Cinsel Yaşam Sizce ben nemfomanyak mıyım seks manyağı mıyım? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Hep seksi düşünüyorum aklımdan çıkmıyor Sizce ben nemfomanyak mıyım seks manyağı mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her türlü manyaklık işte, istekli bir bakiresin dkfk 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Yanlış tahmin. Bakire değilim Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl O zaman öyle davranma :D Yorumla Soran 1 yıl Sadece bakirlere özgü bir durum değil bu Yorumla Soran 1 yıl Bakirlere* Yorumla Soran 1 yıl Bakirelere yazıyorum klavye düzeltiyor ya 😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl İstisnalar kaideyi bozmaz Yorumla Soran 1 yıl Böyle bir kural yok cicim 😉 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Nasıl bir kural :D Yorumla Soran 1 yıl Sadece bakireler istekli değildir Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Öyle bir şey yazdığımı hatırlamıyorum zaten Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet öyle olabilirsiniz. 0 0 Yorumla
Wínchєnzσ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl https://youtu.be/5r60RXxQHpA?si=sUiPfVMjrnHqFp3Z 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Ulkenin 3/4 u nemfomanyak o zaman ☺️ nemfomanyaklik sürekli seks düşünmek değil aslında, sürekli libido artması , cinsel dürtülerinin esir alması 0 0 Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Hiçbir manyaklik yok, sadece uzun zamandır cinsellik yasamiyorsan gayet normal 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet uzun zamandır yaşamadım Yorumla assassin8686 1 yıl Coook normal o zaman 😊 uzun zaman olmayınca sabah akşam akıldan çıkmıyor 🫣😁 karincalanmalar kıpırdanmalar vsvs 😁 Yorumla
J0KKeR Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Yaş olmuş 50 abla gözünü toprak çekmesi lazım artık senin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yaş genç. Senin gibi abazalar fazla sarkmasın diye yaşı bilerek büyük girdim 😂😂 Yorumla J0KKeR 1 yıl Ben inanıyorum sana ikna oldum şu an. Eminim çıtırsın sen hatta en çıtır sensin Yorumla Soran 1 yıl Valla yaş doğru değil. Yorumla J0KKeR 1 yıl Doğrudur ben inandım sana Yorumla
HotBarbecue Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 98% 1 yıl Bu zaman zaman olan bir duygu mu, yoksa 7/24 bu şekilde misiniz?eğer böylesi bunu gidermenİn en kolay yolunu bulmanızı önerebilirim 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gayet normal Ben de düşünüyorum çünkü Özellikle Bekârsan daha yoğun 0 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Bu sürekli olan bir şey mi yoksa yeni yeni mi başına geliyor 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Sen bir seks makinesisin jdjdmdm 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sensin bence o Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl Yoo benim vajinam hiç yanmıyor Yorumla Soran 1 yıl Profildeki sen misin Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Güzelmişsin Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla
AirCraftMen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Yanıyorsun Fuat abi 😂😂😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 tutmayın küçük enişteyi Yorumla AirCraftMen 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Menapoz ne durumda 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Menopoz için erken daha dayım. Yaş 30 olmamış Yorumla Boğaalfa 1 yıl 45 yazıyor bacım ondan dedim 45 ten sonra pert biliyorsun sondurak 40 z Yorumla Soran 1 yıl Kendine söyle. Ben gencim Yorumla Boğaalfa 1 yıl Erkek 80 kadar devam yaz gooğ amcaya söylesin sana tıp insanları diyor Yorumla Boğaalfa 1 yıl Porostad ve şeker hariç menopozu erkeklerin bu bacım Yorumla Soran 1 yıl Book devam ediyor. Andropoza giriyonuz Yorumla Soran 1 yıl Üreme sistemi çalışsa kaç yazar dede olduktan sonra performans azaldıktan sonra Yorumla Boğaalfa 1 yıl Dede olmama az var da nine olsa çubuk takarız onunda caresi var kolay Yorumla Soran 1 yıl Kadınları yaştan vuracağına kendine bak Yorumla Boğaalfa 1 yıl Önemli olan yaş değilki ruh tur hissettiğin yaştasın Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. olabilir libidodan kaynaklanıyor olabilir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence iyi arzulu olanı severim 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bunu anlamanın bi kaç yolu var 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mantar da olmuş olabilirsin. 0 0 Yorumla
Zamazingoben26 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tatlı tatlı yaniyo mu bitter çikolatami bu hxhsj 0 0 Yorumla
sadecehuzur38 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İyi bı rahatlaman lazım gel gıdıklayım biraz 0 2 Yorumla cutygirls 1 yıl 🤣🤣 Yorumla sadecehuzur38 1 yıl Sen gel,😅😅 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Normaldir normaldir, bişi arama 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. daha önce hiç seks yaptın mı? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 2 atar tek sayarim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl O ne Cevap sahibi 1 yıl Sana bir s.. kerim yaptigim yarisini sayarim Soran 1 yıl TDK can çekişiyor şu an Cevap sahibi 1 yıl Onemli olan senin cekismen Cevap sahibi 1 yıl Got it?
