebilirsin 😊
rica ederimm
Bırakamazsın. Ülkedeki erkeklerin yüzde 90'ı abazan ve yalnız
Abazanlığın sebebi yalnızlık haklısın. Kız arkadaşlarım ya da sevgilim olsaydı mastürbasyon yapmazdım zaten
Odağını değiştir başka şeylerle vakit harca aklına gelince kendine bı iş çıkar aklına yanlış şeyler getirme bı ihtiyaç olduğu gibi fazlasıda çok zararlı o yüzden mutlaka kurtulmaya bak
Haklısın mesele günlerce kendimi dışardan soyutlayıp günlerce mastürbasyon yapıyorum onla stres atmaya çalışıyorum hem vakit kaybı hem başka olumsuz şeyleri de var. Zayıflığımın etmenlerindrn biri de bu olabilir mi acaba
Devam ettikçe istek artar ve tabi boyutuda
İlerleyen safhalarında kendine hakim olmada ciddi manada güçlükler çekeceksin erken erken bunu minimum hale getir
Cidden çok sıkıntı çok zaman alıyor her gün saatlerce yapıyon boş sana kalan sadece vakit kaybı. Bi de zayıflığımın sebeplerinden biri belki de bu. Ona ayırdığım vakti ortam aktivite falan ayırsaydım belki kız ortamım olurdu demi
Kız ortamının da sana faydası olmaz ama ortam harici de bı kadınla birlikte olmak sana zor gelmeye başlayacak
Ya mastürbasyon yapıyom ama kızlarla falan konuşunca cinsellik gelmiyo aklıma normal sohbet muhabbet güzel oluyor insan karşı cinsle konuşunca güzel hissediyor ama mastta çok kötü şeyler yapıyor
Git ve kendine hobiler bul bu habilerin hem seni bu huyundan uzaklaştırsın hem sana biseyler katsinki kendini geliştir
Haklısın. Yapmayınca aklıma gelmez isteğim de gelmez demi? Boşa zaman alıyor aktivite yapmanı engelliyor mastürbasyon demi?
Evet ve Evet
Teşekkür ederim inş bırakcam. Kızlarla nasıl tanışabilirim onu bilmiyorum ya nasıl giriş yapmalıyım vb
Önce kız olarak değilde insan olarak düşün selam vermekten sohbet etmekten çekinme ama daha da ileri gitme sınırını bil
Bizim toplum belli bazen selam versen bile abza tcavüzcü vb yapabilirler seni
Evet öyle ama yerinde ve zamanında konuşmayı öğrenmelisin ve tabi konuşma niyetin her zaman beraberlik olmamalı en büyük hata da bu oluyor zaten
Yok ya cinsellik değil niyetim. Arkadaşlık vb mesela dışarda beğendiğim kız var onla nasıl tanışabilirim o sıkıntı
Beğendiğin kızla arkadaş olamazsın o yüzden buna fazla takılma
Ortam lazım diyon yanı demi
Akıl fikir lazım kardeşim akıl fikir
Koçum benim yazık olmuş sana
Nasıl yani? Ve ne yapmam lazım abi?
31 nedir çekilirmi erkekliğini kullan
Neler yapmam lazım
Kendine çeki düzen ver Yakışıklı ol çık piyasaya avlan savaşçı gibi
Kafa dengi birini buldun mu Ateş et
Yazık o ellere asıl asıl Nasır tutar
Abi köydeyim köyde adam gibi kız yok bi de dedikodu çok oluyo bilirsin o yüzden sıkıntı ya bi de illa cinsellik demiyorum insan karşı cinsle konuşunca mutlu huzurlu hissediyor demi
Güzel kardeşim avı düşürdün mü konuşmada oluyor zaten sohbet muhabbet Bunlar kendiliğinden gelişir yıl olmuş 2023 köy mü kaldı teknoloji her yerde en ücra köşede Saniyeler içerisinde herkese ulaşabiliyorsun
Uzak mesafe sıkıntı ya. Bendeki sorun giriş yapamıyorum biriyle tanışınca hemen ilerletiyom ama sıkıntı giriş işte ortamım olmadığı için kızların içine giremiyorum mesela dışarda çok güzel kızlar görüyorum tanışmak istiyorum ama ortak nokta ya da bi bahane soru vb olmadan tanışılmaz demi anca güzel kızları izliyorum
Modaya ayak uydur eğlence yerlerine takıl
Köyde öyle şeyler yok merkezde de mesela tek başına kafe vb gidemezsin dışarda parkta vb güzel kızların yanında srseri keko tipsiz vb görünce çok zoruma gidiyor ya hem de yanlarında 1 kız yok birkaç kız var
Kardeşim benim Keko tipsizlerle kontak kur takıl onları arkadaş ol işin ilmini öğren
Haklısın kız ortamı olan arkadaş yapmam lazım ama çoğu arkadaşım uzak o işlere ya 😂
Kendim gidip kızlarla tanışmam lazım ama nasıl yapcam nasıl giriş yapcam bilmiyorum
Boy-kg?
178 60
Bırakma boş ver
Ama hayata çok etki yapıyor. Kız arkadaşlarım falan olsaydı yapmazdım ama yok işte. Bu olumsuz şeyler mastürbasyon yüzünden oluyo demi?
Olursa yine yapardin bağımlılık olmuş çünkü, mastürbasyon en masumu onların içinde
Köydeyim pek bir aktivite olmadığı için sürekli yapıyom sanırım ortam aktivite falan olsaydı yapmazdım ya da çok nadir yapardım. Cidden mastürbasyonu abartınca çok kötü ya
Köyde daha çok iş vardır, asıl orada yapmaman gerekir
Onları hızlıca yapıyom. Ama ortam aktivite kız ortam vb olsaydı gerek kalmazdı bence. Mesela dershanede birkaç kız arkadaşım vardı mastürbasyon yapmıyordum o zaman. Yanlış anlama onlarla kötü niyetle de değildim insan karşı cinsle konuşunca mutlu huzurlu hissediyor
Mesaj at istersen
Gizli kalmayı tercih ediyorum teşekkür ederim
Bende öyleydim bir dönem onun için dedim
Nasıl düzeldin. Bırakınca hayatında neler değişti vb anlatır mısın
orada mısın istersen gizli olarak öneri verebilirsin