Cinsel Yaşam Cinsellikte çok becerikliyim diyen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Kendinize çok güveniyor musunzu Cinsellikte çok becerikliyim diyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. erkeler güvensin kendine orgazm olacak benim, önemli olan kadının mutlu olması :) 4 0 Yorumla
BeyEfendiBirisiX Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Gerçek Orgazmları Üst üste defalarca Yaşamak istiyorsan Fırsat Ayağına Geldi.. 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ben varım hem penisim iyi oldukça hemde performans olarak harikayim denemesi bedava 😊 üstüme para bile veriirm net 😊 0 0 Yorumla
killertraydıran Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kim beceriksizim derki dünyanın en fazla yalan konuşulan konusu siyasette bile bu kadar yalan bulamazsın 😊🤷🏻♂️ 0 0 Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yani çok kadınla tecrübem yok o yüzden genele vurmak doğru değil. Ama yaptığım kadınlar mutlu sona ulaştılar hep 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet sevişmek bir sanat kadinlari tanımak bilgi birlikteliik tecrübe 0 0 Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kendime güvenim var çok mu iyiyim bence değilim ama iyi olmak için çaba sarfediyoruz. 0 0 Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kendime güvenirim ve partnerimi de mutlu etmesini iyi bilirim 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Erkekleri prostat bejlerine ulaşarak orgazm ediyorum 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sevişme konusunda evet ama ilişki konusunda kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bunu ben değil ancak seviştiğim partnerim söyleyebilir 0 0 Yorumla
Jokerr_99 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Becerikliyim çünkü tecrübeliyim. Karşımdakini uçurmadan bırakmam :)) 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. elimden geldiğince partnerimin doyumuna odaklanırım ben nasıl olsa rahatlarım 0 1 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl ya sen? Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 3 atıp tek sayarım diyip, eline verince boşalanlar doluşur şimdi 0 0 Yorumla
morbiusss Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl İllaki vardır tabi beceriklik demendeki maksat ne çok yatmasimi 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 0 yetenek 100 calisma 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Tabikide tecrübelerim sabit 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne tecrübesi Yorumla uslanma +1 yıl Cinsellikte Yorumla Soran +1 yıl Kaç kaıdnla yaptıb Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Buyrun yardımcı olsun prof kardeşiniz size. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. bu açlıkla çok yaratıcı olacağım kesin :) 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bakirim o yüzden bilmiyorum 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Varr 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beceriksizim 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Deneyimsizim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
erkeler güvensin kendine
orgazm olacak benim, önemli olan kadının mutlu olması :)
Gerçek Orgazmları Üst üste defalarca Yaşamak istiyorsan Fırsat Ayağına Geldi..
Ben varım hem penisim iyi oldukça hemde performans olarak harikayim denemesi bedava 😊 üstüme para bile veriirm net 😊
Kim beceriksizim derki dünyanın en fazla yalan konuşulan konusu siyasette bile bu kadar yalan bulamazsın 😊🤷🏻♂️
Yani çok kadınla tecrübem yok o yüzden genele vurmak doğru değil. Ama yaptığım kadınlar mutlu sona ulaştılar hep
Evet sevişmek bir sanat kadinlari tanımak bilgi birlikteliik tecrübe
Kendime güvenim var çok mu iyiyim bence değilim ama iyi olmak için çaba sarfediyoruz.
Kendime güvenirim ve partnerimi de mutlu etmesini iyi bilirim
Erkekleri prostat bejlerine ulaşarak orgazm ediyorum
Sevişme konusunda evet ama ilişki konusunda kişiye göre değişir
Bunu ben değil ancak seviştiğim partnerim söyleyebilir
Becerikliyim çünkü tecrübeliyim. Karşımdakini uçurmadan bırakmam :))
Fazlasıyla becerikliyim bunu tüm benliğimle söylüyorum
elimden geldiğince partnerimin doyumuna odaklanırım ben nasıl olsa rahatlarım
ya sen?
3 atıp tek sayarım diyip, eline verince boşalanlar doluşur şimdi
İllaki vardır tabi beceriklik demendeki maksat ne çok yatmasimi
İddialıyım
Kesinlikle iddialıyım
Ben çok güveniyorum
0 yetenek 100 calisma
+30 yaş grubunun konuda uçuşması peki
Tabikide tecrübelerim sabit
Ne tecrübesi
Cinsellikte
Kaç kaıdnla yaptıb
Buyrun yardımcı olsun prof kardeşiniz size.
bu açlıkla çok yaratıcı olacağım kesin :)
Güvenmesem kaldırmam🍌
Testeronuma güveniyorum
Hangi konuda becerikli? Fantezi dünyam geniş
Evet tarmin etmeden tatmin olmam☺️
Kıyaslama yapacak rakip yok
Oralde harikayım. Mütevazi olamayacağım
Bakirim o yüzden bilmiyorum
Kendime güvenim tam niye sordun
Varr
Beceriksizim
Deneyimsizim
oldukça çokk