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl iç mantar olmayasın😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Saçmalama cinsel isteğim var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🙂canım ya.. gereğini yap🤷♂️ Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. sen aynen o sun :D 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen de kaavaatsın Yorumla
FairyTale3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Bende düşünüyorum bende de mi var nemfomani 😂 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kıyamam :) 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç yaptin mi 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Yalnız-mühendiss Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. Seviş ne duruyorsun 0 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. Ne güzel işte. 0 0 Yorumla
msaa38 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Az önceki kadinsin 0 1 Yorumla msaa38 1 yıl Ya varya nasıl yalamak isterim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Her türlü manyaklık işte, istekli bir bakiresin dkfk
Yanlış tahmin. Bakire değilim
O zaman öyle davranma :D
Sadece bakirlere özgü bir durum değil bu
Bakirlere*
Bakirelere yazıyorum klavye düzeltiyor ya 😀
İstisnalar kaideyi bozmaz
Böyle bir kural yok cicim 😉
Nasıl bir kural :D
Sadece bakireler istekli değildir
Öyle bir şey yazdığımı hatırlamıyorum zaten
Evet öyle olabilirsiniz.
Ulkenin 3/4 u nemfomanyak o zaman ☺️ nemfomanyaklik sürekli seks düşünmek değil aslında, sürekli libido artması , cinsel dürtülerinin esir alması
Hiçbir manyaklik yok, sadece uzun zamandır cinsellik yasamiyorsan gayet normal
Evet uzun zamandır yaşamadım
Coook normal o zaman 😊 uzun zaman olmayınca sabah akşam akıldan çıkmıyor 🫣😁 karincalanmalar kıpırdanmalar vsvs 😁
Yaş olmuş 50 abla gözünü toprak çekmesi lazım artık senin
Yaş genç. Senin gibi abazalar fazla sarkmasın diye yaşı bilerek büyük girdim 😂😂
Ben inanıyorum sana ikna oldum şu an. Eminim çıtırsın sen hatta en çıtır sensin
Valla yaş doğru değil.
Doğrudur ben inandım sana
Bu zaman zaman olan bir duygu mu, yoksa 7/24 bu şekilde misiniz?
eğer böylesi bunu gidermenİn en kolay yolunu bulmanızı önerebilirim
Gayet normal Ben de düşünüyorum çünkü Özellikle Bekârsan daha yoğun
Bu sürekli olan bir şey mi yoksa yeni yeni mi başına geliyor
Yaş kaç ki? Kaç yıldır cinsellik yasamadin. Baya olmuş gibi
Cayır cayır yanıyorsun ve canın çok istiyor
Sen bir seks makinesisin jdjdmdm
Sensin bence o
Yoo benim vajinam hiç yanmıyor
Profildeki sen misin
Evet
Güzelmişsin
Teşekkür ederim :)