Maalesef evet. çoğu kişi cinsellik için evleniyor ya da ilişki yaşıyor zaten bir de en sinir bozucu da bunu kabul etmeleri. yani kendileri de diyor kadın erkek fark etmez karşılıklı zevk almaya bakarlar sadece. duygu aşk gibi şeyler yok mesela bir nedenden dolayı artık eşleri ya da sevgilileri cinsellik yaşayamasa bu terk edecek ya da aldataçaklarını gösteriyor
Devir olarak hayır ama bu bölge, coğrafya vs. olarak bakarsak evet. Çünkü bu devirde her yerde durum böyle değil. Bu şekikde cinsel açlık çekmeyen (onların da libidosu var ve yüksek, bununla ilgisi yok) bölgeler de var.
Buralarda insanlar başka herhangi bir şeyden zevk alamadıkları için ( hayat şartları ve diğer etkenler) en temel zevk noktasına yöneliyorlar, haliyle de o konuda tatmin olmadan diğer konulara bir yönelim olmuyor.
Bu coğrafyada cinsellikten ibaret olmayan kişiler de bulunabilir ama oran olarak çok azdır.
Her şey cinsellikten ibaret degil, ben diğer konularda da konusmayi severim, duygusal bir karakterim ama bunların yanında cinsellik de olmazsa olmazlar arasında benim için. Yapım gereği libidosu çok yüksek bir erkeğim o yüzden cinsellik benim için olmazsa olmaz.
Her şey cinsellik değil elbette ama iki taraftan bir tanesi etraftan sağdan soldan gördüğü ya da geçmişinde yaşadığı olaylardan dolayı işi cinselliğe götürüyor
Bence öyle değil. 0 cinsellik konuştuğum arkadaşlarım var. 2 sene cinsellik yaşamadan konusunu bile açmadan sevgili olmuşluğum var. Şu an imkansız gekebilir kulağa ama yapan yapıyor. 🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Her şey cinsellikten ibaret değil ama cinselliğe doymadığımız sürece sürekli bi aklımız oraya gidiyo ister istemez